De keuze voor de meisjesnaam ‘Aimy Maria’

Aimygebkaartje

Ik denk dat we rond 17 weken zwangerschap zeker waren over de naam van ons tweede kindje. Ineens hoor je die naam en denk je ‘dit is DE naam, dit klinkt vertrouwd, past bij ons, past bij Lana en is gewoon vertrouwd’. Toen ik een oproepje deed voor een leuke meisjesnaam was er geloof ik 1 bezoeker die de naam Amy zei, wij kozen deze naam maar dan geschreven als Aimy.

Ik las de naam aan Yannick op en ook hij riep gelijk ‘JA!’. Dat is ze, Aimy. We vinden Lana en Aimy ook heel mooi bij elkaar passen. Het zijn allebei redelijk eenvoudige namen, niet te simpel maar ook niet te complex. Kort en krachtig en wij wilden liever geen naam kiezen uit het populaire namenlijstje. En zo waren wij eruit wat de naam zou worden van onze tweede dochter. Waarom we voor de spelling ‘Aimy’ kozen en niet ‘Amy’? Wij vinden de Franse schrijfwijze mooier, iets lieflijker naar onze mening en ook naast ‘Lana’ erg mooi om weer een naam met 4 letters te kiezen. Dit is gewoon onze persoonlijke voorkeur waar we erg blij mee zijn.


Een aantal weken later stelde ik Yannick de vraag of hij het goed zou vinden om nu wel voor een tweede naam te kiezen. Bij Lana stelde ik dit ook al voor maar toen zag hij dit niet zitten en heb ik zijn keuze daarin gerespecteerd. Toch hoopte ik dit keer wel op die tweede naam. Ik mag mijn tweede dochter dragen en mijn moeder is de meest speciale vrouw in mijn leven, maar ook in Lana’s leven een soort tweede moeder. Als drie generaties vrouwen wilde ik daar iets speciaals mee doen. Mijn moeder heet Maria en het leek mij mooi om onze tweede dochter naar haar te vernoemen en daarom de naam ‘Aimy Maria’ geven. Ik vroeg aan Yannick wat hij van dit idee vond en hij vond het gelijk een heel mooi idee. De naam stond vanaf toen echt vast.

Ik kon niet wachten op het moment dat ze geboren zou worden en je dan echt de naam mag uitspreken, dat is zo’n magisch moment. En magisch, dat was het. Al vertel je het op dat moment aan personeel van een ziekenhuis, voor wie het eigenlijk vrijwel niets betekent. Vervolgens kon ik niet wachten om mijn ouders te bellen om het prachtige nieuws te vertellen dat ze geboren was en om hen mede te delen hoe ze heet. Toen ik mama mocht delen dat haar kleindochter naar haar vernoemd is voelde ze zich heel erg vereerd. Zo speciaal <3 . Ik ben onwijs dankbaar dat wij onze ouders nog in ons leven mogen hebben en dat ik mijn moeder een soort extra bedankje mee mag geven door haar kleindochter naar haar te vernoemen. Voor ons betekent dit heel veel.

Het kiezen van de naam voor je kind(eren) is iets heel persoonlijks, maar een heel mooi proces voor jou en je partner. Wat wij mooi vinden, mag een ander niet mooi vinden, je maakt je eigen keuze. Ik ben benieuwd hoe jullie zoektocht naar DE naam voor je kindje(s) eruit zag. Laat het me weten bij de comments.

Ps. Later volgt nog een artikel met een uitgebreider verslag met foto’s van het geboortekaartje van Aimy, ontworpen door Popsjes&Co.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

80 gedachten over “De keuze voor de meisjesnaam ‘Aimy Maria’”

 1. Mijn zoontje is vernoemd naar mijn vader (2e naam) en wij hebben er bewust voor gekozen de naam face to face te vertellen. De reactie van m’n vader hebben we gefilmd en die is magisch! Het enige overigens wat we van de bevalling hebben(camera wilt het kaartje coderen waar de foto’s op staan). Maar wel goud waard!

