Zwanger week 17 : Op zoek naar een meisjesnaam

loreal

Deze foto is afgelopen maandag gemaakt bij een fotoshoot voor een L’Oreal Campagne en het ‘Free a girl’ project. 

Zwanger week 17, op zoek naar een meisjesnaam. Op het moment dat artikel online kom ben ik alweer 18 weken zwanger en kom ik steeds dichterbij de twintig weken. Ik herinner me nog van mijn vorige zwangerschap dat ik blij was dat de eerste twintig weken van de zwangerschap er op zaten en dat het daarna fijner werd en echter, ook omdat je dan het kindje steeds gaat voelen, je lichamelijk fitter wordt en je buik mooi gaat vormen. Toch merk ik nu bij zo’n tweede zwangerschap dat ik nu al wel een duidelijke buik heb, en ook voel ik al wat plopjes en schopjes hier en daar. Omdat er, ten opzichte van vorige week, qua zwangerschap niet veel veranderd is, ga ik het vandaag hebben over een ander dilemma. Het vinden van een geschikte meisjesnaam. Het is misschien nog vroeg maar, we komen er maar niet uit haha.

Op zoek naar een juiste meisjesnaam
We vinden het beiden erg lastig om een mooie meisjesnaam te vinden. Bij Lana vonden we dat veel makkelijker, we hadden toen een paar jongensnamen en een paar meisjesnamen in gedachten en toen ze een meisje bleek heette ze vanaf dat moment Lana, daar waren we in een keer over uit. Ik kan tientallen mooie meisjesnamen noemen maar wat het nu zo lastig maakt, is dat we willen dat de naam mooi aansluit bij Lana, onze achternaam en ons gezin. Bij een Lana vinden wij bijvoorbeeld geen Chayenne passen, om maar een voorbeeld te noemen. Daarbij heeft Yannick toch een hele andere smaak qua namen waardoor de namen die ik noem of die hij noemt vaak niet matchen haha.

Voorletter meisjesnaam
Ik kan heel veel mooie meisjesnamen met een L. noemen, zoals Liz, Liv, Lois (om even wat populaire namen te noemen om jullie totaal geen idee te geven van de hoek waarin we denken) maar we willen niet weer een meisje met de voorletter L. Want dat is zo lastig met de post. Stel dat je kindje Anne Jacobs heet, dan vinden wij het niet handig als het volgende kindje Anton jacobs heet, dan heb je namelijk weer een A. Jacobs op de enveloppen staan. Voor een ander misschien totaal niet belangrijk, maar wij willen daar rekening mee houden dus we willen niet weer een meisje met de voorletter L. Dan vallen er ineens zoveel mooie namen af haha.

Wat voor ons ook nog belangrijk is, dat we liever geen naam willen geven uit de namen top 10 van Nederland. Nogmaals, echt een hele persoonlijke keuze die iedereen voor zichzelf mag maken, maar wij zijn op zoek naar een wat minder vaak voorkomende naam, dat vinden we ook wat praktischer voor als ze straks op school zit. En mocht onze ‘droomnaam’ alsnog heel populair zijn, maar wel volledig bij ons passen dan kan het alsnog voorkomen dat we ‘m kiezen hoor, maar we gaan niet gericht in het populaire namenlijstje kijken.

Dus, hoezo veeleisend over meisjesnamen haha! Nu nog een naam bedenken, we zoeken een korte, krachtige naam die past bij Lana, onze namen en ons gezin. Iemand een leuke suggestie, de winnaar van de naam wint een wasmachine, grapje ;). Wie weet vind ik via jullie wel de naam van ons tweede kindje haha! Ik zal de comments vanavond allemaal voorlezen aan Yannick! Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

237 reacties

 • Lisanne
  23 september 2015

  Hahahaha zo vroeg ben je niet hoor! Volgens mij kan je niet vroeg genoeg beginnen. Ik vind Charlotte leuk of Lotte, Eef, Femke, Saskia, Guusje, Daniëlle, Daan enzovoort maar ik snap dat het moeilijk is. Ik ben benieuwd naar de naam van jullie tweede spruit is nog wel even geduld voor haha liefs Lisanne fijne dag vandaag
  Lisanne onlangs geplaatst…DIY herfstsjaal breienMy Profile

 • Lisanne
  23 september 2015

  Wat een prachtige foto trouwens van deze zwangerschap of de vorige?
  Lisanne onlangs geplaatst…DIY herfstsjaal breienMy Profile

 • Mendy
  23 september 2015

  Ik vind je niet vroeg hoor. Wij hadden al namen toen we bezig waren met zwanger worden. Dus ik heb altijd al geweten hoe mijn zoontje heette toen hij in m’n buik zat. Ik snap heel goed je idee met post etc. Wij hebben daar ook op gelet. Waar ik ook erg op heb gelet is de initialen van namen icm de achternaam. Niet dat je opeens W. Cornet (WC) krijgt.

 • Sophie
  23 september 2015

  Aaah ja bij mijn zusje was dat ook nog een issue en ik saboteerde de zaak dat ze per se kim moest heten want Fleur kon ik echt niet schrijven *kuch*. Uiteindelijk heet ze gewoon Fleur haha! Zelf vind ik Bo of Beau een hele leuke naam! Ik ben onwijs benieuwd!
  Sophie onlangs geplaatst…Help! Wat als een product niet aan je verwachtingen voldoet!?My Profile

 • lieke
  23 september 2015

  Fenne, Eva, Ruth, Saar, Ella, Elle, Emmy, Ann, Roos, Jet….ik noem maar wat, hoop dat jullie er wat aan hebben!
  Ben heeeeel benieuwd naar de naam die jullie uiteindelijk kiezen voor jullie dochtertje! 🙂

 • Josan
  23 september 2015

  Ik vind niet dat je er vroeg bij bent een naam is toch erg belangrijk. Ervaring leert dat dit vaak een van de dingen is waar je het niet zo snel over eens wordt. Vooral niet bij een tweede als je dé naam al gebruikt hebt. Met 3 dochters weet ik daar alles van. En ook ik ben geen fan van populaire namen omdat ze daar op de basisschool altijd de eerste letter van de achternaam bij noemen. Jammer. Ik vind dat een nieuwe naam bij de anderen moet passen zonder dat het met dezelfde letter begint omdat dit met post vaak onhandig is. Bij laatste dochter maakte ik een schema. Allemaal hebben ze 4 namen. Er moest bijvoorbeeld 1 moderne naam, een naam met betekenis en 1 buitenlandsw naam bij zitten. Welke? Dat mocht mijn partner zelf beslissen. Per categorie moest hij een top 5 geven. Op den duur bespraken we onze keuzes samen en probeerden we het er over eens te worden. Van tevoren stond vast dat mochten we ergens echt niet uitkomen ik het veto had omdat ik natuurlijk moet bevallen en de baby al zijn achternaam krijgt.
  Josan onlangs geplaatst…Help, mijn borstvoeding loopt terug!My Profile

 • Marijke I easydailyfood
  23 september 2015

  De naam is zo moeilijk! Onze dochter heet Nora. Vind zelf een korte nederlandse naam het mooist, die lange namen passen niet bij ons. Heeeeel veel succes met het kiezen!
  Marijke I easydailyfood onlangs geplaatst…Daily Foto’s #3My Profile

 • Nesrin
  23 september 2015

  Ik weet zeker dat als je de naam vinden het gevoel hebben van JA dit is de naam.

  Ik heb twee kindjes waarvan de namen beiden met een R beginnen, mijn zoon heeft echter een tweede naam en dit maakt het makkelijker met de post 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Persoonlijk| Derde kind, ja of nee?My Profile

 • Kelly Caresse
  23 september 2015

  Handig ja, met een tweede naam los je dat al op, ik vond tweede namen sowieso heel mooi voor erbij maar dat vindt Yannick helaas niet :p

 • Marieke
  23 september 2015

  Ik heb ooit stage gelopen op een school en daar heette twee zusjes Lana en Mila daar moest ik opeens aan denken. Ik vind Mila wel bij jullie passen. En het was ook een heel lief meisje haha.
  Marieke onlangs geplaatst…Hobby nummer 215My Profile

 • A
  23 september 2015

  Inderdaad lastig!! Nila, Nova, Vajèn of Lise? Oja de laatste valt dan al af vanwege de L-;)..
  Succes samen. Toch een lastige taak!

 • Kelly
  23 september 2015

  Wauw die foto is zo mooi! Ik heb het voorletter probleem met mijn middelste zusje, zij heet net als ik anna, omdat papa onze voornamen in de reeks is vergeten.. hij was blijkbaar een beetje van slag, dus nu moeten we kijken naar de 2e letter. Kleinigheidje zullen we maar zeggen. Misschien is Jill, Floor, Amy, Lizzy, Melanie, Bianca, Tilly, Iris, Kiona of Maxime wel leuk, of geeft het ideeën! Succes met zoeken, zal jullie vast wel lukken 🙂

 • Mandy
  23 september 2015

  Oh wat leuk! Zelf heb ik nog geen kinderen maar mij lijkt het ook heel lastig om een mooie naam te bedenken.

