7 tips om de batterij van je telefoon te verlengen

Bron

7 tips om de batterij van je telefoon te verlengen; Deze irritatie kennen we denk ik allemaal wel, de batterij van je Iphone of andere telefoon gaat ontzettend snel leeg. Ik neem voortaan overal waar ik ga een oplader mee want ja ik ben verslaafd aan mijn telefoon. Zei ik dat hardop? Ja!. En volgens mij ben ik niet de enige in Nederland die zijn telefoon met grote regelmaat in haar hand heeft. Als je een tijdje aan het what’sappen bent of je telefoon intensief gebruikt voor je social media portie dan gaat de batterij heel snel leeg. Zul je net zien dat je telefoon leeg is zodra je je vriendje wilt bellen om je op te halen van het station. Er zijn tips die kunnen helpen om de levensduur van de batterij van je smartphone te verlengen en in samenwerking met United Consumers mag ik deze handige tips met jullie delen. Deze tips zijn helemaal geschikt voor de telefoonverslaafden onder ons. Lezen jullie mee?

7 tips om de levensduur van de batterij van je telefoon te verlengen:

1. Zet de trilfuntie uit. Zeker wanneer je intensief aan het appen bent met je vriendinnen of in een groepsgesprek zit verbruik je veel energie als je de trilfunctie aan hebt staan. Door deze uit te zetten gaat de batterij van je telefoon een stuk langer mee.

2. Stel een donkere achtergrond in. Toen ik deze tip las was ik wel even verbaast, wat schijnt? Een lichte achtergrond verbruikt meer energie waardoor de batterij van je telefoon sneller leeg gaat.

3. Installeer de nieuwste versie van het besturingssysteem. Heb je een iphone of android toestel dan wordt het systeem waarop dit draait steeds geüpdatet. In elke nieuwe versie wordt aandacht besteed aan de prestatie van de accu. Dat updaten heeft dus zeker zin voor de levensduur van de batterij.

4. Schakel apps uit die je niet gebruikt. Als je een bepaalde app niet gebruikt dan kan deze toch op de achtergrond blijven draaien en dit kost stiekem best wat energie van de batterij. Ben hier allert op en schakel op tijd apps uit die je niet gebruikt.

5. Dim de helderheid van het scherm. Onbewust heb je de helderheid misschien wel heel scherp staan want helemaal niet nodig is voor je ogen maar ook nog eens veel energie verbruikt. Door het percentage van de helderheid te verlagen bespaar je energie.

6. Schakel wi-fi uit wanneer je onderweg bent en het niet gebruikt. Als je wi-fi namelijk aan hebt staan gaat je telefoon steeds weer op zoek naar beschikbare netwerken, dit zoeken kost veel energie van de batterij die je beter kunt besparen om de levensduur van de batterij te verlengen.

7. Leg je telefoon niet op warme plekken, warmte van de zon, verwarming of je broekzak zorgt er namelijk voor dat de batterij van je telefoon sneller leegloopt en dat is natuurlijk zonde.

Specifieke tips voor het verlengen van de batterij van de Iphone zijn te vinden via de link hiervoor.

Dit waren 7 tips om de levensduur van de batterij van je telefoon te verlengen. Het zijn natuurlijk maar  tips, na langere tijd wordt de batterij van je telefoon wat zwakker en gaat deze ook sneller leeg. Toch vond ik ze erg handig om met jullie te delen. Hebben jullie nog meer tips die kunnen helpen voor het verlengen van de levensduur van de batterij?  Zijn jullie ook van die smartphone junkies? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

bron

In dit artikel geef ik je 9 tips om energie te besparen in huis.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

32 reacties

 • beautyforgirls
  24 september 2014

  Handige tips!
  Liefs, xxx

 • Fabienne
  24 september 2014

  Handige tips! Ga ik zeker toepassen als mijn batterij weer eens bijna leeg is.
  Fabienne onlangs geplaatst…NYX Powder Blush in MauveMy Profile

 • Sheling
  24 september 2014

  Handig van die achtergrond! Wat bij mij hielp was om hem een nachtje uit te zetten, zonder oplader erin. De volgende dag ging hij weer als een speer 😀
  Sheling onlangs geplaatst…Review en swatches – GOSH Velvet Touch Eye PrimerMy Profile