 2. Mooie naam hoor! Wat waren jullie er snel over uit! En wat bijzonder dat ze is vernoemd naar jouw moeder. Onze twee kinderen zijn vernoemd naar hun oom en hun tante. Bij mijn dochter wisten we al gelijk hoe ze zou gaan heten. Haar naam hadden we al jaren in ons hoofd. Ooit verzonnen tijdens een vakantie. Toen ik zwanger was van mijn zoontje duurde het wat langer voordat we een leuke naam hadden. Ook wij wilden geen lange populaire naam, maar juist een korte en krachtige naam die je niet zo vaak hoort.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…11 tips voor een kinderpartijtje thuisMy Profile

 3. Een hele mooie en bijzondere naam hebben jullie gekozen! Ook de naam Maria erbij maakt het een speciale naam. Erg schattig om te zien dat Lana en Aimy zo op elkaar lijken bij de geboorte.
  lifestyle-boutique onlangs geplaatst…TeddyMy Profile

 4. Vind het ook een mooie klassieke naam! Dan wisten jullie het echt al best lang! Wij waren er qua jongensnamen lang niet uit, nu wel. Ons eerste zoontje is ook vernoemd naar onze vaders. Niet dat we iets doen met zijn tweede en derde naam, maar vind het symbolisch toch een mooi gebaar.
  Alicia onlangs geplaatst…Plans for my pre-baby maternity leaveMy Profile

 5. Mooi naam Aimy! Ook een mooie betekenis trouwens. En je hebt gelijk dat het kiezen van een naam heel persoonlijk is. En natuurlijk is iedere naam die de ouders voor hun kind(eren) kiezen de mooiste van de wereld. Je kiest een naam niet zo maar en er gaat een heel proces vooraf. Ik kan er daarom ook heel slecht tegen als mensen zo gemeen kunnen reageren op bepaalde namen (denk bijv aan het kindje van Wesley en Yolanthe). Ik ga er vanuit dat iedere ouder met alle zorg en met alle liefde de naam voor hun kind kiezen.
  marie-louise onlangs geplaatst…Hoe overleef je de peuterpuberteit?My Profile

 6. Jaaa! Ik schreef op twitter de naam Amy. Zonder i dan wel, maar toch;) Amy was mijn favoriet, maar daar konden we het helaas absoluut niet over eens worden haha! Gelukkig heb ik daarna een nieuw lijstje met favoriete namen gemaakt en toen zinn we er wel uitgekomen:) maar ik blijf Amy heel erg leuk vinden!
  Miranda onlangs geplaatst…Move over Tony, Johnny is here!My Profile

 7. Ik vind het écht een naam die bij jullie en Lana past! Het past gewoon. Ik vond het ook zo leuk om eindelijk de naam te gebruiken en aan iedereen trots te vertellen.
  Manon onlangs geplaatst…10 jaar geleden…My Profile

 8. Leuk op te lezen hoe jullie op de naam gekomen zijn. Heel mooi dat je haar naar je moeder vernoemd hebt. Ik moet zeggen dat ik Aimy helemaal niet verwacht had en dat ik er eerst wat aan moest wennen (dat heb ik trouwens altijd met nieuwe namen), maar uiteindelijk vind ik hem wel mooi en goed bij jullie gezinnetje passen. Niet dat dat uitmaakt, want jullie moeten hem natuurlijk gewoon mooi vinden en wat anderen ervan vinden doet er niet toe, maar goed 😉 Het geboortekaartje ziet er mooi uit, ben benieuwd om het nog beter te zien.
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Nieuwe tv-hypes: Temptation Island en Wie is de mol?My Profile

 9. Hele leuke naam.Helemaal passend ook bij jou/jullie. Mijn favoriet zag mijn man niet zitten. Over Julia waren wij het daarna vrij snel eens. Ze is daarnaast vernoemd naar de oma van mijn man en draagt mijn naam. Onwijs blij met die keuze. Vind het toch altijd net iets meer betekenis geven.

 10. Het duurde bij ons heel lang voordat we eruit waren. Alle namen die ik mooi vond, vond mijn vriend niks en andersom. Totdat we bij de verloskundige waren en een kaartje met Floor zagen, zei ik ineens is de naam Fleur niet iets? En tadaa daar was de naam. Fleur heeft een tweede en derde naam, vernoemd naar allebei de oma’s 🙂
  Frederique onlangs geplaatst…Me timeMy Profile

 11. Wat een mooie naam! Onze dochter heet Mila Chandra. Ik wilde ons kindje sowieso een stukje India, mijn roots, meegeven. Chandra is een Indiase naam en Mila vonden we gewoon erg mooi. Maar inderdaad een heel magisch moment toen we de naam eindelijk mochten delen. Ik vond het zo leuk!
  Dita onlangs geplaatst…HAY Lup Triangle KandelaarMy Profile

 12. Echt een prachtige naam is het <3 Nog van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochtertje!!! <3

 13. Wij wilde graag een naam met de B omdat de naam van mijn man met een A begint en die van mij met een C. We zijn op internet gaan kijken en kwamen de naam Beaudine tegen. Het voelde gelijk goed en wisten dat dit het moest worden als het een meisje werd. En haar tweede naam is ook de naam van mijn moeder.

