Diary donderdag: Bijzondere keuzes, gezinsleven en Primark opening

diaryvoorvak

Afgelopen week was een hele gezellige week met leuke dingen op de planning. Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn week. Was ik voor het weekend nog gespannen omdat ik ontslag wilde gaan nemen bij mijn baan, viel die last van mijn schouders af na zaterdag. Zondag vierden we dit door lekker naar Apenheul te gaan als gezin. Het is zo fijn om tijd met z’n drietjes door te brengen. Ook ben ik nog steeds zo onder de indruk van jullie lieve reacties op mijn artikel waarin ik jullie verteld heb dat ik een belangrijke knoop heb doorgehakt, ik ga fulltime bloggen. Ik vond het echt hartverwarmend hoe jullie met me meedachten, aangaven het me zo te gunnen en hoe jullie ook de boodschap die ik met het artikel wilde delen eruit pikten. Ik mag echt in mijn handen klappen met zulke lieve bezoekers. Daar wilde ik jullie nog even extra voor bedanken. Kijken jullie mee naar de foto’s van afgelopen week?

Lekker eentonig worden deze foto’s denk ik maar wij zijn er dol op, bananenpannenkoeken als ontbijt en dit keer met wat plakjes verse aardbei. Heerlijk om de dag mee te beginnen samen met Lana. Ze smikkelt dan hardop en smakt het heerlijk weg, zo schattig.

Ik gaf haar een hele schattige outfit aan. Toen ze het rode gips nog had was het heel lastig om broeken aan te geven dus koos ik vooral voor rokken of korte broeken. Dit schattige tutu rokje is van  Zeeman en het shirtje van Room Seven, beiden kledingstukken hebben we gekregen van lieve vriendinnen van ons. Ik vind het haar zo leuk staan.

Donderdag ging ik gezellig in een restaurant lunchen met vriendin Vera en ik we namen allebei de sandwich met carpaccio, roomkaas, rode ui en pesto. Deze was echt ontzettend lekker.

Vrijdagochtend had mijn schoonmoeder Lana opgehaald voor een lange wandeling en zo had ik de tijd om te filmen voor Echtemoeders. Ik nam een video op in mijn keuken want het is een food video!

Vrijdagavond ben ik naar de kapper geweest, het resultaat daarvan liet ik zien in de Apenheul vlog en daarna nam ik lekker een wijntje en wat chips, een fijne bankhang avond met Yannick.

Zaterdag heb ik geen foto’s gemaakt omdat ik de hele dag gewerkt heb bij mijn baan in de horeca. Ik nam die dag ontslag wat jullie inmiddels allemaal al wel weten. Deze quote vond ik voor mezelf wel passend daarbij.

Zondag vertrokken Yannick ik en Lana al vroeg richting Apeldoorn om naar Apenheul te gaan. Deze gekke selfie maakten we vooraf in de auto.

In de auto kwam Yannick op het idee dat het misschien toch wel leuk zou zijn om Instagram aan te maken. Ik krijg hier best vaak verzoeken voor en Yannick vond dit eerst wat overbodig en hij snapte niet zo goed wat hij dan ermee kon doen. In de auto besloot hij dat de keuze bij mijn volgers zou liggen, bij voldoende stemmen zou hij Instagram gaan aanmaken. Hij kreeg 541 likes op de foto en 112 positieve reacties dus heeft hij instagram aangemaakt.

Je kunt dus vanaf nu voortaan Yannick ook volgen op Instagram onder: @Sjenkie86. Hij post foto’s van ons gezin, van ons samen, van zijn bezigheden, lekker eten, papa foto’s en meer. Volg jij hem al?

We hadden een hele gezellige middag bij Apenheul zoals jullie in de vlog al hebben kunnen zien. Ik smelt iedere keer weer als ik Yannick zie met Lana, die twee zijn echt beste maatjes, zo mooi!