  Xanne, Fleur, Isa, Sophie, Vajen, Fenna.. dat vind ik leuke namen!

  Succes met het kiezen van de naam die het beste bij jullie past.

 • Evelien
  23 september 2015

  Eerste x dat ik reageer maar de mooiste meisjesnaam is van mijn nu 14 jarige dochter en vind ik perfect matchen met lana dus het word maika

 • Eva
  23 september 2015

  Ik vind Ize wel iets voor jullie!

 • amanda
  23 september 2015

  Werk in een kdv dus met namen was ik best lastig je hebt er al snel een beeld bij…maar rond 22 a 23 weken hebben wij ook de knoop door gehakt ivm naam…stel dat de baby komt en je nog geen naam hebt…

  Ideeetjes; Mila, chiara,yara,milena…

  En tip kijk op top 10 lijstjes uit het buitenland…zo deden wij het ook….

  En er is een app kan je beide koppelen..afzonderlijk namen uitzoeken en dan zien van elkaar….weet even niet meer hoe hij heet….

  X
  amanda onlangs geplaatst…Nog twee maanden en dan ben ik getrouwd!My Profile

 • Tamara
  23 september 2015

  Wat ontzettend lastig he? Wij hebben ook echt tot 39 weken een compromis naam voor Floris gehad ondat we er gewoon echt biet uitkwamen! Zo lastig!
  Tamara onlangs geplaatst…Wat nou als ik er niet meer ben?My Profile

 • Manja
  23 september 2015

  Hoi! Ik heb niet direct een naam die in mij opkomt maar wel een tip. Kijk eens op de website van de SvB bank. http://svb.nl/int/nl/kindernamen/
  Daar kan je echt zo veel insiratie op doen en staan super lange lijsten met namen. Wij wilden ook geen top 10 naam en zijn daar juist doorheen gescrolled en hebben een naam zo ver mogelijk in de lijst gekozen ;-). Onze dochter heet Katie. Op z’n Nederlands. Maar ik zeg heel erg vaak Kate. Dus ook lekker makkelijk in het Engels uit te spreken.
  Groetjes en succes bij het kiezen! Manja

 • jeanine
  23 september 2015

  Moeilijk he namen.
  Namen die eindigen op een a vind ik mooi
  Mila
  Nora
  Noa
  Nova
  Loa
  Isa
  Leah

  Verder..
  Liv,fayèn,puck,fee,floor,Ninthe,suus,lois,Julie,ise en Lune.

 • An
  23 september 2015

  Nola past leuk bij lana!

 • Moira
  23 september 2015

  Hoi,

  Wat dacht je van mijn naam hahaa Moira spreekje uit als mojera 🙂
  Nadeel is dat je altijd moet spellen 🙂
  Wat ik ook een hele leuke naam vind is je kind naar een bloem benoemen zoals roos of fleur

 • Myrthe
  23 september 2015

  Ik vind Robin zo’n leuke meisjesnaam! En Rosemarijn, Femke, Fenne

 • Chemene
  23 september 2015

  Ik vind Yara, Yéline, Lenthe of Jinte heel mooi 😉

 • Moira
  23 september 2015

  test

 • Celine
  23 september 2015

  Ik snap je helemaal!! Wij hebben precies hetzelfde dilemma! Gelukkig hebben jullie nog een paar weekjes om het te bedenken! Je voelt vanzelf wanneer het de juiste naam is. Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…CELEB: Jennifer Lopez door de jaren heenMy Profile

 • Charlotte
  23 september 2015

  Ik vond dat ook zo moeilijk toen! Het is wel iets dat je je kindje voor altijd meegeeft… Succes ermee!
  Charlotte onlangs geplaatst…Plog 22-09: Ikea en cadeautjes.My Profile

 • Lifesabout
  23 september 2015

  Lastig lijkt mij dat bij een tweede kindje. Wat dacht je van Sarah? 😉
  Lifesabout onlangs geplaatst…Update Sarah-18 maandenMy Profile

 • Benay
  23 september 2015

  Jasmijn komt bij me op. Niet per sé net zo kort als Lana, maar past naar mijn idee best goed bij elkaar

 • Stippellein
  23 september 2015

  Moeilijk he! Wij hebben deze keer ook veel meer moeite met het kiezen van de naam. Bij ons vallen namen met een J. af om dezelfde reden als bij jullie namen met een L. afvallen. Hoe hoog een bepaalde naam staat kijken wij dan weer totaal niet naar, meer of de naam in onze omgeving al voorkomt. Voor jullie: Olivia, Jill, Evi, Jolie, Maud, Fem en Emma.
  Stippellein onlangs geplaatst…Hoe overleef ik een regenachtige dag met een dreumes? My Profile

 • Nida
  23 september 2015

  Lana en Yara zijn wel twee namen die bij elkaar passen!

 • Romy
  23 september 2015

  Wat een leuke blogpost! Ik heb een zwak voor namen en, ook al is kinderen voor mij nog een langetermijnplan, heb al helemaal bedacht hoe ik mijn eventuele kinderen zou willen noemen. Een paar namen die ik mooi bij Lana vind passen:
  Amber
  Nora
  Esmee
  Sophie
  Julie
  Elisa
  Mia
  Eva
  Roos
  Vera

 • Marion
  23 september 2015

  Mijn favoriete meisjesnaam is Isa. Het dochtertje van mijn zus heet zo. Dat is echt toeval, want ik weet nog dat ik vroeger naar GTST keek en toen speelde Isa Hoes daarin mee. Die naam kwam toen echt nog bijna niet voor. Dus, ik ga voor Isa! En dat klinkt ook leuk bij Lana 😀
  Marion onlangs geplaatst…Plogweek Dag 2: Ouders, Xenos en pannenkoekenMy Profile

 • Leonie
  23 september 2015

  Kelly, wat zie je er prachtig uit in die jurk op de foto! Wauw.
  Namen kiezen lijkt me ook zo’n lastig iets… er is ook zoveeeel keuze! Begrijp goed dat je een originele naam wilt en geen in de top zoveel…
  Veel succes met kiezen!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: hoe ik me voorbereid op een zwangerschapMy Profile

 • Eline
  23 september 2015

  Oh alsjeblieft niet Vajen ! Als je dat op het frans uitspreekt, dan zeg je vagina ! Beetje vervelend als je op vakantie in Frankrijk bent… Ik vind de ouderwetse nederlandse namen wel leuk, zoals Bente, Marthe, of Daan, maar ik weet niet of dat goed bij Lana past. Iemand hier boven zei Nila, dat past er idd wel heel mooi bij.

 • Ilse
  23 september 2015

  Dacht ik ook gelijk aan.. Yannick, Kelly, Lana en Mila! Klinkt leuk!

 • Julie
  23 september 2015

  mijn dochter van 9 maand heet Norah. Om het beter bij Lana te doen passen, zou ik het dan wel schrijven zonder de h.

 • anneli
  23 september 2015

  Hoi kelly!

  Lastig hoor zo’n naam uitzoeken die overal bij matcht. Wat ik zelf mooie namen
  vind zijn: elisa, fay, flore, fenna en sofia.

 • Robin
  23 september 2015

  Ik vind Kiki er wel leuk bij passen.

 • Stien
  23 september 2015

  Ik vind Amanda, Alana of Emma wel mooi.. succes met jullie zoektocht! 🙂

 • Annemijn
  23 september 2015

  Dat lijkt me inderdaad erg lastig ja! Wat dacht je van Noa? Of Manoe?
  Annemijn onlangs geplaatst…Mijn favoriete Tony’s Chocolonely + eerste indruk nieuwe smaakMy Profile

 • Liset - Beautydagboek
  23 september 2015

  Ik snap je helemaal! Het moet precies aan wat dingen voldoen om er leuk bij te passen :). Voor ons wat het iets makkelijker omdat de tweede van het andere geslacht was, maar opnieuw een meisjesnaam is toch wat lastiger denk ik. Vooralsnog kan ik je geen suggesties geven, maar ik ga er over nadenken!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Shoppen met Annic van Wonderen en vandaag jarig!My Profile

 • Robin
  23 september 2015

  Of Amber anders heb je met een k net als jou naam.

 • Denise
  23 september 2015

  Het is zo leuk om namen te verzinnen maar ook zo moeilijk.
  Ik heb twee zonen maar kon echt heel veel meisjesnamen opnoemen. En telkens maar 1 jongensnaam, die moest hetdan ook maar zijn.

  Ik heb wel een paar namen voor jullie die ik bij Lana vind passen en jullie achternaam.

  Jula
  Julia
  Isa
  Kate
  Ivy
  Nina
  Kiki
  Monne

 • Paola
  23 september 2015

  Wij wisten de naam met een paar weken al en het voelt nog steeds helemaal als ons! Mijn man en ik zijn beide Nederlands, maar dragen een Italiaanse naam. Voor een jongetje kwamen we er juist helemaal niet uit, want alle Italiaanse namen vonden wij niet passend en een oer-Hollandse naam past niet bij de rest van de namen.

