Diary donderdag – Already november

diary nov 1

De nieuwe diary donderdag voor deze week heb ik weer voor jullie. Het is inmiddels november, de eigenlijke maand waarin onze dochter geboren zou worden, wij mogen inmiddels al ruim 3,5 week van haar genieten. Inmiddels voel ik me al een stuk fitter en ben ik al actiever. Ik kan al veel meer doen in het huishouden gelukkig, en ook ben ik weer lekker druk aan het bloggen. We ontvangen nog steeds kraamvisite dus dat is ook echt genieten. Inmiddels raak ik steeds meer gewend aan het leven als moeder en het is een heerlijk gevoel. Ik maakte niet heel veel spectaculaire foto’s omdat ik natuurlijk vrij veel thuis ben. Toch deel ik graag nog met jullie mijn diary.

1. Ik was heerlijk op bed aan het borstvoeden, terwijl ik ondertussen de Grazia aan het lezen was. Hoe schattig, het handje van Lana, het lijkt net of ze een peace teken geeft. Ze vind het helemaal goed allemaal. 2. Met een mede nieuwe mama was ik het dorp in geweest en zijn we een broodje gaan eten bij de bakker, het was een wandelwagen stoet binnen hihi. 3. November, welkom! Een maand waar we al lang voor aan het aftellen waren, officieel was ik 23 november uitgerekend, maar zou ik bij 38 weken, rondom 10 november worden ingeleid. Change of plans zullen we maar zeggen. 4: Wauw we zijn zo ontzettend verwend met zoveel mooie lieve kaartjes van vrienden, familie en kennissen, dankjulliewel!

diary nov 2

1. Deze schattige voetjes wilde ik even met jullie delen. Wat ben ik toch verliefd op onze dochter, heerlijk!. 2. Deze spreuk kwam ik bij een mede-mama tegen op Instagram, ik vond deze zo mooi dat ik hem deelde. 3. Tijdens het laatste deel van mijn zwangerschap was ik even klaar met het drinken van koffie (huh, ik als coffeelover?), en ook in de weken in het ziekenhuis moest ik er niets van hebben. Inmiddels pak ik rustig aan mijn koffie liefde (uh verslaving?) op en geniet ik van ons dolce gusto apparaat!. 4. Met vriendinnetje Lisa ging ik de gipsbuik die we maakte toen ik 33 weken zwanger was beschilderen. We droegen heerlijke XXL fleecetruien zodat we vies konden worden en gingen aan de slag. Binnenkort als het helemaal af is deel ik met jullie het resultaat!

diary november 3

1. Ik ging voor mijzelf naar de huisarts en in de wachtkamer las ik de Happinez, een heerlijk feelgood mindstyle magazine. 2. Ik kookte en  at een heerlijke pasta met spinazie en spekjes, het recept deel ik binnenkort met jullie op mijn blog. 3. Ik ben weer lekker druk bezig met het bloggen, en daar horen ook leuke pakketjes bij. Zo ontving ik dit pakket van Koopmans. Binnenkort komt blogvriendinnetje Suzanne naar mij toe en gaan we heerlijk samen bakken, hier lezen jullie binnenkort meer over. 4. Heerlijk aan de wandel met Lana, genieten!

Dit was de diary donderdag van deze week. Hoe is jullie week geweest? Vinden jullie de tijd ook zo ontzettend snel gaan? Voor we het weten zitten we weer aan het kerstdiner hihi. Time flies! Laat jullie reacties achter in de comments, dat vind ik super leuk!   Volgen jullie me eigenlijk al op Instagram? 

Liefs Kelly .

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

19 gedachten over “Diary donderdag – Already november”

  1. Jaaa, de tijd gaat zo snel, niet normaal! Je zwangerschap is ook zo snel gegaan. Goed dat het allemaal zo goed gaat!

  2. Ik ben net als jij verrast dat het al november is; de tijd gaat inderdaad enorm snel. Geniet alleszins van je kleine prinsesje en van de tijd die je samen kan doorbrengen. De foto’s zijn prachtig, leuk om te zien!
    Jessie onlangs geplaatst…No Buy NovemberMy Profile

  3. Hi Kelly, ik volg je blog nu een tijdje en kom graag elke dag even kijken! Ben zelf een mama van 3 kindjes en ik lees dan ook graag je Posts over het moederschap. Veel geluk voor jullie alledrie! Groetjes Linda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.