Zondagavond hadden we Thais eten afgehaald, daar zijn we allebei echt dol op. Ook Lana at lekker een bordje mee.

Maandag was het weer tijd voor ons favoriete ontbijt.

Maandagmiddag moesten we weer op controle komen voor Lana haar beentje. Het rode gips mocht eraf en nu heeft ze een soort soepeler kunstof gips gekregen, dit is een stuk buigzamer en compacter dus wat minder belemmerend als het vorige gips. De arts had gezegd dat ze dit gips nog maar 2 weken hoeft dus het hersteld een stuk sneller als vooraf gezegd werd en daar zijn we erg blij mee.

Dinsdag ging ik naar de opening van Primark in Venlo. Ik moest al om 7:15 vertrekken en ik ging carpoolen met lieve Nicole. Deze selfie maakte ik bij de McDonalds waar we samen verder zouden reizen. Ik was heel erg toe aan koffie en hoopte dit voor ons bij de Mc te kunnen bestellen, helaas had ik pech want hij zou pas om 9.00 open gaan en ik was daar om 8:15.

Om 9.15 was de persopening van Primark Venlo inclusief een heerlijk ontbijtje (en koffie!).

Op deze foto sta ik met Nicole en Dagmar. Ik vond het echt een onwijs leuke verrasing om Dagmar ook tegen te komen! Morgen zal de vlog van deze toffe dag online komen en binnenkort komt er een Primark shoplog online want ik ben ook erg goed geslaagd bij Primark.

Toen ik naar het persevent was, had Yannick vrijgekomen om een papadag met Lana te hebben, de foto’s hiervan kunnen jullie op zijn instagram zien. In de avond had hij heerlijk spaghetti voor ons gekookt.

Dinsdagavond genoot ik van een uurtje bodybalance. Inmiddels hoort dit bij mijn wekelijkse ritueel, ik geniet hier echt van. Was ik in het begin nog wat huiverig, merk ik nu dat het me zo goed doet. Dat ik heerlijk kan ontspannen, rustig word in mijn hoofd en ook werk aan mijn lenigheid en spierkracht. Ik ben blij dat ik deze groepsles een kans gegeven heb.

Woensdagochtend was ik ook weer heel erg vroeg op. Mijn auto heeft helaas een kapotte uitlaat dus deze moet eerst naar de garage voor reparatie. Omdat Yannick met de auto naar zijn werk moet en ik die dag een workshop op de planning had staan moest ik hem naar zijn werk brengen. Hij moest om 6.00 beginnen, het is 25 minuutjes rijden dus Lana en ik zaten om 5.20 al in de auto. Ik ben in principe best een ochtendmens maar om 5.00 opstaan is toch niet meer een gewoonte haha. Bij Primark kocht ik een heerlijke nep-bont jas die voor mij even voelde als een heerlijk dekbed. Toen Lana en ik thuiskwamen hebben we nog een uurtje uitgeslapen.

En deze quote postte ik later op instagram omdat deze me echt inspireert. Ik denk dat dit een mooie boodschap is om in je achterhoofd te houden.

Dit was mijn diary donderdag met foto’s van afgelopen week. Ik ben natuurlijk weer benieuwd naar jullie reacties. Hoe is jullie week geweest? En hebben jullie leuke plannen voor het weekend? Laat je reactie achter in de comments.
Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

42 reacties

 • Martina
  25 september 2014

  Er staan mooie quotes in dit artikel!
  Martina onlangs geplaatst…23 September 2014 – FOTDMy Profile

 • Felicia Rodrigues dos Santos
  25 september 2014

  Wat zien de bananenpannekoeken er heerlijk uit Kelly! Die wil ik ook wel eens maken. En grappig dat Yannick ook een Insta heeft aangemaakt 🙂

 • Dita
  25 september 2014

  Wat een leuke foto’s en mooie quote ook!
  Dita onlangs geplaatst…Onze tuinMy Profile