  Toen we er met 16 weken achterkwamen dat het een meisje is viel er wel een beetje een last van mijn schouders af. Ook wij verschilden best wel qua wat we mooi vinden. Ik hou van de korte en bondige namen zoals Luna, Noa en Ivy. Mijn man daar in tegen kwam met langere namen op de proppen! Wat het geworden is hou ik natuurlijk nog even geheim, maar soms moet je er gewoon tegenaan lopen.
  Paola onlangs geplaatst…Autumnal brown eyesMy Profile

 • Saskia
  23 september 2015

  Mila vind ik een mooie naam! Voor mij stond altijd vast dat een dochter Sophie zou gaan heten (Sophia geworden ivm dat Sophie veel voorkomt) dus voor ons was het lekker makkelijk haha. Veel plezier met het zoeken van een naam.
  Saskia onlangs geplaatst…Wat is jouw droom? #1 Malu vertelt..My Profile

 • Lisa
  23 september 2015

  Ella vind ik leuk bij Lana passen. Of Dorien, Ellis, Fien(e).

 • Cd
  23 september 2015

  Stella, Jana, hanna, mona, nora, nena, finne, mila, mia, mette…
  Misschien een idee om ook eens te zoeken naar de Belgische top 50 namen om inspiratie uit te halen. Succes!

 • Sascha
  23 september 2015

  Noa:)

 • chantal
  23 september 2015

  Hoi Kelly,

  Ons meisje van 2 heet Lyna en ons tweede die eind november gaat komen…gaan we Sophia noemen. Ik vind dit zo mooi passen

  xx

 • Marieke
  23 september 2015

  Ik vind Isa, Sara(h), Nora(h), Elin en Julia erg leuk bij Lana. Succes met het kiezen van een naam!
  Marieke onlangs geplaatst…Tuesday Tips #8: Finns Beachclub UluwatuMy Profile

 • Sandra
  23 september 2015

  Ik vind Nena ook een hele mooie naam! Wat een prachtige foto is het trouwens zeg. Die zou je zo kunnen inlijsten 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…ELF: Lippotloden Natural Blush & Mauve LuxeMy Profile

 • Dita
  23 september 2015

  Soms inderdaad erg lastig om een mooie, leuke en passende naam te bedenken. Wij hebben afgelopen maandag bij de 20 weken echo te horen gekregen dat we ook een meisje krijgen en een meisjesnaam hadden we al jaren. We hoeven er niet meer over na te denken dus. Voor een jongen waren we er nog niet helemaal uit.
  Dita onlangs geplaatst…TAG: Let’s go to workMy Profile

 • Dorien
  23 september 2015

  Wauw, wat een ontzettend mooie foto! Het blijft lastig om een naam te bedenken, helemaal als er al een kleintje rondloopt inderdaad, je wilt dat alles mooi bij elkaar past. Gelukkig heb je nog even!
  Dorien onlangs geplaatst…AT SEVEN: JE KLEDINGKAST WEER EEN NIEUW LEVEN IN BLAZEN!My Profile

 • Maaike
  23 september 2015

  Mooie foto!

  Ik moest meteen aan de naam Mare denk bij je omschrijving.
  Verder: Ise, Fien (e), Milou, Femke?

 • C
  23 september 2015

  Lastig! Ik vind Yenthe, Elin of Noa erg leuke namen die ook goed bij Lana passen. Succes!

 • Laura
  23 september 2015

  Onze dochter heet Daelyn en betekent kleine vallei. In haar geboortejaar (2009) is hij maar 1 keer gegeven. 😉 Ik hou zelf ook van unieke namen. Lana betekent trouwens ‘Aantrekkelijk’ Misschien dat je daar iets mee kunt? Dat je een naam uitzoekt die daar bij past?
  Laura onlangs geplaatst…Stiekem trouwen…My Profile

 • Femke
  23 september 2015

  Ik vind het helemaal niet vroeg hoor.. Ik bedoel, je moet je kind toch een naam geven die zij waarschijnlijk heel haar leven met haar mee gaat dragen! Succes met namen zoeken :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Mijn favoriete.. herfstmomentenMy Profile

 • Corinne
  23 september 2015

  Wij wisten de namen voor onze uk heel snel. Nu het een jongen blijkt te zijn, doen we ons best ons niet te verspreken. De meisjesnaam bewaren nog, wie weet… Ik loop gelijk met jou, 18 weken + nog wat dagen! 2 opties: Nola en favo: Esmee. Vrouwelijk, lief doch stoer! Succes!

 • gwendy wesseler
  23 september 2015

  En Mila heeft ook een hele mooie betekenis, ga het maar eens googelen 🙂

 • Rosanne
  23 september 2015

  Lastig.. Ik ben echt benieuwd naar wat het uiteindelijk gaat worden!
  En dat met dezelfde voorletter herken ik ja. Mijn vader heeft dezelfde voorletter als ik en dat is soms nog best onhandig haha.
  Rosanne onlangs geplaatst…Mijn weg proberen te vinden in het bloggenMy Profile

 • gwendy wesseler
  23 september 2015

  IK moet zeggen dat al 44 jaar naar de naam,, Gwen,, luister en ik altijd nog erg blij ben dat mijn ouders dit voor me uitgezocht hebben. We houden erg van reizen, iedereen kan het uitspreken. De naam van onze dochter Lisa vind ik ook mooi, Verder Eline en Nika. Succes en wat een super leuke tijd voor jullie. Geniet er van met elkaar !

 • Mara
  23 september 2015

  Onze dochter heet Jennifer maar betrappen ons erop dat we der djenny
  Of djenna noemen dus hadden der beter zo kunnen noemen
  Maar wat vind je van mara
  Je hoort hem niet heel vaak en
  Ben er blij mee om zo te heten

 • Martine
  23 september 2015

  Mila vind ik een mooie naam! Maar ook Nora of Isa past goed.

 • Malou
  23 september 2015

  Zo moeilijk ja, een naam uitzoeken. Zeker voor je tweede kindje.. Ik ben wel heel benieuwd wat het uiteindelijk wordt!
  Malou onlangs geplaatst…NOMI’S RITME #3My Profile

 • Angelique
  23 september 2015

  Heel lastig ja. Ik wist al jaren als ik ooit een dochter krijg wil ik dat ze Lieve heet en dat is het ook geworden :-). Verder vind ik Bente wel een mooie naam.
  Angelique onlangs geplaatst…Dream Or DonateMy Profile

 • Martina
  23 september 2015

  Ja mila zou wel passen! Leuk namenjacht!
  Martina onlangs geplaatst…21 September 2015 – Schreeuwerig speelgoed en interieurleed + Winactie!My Profile

 • Dionne
  23 september 2015

  Oeh de Namen lijkt mij idd erg lastig.
  Ik krijg daar later zelf ook ‘problemen’ mee omdat ik al een groot deel van mijn leven met kinderen werk. Als ik een naam hoor dan zie ik vaak een kindje van mijn werk voor me.
  Ik vind Didi een leuke, korte maar wel een mooie naam.

 • Lisa
  23 september 2015

  Ik vind volgende namen heel leuk voor een meisje: Pia, Jolien, Emily (maar is mssn al te lang voor jullie).
  Op de een of andere manier vind ik een jongensnaam makkelijker te bedenken.

 • Monique
  23 september 2015

  Onze dochter heet Vera. Vonden wij een lieve, zachte en vrouwelijke naam. Lana en Vera ……past mooi samen 😉
  Succes!

 • Jennifer
  23 september 2015

  Prachtige foto bovenaan!

  Lijkt mij ook heel lastig om voor de tweede keer een naam voor hetzelfde geslacht te kiezen.
  Wij hebben qua initialen ook rekening gehouden, geen J en r, omdat dat onze voorletters zijn. En ook qua achternaam, een naam met de a viel voor ons al af, anders zou het ah worden bijv.

  Namen die ik leuk vind bij Lana,
  Bo
  Noa
  Fenna
  Mila
  Iza/ize
  Nova
  Nola (al krijg je dan waarschijnlijk gauw de ‘oh jij kijkt zeker veel gtst? Vraag)

  Als ik nu een dochtertje zou krijgen en ik zou moeten kiezen, zou ik voor bo gaan 🙂 (ons dochtertje heet ook Lana 😉 hihi)

  Succes met de zoektocht naar een leuke naam!
  En vind niet dat je er heel vroeg bij bent hoor 🙂 onze namen lagen al klaar voordat we het geslacht wisten 😉

 • Vera
  23 september 2015

  Jade!

