De draag en meet workshop – het verslag

Afgelopen zaterdag was het zo ver, de draag en meet workshop bij mij thuis! Lezeressen van mijn blog konden zich opgeven voor een draagworkshop bij mij thuis onder leiding van draagconsulente Rachel van De hechte band om alle tips en tricks te leren om je kindje te dragen met een draagdoek. In totaal waren we met 8 moeders en kindjes dus dat was een hele gezellige boel! De avond ervoor werd ik door lieve Linda (rots in de branding!) geholpen met het klaarmaken van het huis voor de workshop, en voor het zorgen voor heerlijke hapjes en een lunch. Om 9.30 kwamen de eerste moeders met hun kindjes binnen die ik een heerlijk kopje koffie/thee gaf en een stuk gezonde carrotcake. Rond 10.00 kon de workshop beginnen. In dit artikel laat ik jullie wat sfeerfoto’s van deze gezellige meet zien.

Mmm mijn homemade gezonde carrotcake! 

Deze drie lieve dametjes speelden al samen op het kleed! (Lana, Lise en Fay).

Oefenen met poppen en natuurlijk met onze eigen kindjes. Het was een drukke en gezellige boel bij mij thuis. Het huis leek een beetje ontploft haha maar het was heel gezellig.

Oefenen oefenen! Hier zie je mij en mijn vriend. Ik was een nieuwe knooptechniek aan het oefenen.

We kregen hele fijne tips en tricks van Rachel!

Lana vond het allemaal prima zo tegen me aan.

Deze prachtige regenboog doek (een ringsling) kocht ik, hiermee kan ik Lana zowel op de rug mee dragen, op mijn heup en aan de voorkant. Deze is vooral praktisch omdat deze heel snel om te doen is.

Voor de dames had ik een lunch voorbereid met sandwiches.

Van Gwen (mijnlevenalsmama) en Nicole (Meisje eigenwijsje) kreeg ik deze lieve cadeautjes, dankjewel, zo lief!

En nog een groepsfoto met een aantal van de moeders!

De ochtend duurde vanaf  9.30 tot 13.30 ongeveer dus het was een uitgebreide workshop en natuurlijk hebben we veel bijgekletst over het moederschap, dragen, en andere baby en mama gerelateerde onderwerpen. In de planning ligt een vervolg workshop rugdragen, dus het dragen van je kindje met een draagdoek op de rug. Dat lijkt me best ingewikkeld dus ik ben benieuwd of dat iets voor ons is. Mocht je in deze workshop interesse in hebben mag je me een mailtje sturen naar Kelly@kellycaresse.nl.
Ik vond het een hele geslaagde ochtend en ik had de indruk dat alle moeders en kindjes ervan genoten hebben. De meeste kindjes waren in slaap gevallen in de doek bij de moeders en dat was een mooi gezicht.

Dankjewel voor de gezellige ochtend dames!  Zou jij je kindje willen dragen in een draagdoek? Of ie dit niets voor jou? Ieder is er vrij in hier een eigen keuze in te maken natuurlijk. Laat je reactie achter in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

22 reacties

 • Kimberley
  5 juli 2014

  Het lijkt mij fijn om je baby zo dicht bij je te dragen! Al zou ik in het begin wel een beetje bang zijn dat ik niet stevig genoeg heb geknoopt ofzo, maar dat gaat vast snel weg 🙂
  Kimberley onlangs geplaatst…Woordkeuze kan bepalen of je blijft datenMy Profile

 • Meike
  5 juli 2014

  Wat leuk! Dat ziet er gezellig uit. Ik ben zelf niet van de draagdoeken, maar draag Evie zo nu en dan in een storchenwiege. Een draagzak/draagdoek. Het is uiteindelijk ook mogelijk om haar met de storchenwiege op mijn rug te dragen.
  Meike onlangs geplaatst…Frisse zomertipMy Profile

 • Pauline
  5 juli 2014

  Leuk zo’n workshop dragen! Ik heb Nim vanaf week 6 t/m zijn 9e maand gedragen daarna werd het me echt veel te zwaar en wilde Nim ook niet echt meer helaas. Zo’n ringsling vind ik wel interessant voor heupdragen gezien die graag op m’n heup hangt.. Ga ik me maar eens in verdiepen!
  Pauline onlangs geplaatst…LEGO opbergersMy Profile

 • Mirjam
  5 juli 2014

  Ziet er heel gezellig uit zeg! En wat een mooie regenboogdoek heb je, ik zou mijn kindje hier zeker in dragen, voelt toch natuurlijker als je hem of haar zo dichtbij je hebt en je voelt haar ook door de doek heen.
  Mirjam onlangs geplaatst…Blogsale: beautypakketjes & nagellakMy Profile

 • Jess
  5 juli 2014

  Ziet er geslaagd en gezellig uit! Ik heb Sam toen hij klein was wel regelmatig in zo’n rekbare doek gedragen. Ga het dragen bij de nieuwe baby weer eens kans geven. Achteraf gezien had ik bij Sam misschien meer moeten oefenen zodat het makkelijker zou gaan want dat hield me altijd een beetje tegen. Die regenboogdoek ziet er super uit trouwens.
  Jess onlangs geplaatst…Instagram diary #32My Profile