 • Petra
  25 september 2014

  Heerlijk overzicht. Fijn dat het herstel van Lana’s beentje zo snel gaat. Ik volg Yannick nu ook via Instagram. Leuk dat jullie jouw volgers lieten beslissen. Is Sjenkie zijn bijnaam? Of dit er een.andere reden achter de naam? Ben benieuwd naar de vlog van de Primark.
  Petra onlangs geplaatst…Tijd voor mijMy Profile

 • Diana
  25 september 2014

  Leuke foto’s weer! Ik ontbijt tegenwoordig iedere ochtend met een smoothie. Lekker fris en je kan eindeloos varieren. En ach, als die pannenkoeken goed smaken is het prima toch 😉 Ik kijk uit naar de primark vlog!
  Diana onlangs geplaatst…Plog: Achter de schermen bij “opa & oma dag”My Profile

 • Mirjam
  25 september 2014

  Fijn om te lezen dat het met Lana’s beentje zo goed gaat, lijkt me toch lastig op die leeftijd. Maar het staat haar wel erg leuk ;). Gaaf en gedurfd dat je ontslag hebt genomen bij je huidige baan, ik hoop en wens je alle goeds in je fulltime bloggen!
  Ik ben erg benieuwd naar je Primark shoplog!
  Mirjam onlangs geplaatst…Nail Challenge Dag 21: Inspired by a color.My Profile

 • Marion
  25 september 2014

  Hahaha, Sjenkie. Wat is dat nou weer voor naam? Fijn dat het met het beentje van Lana goed gaat. Gelukkig maar. En die quote is echt heel erg mooi!
  Marion onlangs geplaatst…The Journey Is The RewardMy Profile

 • Elize
  25 september 2014

  Als ik Instagram had zou ik Yannick volgen! Of eh… Sjenkie, haha!!
  Fijn dat Lana goed hersteld 🙂
  Elize onlangs geplaatst…5 maaltijden 25 euro: Courgette pizzaMy Profile

 • Denise
  25 september 2014

  Ah Kelly het was ontzettend leuk om je te ontmoeten bij Primark, in het echt ben je minstens even leuk als op je blog! <3
  Denise onlangs geplaatst…6 ideale herfstjassen – Leer, babyroze en dierenprintMy Profile

 • elize
  25 september 2014

  Wat een leuk artikel, Kelly!
  Echt leuke dingen heb je gedaan!
  En zo tof dat je nu fulltime blogt!
  Tof dat je dat kan doen!
  Liefs, Elize
  elize onlangs geplaatst…Review: W7 Africa blush & Honolulu bronzerMy Profile

 • Céline
  25 september 2014

  Wat een bewogen week heb je achter de rug! Wel ontzettend leuk hoor.
  Ik vind het altijd zo mooi om vaders samen met hun dochtertjes te zien. Als je dan ziet dat ze zo trots zijn op hun kleine meisje vind ik dat zo mooi! Bij pappa’s met zoontjes heb ik dat veel minder. Gek eigenlijk.
  Bodybalance is inderdaad een fijne les. Vooral als je al een paar dagen keihard aan het werk bent en eigenlijk geen energie meer hebt voor sporten. Dan is bodybalance zo fijn!
  Céline onlangs geplaatst…Opening Primark VenloMy Profile

 • Koalabeautymama
  25 september 2014

  Fijn dat je de knoop hebt doorgehakt! Soms moet je gewoon voor jezelf kiezen
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Papa Mike vertelt: “Ik word papa”My Profile

 • Dagmar
  25 september 2014

  Aah wat een bijzondere week heb je achter de rug, vooral dat je fulltime gaat is zo’n te gekke stap! Als ik eraan denk voel ik het geluk voor jou, ik ben echt heel trots! Het was ontzettend gezellig dinsdag, die foto komt echt in een lijstje 😀 Love it!
  Dagmar onlangs geplaatst…Lucky List – Nieuwe baan, mijn diplomering, events & ZakynthosMy Profile

