Diary donderdag: Bijzondere keuzes, gezinsleven en Primark opening

diaryvoorvak

Afgelopen week was een hele gezellige week met leuke dingen op de planning. Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn week. Was ik voor het weekend nog gespannen omdat ik ontslag wilde gaan nemen bij mijn baan, viel die last van mijn schouders af na zaterdag. Zondag vierden we dit door lekker naar Apenheul te gaan als gezin. Het is zo fijn om tijd met z’n drietjes door te brengen. Ook ben ik nog steeds zo onder de indruk van jullie lieve reacties op mijn artikel waarin ik jullie verteld heb dat ik een belangrijke knoop heb doorgehakt, ik ga fulltime bloggen. Ik vond het echt hartverwarmend hoe jullie met me meedachten, aangaven het me zo te gunnen en hoe jullie ook de boodschap die ik met het artikel wilde delen eruit pikten. Ik mag echt in mijn handen klappen met zulke lieve bezoekers. Daar wilde ik jullie nog even extra voor bedanken. Kijken jullie mee naar de foto’s van afgelopen week?

Lekker eentonig worden deze foto’s denk ik maar wij zijn er dol op, bananenpannenkoeken als ontbijt en dit keer met wat plakjes verse aardbei. Heerlijk om de dag mee te beginnen samen met Lana. Ze smikkelt dan hardop en smakt het heerlijk weg, zo schattig.

Ik gaf haar een hele schattige outfit aan. Toen ze het rode gips nog had was het heel lastig om broeken aan te geven dus koos ik vooral voor rokken of korte broeken. Dit schattige tutu rokje is van  Zeeman en het shirtje van Room Seven, beiden kledingstukken hebben we gekregen van lieve vriendinnen van ons. Ik vind het haar zo leuk staan.

Donderdag ging ik gezellig in een restaurant lunchen met vriendin Vera en ik we namen allebei de sandwich met carpaccio, roomkaas, rode ui en pesto. Deze was echt ontzettend lekker.

Vrijdagochtend had mijn schoonmoeder Lana opgehaald voor een lange wandeling en zo had ik de tijd om te filmen voor Echtemoeders. Ik nam een video op in mijn keuken want het is een food video!

Vrijdagavond ben ik naar de kapper geweest, het resultaat daarvan liet ik zien in de Apenheul vlog en daarna nam ik lekker een wijntje en wat chips, een fijne bankhang avond met Yannick.

Zaterdag heb ik geen foto’s gemaakt omdat ik de hele dag gewerkt heb bij mijn baan in de horeca. Ik nam die dag ontslag wat jullie inmiddels allemaal al wel weten. Deze quote vond ik voor mezelf wel passend daarbij.

Zondag vertrokken Yannick ik en Lana al vroeg richting Apeldoorn om naar Apenheul te gaan. Deze gekke selfie maakten we vooraf in de auto.

In de auto kwam Yannick op het idee dat het misschien toch wel leuk zou zijn om Instagram aan te maken. Ik krijg hier best vaak verzoeken voor en Yannick vond dit eerst wat overbodig en hij snapte niet zo goed wat hij dan ermee kon doen. In de auto besloot hij dat de keuze bij mijn volgers zou liggen, bij voldoende stemmen zou hij Instagram gaan aanmaken. Hij kreeg 541 likes op de foto en 112 positieve reacties dus heeft hij instagram aangemaakt.

Je kunt dus vanaf nu voortaan Yannick ook volgen op Instagram onder: @Sjenkie86. Hij post foto’s van ons gezin, van ons samen, van zijn bezigheden, lekker eten, papa foto’s en meer. Volg jij hem al?

We hadden een hele gezellige middag bij Apenheul zoals jullie in de vlog al hebben kunnen zien. Ik smelt iedere keer weer als ik Yannick zie met Lana, die twee zijn echt beste maatjes, zo mooi!

Zondagavond hadden we Thais eten afgehaald, daar zijn we allebei echt dol op. Ook Lana at lekker een bordje mee.

Maandag was het weer tijd voor ons favoriete ontbijt.

Maandagmiddag moesten we weer op controle komen voor Lana haar beentje. Het rode gips mocht eraf en nu heeft ze een soort soepeler kunstof gips gekregen, dit is een stuk buigzamer en compacter dus wat minder belemmerend als het vorige gips. De arts had gezegd dat ze dit gips nog maar 2 weken hoeft dus het hersteld een stuk sneller als vooraf gezegd werd en daar zijn we erg blij mee.

Dinsdag ging ik naar de opening van Primark in Venlo. Ik moest al om 7:15 vertrekken en ik ging carpoolen met lieve Nicole. Deze selfie maakte ik bij de McDonalds waar we samen verder zouden reizen. Ik was heel erg toe aan koffie en hoopte dit voor ons bij de Mc te kunnen bestellen, helaas had ik pech want hij zou pas om 9.00 open gaan en ik was daar om 8:15.

Om 9.15 was de persopening van Primark Venlo inclusief een heerlijk ontbijtje (en koffie!).

Op deze foto sta ik met Nicole en Dagmar. Ik vond het echt een onwijs leuke verrasing om Dagmar ook tegen te komen! Morgen zal de vlog van deze toffe dag online komen en binnenkort komt er een Primark shoplog online want ik ben ook erg goed geslaagd bij Primark.