 • Gwen
  5 juli 2014

  Ahhh leuk! Was ook erg geslaagd vond ik 🙂 Wil je die groepsfotos nog mailen trouwens? Leuk om te bewaren 🙂
  Gwen onlangs geplaatst…De wasMy Profile

 • Oum Feerozah
  5 juli 2014

  Heel erg leuk, zou ook wel eens zo een workshop willen volgen. Vind het echt iets moois ,en intiems
  Oum Feerozah onlangs geplaatst…Persoonlijke mijlpaal: mijn blog is een half jaar oud!My Profile

 • Elize
  5 juli 2014

  Ziet er leuk uit!
  En het lijkt me heel erg fijn om zo je kindje te dragen!
  Elize onlangs geplaatst…Geen coeliakie, wel de klachten…My Profile

 • Marion
  5 juli 2014

  Ik vind het er zo mooi uit zien! Daarnaast lijkt het me voor het kindje zoveel fijner dan in zo’n rugzak. Ja, als ik zelf een kindje zou hebben zou ik absoluut een draagdoek gebruiken.
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis ~ Herstel: Persoonlijke updateMy Profile

 • Manon
  5 juli 2014

  Leuk! Door jou ben ik nou ook aan het rondspeuren voor een mooie draagdoek haha. Lijkt me echt ideaal en toen ik laatst bij jou was vond ik het ook zo leuk om Lana in een draagdoek bij mij te mogen dragen, voor het oefenen haha. En Rivertje die zo lekker lag!
  Manon onlangs geplaatst…Q&A UpdateMy Profile

 • Dionne
  5 juli 2014

  Ziet er heel leuk uit!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the Day | Summer FeverMy Profile

 • Odile | Go mommy go!
  5 juli 2014

  Leuk dat je verloofde (hihi) er ook gezellig bij was en het prima vond dat je huis vol zat met mama’s en baby’s! Zitten niet alle mannen op te wachten denk ik. Als ik dit zie heb ik er spijt van dat ik Maxim niet in een draagdoek heb gedragen. Dar had hij vast fijn gevonden. De carrotcake zag er trouwens heerlijk uit!
  Odile | Go mommy go! onlangs geplaatst…Bezoekje consultatiebureau #6My Profile

 • Miranda
  5 juli 2014

  Wat een leuke foto’s. Een en al gezelligheid. Je had het goed verzorgd zo te zien:)
  Miranda onlangs geplaatst…Waarom zou je water drinken?My Profile

 • Roos
  5 juli 2014

  Wat een gezelligheid zeg! Hoorde al van Gwen dat t hartstikke leuk en leerzaam was geweest. Baalde zo dat ik moest werken die dag! Ben zeker geïnteresseerd in een workshop rugdragen!
  Roos onlangs geplaatst…ZwangerschapsergernissenMy Profile

 • Nicole
  5 juli 2014

  Het was zeker geslaagd! Heb mijn doek nu ook binnen en ga hem heel snel uitproberen haha! Bij een volgende workshop over rugdragen wil ik er ook weer bij zijn!
  Echt top georganiseerd..
  Nicole onlangs geplaatst…Tag: musicalsMy Profile

 • Vanessa
  5 juli 2014

  Ziet er heel gezellig uit, leuk verslagje!
  Vanessa onlangs geplaatst…Dit wil ik allemaal doen deze zomerMy Profile

 • Eline
  5 juli 2014

  Ik vind het er altijd zo liefdevol uit zien, zo’n kindje in een doek <3
  Eline onlangs geplaatst…De operatiedatum is bekend!My Profile

 • Tamara
  6 juli 2014

  Heerlijk! Dragen is zo fijn! Voor rugdragen hou ik mij ook aanbevolen. Moet alleen kijken of haalbaar is jullie kant op te komen ivm met openbaar vervoer enz.
  Tamara onlangs geplaatst…Juni ’14 in picturesMy Profile

 • alexa
  6 juli 2014

  ziet er erg leuk uit en wat leuk dat je dit georganiseerd hebt!
  alexa onlangs geplaatst…Vakantie AlanyaMy Profile

 • Alida
  7 juli 2014

  Wat leuk zeg! Die ringsling is echt heel mooi, is dat een Girasol? Ik heb je net gemaild over een workshop rugdragen, lijkt me heel leuk om die bij te wonen!

 • Annis
  9 juli 2014

  Ik ben helemaal fan van babydragen. Heb een geweven doek en sinds kort een mei tai. Allebei heel fijn, al pak ik nu vaker de mei tai. Weet niet of ik ziu durven rugdragen, zeker iets om eerst te oefenen bij een consult! Mocht je dat organiseren hou ik me aanbevolen!

 • Mira
  18 juli 2014

  Ik heb altijd geroepen dat ik mijn kindje zeker zo ga dragen als het zo ver is. Ik vind het zo veel persoonlijker en ik denk echt dat het goed is voor de band.
  Mira onlangs geplaatst…Nuttige en nutteloze gadgets #8My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.