De KC Healthy Together Challenge, doe jij mee?

Het is bijna zover! Na het grote succes van de KC Budget Challenge (ruim 3500 aanmeldingen voor het e-book! en bijna 2000 leden in de besloten Facebook groep) ben ik begonnen aan het organiseren van een nieuwe challenge. Dit keer heb ik het veel professioneler aangepakt, de juiste hulp ingeschakeld, een veel uitgebreider e-book geschreven en wordt meedoen nog leuker (en geeft het nog meer resultaat!). Het thema? KC Healthy Together challenge, dus we gaan samen er alles aan doen om gezonder te leven! We gaan die gezonde voornemens eindelijk aanpakken 😉

De KC Healthy Together Challenge, doe jij mee?
Komende maand (vanaf 4 maart) gaan we met alle deelnemers aan de slag om onze gezonde doelen te halen. Doelen op het gebied van gezonde voeding, sporten en drinken. Niet met als doel om af te vallen (het is absoluut geen afslankmethode!) maar met het doel om gezondere gewoontes aan te leren door persoonlijke doelen te stellen, een plan van aanpak te maken en aan de slag te gaan met je eigen opgestelde actiepunten! Waarom? Om voor langere termijn onszelf uit te dagen om gezonder te eten, sporten en te drinken.

Waarom gaan we dit doen?
Hoe kwam ik eigenlijk op dit idee? Wie mij al jaren volgt weet dat ik het fijn vind om gezond te eten, regelmatig te sporten en ik blog en vlog hier ook al jaren over. In mijn eerste jaar als blogger was healthy lifestyle zelfs een van mijn meest besproken onderwerpen. Ik vind het geweldig om mijn ideetjes en inspiratie met jullie te delen, maar zou het niet veel toffer zijn als jullie dit ook met mij en met elkaar kunnen delen? Ik krijg regelmatig de vraag hoe het mij lukt om gezond te koken, inspiratie te hebben voor gezonde maaltijden voor het gezin, waar ik de tijd vandaan haal om überhaupt te sporten en hoe ik ervoor zorg dat ik gezond en fit blijf. Ik ben absoluut geen expert, enkel ervaringsdeskundige, maar ook ik heb mijn valkuilen. De challenge  richt zich dan ook op de valkuilen die ieder voor zich heeft. Voor mij is dat: Vergeten voldoende water te drinken, en ook vind ik dat ik soms te weinig fruit eet of varieer in gezonde tussendoortjes. Maar voor jou is dat misschien wel dat je überhaupt wil beginnen met sporten, of dat je net als ik tijd wil besparen door thuis te gaan sporten. De methode richt zich (nogmaals) niet op afvallen, calorieën tellen of dat soort dingen, het is puur de bedoeling dat je zelf en met behulp van elkaars steun je gezonde doelen gaat halen op het gebied van voeding, sporten en drinken. Is het wel je wens om af te vallen of aan te komen, dan kan dit ook, maar dit is dan voor ieder voor zich.

Hoe gaan we dit doen?
Als je je aanmeldt krijg je het e-book in je mailbox en dit keer is het e-book veel uitgebreider (ruim 50 pagina’s) en zijn deze aangevuld met tips van voeding- en sportdeskundige Marloes van Optimavita. Via het e-book ga je doelen stellen, een plan van aanpak maken voor jezelf, actiepunten noemen die nodig zijn om deze te behalen en je valkuilen uitschrijven. Vervolgens krijg je 10 pagina’s vol met tips om deze doelen voor jezelf te behalen. Daarna volgen de invullijsten die je helpen om makkelijk een weekmenu samen te stellen, je eetdagboek bij te houden, boodschappen planner, een workout schema die je kunt invullen enzovoorts. Op die manier wordt het makkelijker om inzichtelijk je eigen doelen te schrijven en te behalen. Daarbij word je toegevoegd aan de exclusieve Facebook community waarin we met z’n allen actief onze doelen gaan delen (als je dat wil), eetdagboekjes gaan delen, weekmenu inspiratie en elkaar kunnen motiveren om onze doelen te halen. Want samen is het zoveel makkelijker om je doelen te halen en om uit een motivatie dip te komen. Als member krijg je ook toegang tot de exclusieve workout video’s die zijn opgenomen door mij en Marloes waarmee je heel makkelijk (en leuk!) thuis samen met mij kan sporten. Dit zijn fijne workouts die voor beginners goed te doen zijn maar ook voor de ervaren sporter uitdagend te maken. De uitleg is prettig, ze zijn goed te volgen, je bent maximaal 25 minuutjes bezig en de belangrijkste focuspunten gaan we trainen (buik en core, billen, benen en armen).