 14. Aimy Maria een prachtige naam! Mijn moeder heet ook Maria en hoewel zij die naam verschrikkelijk vindt, vind ik het een onwijs mooie naam.
  Onze dochter heet Lieve en ik wist al jaren daarvoor, als ik ooit een dochter krijg noem ik haar Lieve en zo geschiedde 😉
  Angelique onlangs geplaatst…Over trouwen en loslatenMy Profile

 15. ook ik vind het een mooie naam!! onze meiden hebben we een draai aan gegeven nou ja aan die ras wel, roon wilde haar bijna zelfde noemen als mij maar dan anders uitspreken maar ik zag dat niet zitten dus hebben we zelf de naam maar “geschreven” naar rashel, en niomi zou naomi heten maar ik zag ergens de naam niomi staan, een zangeres uit amerika, nog nooit van gehoord maar vond het zo gaaf dat we beide zeiden dit word hem 😀
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 14 februari 2016My Profile

 16. Vind het echt een mooie naam…! En zeker in combi met Lana…!!

  Mijn man heeft al 4 kids en heeft de traditie dat hij de namen eindigend op i of ie heeft. Nu kon ik me daar goed in vinden als we een jongen hadden gekregen (dan vond ik Levi erg mooi) maar als we een meisje kregen wilde ik de naam Sterre. (Ik ben echt gek op sterretjes…) hij vond dit eigenlijk niets totdat we de echo hadden gehad waarin we te horen kregen dat onze “boon” een meisje was en hij me s’middags belde en zei “spreek ik met de mama van Sterre…” Haar 2e naam is Elisabeth, vernoemd naar mijn oma die helaas de dag dat ik ging vertellen dat ik zwanger was overleed….

  Leuk om dit weer eens op te schrijven ☺️

 17. Ik vind deze schrijfwijze ook zo mooi! En wat bijzonder dat jullie haar naar je moeder vernoemd hebben. Wij vonden het echt heeel lastig een naam voor onze zoon te kiezen, maar een week of twee geleden voelde het ineens ‘goed’. Ik kan ook niet wachten tot we zijn namelijk eindelijk hardop uit mogen spreken!
  Michelle onlangs geplaatst…WAAROM IK NIET BANG BEN VOOR DE BEVALLINGMy Profile

 18. Wij zijn druk bezig met het kiezen van namen voor ons kindje. Ik vind het best lastig, haha. Als we het geslacht van ons kindje weten, over een paar weken, wordt het vast makkelijker. Nu werken me met lijstjes. Elke keer als we een mooie naam tegenkomen gaat hij na overleg op de lijst. Als we een meisje krijgen wordt ze sowieso vernoemd naar mijn overleden moeder. Als eerbetoon.
  Marije onlangs geplaatst…Vijf dingen waar ik blij van wordMy Profile

 19. Erg leuke naam en past perfect bij de Namen van het gezin! Ik vind het erg mooi dat je haar vernoemd heb, wat moet dat een eer zijn voor je moeder! Genieten van je mooie gezin!
  Kelly onlangs geplaatst…RS VirusMy Profile

 20. Weer vier letters is inderdaad wel mooi! Mijn hoofd maakt er alleen wel steeds de verkeerde uitspraak van, omdat ik ook een ‘Aj-mie’ ken. Een tweede naam vind ik ook altijd erg leuk, en die van jullie heeft een heel mooie betekenis 🙂

 21. Prachtig hoe jullie op de naam van Aimy zijn gekomen. Als ik de naam ‘Aimy’ zie staan, denk ik gelijk aan je t’aime, vooral toen jij ook nog eens zei dat dit de Franse variant op ‘Amy’ is. Kortom: heel mooi! En het past ook prachtig bij Lana. Geniet van elkaar!
  Renske onlangs geplaatst…1000 vragen aan jezelf #6My Profile