 • Saskia
  25 september 2014

  Wat schattig het roze gips. Leuke foto’s om weer te bekijken!
  Saskia onlangs geplaatst…Review: Kneipp Sugar Body Scrub Vijgenmelk-ArganolieMy Profile

 • Michelle
  25 september 2014

  Wat leuk om te lezen dat je bij de opening v primark Venlo bent geweest, daar woon ik om de hoek!! Nu baal ik echt dat ik zelf niet ben geweest, ik twijfelde ivm de voorspelde drukte. En natuurlijk gefeliciteerd met je aanstaande fulltime bloggerschap!

 • Marloes
  25 september 2014

  Wat een leuke diary! En wauw wat ontzettend gaaf dat je fulltime gaat bloggen Kelly. Super! Leuk dat je erbij was bij de Primark opening!
  Marloes onlangs geplaatst…Recept: Healthy ChocolademousseMy Profile

 • Manon
  25 september 2014

  Gezellig weekje! Vond het leuk om je deze week weer te zien in Venlo 😀 Volgende keer misschien wel met baby haha, waaaaah 😀
  Manon onlangs geplaatst…VLOG: Opening Primark VenloMy Profile

 • Joyce
  25 september 2014

  Een hele mooie week! En die tutu van Lana is echt zo leuk! Ik ga van het weekend lekker National Glamour Day vieren en ik mag dinsdag naar de opening van de Primark in Arnhem, zoo excited ben ik! Gaat iemand van jullie ook?
  Joyce onlangs geplaatst…Filmpje – Unboxing Scrub & Rub + reviewMy Profile

 • Maris
  25 september 2014

  Leuk dat je vriend nu ook een instagram heeft, ik zou de mijne nooit zo ver krijgen ;D
  Maris onlangs geplaatst…Reconnect met Hallmark (Winactie)My Profile

 • Dionne
  25 september 2014

  Wat fijn voor Lana! En leuk dat je bij de opening van de Primark was!
  Dionne onlangs geplaatst…What to wear | Knitted SweaterMy Profile

 • Miranda
  25 september 2014

  Leuke foto’s! Arme lana met haar gipsen beentje, hopelijk heeft ze er niet al teveel last van!
  Miranda onlangs geplaatst…Budgetmaaltijd recept; stamppot met een twistMy Profile

 • Vanessa
  25 september 2014

  Leuk om te zien. Ik wens je veel succes met fulltime bloggen!
  Vanessa onlangs geplaatst…700 volgers + win 2 x een nagellak setje van E.L.F.My Profile

 • Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla
  25 september 2014

  Leuke diary weer. Fijn dat het gips er snel af mag!

  Room Seven heeft echt hele leuke kinderkleding . Mijn dochter, een meisje-meisje, heeft vanaf 1,5 jaar geen broek willen aantrekken. De kast hangt nu vol met tutu’s en jurkjes, nu ze op de basisschool andere meiden ziet met broeken aan wilt ze het wel vaker proberen.
  Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Daily Cup of BullshitMy Profile

 • Nicole
  25 september 2014

  Die tutu staat Lana echt super leuk!
  En natuurlijk super leuk dat Yannick nu ook Instagram heeft, ik volg hem uiteraard ook daar haha! Vond het top dat ik je weer heb gezien deze week… Snel weer iets doen samen hoor, maar dan met de kindjes erbij 😀
  Nicole onlangs geplaatst…Sprongetjes – Oei ik groeiMy Profile

 • Anita
  25 september 2014

  Wat een leuke foto’s!

 • Manon
  25 september 2014

  Hele leuke foto’s weer, het blauwe rokje is echt heel erg schattig!
  Manon onlangs geplaatst…25 weken zwanger!My Profile

 • Eline
  25 september 2014

  Fijn dat lana minder lang in het gips hoeft dan verwacht!
  Eline onlangs geplaatst…Gezonde mueslirepenMy Profile

 • Simone
  25 september 2014

  Wat een leuke foto’s! Het is inderdaad leuk om te zien hoe Yannick met Lana omgaat. 🙂
  Simone onlangs geplaatst…Lijstje: Even ontsnappen aan de hectiekMy Profile

 • kellyjayne
  25 september 2014

  Hoi Kelly!

