Disney en velux

Op zoek naar geschikte decoratie voor op de babykamer van mijn dochtertje Lana.

Momenteel is de nieuwe babykamer van mijn dochtertje Lana nog erg kaal. We zijn net verhuisd en nog zoekende wat we kunnen doen om haar kamertje te decoreren. Ik deed wat inspiratie op door rond te kijken op het web en wil graag iets met een Disney  thema doen, ik was namelijk zelf vroeger ook zo’n Disney prinsessen meisje. Ik liep rond met poppenwagentjes, mijn bed lag vol Disney knuffels en met carnaval wilde ik me verkleden als Minnie Mouse of als de prinses van Disney. Ik keek graag naar Disney films en waande me dan helemaal in die magische wereld.  Ik kijk er helemaal naar uit om met Lana middagen Disney films te gaan kijken en haar aan te kleden met prinsessenjurkjes. Stiekem mag ik me dan weer helemaal kind voelen. Ik kijk er dan ook helemaal naar uit wanneer we haar mee kunnen nemen naar het Disneyland park. Yannick en ik zijn er nog niet over uit wat we willen doen met Lana’s kamertje. We willen haar kamer decoreren op een manier die niet alleen nu leuk is maar ook als ze wat groter is en zelf kan spelen in haar slaapkamertje. Disney decoratie mag dan zeker niet ontbreken.

Disney en velux

Herinneren jullie mijn vorige artikel nog over de winactie dat je voor je kindje een Disney & VELUX droomkamer kon winnen? Vandaag wil ik daar wat meer over vertellen.

De samenwerking tussen Disney en VELUX valt in goede handen bij veel ouders en kinderen. Je kunt namelijk nieuwe verduisterende rolgordijnen uit de Disney & VELUX Droomcollectie kopen om de Disney fantasieën van je zoon of dochter tot leven te brengen in zijn of haar eigen slaapkamer. Dit is ideaal als je van een zolderkamer een slaapkamer wilt maken voor je zoon of dochter en je die saaie witte rolgordijnen wat saai vindt.

Deze Disney rolgordijnen zijn exclusief ontworpen voor in je VELUX dakraam. Met zes geliefde personages uit Winnie de Poeh, Bambi, Mickey & Minnie Mouse, Planes en Disney Princess is het voor ieder kind mogelijk de kamer af te stemmen op hun eigen meest geliefde personages. Voor Lana kies ik denk ik voor Mickey en Minnie Mouse, of zal ik voor Disney princess gaan?

Wat ik belangrijk vind in een kinderkamer is dat de sfeer rust uitstraalt zodat je kindje zich op het gemak kan voelen in de eigen kamer. Zeker in de jonge jaren is een vertrouwde en creatieve omgeving belangrijk omdat kinderen dan onderbewust veel indrukken in zich opnemen. En wat werkt er dan beter dan je favoriete Disney personages in je slaapkamer te combineren met het creëren van een comfortabele slaapomgeving?

Zelf kan ik niet slapen in een kamer die niet volledig verduisterd is en daarom wil ik zo’n kamer ook kunnen bieden aan mijn kinderen. De verduisterende rolgordijnen van VELUX zorgen voor een heerlijk donkere kamer. Een goede nachtrust is dus gegarandeerd. Maar ook aan de ouders is gedacht, want door het slimme montagesysteem is een rolgordijn in een handomdraai gemonteerd en het past altijd perfect. Ik heb zelf twee linkerhanden dus het is fijn als er dan met je mee gedacht wordt.

De droomkameractie
Afgelopen maand had VELUX een actie waarbij ze een echter droomkamer aan een kind cadeau hebben gegeven. Binnenkort volgt daarover een leuke reportage, zodat ook jij kan zien hoe je zelf een droomkamer voor je kind kan maken! En je droomt pas fijn in een droomkamer, als je er goed en gezond kan spelen en heerlijk in kan slapen.  Ik ben alvast wat inspiratie gaan op doen in via de website van Velux die speciaal in Disney stijl is aangepast.

Disney en velux

Wil jij ook inspiratie opdoen om de droomkamer voor je eigen kind waar te maken? Op velux.nl vind je een overzicht van alle ontwerpen uit de Disney & VELUX Droomcollectie.

Voor welk Disney figuur zou jij kiezen voor jouw zoon of dochter? En van welk Disney figuur komt het kind in jou als moeder/vader naar boven? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

18 gedachten over “Inspiratie voor decoratie op de babykamer van Lana”

 1. Wij hebben op zolder ook 2 veluxramen met velux verduisterende rolgordijnen ervoor en ze zijn echt IDEAAL! Het is echt helemaal donker op zolder, echt fijn want anders schijnt het licht van zolder zo mijn slaapkamer in en dan kan ik ook niet slapen hahaha. En Disneyprinsessen is altijd goed <3 Ik ben zelf ook helemaal weg van Disney en vooral van De Kleine Zeemeermin…
  Manon onlangs geplaatst…Summer High Tea #1: DIY- De Tafel DekkenMy Profile

 2. De verduisterende rolgordijnen lijken me perfect! Ook fijn dat het snel gemonteerd is. Ik ben benieuwd naar je aankomende reportage 🙂

 3. Wat super leuk, wij moeten ook nog iets voor de ramen van River, het is nu zo licht in zijn kamer. Ik zou voor River kiezen voor Lilo &. Stitch thema, en dan een beetje een Hawai sfeer erbij. Voor een meisje zou ik kiezen voor Ariël, een leuk onder water thema ofzo. Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…OOTD – Simply PinkMy Profile

 4. Gelukkig hoeft fay niet een volledig donkere kamer te hebben, ik zelf ook niet. Dus verduister attributen hebben we niet nodig. Stel dat we zouden decoreren met Disney dan zou ik zelf Tijgertje ofzo doen. Maar ons meisje mag dat later helemaal zelf kiezen want mijn droomkamer is haar droomkamer nog niet hihi..
  Nicole onlangs geplaatst…De bevalling (bevallingsverhaal deel 2)My Profile

 5. Marijke Van molle

  Ik weet niet hoe het zit in Nederland maar bij ons in België vieren we Moederdag op 11 mei (toevallig ook mijn verjaardag 😉 … ). Dus bij deze een zalige Moederdag gewenst voor jou en je dochtertje Lana.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.