De dag die 6 jaar geleden mijn leven veranderde

parijs

Een dag waarop je nietsvermoedend en onbezorgd wakker wordt. Een dag waar je nog levenslang aan herinnerd zal worden. Dat was 6 jaar geleden. Voor die dag wist ik niet beter dan dat het normaal was dat ik kon doen wat ik maar wilde. Toen het nog heel normaal was dat ik maar kon eten en drinken wat ik wilde, zonder ook over iedere hap of slok na te denken. Zonder af te wegen, af te meten en hier continue bij stil staan. Dit klinkt alsof ik daarna een of andere hippe healthy lifestyle ben gaan volgen.

Maar niets is minder waar. 6 jaar geleden werd ik nietsvermoedend wakker, ja ik voelde me een beetje vreemd maar ik had het druk met mijn studie, dat zal vast de reden geweest zijn. Dat ik 24/7 dorst had was eigenlijk al normaal geworden. Ik was in een week een paar kilo kwijt geraakt en dat terwijl het zo’n feestweek was van stappen, frikandellen en veel lekkers. Prima dacht ik. Op naar de huisarts, die dacht dat het ook wel meeviel. Top, dan gaan we weer…

De diagnose Diabetes type 1
Een paar uur later lag ik opgenomen in het ziekenhuis en kreeg ik de diagnose Diabetes Mellitus type 1 gelabeld. Daar is prima mee te leven toch? Mijn bloedsuikerwaarde was gevaarlijk hoog. Een week later verliet ik het ziekenhuis. Vanaf toen kon ik geen hap meer eten zonder ook maar een beetje te denken over de consequenties. 6-8 keer per dag de bloedsuiker meten, eelt op mijn vingers, de vermoeidheid die erbij gepaard gaat. Zo’n 4x per dag mezelf injecteren met insuline. En eigenlijk is dat nog het makkelijkste aan diabetes hebben, al dacht ik daar toen anders over.


Nu 6 jaar later, kan ik me niet eens meer herinneren dat ik ooit onbezorgd maar at en vrat wat ik wilde. De vermoeidheid die hierbij gepaard gaat went. De vele hypo’s die voor veel angstige situaties zorgen, die wennen. Midden in de nacht aan de sap en beschuitjes, dat went ook. Diabetes was er ook op mijn bruiloft, was er ook bij de bevallingen van mijn dochters, er is geen dag waarop ik niet continue mijn voeding aan het berekenen ben, rekening houden met, anticiperen op mijn lijf en mezelf met zoveel naalden injecteren.
Moeilijke momenten zijn het wanneer ik door mijn diabetes er even niet kan zijn voor mijn kinderen. Dat ik even moet zeggen , ‘Mama hypo‘, en ik even geen volle aandacht kan hebben voor Lana en Aimy, want op dat moment moet ik mezelf overeind houden en op kracht krijgen. Lana die op dat moment huilt ‘Nana ook snoepje’, niet beseffend dat ik uit noodzaak wat eet, omdat ik er voor hen moet zijn, als moeder. En hoe zal de toekomst eruit zien?  Kans op complicaties, hartfalen, slechtziendheid of zelfs blindheid, nierfalen, ik wil niet eens weten wat er op dat lijstje staat. Het enige wat ik kan doen is gezond leven, sporten en goed voor mezelf zorgen.

Ik schrijf niet vaak over mijn diabetes omdat ik mij liever richt op de positieve aspecten in mijn leven, maar het is wel een onderdeel wat zo’n groot aandeel in mijn leven heeft dat ik het niet helemaal offline houd. Diabetes is iets wat bij mij hoort maar ik besef ook dat er ergere ziektes zijn. Ik heb veel lessen mogen leren in deze jaren. En ondanks dat die 6 jaren diabetes pittig waren, zijn dit wel de 6 jaren die mij zoveel moois gegeven hebben. 3 weken na de diagnose mocht ik de liefde van mijn leven ontmoeten, met hem mocht ik 2 prachtige gezonde dochters krijgen, we zijn getrouwd en al mijn dromen zijn uitgekomen. En misschien is dat nog wel de belangrijkste levensles, je leeft maar een keer, maak je dromen waar en geniet. Lekker cliché deze afsluiter maar echt, het is waar!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

62 reacties

 • Wilmaaa
  24 mei 2016

  Wat moeilijk Kelly om dit zo altijd overal mee te nemen! Respect voor je hoe je er mee omgaat!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Word ik in de maling genomenMy Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  24 mei 2016

  Ondanks alles sta je er heel erg positief in en dat vind ik heel erg knap.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Week 20 met een snufje liefdeMy Profile