 • Manon
  24 september 2014

  Ik dim mijn beeldschermlicht ook bijna altijd! Mijn iphone batterij gaat echt zo snel leeg 🙁 Ik moet ‘m halverwege de dag weer aan de lader doen… Beetje jammer. Tijd voor een nieuwe hahaha.
  Manon onlangs geplaatst…Rivers outfit inspiratie – De sjaalMy Profile

 • Marloes
  24 september 2014

  Hele handige tips! Ik zet mijn mobiele netwerk ook steeds vaker uit. En regelmatig op vliegtuigstand. Zo is mijn batterij een stuk zuiniger!
  Marloes onlangs geplaatst…Essence Longlasting Lipstick Adorable MattMy Profile

 • Linda
  24 september 2014

  Een hoop dingen wist ik al, zoals de helderheid van je scherm (handige tip ook over die achtergrond, dat scheelt natuurlijk ook voor de helderheid!) en het uitzetten van de wifi, maar dat je ook batterij bespaart als je de trilfunctie van je telefoon uitzet en je telefoon niet op warme plekken legt, dat wist ik niet!
  Mijn batterij gaat meestal 1,5 dag mee (heb een Samsung Galaxy Star) en dat is voor mij prima. Ik zet de wifi altijd uit als ik op pad ga (heb geen 3G of 4G) en denk dat ik geen wifi heb. Dan kijk ik ter plekke wel. Als ik ook niet aan het appen ben en ik ben thuis en zit achter de laptop, dan zet ik ook wel eens de wifi uit. Dan is het toch maar dubbelop 😉
  Linda onlangs geplaatst…Lichtpuntjes september #3.My Profile

 • Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla
  24 september 2014

  En om sneller op te laden zet je je iPhone even op vliegtuigmodus!
  Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…(Un)Happy? Hoe word je snel gelukkig?My Profile

 • Marion
  24 september 2014

  Ja, ik heb het laatst ook al opgezocht en kwam deze dingen ook allemaal tegen. Die standaard of donkere achtergrond en verwijderen van apps scheelt inderdaad heel veel. Je telefoon wordt er daarnaast ook weer een stuk sneller van. Ook iedere dag even uitzetten! Zo worden applicaties die onnodige door blijven lopen automatisch gestopt. Dat van die warmte wist ik niet. Goeie tips!
  Marion onlangs geplaatst…Bloggen is zo gek nog niet!My Profile

 • Teresa
  24 september 2014

  Nee…. misschien moet je data mobiel uitzetten bij bepaalde apps, want ook al heb je de app afgesloten ze blijven door denken, zodra je de data uitzet gaat je batterij langer mee, wat ik je ook als tip kan geven. Doe je telefoon op vliegtuigmodus zodra je hem niet gebruikt of hem niet kan gebruiken zo behouw je dus ook je batterij de hele dag. Gisteren had ik de mijn op 40% en thuis had ik nog 25% over (ik had hem alleen gebruikt in de trein richting huis).
  Teresa onlangs geplaatst…Was alles maar zo makkelijk…. Gezond eten, gezond sporten!!!My Profile

 • Manon
  24 september 2014

  handige tips! Ik wist niet dat warmte daar invloed op had, een donkere achtergrond vind ik sowieso altijd wel fijn dan is het ook niet zo fel als je snachts op je telefoon kijkt 😀
  Manon onlangs geplaatst…Wishbone ketting in twee kleurenMy Profile

 • Céline
  24 september 2014

  Handige tips! Volgens mijn mobiel verbruikt hij inderdaad de meeste energie door het scherm. Heb daarom ook de helderheid van het scherm heel erg laag staan als ik een hele dag op stap moet.
  Dat je mobiel sneller leeg gaat door warmte wist ik nog niet en ook niet dat hij langer meegaat door het besturingssysteem te updaten. Soms ben ik te lui om dat eventjes te doen, maar in het vervolg zal ik hem zeker altijd meteen updaten!
  Céline onlangs geplaatst…Opening Primark VenloMy Profile

 • Laura
  24 september 2014

  Handige tips! Ik denk dat iedereen wel eens het probleem heeft dat je batterij te snel leeg gaat helaas.
  Laura onlangs geplaatst…September haul – fashionMy Profile

 • Maaike
  24 september 2014

  Ik schakel altijd wifi uit als ik langer van mijn batterij wil genieten. Wat ik ook merk is, als ik foto’s maak dat de batterij dan mega snel leeg wordt!
  Maaike onlangs geplaatst…Review: Honeymania hand cream & showel gel van the Body ShopMy Profile