 • Nicole
  23 september 2015

  Nikki vind ik wel mooi.
  Maar inderdaad, die tweede naam.. Poeh! Stel dat ik ooit een meisje krijg dan wordt het ook erg lastig.. Want Fay is gewoon de mooiste naam 😛
  Nicole onlangs geplaatst…De herfst in huis halen (budget)My Profile

 • angelique
  23 september 2015

  Ik zou voor een tweede zoontje ook echt geen naam weten
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | Herfst BucketlistMy Profile

 • Hanne
  23 september 2015

  Hoi Kelly!
  Ik volg je nog niet zo lang en heb nog nooit gereageerd, maar vind het toch wel leuk om hier op te reageren.
  Namen die bij mij op kwamen waren: Veerle, Milou, Eline, Evy en Floor en Fenna.
  Ik vind deze namen allemaal bij jullie namen passen maar weet niet of ze in de top 10 staan.
  Succes met het vinden van een naam!

 • Karlien
  23 september 2015

  Wat een mooie foto, erg gave jurk.

  Qua naam. Lijstjes maken. Uiteindelijk is er één naam die op ieder lijstje staat. Als het goed is 😉
  Karlien onlangs geplaatst…Het kiezen van een vakantiebestemmingMy Profile

 • Tessa
  23 september 2015

  Ooee wat lastig! Dat gaat hier ook nog lastig worden als het ooit zover is 🙂

  Ik vind de volgende namen mooi bij Lana:
  Fayén
  Aimee
  Sofia
  Elize

  Ben benieuwd wat het gaat worden.. 🙂

 • Nienke
  23 september 2015

  Ik vind Rosa een hele mooie naam, kort maar krachtig!

 • Elle
  23 september 2015

  Elin, Nora, Mila, Zoë, Bo

 • Merel
  23 september 2015

  Wat ik zelf een hele mooie naam vind is Fere, dit betekent vrede in het Fries. Wat ik verder ook bij Lana vindt passen zijn namen als Emma, Sarah of Saar, Floor en Sophie. Ook Isabelle vindt ik mooi, maar dit is weer een wat langere naam.

  Hoop dat je zo wat ideeën krijgt, ook van de andere meiden. Heel veel succes met het uitzoeken van de juiste naam. Ben erg benieuwd welke het uiteindelijk gaat worden!

 • skye
  23 september 2015

  Ikzelf vind ilina of iliana wel heel mooi. Succes nog met het vinden van de juiste naam.
  groetjes skye

 • suzanne
  23 september 2015

  Wow die foto, je haar zit echt prachtig daar!
  wat betreft de naam, Nisa? Eva? Senna?
  Succes!

 • Hanne
  23 september 2015

  Of Nienke en Ilse haha 🙂

 • Willemijn
  23 september 2015

  Lastig inderdaad.. Hmm eens even denken Yannick, Kelly, Lana & Isa/Isis (of Jill kan niet kiezen :p) maar dan weet ik natuurlijk jullie achternaam niet dus geen idee of ze er bij passen.. Succes met jullie zoektocht! Gelukkig heb je nog even 🙂

 • Charlotte
  23 september 2015

  Blijft een lastig iets! Mijn man is Welsh dus wij kiezen dan ook voor een Welsh naam, maar wel eentje die in het Nederlands goed is uit te spreken. Om het nog even lastiger te maken 😉

  Ik ben leerkracht in het basisonderwijs en dan vallen er echt al veel namen af, met sommige namen heb je een bepaalde associatie 😉

 • Eline
  23 september 2015

  Misschien is dit topic handig voor je?
  http://forum.viva.nl/forum/kinderen/welke-naam-past-bij-/list_messages/218512
  Eline onlangs geplaatst…WIN || Een mooie damesfietsMy Profile

 • Diana
  23 september 2015

  Staat onder de foto dat het van afgelopen maandag was 😉
  Diana onlangs geplaatst…#Inspirerendgeluk – Deel 1My Profile

 • Diana
  23 september 2015

  Lijkt mij best lastig een naam vinden wat bij jullie passen. Ik zie al genoeg mooie namen voorbij komen in je comments. Succes met het kiezen van de juiste naam!
  Diana onlangs geplaatst…#Inspirerendgeluk – Deel 1My Profile

 • Tamara
  23 september 2015

  Ik hou al heel lang een lijstje bij met namen (zowel jongens als meisjes) die ik leuk vind. Nadeel is dat mijn lijstje inmiddels een lijst is haha. Ik zal hieronder even een stukje achterlaten, misschien hebben jullie er iets aan. Dit is een stukje: Inge, Nora, Marzia, Lycke, Alyt, Yara, Fay, Sophie, Leanne, Mila, Yinthe of Jinthe, Berit, Berber, Amber, Zoë, Sarah, Lotte, Lynn.
  Ik ben er van overtuigd dat jullie een geschikte naam kiezen. Immers, als jullie het leuk vinden is het sowieso goed! Liefs, x

 • Dionne
  23 september 2015

  Wauw! Wat een prachtige foto! Leuk om te lezen!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Mijn favoriete jeans jurkjeMy Profile

 • Jorinde
  23 september 2015

  Hoewel het voor mij nog lang niet aan de orde is vind ik je zwangerschapsupdates altijd om te smullen! De naam uitkiezen lijkt me zo leuk, maar ook heel lastig! Ik zou inderdaad ook voor een minder populair naam gaan, al weet je nooit wat ie in de toekomst doet! Ik vind Nova, Vajen, Fay, Joline/Jolie en Benthe heel mooi.

 • Lobke
  23 september 2015

  Hallo Kelly,
  Hier een paar naamsuggesties voor jullie. Suus, Suze, Janne, Tessa, Lexi. Hopelijk vind je het wat:)

 • Audrey
  23 september 2015

  Zeker goed om er nu al over na te denken! Ik heb zelf al mijn eigen lijstje, en die moet mijn toekomstige partner dan ook maar even leuk vinden natuurlijk…

  Die voorletter is idd heel handig om bij na te denken, en misschien zijn de Y en K dan ook minder handig. Mijn moeder en ik zijn ook allebei ‘A. Achternaam’, wat ook al onhandig is.

  Wat suggesties die ik wel bij jullie vind passen: Eva, Noor, Fee, Saar, Iris, Zoë, Iva, Femke, Ianthe, Imre, Floor…
  Audrey onlangs geplaatst…Vijf dingen die ik leerde tijdens mijn studie CIWMy Profile

 • Lindsey Beljaars
  23 september 2015

  Je kan er maar niet vroeg genoeg mee beginnen toch? Ik vind Lana en Esmee heel mooi bij elkaar! 😉
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…LOTD Autumn I Am ReadyMy Profile

 • Kim
  23 september 2015

  Heee , namen die ik mooi vind passen bij lana:
  Kim (a)
  Lize
  Lyn
  Jill
  Lauren
  Isabel
  Oh en terwijl ik dit schrijf zie ik dat ik 3namen met een L heb…. Lastig dit!! Haha succes!

 • Rosanne2909
  23 september 2015

  Wat een fantastische liefdevolle foto, Kel!
  Mijn dochtertje heet Mayra, die mag je zeker stelen hoor 🙂 past ook mooi bij Lana! 😀
  Rosanne2909 onlangs geplaatst…Eerste keer vliegen met een kleineMy Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  23 september 2015

  Prachtige foto van jou! Ik vind deze namen mooi:

  Emilia
  Eloise
  Noa
  Anna
  Emma
  Keira (Kiera)
  Lieve
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…Our First Couple’s ShootMy Profile

 • Leen
  23 september 2015

  Nou daar gaat ‘ie hoor haha:
  Phileine, Mila, Emily, Jill.. een paar voorbeelden haha.

 • Anieke
  23 september 2015

  Mijn klinkt ‘Yannick, Kelly, Lana en Isa’ goed in de oren. Het eerste wat me te binnen schoot!
  Anieke onlangs geplaatst…Mijn blog bestaat 5 jaar + WINACTIE!My Profile

 • Laura
  23 september 2015

  Nova

 • Bianca
  23 september 2015

  Jeetje wat lastig! Ik zou t ook niet weten eigenlijk haha. M’n vriend en ik weten alvast wel hoe we onze kinderen gaan noemen!
  Bianca onlangs geplaatst…Oriflame Happydisiac!My Profile

 • melaney
  23 september 2015

  de naam die ik erg mooi bij lana vind passen is haily

 • Kaylee Joosten
  23 september 2015

  Het lijkt mij inderdaad ook erg lastig om zo een tweede naam te vinden. Je wilt immers toch dat het er wel bij past. Bij mij schoot de naam Fenna meteen te binnen. Succes met een naam kiezen!
  Kaylee Joosten onlangs geplaatst…Gastblog: 5 irritaties in het levenMy Profile

 • Lisanne
  23 september 2015

  Jeetje, wat ontzettend moeilijk! Ik vind korte namen het mooist, Bo of Mila zal denk ik erg goed bij Lana passen!