 • Channa
  24 mei 2016

  Dat lijkt me super pittig om te horen, maar wat goed dat je er zo mee om gaat en zo sterk in het leven staat!
  Channa onlangs geplaatst…We gaan het even helemaal anders doen!My Profile

 • Lisanne
  24 mei 2016

  Ik snap dat het heftig is hiermee te leven zeker op zo een jonge leeftijd als je zo puur in het leven staat. Gelukkig heb ik altijd een goed gevoel bij jou dat je het een plekje geeft en dat het al onderdeel is geworden van jou leefstijl. Al die narigheid die het later kan bezorgen miet je maar niet aan denken precies zoals je zegt genieten van het leven en je dromen waar maken.
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario week 20My Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  24 mei 2016

  Wat een moeilijke jaren moeten het zijn geweest en nog steeds lijkt het me heel lastig om met diabetes te leven. Maar gelukkig heb je ook prachtige dingen mee mogen maken zoals de liefde van je leven ontmoeten en samen met hem twee kindjes krijgen. Ik kan mij een leven met diabetes echt niet voorstellen als gezonde vrouw, maar ik weet dat het ook ernstige gevolgen kan hebben. Mijn neefje heeft deze ziekte ook en is een aantal keer bijna in coma terecht gekomen. Wat goed dat je aandacht aan diabetes besteed, ik denk dat je hiermee ook een voorbeeld bent voor andere vrouwen die belast zijn met deze ziekte.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Een badpak voor vrouwen zonder borsten (voor mij dus)My Profile

 • Elisabeth
  24 mei 2016

  Oh wat zeg je dat mooi. Heftig die diabetes, maar wat fijn dat je alle mooie dingen ook meegemaakt hebt (en gaat meemaken)
  Elisabeth onlangs geplaatst…Ik moest mijn ID laten zien bij het afrekenen in de supermarktMy Profile

 • Josan
  24 mei 2016

  Weet je, eigenlijk was ik mij nooit bewust van de gevolgen van diabetes. Hoe het het dagelijks leven beïnvloedt en wat het allemaal inhoudt. Maar door jou ben ik steeds meer gaan inzien wat dat is. Angsthaas als ik ben zou ik mijzelf nooit kunnen prikken met een naald.
  Maar ondanks dat het de nodige aanpassingen vraagt en zorgen met zich mee brengt sta je positief in het leven en haal je er alles uit wat er in zit. Bewonderenswaardig!
  Josan onlangs geplaatst…Word jij ook zo lekker opgebouwd door bevallingsfoto’s?My Profile

 • Ellen
  24 mei 2016

  Heftig hoor. Ik had alleen maar zwangerschapsdiabetes dat vind ik al heftig. Een hyp maakte ik ook een paar keer mee. Goed dat jezo gezond leeft,cdat is het enige wat je kan doen.
  Ellen onlangs geplaatst…No spending challenge: fotoverslag dag 2My Profile

 • Mary-Lou
  24 mei 2016

  Mijn oma had het en mijn moeder heeft het. Al ben ik er bekend mee door hun, heftig om zo te lezen hoe deze ziekte heel je dagelijks leven beïnvloedt. Ik ben vroeger zo bang geweest het ook te hebben/krijgen. Wat sluit je je blog mooi en positief af!
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Wat is dippen? En waarom wordt er zo geheimzinnig over gedaan?My Profile

 • Stefanie
  24 mei 2016

  Heftig hoor om er dagelijks toch zo bezig mee te moeten zijn, daar sta je als buitenstaander eigenlijk niet bij stil. Maar ik vind dat je ondanks de diabetes toch altijd positief bent en dat maakt je sterk!
  Stefanie onlangs geplaatst…Katie 4 jaar! en een terugblik naar de bevalling 22-05-2012..My Profile

 • Kelly
  24 mei 2016

  Wat een respect hoe je hier mee omgaat! Ik word ook regelmatig getest op diabetes, omdat mijn vader/oma en opa het op latere leeftijd opeens kregen. Bij mij is het nu nog onder controle en het is ook niet zeker of ik het zou krijgen, maar ik heb wel een verhoogd risico.

  Je bent een enorm sterk persoon en ik bewonder je hoe je met je diabetes omgaat en positief in het leven staat. Heel mooi Kelly!
  Kelly onlangs geplaatst…Persoonlijk | O’G3ne / Oogschaduw & Aanbieding HavaianasMy Profile

 • Patricia
  24 mei 2016

  Ooooh meis wat schrijf je dat herkenbaar op. Dit jaar heb ik 17 jaar Diabetes Type 1. Ik heb 15 onbezorgde jaren gehad. Leef nu langer met dan zonder diabetes. We doen dat wat we moeten doen (prikken, meten, wegen, spuiten) omdat we geen keus hebben! Dat wordt nog zó vaak onderschat. Fijne dag Kelly!