 • Eilish
  24 september 2014

  Dat doe ik allemaal al… mweh. Mn telefoon staat altijd op stil… en als het kan dim ik mn scherm. En nog gaat mn telefoon zo snel leeg!
  Eilish onlangs geplaatst…Beauty ♥ Miss Sporty | Nagellak | Crush on you #061My Profile

 • Jorien
  24 september 2014

  Slimme tips! Dat van die achtergrond wist ik helemaal niet! 😀
  Jorien onlangs geplaatst…Recept: Yoğurtlu Tavuk şiş (Turkse Kipspiesjes Met Yoghurtmarinade)My Profile

 • Jill
  24 september 2014

  Ik kende er een aantal al, toch vergeet ik ze vaak toe te passen. Wat ook helpt is om je telefoon op vliegtuigstand te zetten als hij bijna leeg is, dat helpt ook altijd heel goed!
  Jill onlangs geplaatst…KippenvelmuziekMy Profile

 • Nicole
  24 september 2014

  Goh ik heb daar ook nooit over nagedacht! Goede tips dus!
  Nicole onlangs geplaatst…Woordeloze woensdagMy Profile

 • Mariska
  24 september 2014

  Erg handig inderdaad! Vooral apps uitschakelen doe ik nu ook op mijn iPhone 5s 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Doormariska.nl telefoonhoesjeMy Profile

 • Jennifer
  24 september 2014

  Goede telefoon aanschaffen werkt vaak ook. 😛 En zuinig zijn op dat ding, als ik zie hoe sommigen ermee omgaan dan vind ik het ook geen wonder dat iets aan dat ding het begeeft.
  Jennifer onlangs geplaatst…DIY: Kaarshouder met echofotoMy Profile

 • Lauriëtte
  24 september 2014

  Goede tips! Over de trilfunctie heb ik eigenlijk nog nooit nagedacht!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Todo lijstjes 2.0: Het Bullet JournalMy Profile

 • Thebeautydelivery
  24 september 2014

  Handige tips!

 • Danique
  24 september 2014

  Wat een handige tips, ik heb eigenlijk nog nooit nagedacht over de trilfunctie!
  Danique onlangs geplaatst…Tag: Internet ABCMy Profile

 • Kimberley
  24 september 2014

  Goede tips! En ja, hier een telefoonjunk. Haha.

 • Denise
  24 september 2014

  Ah hele handige tips Kelly! Ik merk dat ik er veel toch al wel gebruik, er is niets vervelender dan een lege telefoon!
  Denise onlangs geplaatst…Opening Primark Venlo + ShoplogMy Profile

 • saskia
  24 september 2014

  Wat een leuk artikel en war origineel, ik loop er altijd mee te klooien! heb twee van die oplaad dingen voor onderweg en twee extra batterijen maar nog…
  saskia onlangs geplaatst…Houten zonnebrillen van Treeglasses.com + Instagram Winactie!My Profile

 • LNNK
  24 september 2014

  prima tips, het grootste deel houd ik al rekening mee. Toch is het jammer dat je daardoor soms concessies moet doen in de functionaliteiten van een telefoon. Het zou fijn zijn als er gewoon betere batterijen komen 😉
  LNNK onlangs geplaatst…Printable: Do small things with great loveMy Profile

 • Elize
  24 september 2014

  Super handig! Dankjewel!
  Elize onlangs geplaatst…Videorecept: Mozzarella in Carrozza met Schär MeesterbakkerbroodMy Profile

 • Milou
  24 september 2014

  Handige tips! Ik kende die van de warme plekken nog niet, maar eens uitproberen!

 • Kim | Kimsbloglife ♥
  24 september 2014

  Inderdaad heel vervelend dat de batterij zo snel leeg gaat! Nu ik met m’n stage bezig ben kan ik mijn iPhone overdag niet meer zoveel gebruiken dus gaat de batterij natuurlijk wel weer langer mee 🙂
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…Mijn sjaaltjescollectie ♥My Profile

 • Anneleen
  25 september 2014

  Interessant om meer over te lezen! Die tips van op warme plekken en trilfunctie wist ik helemaal niet!

 • Madelon
  26 september 2014

  Ik ben ook alle opties van mijn teflon langsgelopen om te kijken wat er onnodig aanstaat. En voor nood heb ik altijd een mobiele oplader bij me haha.
  Madelon onlangs geplaatst…Zelf leren Eten | Rapley, Baby-led Weaning en de KleintjesmethodeMy Profile

 • energie vergelijken
  29 oktober 2014

  bedankt voor de tips

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.