Q+A VIDEO: Mijn inkomsten, ruzie maken in de relatie en meer

Leuk dat je kijkt naar een nieuwe extra video op vrijdag! In deze video beantwoord ik Q+A vragen die jullie stelden via Instagram. Vragen of we een vierde kind willen en of we dan graag een zoon willen? Irritaties aan elkaar en ruzie in de relatie, hoe dat bij ons gaat. Hoeveel ik verdien met bloggen en vloggen en wat ik graag doe als ik me-time heb? Dit en meer beantwoord ik in deze gezellige klets video. Kijk je met me mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • rachel
  22 februari 2019

  wat een leuke vragen en leuke antwoorden meis 😀 en fijn weekend <3

 • Hilde
  22 februari 2019

  Oh herkenbaar die ergernissen om tijd! Ik zeg altijd tegen mijn man dat ie nog te laat voor zijn begrafenis komt.

 • Manuela
  22 februari 2019

  Haha jouw opmerking betreft de echo’s: geniaal, want dit is bij ons echt precies hetzelfde Haha!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.