De summer high tea #1 Diy Etagère maken met oud servies

fcad334d-810f-41b3-b839-bde3e8404276_zpsadc8ee99

Diy Etagère maken met oud servies: Afgelopen zondag deelde ik jullie al een teaser met de introductie van dit nieuwe project, namelijk de Summer high tea . Vandaag zijn we begonnen met week #1 die helemaal in het teken staat van het dekken van de tafel. Ik ben echt dol op vintage kitchy servies en ook ben ik dol op de etagère want dit ziet er zo leuk uit! Deze combinatie voeg ik samen want met vintage servies ga ik in een DIY (do it yourself) filmpje een etagère maken die helemaal mooi van pas komt bij de high tea! Echt een low budget tip want je kunt dit gewoon met oud servies maken. Benieuwd naar mijn filmpje waarin ik dit laat zien? Klik dan op lees meer.

Diy Etagère maken met oud servies

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Ik hoop dat je hier wat aan had om zo zelf ook een Diy Etagère te  maken met oud servies. Dit was gelijk mijn aller eerste DIY video! Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vonden en of jullie zelf ook zo’n Etagère van oud vintage servies zouden maken. Het hoeft natuurlijk niet van vintage of oud servies gemaakt te worden. Je kunt ook gebruik maken van servies van Blond amsterdam, goedkoop servies van de Action, oud servies dat je nog hebt liggen of juist heel modern servies. Ik vind het resultaat er in ieder geval heel feestelijk uit zien en helemaal geschikt voor een gelegenheid zoals bij een high tea. Volgende week is het thema van de summer high tea een heerlijk recept (lekker zoet) en een sandwich om heerlijk van te genieten ter voorbereiding op de high tea die over vier weken zal plaatsvinden!
Onder de Hashtag #Summerhightea kunnen jullie ons project volgen via alle social media!

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

22 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.