 • Bien
  23 september 2015

  Jullie komen er vast wel uit, wordt vast een leuke naam. Ik vond het tijdens mijn zwangerschap zo leuk om hier over na te denken 🙂
  Bien onlangs geplaatst…Shoplogje HemaMy Profile

 • Lilian
  23 september 2015

  Anna? 😉
  Lilian onlangs geplaatst…Stiekem zou ik best kleuterjuf willen zijnMy Profile

 • Camilla | ForeverMama
  23 september 2015

  Ik las dat de namen uit Frozen helemaal hot en happening zijn voor meisjes: dusss Elsa of Anna! :):)

  Liefs, Camilla
  Camilla | ForeverMama onlangs geplaatst…Hoe word je een relaxte mama?My Profile

 • Samira
  23 september 2015

  Esma, Nova, Senna, Yara, Kaya

 • rosa
  23 september 2015

  Ik vind Juna wel een leuke naam! En t past bij lana ;D

 • Marit
  23 september 2015

  Sophie
  Suze ( deze vind ik mooi bij de beschrijving)
  Feline
  Fien
  Tess
  Anna
  Faye

 • Roos
  23 september 2015

  Ik zit zelf ook met een meisjesnaam dilemma. Voor een jongen zijn we er uit, maar een meisjesnaam vind ik zo lastig! Mijn ‘eisen’ zijn dat de naam in alle talen uit te spreken moet zijn (we wonen momenteel in Engeland) en net als jij, dat het niet een al té populaire naam is. Ik zag in de comments Isa vaak voorbij komen. Hoewel die naam in de top 10 van NL staat, hoor ik de naam zelf niet vaak. Yannick, Kelly, Lana en Isa staat en klinkt erg mooi, vind ik. Omdat Lana en Isa heel anders uitspreken (andere klemtoon, klinkers etc) vind ik dat wel echt een goede optie. Verdere namen die ik goed bij jullie vind passen zijn:

  Ella
  Alice
  Esmé
  Iris
  Maren
  Senna
  Stella
  Sophie/Sophia is mooi maar heel populair in NL

  Een aantal hiervan staan ook in mijn favorieten, maar De Naam heb ik nog niet gevonden. Kijk anders ook even op babynamewizzard.com Daar kun je heel uitgebreid eisen invoeren zoals 2 lettergrepen, moet beginnen met die letter etc. Omdat het een Amerikaanse site is, krijg je autmatisch wat minder Nederlandse namen. Succes!

 • ik
  23 september 2015

  Ik vind Bo, Isa, Elin, Amél, Nina, Evi leuk bij Lana passen. Jammer dat de L namen wegvallen al snap ik goed de reden. Anders had ik Lune of Line ook leuk gevonden bij Lana en zijn namen die je minder vaak hoort.

 • Madelaine
  23 september 2015

  Moeilijk he die namen! Wij hebben ‘m al, maar die ga ik nog niet verklappen. Ik vind Emma leuk voor bij Lana. Zo heet onze kat trouwens haha.

 • Anne
  23 september 2015

  Ik vind Iris of Sterre er wel mooi bij passen!

  Het mooiste vind ik als beide namen hetzelfde aantal lettergrepen hebben, maar niet op dezelfde letter eindigen (dus bijv. geen Lana en Mila, dan heb je 2x de a)

  En populaire namen is helaas heel herkenbaar, ik ben vrijwel nooit Anne maar altijd Anne J of Anne -hele achternaam-…..

 • Marijke
  23 september 2015

  Leen
  Lien
  Lore
  Lies
  Ine

 • Jeike
  23 september 2015

  Als het je leuk lijkt om je kindje met een letter L te laten beginnen kun je er ook voor kiezen om haar een tweede naam te geven? Ik begin zelf met een J net als mijn 3 broers, maar we hebben allemaal een tweede naam dus met de post is er nooit een probleem(:
  Maar het is maar een idee natuurlijk haha! k

 • Anne Baudine
  23 september 2015

  Elvira,Nola,Silva?

 • Quinty
  23 september 2015

  Ik weet niet of de naam die ik mooi vind er al tussen staat haha, ik was vanplan alle reacties te lezen maar jeetje wat zijn er al veel!

  Wat ik zelf een mooie naam vind is May. Ik vind het ook wel bij Lana staan.

  Lana & May

  Er zijn natuurlijk veel meer manieren om die naam te schrijven 🙂

  Ik hoop dat je hem mooi vind:)
  Liefs Quinty
  Quinty onlangs geplaatst…Movies | Movies i’ve seen, hot & notMy Profile

 • Anneke
  23 september 2015

  Het lijkt me heel leuk om namen uit te zoeken, maar ook echt horror. Want wanneer zeg je nou ‘ja, dit is het’?
  Verder weet ik wel dat wij willen gaan vernoemen, dat scheelt al iets met de post omdat je dus meerdere voorletters hebt.
  Anneke onlangs geplaatst…Van de week #44My Profile

 • Merel
  23 september 2015

  Ik vind Juul een hele mooie naam!

 • Sonja
  23 september 2015

  Prachtige foto van je! Ik vond het uitkiezen van namen best lastig, omdat we een jongen en meisjesnaam wilde die goed te combineren was samen. Uiteindelijk ‘vonden’ we haar naam tijdens een echo-afspraak in het ziekenhuis! Dus mijn tip; lekker om je heen blijven kijken, soms vind je ‘haar’ op de gekste plekken!
  Sonja onlangs geplaatst…Budget tip; Wibra!My Profile

 • Jennifer
  23 september 2015

  Het post-probleem hebben we opgelost met een tweede naam zodat we wel ooit nog eens de letter M zouden kunnen gebruiken voor een voornaam. Ik zou het jammer vinden als ik me daardoor beperkt zou voelen bij het uitzoeken van een naam voor mijn volgend(e) kind(eren).
  Jennifer onlangs geplaatst…4x Herfst Fashion InspiratieMy Profile

 • Zonnebloem
  23 september 2015

  Ella

 • Claartje
  23 september 2015

  Ik wist 10 jaar voordat m’n dochter geboren werd al hoe ik haar wilde noemen, haha. Toen ik zwanger bleek toch heel braaf het namenboek doorgespit om een jongens- en meisjesnaam. Onze frummel bleek bij de geboorte een meisje dus Jildou werd het. Dat jaar 23x gegeven waarvan vermoed ik iig 20x in Friesland. In onze omgeving best een exotische naam die nog wel eens per ongeluk Frans wordt uitgesproken.

  Dat je met 20 weken aan het brainstormen slaat Is helemaal niet zo gek hoor!

  Zelf denk ik dat Robin wel mooi bij jullie namen past en als meisjesnaam juist erg stoer is.
  Claartje onlangs geplaatst…December 2014 – Matching mini’sMy Profile

 • Kim
  23 september 2015

  Als ik een meisje krijg, gaat ze Isa of Yva heten 🙂

 • Judith
  23 september 2015

  Mijn ouders hebben daar met het kiezen van namen voor mij en mijn zus ook rekening mee gehouden. Mijn suggesties zijn Elena, Jolé of misschien Sara. Heel veel succes met de zoektocht naar de geschikste naam! ♥

 • Sanne
  23 september 2015

  Bij de naam Lana vind ik de namen: Nina, Fien en Pip mooi passen.

 • engelina
  23 september 2015

  Noa ?
  engelina onlangs geplaatst…Review : Essence liquid lipstick pinkMy Profile

 • Anouk
  23 september 2015

  Lana en Esmee!

 • engelina
  23 september 2015

  Oepz.. te snel op enter gedrukt

  Anne-Lenthe [ aan elkaar]
  Noëlle
  Christa
  Jane
  Abby
  Tamara
  engelina onlangs geplaatst…Review : Essence liquid lipstick pinkMy Profile

 • karlijn
  23 september 2015

  Ik vind zelf Faye (spreek je uit als fee) een hele toffe naam!

 • charlotte
  23 september 2015

  een paar mogelijkheden van namen ; Julie, Jolie, Isa, Tess, Nikki, Vera, Joëlle, Rosi, Saar, Bo, Bente, Jasmijn, Zoë, Demi, Mila, Noud, Mylène(Milene), Feline, Amber, Nora, Floor, Kim

  hopelijk zit er wat bij! 🙂

 • Manon
  23 september 2015

  Wow mooie foto Kelly!
  Ik vind zelf de namen: Fenna, Mila, Jenthe, Lise en Jasmijn heel mooi!
  Jullie komen er nu vast wel uit met zoveel inspiratie haha!

 • Roan
  23 september 2015

  Oh moeilijk zeg..
  Wat ik wel bij Lana vind passen zijn de namen:

  – Emma
  – Esmee
  – Mila / Nila
  – Nina
  – Isa
  – Tess

 • Claudia
  23 september 2015

  Mijn half zusjes heten Danae & julia, wat ik zelf een stoere namen vind!

  Verder vind ik zelf Livy of Jedy ook stoere leuke namen!

 • Ashley
  23 september 2015

  Lastig hoor! Ik ben nog totaal niet bezig met gezinsuitbreiding maar ik heb het de afgelopen jaren wel met mijn vriend over kindernamen gehad: even checken of we er hetzelfde over denken. Mira lijkt mij mooi passen bij jullie namen.
  Ashley onlangs geplaatst…Let’s talk about – Plannen voor het najaarMy Profile

 • Carlijn
  23 september 2015

  Prachtige foto! Korte krachtige niet alledaagse naam? uhhh…

  – Anna
  – Suus
  – Felien
  – Roos

  Haha lastig voor een ander!