Toen ik naar het persevent was, had Yannick vrijgekomen om een papadag met Lana te hebben, de foto’s hiervan kunnen jullie op zijn instagram zien. In de avond had hij heerlijk spaghetti voor ons gekookt.

Dinsdagavond genoot ik van een uurtje bodybalance. Inmiddels hoort dit bij mijn wekelijkse ritueel, ik geniet hier echt van. Was ik in het begin nog wat huiverig, merk ik nu dat het me zo goed doet. Dat ik heerlijk kan ontspannen, rustig word in mijn hoofd en ook werk aan mijn lenigheid en spierkracht. Ik ben blij dat ik deze groepsles een kans gegeven heb.

Woensdagochtend was ik ook weer heel erg vroeg op. Mijn auto heeft helaas een kapotte uitlaat dus deze moet eerst naar de garage voor reparatie. Omdat Yannick met de auto naar zijn werk moet en ik die dag een workshop op de planning had staan moest ik hem naar zijn werk brengen. Hij moest om 6.00 beginnen, het is 25 minuutjes rijden dus Lana en ik zaten om 5.20 al in de auto. Ik ben in principe best een ochtendmens maar om 5.00 opstaan is toch niet meer een gewoonte haha. Bij Primark kocht ik een heerlijke nep-bont jas die voor mij even voelde als een heerlijk dekbed. Toen Lana en ik thuiskwamen hebben we nog een uurtje uitgeslapen.

En deze quote postte ik later op instagram omdat deze me echt inspireert. Ik denk dat dit een mooie boodschap is om in je achterhoofd te houden.

Dit was mijn diary donderdag met foto’s van afgelopen week. Ik ben natuurlijk weer benieuwd naar jullie reacties. Hoe is jullie week geweest? En hebben jullie leuke plannen voor het weekend? Laat je reactie achter in de comments.
Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

42 gedachten over “Diary donderdag: Bijzondere keuzes, gezinsleven en Primark opening”

 1. Heerlijk overzicht. Fijn dat het herstel van Lana’s beentje zo snel gaat. Ik volg Yannick nu ook via Instagram. Leuk dat jullie jouw volgers lieten beslissen. Is Sjenkie zijn bijnaam? Of dit er een.andere reden achter de naam? Ben benieuwd naar de vlog van de Primark.
  Petra onlangs geplaatst…Tijd voor mijMy Profile

 2. Fijn om te lezen dat het met Lana’s beentje zo goed gaat, lijkt me toch lastig op die leeftijd. Maar het staat haar wel erg leuk ;). Gaaf en gedurfd dat je ontslag hebt genomen bij je huidige baan, ik hoop en wens je alle goeds in je fulltime bloggen!
  Ik ben erg benieuwd naar je Primark shoplog!
  Mirjam onlangs geplaatst…Nail Challenge Dag 21: Inspired by a color.My Profile

 3. Wat een bewogen week heb je achter de rug! Wel ontzettend leuk hoor.
  Ik vind het altijd zo mooi om vaders samen met hun dochtertjes te zien. Als je dan ziet dat ze zo trots zijn op hun kleine meisje vind ik dat zo mooi! Bij pappa’s met zoontjes heb ik dat veel minder. Gek eigenlijk.
  Bodybalance is inderdaad een fijne les. Vooral als je al een paar dagen keihard aan het werk bent en eigenlijk geen energie meer hebt voor sporten. Dan is bodybalance zo fijn!
  Céline onlangs geplaatst…Opening Primark VenloMy Profile

 4. Wat leuk om te lezen dat je bij de opening v primark Venlo bent geweest, daar woon ik om de hoek!! Nu baal ik echt dat ik zelf niet ben geweest, ik twijfelde ivm de voorspelde drukte. En natuurlijk gefeliciteerd met je aanstaande fulltime bloggerschap!

 5. Leuke diary weer. Fijn dat het gips er snel af mag!

  Room Seven heeft echt hele leuke kinderkleding . Mijn dochter, een meisje-meisje, heeft vanaf 1,5 jaar geen broek willen aantrekken. De kast hangt nu vol met tutu’s en jurkjes, nu ze op de basisschool andere meiden ziet met broeken aan wilt ze het wel vaker proberen.
  Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Daily Cup of BullshitMy Profile

 6. Die tutu staat Lana echt super leuk!
  En natuurlijk super leuk dat Yannick nu ook Instagram heeft, ik volg hem uiteraard ook daar haha! Vond het top dat ik je weer heb gezien deze week… Snel weer iets doen samen hoor, maar dan met de kindjes erbij 😀
  Nicole onlangs geplaatst…Sprongetjes – Oei ik groeiMy Profile

 7. Hoi Kelly!

  Als eerste gefeliciteerd met je besluit fulltime te gaan bloggen, lijkt me niet makkelijk geweest maar voor mij als lezer erg goed nieuws natuurlijk!
  Ik ben al enige tijd bezig in contact te komen met Primark, zou jij me verder kunnen helpen? 😀 Dit ivm de opening van Primark op Zuidplein waar ik erg graag heen wil!

  xxxxkelly
  kellyjayne onlangs geplaatst…Beautiful PeopleMy Profile

 8. Fijn dat je een knoop hebt doorgehakt en dat je gekozen hebt voor jezelf!
  Zo gaaf dat je fulltime kan bloggen:)
  Fijn dat het met het beentje van Lana goed gaat, arme meid!

  Ik vond jullie vlog van de Apenheul ook erg leuk om te zien!
  Liefs,
  Silvia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.