  Als eerste gefeliciteerd met je besluit fulltime te gaan bloggen, lijkt me niet makkelijk geweest maar voor mij als lezer erg goed nieuws natuurlijk!
  Ik ben al enige tijd bezig in contact te komen met Primark, zou jij me verder kunnen helpen? 😀 Dit ivm de opening van Primark op Zuidplein waar ik erg graag heen wil!

  xxxxkelly
  kellyjayne onlangs geplaatst…Beautiful PeopleMy Profile

 • Anneleen
  25 september 2014

  Leuk foto’s! Wat heb je een gezellige week gehad. Ik vind Lana’s handje op de eetfoto’s altijd zo schattig!

 • Cindy
  25 september 2014

  Een bijzondere week voor jou. Die foto’s van Lana en Yannick, superleuk zeg
  Cindy onlangs geplaatst…Event: Opening Primark VenloMy Profile

 • Silvia
  25 september 2014

  Fijn dat je een knoop hebt doorgehakt en dat je gekozen hebt voor jezelf!
  Zo gaaf dat je fulltime kan bloggen:)
  Fijn dat het met het beentje van Lana goed gaat, arme meid!

  Ik vond jullie vlog van de Apenheul ook erg leuk om te zien!
  Liefs,
  Silvia

 • rachel
  25 september 2014

  su6 met fulltime bloggen meis 😀 en yep we volgen yannick ook
  rachel onlangs geplaatst…Kapper en ziek kindjeMy Profile

 • Jennifer
  25 september 2014

  Lachen dat Yannick ook Instagram heeft, nu al meer volgers dan ik. 😉
  Jennifer onlangs geplaatst…DIY: Kaarshouder met echofotoMy Profile

 • Bianca
  25 september 2014

  Weer erg leuk om te zien! Vind het zo sneu om het beentje van Lana in het gips te zien x

 • Manon
  25 september 2014

  Leuke foto’s die pannenkoekjes zien er echt te jummie uit leuk ook om je gezien te hebben bij de Primark 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Vlog + Shoplog opening Primark VenloMy Profile

 • Fara Bellinga
  25 september 2014

  Wat leuk ook de Apelhul! En hoe gaaf dat je fulltime gaat bloggen! Wens je alle succes meis! Liefs xxx
  Fara Bellinga onlangs geplaatst…Dag 54 / RECEPT: Kokos Koekjes + Eiwit Stijf Kloppen …Kan dat?My Profile

 • Jorien
  25 september 2014

  Die foto met die schoen op tafel, ik keek echt even van huhh? Haha en fijn dat het met Lana haar been wat beter gaat!
  Jorien onlangs geplaatst…Aan Wie Wil Jij Een Kaartje Sturen?My Profile

 • Sanne
  25 september 2014

  Weer een leuk artikel zoals altijd! 😀
  En ja, ik volg Yannick ook haha x

 • Kim | Kimsbloglife ♥
  25 september 2014

  Leuke diary, inderdaad heel inspirerende quotes ook! 🙂
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…Help! Mijn blokjesdilemma…My Profile

 • Jill
  26 september 2014

  Ohohoh, die bananen pannenkoeken met aardbei zien er echt verschrikkelijk lekker uit! Wat sneu van je dochtertje haar beentje 🙁
  Jill onlangs geplaatst…Q&A 10.000 abonnees!My Profile

 • Milou
  26 september 2014

  Bijzondere week! Ik vind het knap dat je de knoop hebt weten door te hakken en er gewoon voor gaat. Iets wat ik erg inspirerend vind:-)
  Milou onlangs geplaatst…Netflix: Mijn favorietenMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.