 • Fenna
  24 mei 2016

  Mooi geschreven, respect! 🙂

 • Liess
  24 mei 2016

  Heftig hoor Kelly. Lijkt me ook niet niks.
  Liess onlangs geplaatst…De eerste kilo’s eraf!My Profile

 • Kelly
  24 mei 2016

  Lijkt me heel heftig om mee om te gaan! Wel mooi dat 3 weken later al je dromen stukje bij beetje waar ging maken 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Roermond vanuit een ander oogpuntMy Profile

 • Liset
  24 mei 2016

  Lieve Kelly, ik heb zoveel respect hoe jij met alles omgaat! Een chronische ziekte is niet niks en het kost idd heel veel energie. Maar wat jij naastbje ziekte voor elkaar krijgt met het zorgen voor twee kids, borstvoeding geven, twee eigen ondernemingen en ook nog eens een sociaal leven, is echt bewonderingswaardig! Je mag trots op jezelf zijn hoe je ermee omgaat :).
  Liset onlangs geplaatst…NOOSA-Amsterdam Petite Chunk Ring SilverMy Profile

 • Tamara
  24 mei 2016

  Ik vind het zo knap dat je ondanks alles zo positief in het leven staat! Mooi dat je hier zo open en eerlijk over bent!
  Tamara onlangs geplaatst…Budget Shoplogje Action en Zeeman.My Profile

 • Leonie van Mil
  24 mei 2016

  Wat moet het een nare diagnose toen zijn geweest. En wat moeten de afgelopen 6 jaar dubbel zijn geweest voor je. Super hoe je er mee om gaat
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Even weer een kleine pauzeMy Profile

 • Inge
  24 mei 2016

  Wat een mooi verhaal Kelly. Ik ben zeker dat dit een herkenningspunt is voor vele vrouwen die ook suikerziekte hebben. Ik heb het zelf gelukkig niet, dus ik kan Le niet voorstellen om steeds met elk hapje dat door je mond gaat bezig te zijn, maar zo te lezen zet je je levende niet voor on hold.
  Wel een vraagje: kan jouw type diabetes zich in de loop der jaren nog ontwikkelen naar een ander (gevaarlijker?) type??

 • Inge
  24 mei 2016

  Zet je je leven ER niet voor on hold moest dat dus zijn 🙂

 • Dita
  24 mei 2016

  Heftig hoor maar mooi verwoord Kelly! Super hoe je hiermee omgaat.
  Dita onlangs geplaatst…Indeling commode op de babykamer na 3 maandenMy Profile

 • Nicole
  24 mei 2016

  Ondanks dat ik het natuurlijk wel wist en je er vaker over geschreven hebt komt dit artikel wel binnen hoor. Het is iets wat je ook niet aan de buitenkant ziet en al lezend op je blog denk je er niet meer aan, tot je weer zo’n artikel als deze schrijft en dan besef je je weer hoe pittig het eigenlijk moet zijn. En wat voor een kanjer jij bent doordat je dus gewoon echt leeft en alles eruit haalt! Respect hoor!

 • Sophie
  24 mei 2016

  Ah wat goed geschreven. Het leven gaat niet altijd zo geweldig als mensen denken. Ik hoop dat je diabetes een onderdeel van je dag mag blijven in plaats van je hele leven.
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #43 – Een bijzonder cadeau!My Profile

 • Nicole
  24 mei 2016

  Lijkt me een zware last om mee te leven. Maar ik houd van mensen die positief in het leven staan dus hulde aan jou!
  Nicole onlangs geplaatst…Ik ben social media moeMy Profile

 • Daniëlle
  24 mei 2016

  Wat kmap hoe je dit hebt beschreven en hoe je er dus in je dagelijks leven mee om gaat. Nu is het nog moeilijk op momenten dat je er voor je meiden moet/ wilt zijn. Later zullen ze alles begrijpen en nog meer inzien hoe een super moeder jij bent, want ondanks alles zorg je goed voor ze en doe je veel leuke dingen met ze!
  Daniëlle onlangs geplaatst…Een simpele uitsmijterMy Profile

 • Annemijn
  24 mei 2016

  Wat mooi dat je hier toch nog positiviteit uit haalt! Ik vind het dapper hoe je hier zo mee omgaat en voor je man en kinderen klaarstaat.