 • Vera
  23 september 2015

  Ik vind namen die op dezelfde letter eindigen altijd heel leuk! Dus voor jullie tweede meisje misschien een naam die ook eindigt op een A. Namen die ik dan leuk vind zijn: Iza, Anna, Ella, Emma, Mila, Noa 🙂
  Succes met kiezen!!

 • Marloes
  23 september 2015

  Ik vind Mila echt geen leuke naam, vind ik meer een naam voor een hond. Zelf vind ik Pip, Nadine, Malin en Nora mooie namen voor een meisje!
  Marloes onlangs geplaatst…The funniest cat GIFsMy Profile

 • Ilse
  23 september 2015

  ik zelf vind Luna en Adrian onwijs mooie namen voor ‘n meisje! lijkt me wel een moeilijke klus, een naam zoeken voor je kindje. ik had er al moeite mee bij mn puppy.
  Veel succes en geniet van de zwangerschap!

 • Charlotte
  23 september 2015

  moooi!

  voorbeelden zijn: Saar, Sara, Bente, Rosi, Vera, Jasmijn, Feline, Amber, Joëlle, Tess, Milène, Vikki, Mila, Charlotte, Fleur, Anne, Iris, Suus, Julie, Jolie, Nikki, Bo, Mabel, Floor, Deau/Do, Britt, Fee, Isa, Demi, Eva, Kira, Roos, Julia, Cloë, Emma, Merel, Yara, Seline, Hanna, Amy, Ilse, Jill, Isis, Jasmijn, Nina, Marijn, Inge, Milou, Joy,

 • Lifetimes
  23 september 2015

  Ik hou ook van namen die kort maar krachtig zijn, maar inderdaad iets speciaals hebben (zoals ‘anders’ geschreven, geen Luuk, maar Luc bijvoorbeeld). Ik heb hier wat namen die ik wel passend vind:
  Evy, Jara, Jill, Ilse, Demi, Ivy, Jade, Sterre, Romy en Mila.

  Succes met het zoeken van een mooie naam!:)
  Liefs

 • Evelien
  23 september 2015

  Sara!

 • Veerle
  23 september 2015

  Een aantal namen die ik zelf heel mooi vind, misschien suggesties voor jou:

  – Veerle (hahah mijn eigen naam maar ben er heel erg trots op)
  – Lieve
  – Roos
  – Emma
  – Saar
  – Liv

 • Marjolein
  23 september 2015

  Ik vind de volgende namen erg mooi: Sarah (of Saar), Nora (of Noor), Emma, Tess. Xx
  Marjolein onlangs geplaatst…Review van de week – Skin Care lijn van ELFMy Profile

 • Corine
  23 september 2015

  Floortje! Zo heet onze dochter, vind t nog altijd een superleuke naam!
  Maar idd lastig, success ermee!

 • Marieke
  23 september 2015

  Mama van Lana en Faye (zeg Fee), dat klinkt wel leuk vind ik

 • Ik
  23 september 2015

  Wat een prachtige foto! Succes met het vinden van een mooie naam!

 • shirley
  23 september 2015

  cillia, livia, mila, olivia, chloe, celine, lila

 • Linsey
  23 september 2015

  Evi, Nila, Suze, Fay, Sterre,

 • Jaimy
  23 september 2015

  Julia
  Jolie
  Fenna
  Jinte
  Noa
  Nova
  Saar
  Evi
  Lizzy
  Olivia
  Cato
  Noor(tje)
  Cloë
  Day
  Jade
  Dide
  June
  May
  Fay
  Jackie
  Indy
  Kiki
  Roos

 • Britt
  23 september 2015

  Deze

 • Britt
  23 september 2015

  -Nova
  -Jolie
  -Juul
  -Fien
  -Ivy (spreek je uit als ijvie)
  -Lyn
  -Saar
  -Faye
  -Jada
  -jady
  -Indy

  Ik vind Nova het leukste staat ook leuk bij Nova, en Fien vind ik een hele leuke krachtige naam 🙂

 • Tess
  23 september 2015

  Een Bente is ook erg mooi, en sluit ook wel mooi bij Lana aan, pff… Verder?
  Myrthe? Wies of Wieke? Anouk, Maaike? Er zijn zoveel namen! Maar ga lekker op je gevoel af, dsn komt her zeker goed! ♡ xxx

 • Fem
  23 september 2015

  Het allerleukste: de naam zoeken! Ik vind bij Lana Philou heel mooi, of Julie, Noor, Dide, Elma, Joa. Maar ook Niene, de naam van mijn 4 weken oude meisje, vind ik erbij passen. Ik denk dat je met Lana heel veel kanten op kan! 🙂

  Spannend! Succes!

 • Britt
  23 september 2015

  Ik zei Nova staat ook leuk bij Nova ik bedoelde Lana natuurlijk haha

 • Tess
  23 september 2015

  Sterre? Die schiet me net te binnen, vind ik ook erg mooi

 • Jujube
  23 september 2015

  Tess, Jess en jade/jane vind ik mooie namen! X

 • Larissa
  23 september 2015

  Ons dochtertke die afgelopen donderdag is geboren hebben we Suus genoemd.
  Niet apart, maar ook niet een naam die je vaak hoort. En we krijgen een hoop leuke reacties!

  Voor de meusjes naam waren wij er snel uit. De jongensnaam zijn we nooit uitgekomen. Maar was dus niet nodig!

 • Gioya
  23 september 2015

  Gioya is een leuke en niet veel voorkomende naam!! (Je spreekt het uit als djoja)

 • Salina
  23 september 2015

  Desi, Nola, Benthe, Diantha.. Dat zijn wel namen die ik er bij vind passen. Ik las ook Mila en dat vind ik ook erg mooi. Ik ken wel een leuke meid die ook Mila heet en zelf denk ik nooit aan namen van mensen die ik ken. Omdat je er al zo’n gezicht/persoon bij in beeld hebt. Niet dat dat altijd negatief hoeft te zijn. Maar als mijn zus bijv. een kindje krijgt zou ik mijn eigen kindjes nooit dezelfde naam geven.
  En idd, ik zou zelf ook gaan voor iets ‘aparters’ dan het populaire.
  Salina onlangs geplaatst…No Sugar Challenge – Dag 4My Profile

 • Martine
  23 september 2015

  Wij zijn er totaal nog niet mee bezig maar mijn vriend en ik weten nu al dat als wij een kindje krijgen en het is een meisje dat ze Milou gaat heten 🙂 Voor een jongen weten we helaas nog geen naam haha.

 • Sabine
  23 september 2015

  Een heel bekend probleem! Enkele namen die ik mooi bij lana vind passen

  – Dali
  – Sandrine
  – Vivienne
  – Juul
  – Nora of Noortje
  – Phileine
  – Suzanna
  – Cato

 • Julia
  23 september 2015

  Hoi lieve Kelly,

  Ik kwam laatst een heel lief meisje tegen, ze heten Isobell.
  Het is weer wat anders dan Isabel.
  Toen ik de naam hoorde moest ik aan jou en dit artikel denken.

  Liefs Julia

 • Fenna
  23 september 2015

  Fenna ! 😉

 • Sophie
  23 september 2015

  Een vriendin van me heet Elvira, dat vind ik nou een leuke exclusieve naam!

 • Loes
  23 september 2015

  De namen die ik mooi vind zijn Noa, isa, jasmijn, yentl, veerle en nandile of maila.

  Hihih hopelijk vind je een mooie naam ben benieuwd wat het word.
  Liefs Loes
  Loes onlangs geplaatst…Bliss Creations bag.My Profile

 • Sonja
  23 september 2015

  Lana en Vera? Of esmee? Gwen?

  Wat ik ook al tip kan geven is de naam intypen in google (.com) bv bij afbeeldingen, weet je meteen of ne niet in een andere taal wat geks betekent. Een veel genoemde naam in de comments hierboven, want ik was ook nieuwsgierig naar de hippe namen van nu, is bijvoorbeeld nova. Het betekent nieuw in oost europa. Geen gekke betekenis, en wat moet je in oost europa, maar om zo maar een voorbeeld te noemen.

 • Emma
  23 september 2015

  Namen die ik leuk vind zijn:
  – Noor
  – Beau
  – Mieke
  – Tess
  – Hanna(h)
  – Bente
  – Jara
  – Esther
  – Floor
  – Maud
  – Juul

  En zo kan ik nog wel even door gaan 🙂

  Succes!

 • Susan
  23 september 2015

  Dat niet eindigend op de a ben ik het met je eens. Mijn dochter heet Isa en ik vind veel meisjesnamen eindigend op de a heel mooi maar dan krijg zo snel zo’n jut en jul gehalte vind ik. Bijvoorbeeld Isa en Nina… als je die roept in een zin klinkt dat zo Jip en Janneke.. maar misschien is dat ook gewoon wennen.