Elke week zal ik op een vast moment live gaan in de Facebook groep om jullie vragen te beantwoorden over de challenge en om samen te kletsen over onze vorderingen.

Dit keer is de challenge veel professioneler en met meer aandacht opgezet en daardoor zul je hier ook echt resultaten mee kunnen behalen die je jezelf als doel stelt! Voor wie zich deze week al aanmeldt heb ik een speciale korting waardoor meedoen nog aantrekkelijker wordt. Wie zich deze week aanmeldt betaalt €7,97 (ipv. €9,97) en krijgt het e-book dit weekend nog in zijn mailbox en de aanmelding naar de exclusieve besloten Facebook groep waar de workouts in gedeeld worden. Wat krijg je voor €7,97?

 Het uitgebreide E-book daarin:

 • Een methode hoe je leert om zelf gezonde doelen te stellen, valkuilen te herkennen en je maakt een plan van aanpak met actiepunten om ze echt in werkelijkheid te brengen.
 • tips en tricks (van mij en expert Marloes van Optimavita) om je gezonde doelen rondom voeding, sport en drinken te behalen.
 • Invullijsten voor je eetdagboek
 • Invullijsten voor het maken van je weekmenu
 • Workout Schema om eenvoudig thuis de workouts in te plannen.

Facebook Community
– Je wordt lid van de exclusieve besloten Facebook community waarin we met elkaar gaan kletsen over het behalen van onze gezonde doelen. Je kunt hier je eetdagboekjes delen, de workouts die je doet, je voortgang bespreken, elkaar inspireren en motiveren en tips uitwisselen.

Livesessie op Facebook
– Wekelijks organiseer ik een livesessie op Facebook waarin we met elkaar live kunnen kletsen over de voortgang, waarin ik mijn ervaringen deel en je vragen kunt stellen over de challenge.

Workout video’s
– Early bird Toegang tot de exclusieve workout video’s die zijn opgenomen samen met sport en eet expert Marloes van Optimavita  waarmee je heel makkelijk (en leuk!) thuis samen met mij kan sporten. Dit zijn fijne workouts die voor beginners goed te doen zijn maar ook voor de ervaren sporter uitdagend te maken.

 


Bestel hier het e-book en je toegang tot de challenge:

Meld je aan voor de Healthy Together Challenge

 

Thema Healthy Lifestyle
Daarnaast zal ik op mijn blog en op mijn Youtubekanaal video’s over dit onderwerp gaan delen en mijn eigen doelen bespreken. Ik zal eetdagboekjes delen en mijn eigen workouts die ik thuis doe laten zien, ik deel weer een boodschappen video en ons weekmenu en nog meer toffe dingen. Ik heb er enorm veel zin om om samen aan de slag te gaan om aan onze gezonde doelen te werken!

Ga jij je aanmelden? Ik hoop je in de Facebook groep te verwelkomen!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

7 gedachten over “De KC Healthy Together Challenge, doe jij mee?”

 1. Heb mij net aangemeld! (Ja, half 5 in de nacht, haha!) Lang leve een klein mannetje van 16 maanden die heeeel verdrietig was! Heb wel een vraagje, hoe kom ik in de fb groep? Opzoeken en aanmelden? Of krijg je een uitnodiging? 🙂

 2. Na lang twijfelen, ga ik toch mee doen. Eindelijk voor mezelf gekozen (soms lastig met een kleine. #spannend #hopelijklukthetme

 3. Dat is mijn vraag ook ik heb me aangemeld maar hoe kom je op de fb groep?
  Groetjes karyn

 4. Hoi Kelly
  Even vraagje mbt de Budget Challenge kan ik die misschien nog krijgen?

  Liefs Karyn
  🌹🌹😘

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.