 22. Mijn vriend en ik zijn nog lang niet bezig met kinderen krijgen.. Maar wij hebben de namen wel al, we kwamen ze ooit tegen en nu dragen we die namen al 2 jaar mee hhi

 23. Een naam die mijn vriend en ik nooit zouden kiezen, maar die toch perfect ‘past’ in jullie gezinnetje! Een naam is zoiets persoonlijk en moet ook gewoon goed aanvoelen vind ik. Past heel mooi bij Lana inderdaad! Lijkt me heel bijzonder om éindelijk de naam van je kindje te mogen uitspreken 🙂 ziet er een mooi geboortekaartje uit!
  Anneleen onlangs geplaatst…8 Redenen waarom Sims 3 leuk isMy Profile

 24. Prachtige naam!
  Ik vind juist de spelling Aimy bij jullie passen. Kelly en Yannick zijn ook geen hele standaard namen als je begrijpt wat ik bedoel.
  Mijn moeder wilde graag naast mn vaders achternaam symbolisch haar familienaam ook aan mij doorgeven. Onder andere daarom heet ik Rosanne (gelijk aan het eerste deel van mn moeders achternaam: Roskam). Familie betekent net als voor jou ook voor mij erg veel dus ben blij dat ik zo beide families in mijn naam heb 🙂
  Rosanne onlangs geplaatst…9x Students be like…My Profile

 25. Ach Jezus, volgens mij heb ik last van zwangerschapshormonen. De tranen lopen over mijn gezicht, ik vind het een prachtig verhaal en wat bijzonder voor jouw moeder dat haar kleindochter naar haar vernoemd is. Ik vind het beide hele mooie namen. Geniet van jullie mooie dochters! liefs Lynn

 26. Mooi naam. Ik heb ook al met mijn man de afspraak staan als wij ooit een zoon krijgen dat deze vernoemd wordt naar zijn vader (dit wilt mijn man heel graag, eerst eigenlijk als echte naam, maar ik vind de naam echt niet leuk, dat doe ik mijn kind niet aan, dus de compromis gesloten om de naam als tweede naam te gebruiken)
  jessica onlangs geplaatst…Inspiratie – ToiletMy Profile

 27. Prachtige naam!!! Aimy Maria.. ik vind meerdere namen ook geweldig.
  Zelf heet ik ook Ester Maria Talita! Maria omdat mijn ouders gelovig zijn.. en Talita is hebreeuws voor Meisje!

  Mijn dochter heb ik ook vernoemd naar mijn eigen moeder en de moeder van haar vader..
  Zij heet Lieke Johanna Margien! Ook drie namen! 😀

 28. Bij ons duurde het heel erg lang. Ik wilde niet een te korte naam en mijn vriend niet een te lange naam. Wij dachten heel lang aan de naam Sophia/Sophie maar omdat ik niet een naam wilde die heel vaak voorkwam en omdat wij allebei een naam hebben die met de S begint wilde we niet nog een familie lid met een S. (ivm post ed) Toen dachten we eraan om een tweede naam te kiezen zodat ze twee voorletters zou hebben en dus niet hetzelfde als ons. Later zagen we toch af van een naam die heel vaak voorkwam ook al vonden we de namen wel heel mooi. Pas een week of 2 voordat ik beviel kwamen we op de definitieve naam. We hebben dus heel erg lang getwijfeld. 😉
  Sheela onlangs geplaatst…Olivia’s outfitsMy Profile

 29. Ik vind het een mooie naam en het past mooi bij jullie! Fijn dat jullie zo snel uit de naam waren.
  Hier was het echt een wekenlange zoektocht, vooral omdat we niet al te bekende namen wilde. Gelukkig zijn ook wij het nu eens geworden!

 30. Mooie naam en een mooi verhaal over hoe jullie tot deze naam/namen zijn gekomen. Leuk om later te vertellen aan de meiden.

  Toen we wisten dat onze dochter een meisje was, zei ik gelijk tegen m’n man dat ze dan Amina zou heetten. Een Arabische naam en de naam van de moeder van de profeet Mohammed. We zijn moslims en hebben daarom voor een Arabische naam gekozen. Ik wilde wel graag een naam die goed uit te spreken is, aangezien ikzelf en mijn familie niet Arabisch zijn en dus niet alle Arabische klanken goed beheersen.