  Gelukkig hoef ik er nog nier over na te denken voorlopog haha

  Namen die ik verder mooi vind zijn (zonder a op eind):
  Elin
  Sophie
  Evi
  Jolie
  Julie

  Zeevannamen is een goede site. Daar kun je ook invullen welke begin en eind letter je niet wilt.

 • Anouk
  23 september 2015

  Jade (op zn Nederlands dus jaaduh), Demi, Fiene, Noor, Isabel, Kim, Bente, Sterre, Linde, Maud, Vera, Robin, Marit, Pien, Ise en Dewi vind ik erg leuke namen !

 • Mies
  23 september 2015

  Maren, Elin, Mirre, Fem…
  Ben nu al benieuwd!

 • Mies
  23 september 2015

  Suze. ook nog leuk 🙂

 • Jo
  23 september 2015

  Persoonlijk vind ik Kate en Jolie erg mooi.
  Liz/Lizzy ook maar dat voldoet niet aan de eis 😛
  Wyatt vind ik ook erg leuk maar dat is misschien te stoer bij Lana.
  Ivy is ook erg leuk. Mijn nichtje heet Feline ook erg mooi. Er zijn zoveel mooie namen jullie komen er vast snel uit met al die suggesties.

 • Sophie
  23 september 2015

  Kee!

 • Laura
  23 september 2015

  Nova, zora, mylène, vajèn, esmee, nura, nora, amy, lisett, julia, scarlett, kylie, suzanne, fay, Sophie, odette, Olivia, heaven, ginger, eden, kira, lenette, anne, indiana, jessa, jill, lynn.

 • Eline
  23 september 2015

  Ik heb een tijdje zitten denken en kwam tot de volgende namen:

  – Maud
  – Jill
  – Jade
  – Fem(me)
  – Pien
  – Pleun
  – Megan
  – Flair

  Misschien komt er nog iets in me op! Maar dit was het voor nu!

 • cindy
  23 september 2015

  Als je bij lana t bij 1 naam gehouden hebt vanwege yannick dan mag je 2e dochtertje 2 namen. Dan hebben jullie allebei gekozen

 • Lara
  23 september 2015

  Ohh wat een leuke suggesties allemaal haha. Als je nu niet kan kiezen, dan weet ik het niet meer haha! 🙂 Uhmm.. ik heb zelf geen kinderen en denk eigenlijk ook niet heel vaak over namen na. Maar deze vind ik wel bij Lana passen : Marin, Emily/Emely, Sarah, Mara, Tess, Ruth, Noah, Erin. Heel veel succes en ik ben heeel benieuwd!

 • cindy
  23 september 2015

  Heeft iemand hier eigenlijk een dochtertje met de naam Amalia?

 • Anna
  23 september 2015

  Ik vind vaak namen met de M wel wat hebben. Vooral Mila vind ik een prachtige naam!

 • manouk
  23 september 2015

  Yara vind ik erg mooi. Mijn nichtjes hebben ook niet veel voorkomende namen. Jinte en Mirre. Erg mooi vind ik.

 • Ashwarya
  23 september 2015

  Ik vind Yuna een leuke naam

 • Mothersruntheworld
  23 september 2015

  Ik vind ook niet dat je te vroeg bent hoor! Wij hebben al jaren onze kindernamen in het achterhoofd haha. Zo gaat dat toch. Vind wel dat jullie goed hebben nagedacht over eventuele verwarring met de post en dergelijke straks! Heel praktisch haha. Daar had ik zelf nog niet over nagedacht..

 • Jiska
  23 september 2015

  Ik zou persoonlijk mijn kind ook liever geen naam geven die in de top 10 voorkomt, ik ken bijvoorbeeld 5 Sanne’s.. En heel veel Daan’s haha. Als ik ooit een dochter krijg wil ik haar Olivia noemen, die naam heb ik al jaaaaren in mijn hoofd, ik vind dat zo’n mooie lieve naam. Ik hou sowieso van namen die op een A eindigen; Nova, Stella, Laura..

 • Sandra(hpw)
  23 september 2015

  Ik weet niet of ‘t al genoemd is, maar wat vinden jullie van Zara?
  En nee, dan dacht ik niet meteen aan de kledingwinkel, maar mijn redenatie is zo:
  Kelly – Lana (K, L, alfabet)
  Yannick – Zara (Y, Z)

 • Kaat
  23 september 2015

  Mijn lievelingsnaam is die van een vriendin, Pommelien, het is lang maar origineel 😉 Is Kato een veel voorkomende naam in Nederland?

 • Céline
  23 september 2015

  Ik hoop niet dat ik met deze comment mezelf jynx, maar als mijn vriend en ik ooit samen een dochtertje mogen krijgen, dan zouden we haar heel erg graag Jonna noemen.

  Ik vind het een ontzettend mooie en tegelijkertijd stoere naam en voor mij zitten er ook nog een aantal mooie betekenissen en herinneringen aan. Jonna vind ik ook wel mooi bij jullie namen staan 🙂
  Céline onlangs geplaatst…Photo Diary: Over School en Mental BreakdownsMy Profile

 • Fieke
  23 september 2015

  Nola en Mila zijn inderdaad heel leuk bij Lana!

  Wij hebben 2 meiden; Noa Lynn (roepnaam Noa) & Fem Sofie (roepnaam Fem)

 • Merel | mooimerel.nl
  23 september 2015

  Haha wat toevallig, dat dingetje met die post heb ik ook!! Ik zou dat zelf dus ook niet snel doen later, de naam van mijn kids allebei met dezelfde letter laten beginnen. Ik moet dan ook altijd aan de Kardashians denken, die krijgen alleen maar post met K. Kardashian of K. Jenner haha. Mij lijkt het ook lastig om voor de tweede keer een naam te verzinnen die dan ook nog past bij de rest van het gezin. Zelf vind ik Sophie en Roos/Rosa wel hele mooie namen.
  Merel | mooimerel.nl onlangs geplaatst…10x Dingen die ik leuk vindMy Profile

 • Annelot
  24 september 2015

  Ik zit ook met het dilemma van namen omdat ik ook in verwachting ben ( inmiddels al 27 week) maar mijn vriend is Zuid Amerikaanse ( en mijn gehele schoonfamilie woont daar en spreekt geen Engels) en moeten wij dus met de namen heel erg op letten of het internationaal uit te spreken is en dat het klopt met de achternaam van mijn vriend. Want zijn achternaam kan op zo’n Engels uitgesproken worden maar de j ( Jones is zijn achternaam) is in zuid Amerika een g… Heel lastig dus haha in ieder geval voor meisjes ben ik zelf heel erg fan van :

  Isa
  Mila
  Sienna
  Sterre

  Helaas viel bij mij sienna af omdat het teveel op het Spaanse woord cenar ( eten ) leek, en zo had ik bijvoorbeeld voor een jongetje marciano en bleek dat alien te betekenen in het Spaans haha! Succes in ieder geval met kiezen!
  Annelot onlangs geplaatst…Take away in my daysMy Profile

 • Kirsten
  24 september 2015

  Sara, mara, jana, yara,Suze, viena lijken me mooi bij lana klinken!

 • Kirsten
  24 september 2015

  Of vanna, vanna, locatie, senna, dient, fenna

 • Kirsten
  24 september 2015

  Oeps sorry, raar getypt.

  Vanna, venna, luca, senna, siena, fenna bedoelde ik…

 • Sill
  24 september 2015

  Namen, het is iets he 🙂
  Enkele suggesties:
  Ise
  Kaat
  Mirthe
  Mirre
  Juna
  Niene
  Mira
  Elise
  Febe
  Marie
  Ava
  Elle
  Fien
  Fauve
  Fleur
  Maelle

 • Annemijn
  24 september 2015

  Mijn dochters heten Olivia en Leah*
  Passen beiden wel bij Lana vind ik 😉
  Ook ik vind dat het goed moet klinken bij elkaar, beiden eindigen op de A-klank bvb.

 • Ilona
  24 september 2015

  Wij waren er vrij vlot uit bij beide kids. Zoon Finn en dochter Milla. Dan voor een meisje hebben we vrienden met hele leuke namen, misschien zit er iets tussen: Fay, Tirzah, Maud, Kiki, Anna, Kate, Sophie, Bobbi, Tess, ik heb de ‘l’ namen maar acherwege gelaten, het blijft moeilijk en natuurlijk persoonlijk, maar je hebt gelukkig nog eventjes de tijd! En ik zie genoeg suggesties! Suc6

 • Salina
  24 september 2015

  Ik dacht net nog: Ik zag laatst 2 broers, Leon en Noel, dus de naam omdraaien. Dat zou ik alleen bij Lana niet doen hahah :’)
  Salina onlangs geplaatst…No Sugar Challenge – Dag 5My Profile

 • mommy
  24 september 2015

  Onze dochter heet luna haha wat ik zelf mooi vind is milan, Nora, yara,

 • Elise
  24 september 2015

  Elise is een hele leuke naam. 🙂 Net zoals Elisa of Melissa. Evy vind ik ook wel een leuke! Isanne misschien wat? Geen sanne of lisanne maar lekker ertussenin!

 • Becca
  24 september 2015

  Wat ik persoonlijk leuke namen vindt:

  – Suus
  – Elise
  – Maira
  – Vera
  – Rosa

 • Isa
  24 september 2015

  ik vind persoonlijk Evie, Faye (spreek uit als fee), Nadia, Maartje, Guusje, en Jami erg leuk.

 • Manuka
  24 september 2015

  Hi Kelly & Yannick,

  Wat leuk een naam uitkiezen, ik kan niet met jullie meepraten maar…
  Ik heb twee jaar geleden mijn eigen naam veranderd en weet daarom hoe moeilijk het is om iets uit te kiezen waarvan je denkt, ja dit past.

  Ik heet nu Manuka, het leuke is dat niemand zo heet en ook dat ik van heel veel mensen te horen krijg dat ze het echt een mooie naam vinden.
  Ik ben er hartstikke blij mee.
  Veel succes !

  Liefs,

  Manuka

 • Tess
  24 september 2015

  Hoi,
  Ik dacht aan maud, of juul..
  Iig iets dat biet teveel lijkt op lana en deze 2 vind ik persoonlijk heel leuk!
  X

 • Lysha
  24 september 2015

  Ik vind vele namen mooi en origineel die al meerdere keren genoemd zijn in de reacties! Toch zag ik Nova of Nora er nog niet tussen staan, al hebben vele het wel over Nola, dat past ook erg leuk bij “Lana” vind ik!
  Toch is een naam die niet eindigt op de “a”ook wel erg leuk, zo heet ik Lysha en mijn zusje totaal iets anders, namelijk Madelief ! Ik ben erg benieuwd !!!

 • Lysha
  24 september 2015

  Ohje zag de namen er wel tussen staan, achja maakt niet uit! haha

 • Hanneke
  25 september 2015

  Nadé past goed bij Lana 😉

 • Hoi
  25 september 2015

  Lune en lana is heel leuk samen

 • Marieke
  25 september 2015

  Idd een heel erg mooie betekenis!

 • Angela
  25 september 2015

  Hey Kelly!

  Gefeliciteerd met je 2e zwangerschap!
  Zelf ben ik ook zwanger, ik ben sinds vandaag 26 weken zwanger van mijn eerste kindje, ik krijg ook een dochter! Sinds mijn 11e heb ik diabetes type 1, net als jij. Ik weet dus hoe moeilijk deze dubbele strijd is. Maar het gaat ons lukken!
  Ik vind Jane en kylie hele mooie namen, die je ook niet heel vaak hoort.
  Succes met de zwangerschap en het zoeken naar een naam!

 • Angela
  25 september 2015

  Ik ben tante van een meisje met de naam Iris. Kort. Krachtig. En ik vind het zelf een naam die goed bij lana past. 🙂

 • laetitia
  25 september 2015

  Misschien vind je deze naam leuk! NOVI vind hem zelf erg mooi bij lang passen en heb hem sinds kort voor het eerst gehoord!

  Succes met bedenken en je zwangerschap xx lea

 • laetitia
  25 september 2015

  Heb nog wel een paar leuke suggesties.
  Elou je zegt Eloe
  Feline
  Perle (moet je van houden maar betekend parel is Frans dacht ik)
  Nhoe met een streepje op de e (kan ook zonder H)
  Nivia
  Nyla ipv myla uit de top 10 of 20
  Nala
  Aimee
  Zoe (puntjes op de e)

  Nou misschien kun je er wat mee!

 • Mirte
  25 september 2015

  Oeh dit is zo leuk om overna te denken! Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel heel moeilijk vond en ook niet weet of je iets aan deze namen hebt!
  Ik vind Romy mooi bij jullie passen. Maar ook Romee, Demi, Sofie en Esme 🙂

 • Marieke | myownglossy
  27 september 2015

  Ik vind persoonlijk namen met een mooie betekenis erg mooi. Denk aan Claire (licht) Joy (vreugde) of Mila (glorie). Ik vind dit stiekem ook wel gewoon erg mooie namen voor jullie haha. Ook vind ik Iris erg mooi!

 • Manon
  27 september 2015

  Leuk dat wij mee mogen denken! Ik zou persoonlijk niet een naam kiezen die ook op een a eindigt, ik zou echt een naam kiezen met een heel eigen karakter en die op geen enkele manier lijkt op de naam Lana.

  Enkele namen die ik ontzettend mooi vind en jullie hopelijk ook;

  Julie (op z’n Frans uitgesproken)
  Noé
  Puck
  ize
  Fabiën
  Romee
  Annefleur
  Nina (eindigt wel op een a maar jullie kunnen dat natuurlijk wel mooi bij elkaar vinden)
  Niny
  Nova
  Fien/Fiene/Fine
  Valérie

  Veel succes met bedenken en kiezen!
  Liefs Manon

 • Manon
  27 september 2015

  Leuk dat wij mee mogen denken! Ik zou persoonlijk niet een naam kiezen die ook op een a eindigt, ik zou echt een naam kiezen met een heel eigen karakter en die op geen enkele manier lijkt op de naam Lana.

  Enkele namen die ik ontzettend mooi vind en jullie hopelijk ook;

  Julie (op z’n Frans uitgesproken)
  Noé
  Puck
  ize
  Fabiën
  Romee
  Annefleur
  Kate
  Nina (eindigt wel op een a maar jullie kunnen dat natuurlijk wel mooi bij elkaar vinden)
  Niny
  Nova
  Fien/Fiene/Fine
  Valérie

  Veel succes met bedenken en kiezen!
  Liefs Manon

 • Lisanne
  27 september 2015

  Ik vind het heerlijk om namen te zoeken! Bij Lana vind ik een paar namen mooi:
  Bibi
  Sara of Yara
  Nora
  Ella
  Iva
  Nina
  Kiki
  Anne of Anna
  Mila
  Nova
  Mara

  Groetjes!

 • Lisa
  27 september 2015

  Ik vind Noa, Saar Juul of Esme heel leuk en ook mooi bij Lana passen (ook een geweldige naam vind ik trouwens)

 • Carezza
  27 september 2015

  Lianne
  Sarah
  Sophie
  Julia
  Isa
  Mila

  Erg leuk dit!

 • *
  29 september 2015

  Ivy,
  Dian,
  Marly
  Bibi,
  Saar,
  Tess

 • Marjet
  30 september 2015

  Onze dochter heet Isra <3 succes met kiezen!

 • Maud geniet!
  30 september 2015

  Ik ben in mei bevallen van ons eerste kindje, een meisje.. Ze heet Fenne! Lana en Fenne vind ik wel leuk klinken, hihi. Succes!!

 • Fem
  2 oktober 2015

  Hoii
  Ik vind fenne of tess wel iets wat bij lana past. Succes met de naam!❤️

 • loise
  3 oktober 2015

  veerle lijkt me heel leuk
  Yannick Kelly Lana en Veerle
  veel plezier met je gezinnetje

 • Isa
  7 oktober 2015

  uhm Isa of Noor vind ik erg leuk bij elkaar :))
  ik ben heel erg benieuwd jammer genoeg duurt het nog even haha!
  xje

 • Kelly Caresse
  16 februari 2016

  Hihi hebben we nu ook gedaan 😀

 • Kelly Caresse
  16 februari 2016

  Amy 😉 hihi jij zag heel close! Of eigenlijk goed geraden maar dan geschreven met Aimy 🙂

 • Loa
  18 mei 2017

  Ik vind Aimy wel een mooie naam

 • Nora
  8 augustus 2017

  NORA IS EEN LEUKE NAAM

 • Bertine
  14 november 2017

  Aah wat leuk Dionne, wij hebben vorig jaar een dochter gekregen die we Didi hebben genoemd. Nog steeds helemaal weg van deze naam en dat maakt het des te lastiger om nu een naam te bedenken voor ons tweede kindje dat we in april verwachten. We weten het geslacht niet en een jongensnaam hebben we al, maar een meisjesnaam…ik vind het echt lastig!

 • Eva
  15 juni 2018

  Ik vind Suze de leukste naam ik zelf zou ook graag Suze heten maar ik heet Eva

 • Eva
  15 juni 2018

  Deze namen zijn ook leuk: Live,Merle,Sanne ,Anne,Elena,Puck,Rosa,Rosalyta,Bloem,Lisanne, heb je denk je er iets aan?

 • Anoniem
  15 juni 2018

  En Mona

 • Anoniem
  15 juni 2018

  Meschien Manon of Suze

 • Anoniem
  15 juni 2018

  Meschien Manon of Suze

 • Eva
  15 juni 2018

  Suze

 • Anoniem
  15 juni 2018

  Suze is een leuke naam

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.