  Op dit moment ben ik drie maanden zwanger van de tweede. We weten nog niet wat het is, maar als het een meisje is weten we de naam al wel. Mijn moeder vond dit een erg mooie naam. Zij is overleden toen mijn dochter 9 maanden was en ter ere van haar wil ik deze naam dan geven als deze baby een meisje is.

 31. Mijn vriend is Moluks en hij wilde vanwege zijn achtergrond graag een Arabische naam en ik een die makkelijk uit te spreken is voor mijn oerhollandse familie haha. Na de 20 weken echo wisten we dat het een jongetje zouden worden en ben ik hard op zoek gegaan naar een naam, maar mijn vriend vond alles niet leuk. Toen zei ik dat hij maar moest gaan zoeken en kwam op de naam ‘Jahiro’. Ik vond dit niet zo mooi geschreven en moest denken aan het Brabantse woord: ‘Ja hierooo’. We hebben het uiteindelijk veranderd naar Djaïro (spreek je uit als dja-ie-ro). Nu ben ik zwanger van onze dochter en haar naam had ik al tijdens de zwangerschap van Djaïro. Ik kwam deze naam tegen op het internet en mijn vriend en ik waren beiden erg enthousiast over de naam. Maar die houden we nog eventjes geheim!

 32. Ik vind het ook een hele mooie lieve naam.
  Onze dochter heet Lynthe Jeannette. Lynthe is een comi van Lyn & Lente. Jeannette is de voornaam van mijn man zijn moeder die helaas is overleden toen hij 1 jaar was. Dus ook onze dochter in vernoemd. Vind het altijd wel bijzonder als kindjes zijn vernoemd. Ik hoop ooit dat wij een zoontje nog mogen krijgen (dit omdat mijn ouders alleen nog maar kleindochters hebben) en dat we hem dan mogen vernoemen naar mijn vader. Begrijp me niet verkeerd , als het een meisje zou worden is het natuurlijk ook helemaal prima ?

 33. Leuk om te lezen!!
  Onze dochter Mara Fanny is vernoemd naar mijn schoonbroer Marc en schoonzus Fanny.
  In maart zal ons tweede kindje (een zoon) geboren gaan worden, ook hij zal vernoemd gaan worden.

  Geniet van jullie dochters!

 34. Hele mooie combinatie en vooral hoe het tot stand is gekomen, door een lezer van jou! Ik vind Aimy en Lana een fantastische combinatie. Ik ben benieuwd hoe onze kinderen gaan heten, ik zit al veel erover na te denken. Het schijnt overigens dat je het pas echt weet als het in je buik groeit of dat het kindje er is. Het zal mij benieuwen 🙂

 35. Mijn vriend en ik hebben geen kinderen, maar als we in de toekomst een kindje mogen krijgen, dan zijn we er al over uit om onze ouders in een tweede naam te vernoemen. We zijn ontzettend dankbaar dat ze er altijd voor ons zijn (geweest) en kunnen ze op die manier altijd bij ons dragen. Ik begrijp jullie keuze voor Maria dus volledig. Past ook mooi bij haar eerste naam 🙂

 36. Prachtig! Mooi dat Maria. Mijn dochters hebben zelfs 3 namen… Terwijl we niet katholiek zijn. Mijn oudste wilde ik graag naar mijn moeder (die overleden is) vernoemen. Wilde mijn schoonmoeder niet vergeten omdat ze er altijd voor ons is. Bij mijn tweede dochter was het nog een heel gepuzzel. Ook bij ons waren ze allen zeer vereerd naar de vernoeming. Blijft een speciaal iets!
  Jeske onlangs geplaatst…Anne Kien: Ruis op de lijnMy Profile

 37. Leuk om te lezen waarom jullie voor de naam kozen! Aimey is inderdaad een prachtige naam 😉 Een van mijn dochters (8 maanden) heet ook Amy. Ik vind het een stoere naam, lekker kort en krachtig. De naam van haar tweelingzus hadden wij al ver voordat ik zwanger was, zij heet Maisie. Amy is daarbij gekomen toen wij met de 20 weken-echo wisten dat we twee meiden kregen. In de wachtkamer van het ziekenhuis waren we eruit.
  Carlijn onlangs geplaatst…Mijn 5 favoriete wintergeurenMy Profile

 38. Mooie namen! Aimy, vind ik ook mooier dan Amy.
  Wij kozen onze kindernamen door o.a. internet af te struinen.
  Onze zoon heet Ryan Pete ; de tweede naam is een vernoeming naar de beste vriend van mijn man die al op 16 jarige leeftijd overleed. Ryan betekent kleine koning, maar we vonden het allebei gewoon een stoere naam 🙂
  Onze dochter heet Chiara (spreek uit als Kiara) ; deze naam hoorde ik op televisie en ik was gelijk verkocht.
  Ook mijn man wilde deze naam. Toen ik ben gaan zoeken wat de naam betekent. De naam betekent de heldere en stamt af van de Nederlandse naam Clara (niet zo tof). Het is een Italiaanse naam en mijn man en ik zijn allebei gek op Italië.
  Haar tweede naam is Fay ; deze naam kozen we gewoon omdat we die mooi vonden ?
  MamaChrisontdekt onlangs geplaatst…Grootmoeders trukendoos.My Profile

 39. Ze heeft een prachtige naam! En mooi om haar naar je moeder te vernoemen. Wij hebben onze dochter vernoemd naar mijn oma (2e naam). Dezelfde naam als mijn 2e naam.

 40. Aimy’s naam staat mooi bij Lana! En ik vind ‘m op z’n Frans geschreven ook lieflijker idd, past goed bij je mooie meisje. De naam voor ons tweede dochtertje hadden we al snel! Past ook -vinden wij- goed bij Noor. En dat magische moment van het uitspreken herken ik nog ja… <3
  Wendy onlangs geplaatst…Hypnobirthing: ontspannen bevallen?!My Profile

 41. Lieve Kelly,

  Wat fijn dat je je tweede kindje nu kunt leren kennen!

  Ik las al langer je blog, maar nu ik zelf voor het eerst zwanger ben vond ik alles natuurlijk wel extra interessant!

  Wij hebben nu al wel echt een jongensnaam bedacht, maar voor een meisje zijn we er nog niet uit. Best lastig ook om het er samen echt over eens te zijn!

 42. Mooi artikel kelly
  Bij ons eerste prinsesje wilden mijn man e ik een beetje een naam die je niet vaak hoorde beetje bijzondere zeg maar naar wel een normaal klinkende naam .
  Het grappige is dat je de naam nu opeens wel overal hoort 🙂
  Ze heet Yara uitgesproken als jara
  Maar wij eigenlijk ik vond het mooier met een y aan het begin geschreven.
  Mijn man kwam met deze naam hij had het van een liedje .
  Eerst vind ik het een erg korte naam ik wilde een wat langere naam
  Maar ik vond de klank toch wel heel erg mooi
  En vond de naam toch wel erg mooi om te geven. Dus het werd Yara .
  En ook al hoor je de naam nu opeens vaker
  Toch ben ik nog super blij met deze naam
  Het past echt heel erg goed bij haar
  bij ons tweede dochtertje wilden mijn man graag de naam Luna uitgesproken als Loena
  maar ik voelde daar niets voor
  Ik vond de naam van zijn zus heel mooi om te geven. niet om te vernoemen maar toevallig vond ik het een heel erg mooie en zachte naam en ik wilde voor haar juist een zacht klinkende meisjes naam .
  Mijn man vond het niks en al helemaal niet omdat zijn zus zo heten hij zei zo is ons kindje niet origineel met de naam van haar tante. Hij probeerde mij te overtuigen van Luna maar ik hield bij de andere naam vol
  En uiteindelijk is het mijn zin geworden.
  Het werd Lamijra .
  en bij ons derde prinsesje wilde hij weer voor Luna gaan. ook dit keer helaas voelde het bij mij niet fijn ik vond sjemene en jasmijn erg mooi voor ons derde meisje. Uiteindelijk is hij gelukkig ook akkoord gegaan voor Jasmijn want sjemene vond hij echt helemaal niets.
  Maar ik vond sjemene wel erg leuk
  Maar jasmijn ook dus was blij dat hij akkoord ging daar mee .
  Ergens vind ik het zielig dat Luna zo erg in zijn hart zat om te geven maar ja ik had geen goed gevoel bij die naam. En ik vond de naam jasmijn mooi zacht en klassiek.
  Dit is hoe wij aan de namen kwamen voor onze 3 prinsesjes 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.