 • Marijke
  24 mei 2016

  Knap dat je er zo open over schrijft. Ik had zeker niet verwacht dat het zoveel impact heeft op je leven. Knap hoe je er mee om gaat!
  Marijke onlangs geplaatst…5 euro maaltijd I Gezonde mie schotelMy Profile

 • Leonie
  24 mei 2016

  Wauw, wat beschrijf je dit mooi! Het lijkt me heel zwaar.. Zo knap hoe positief je er naar kan kijken en mee omgaat.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Opvang regelenMy Profile

 • Manouk
  24 mei 2016

  Ik vind het echt knap dat je er zo toch even over schrijft en vooral dat je er ook zo positief instaat. Het lijkt me erg moeilijk om bij elk hapje na te moeten denken wat je eet. Dit laat me wel realiseren dat we zuinig moeten zijn met ons lichaam, want type 2 kan je jezelf letterlijk aan eten. Ik weet dat jij type 1 hebt hoor en onwijs zuinig bent op je lichaam en gezondheid! Petje af, heel veel respect voor en je bent zeker een voorbeeld wat betreft gezond eten en sporten.

 • Charlotte
  24 mei 2016

  Wat heb je dit mooi, eerlijk en duidelijk beschreven! Als je zelf wel gewoon alles kan eten en drinken zonder erbij na te denken dan sta je hier eigenlijk nooit zo bij stil. Knap hoe je er zo positief mee om blijft gaan!
  Charlotte onlangs geplaatst…Fails in mijn opvoeding?My Profile

 • Caro
  24 mei 2016

  Het is soms zo fijn als iemand niet denkt: je moet prikken en dan insuline toedienen en dat is het. Ik heb ook 11 jaar diabetes type 1, nu ben ik 17 dus ik weet gewoon niet beter maar soms besef ik me hoe veel makkelijker het zonder zou zijn.
  Door de diabetes en andere situaties heb ik een eetstoornis ontwikkeld, en die angstige momenten bij een hypo herken ik zeer goed. En zo zijn er nog veel meer dingen waar niemand aan denkt bij diabetes.

 • NADINE
  24 mei 2016

  Lieve kelly wat mooi geschreven. En wat ga je er positief mee om. Ik ben diabetes verpleegkundige vooral voor type 2 maar ik heb ook een aantal type 1 patiënten die het lastig vinden naar het zkh te komen. Goed om ervaringen te lezen!
  Je bent een topper meis!
  Liefs nadien

 • Priscilla
  24 mei 2016

  Ik vond het al verschrikkelijk om insuline te moeten prikken tijdens mijn zwangerschap. Ik heb echt respect voor je, hoe je ondanks alles gewoon lekker doorgaat. Topper ben je 🙂

 • rachel
  24 mei 2016

  pats boem moment toen…..heftig maar kijk nu 6 jaar later…ja fijn en leuk is het niet maar je hebt 2 mooie kids en je bent er mee leren omgaan, respect voor jou lieve kel <3
  rachel onlangs geplaatst…FotologjeMy Profile

 • Vanessa
  24 mei 2016

  Mooi geschreven Kelly en wat ga je er goed mee om! Leven met diabetes is niet niets, maar gelukkig heb je ook al mooie dingen meegemaakt zoals trouwen met Yannick en twee kindjes krijgen. Dat is niet iedereen gegund die een chronische ziekte heeft.
  Vanessa onlangs geplaatst…Netflix Stream TagMy Profile

 • Malou
  24 mei 2016

  Ik blijf het knap vinden hoe je ermee omgaat en hoe positief je blijft!
  Malou onlangs geplaatst…Anderhalf jaar borstvoedingMy Profile

 • Rafaëlla
  24 mei 2016

  Goed dat je hier over schrijft! Veel mensen denken (vaak onterecht) dat je alleen maar leuke dingen doet en geen tegenslag hebt. Dit omdat je graag de positieve dingen wil laten zien, maar mensen zien vaak niet aan de buitenkant hoe het echt met iemand gaat.
  Ik ben zelf ook chronisch ziek, maar positief naar het leven kijken is heel belangrijk ?
  Rafaëlla onlangs geplaatst…Plog verjaardag TimoMy Profile

 • Kirsten
  24 mei 2016

  Makkelijk kan het niet zijn om er constant rekening mee te houden, maar knap van je dat je altijd zo positief denkt!
  Kirsten onlangs geplaatst…Mijn allereerste MoederdagMy Profile

 • Diana
  24 mei 2016

  Mijn opa & oma hadden het, mijn vader heeft het en ik had het met de zwangerschap (insuline afhankelijk) Begrijp dus enigszins hoe jouw leven eruit ziet al heb ik het maar een paar maanden “beleeft” Maar dankzij jou zijn er meer mensen die nu weten wat het is en wat het inhoud..!

 • Inez
  24 mei 2016

  Lijkt mij ook echt heel heftig.. Maar hoe je ermee omgaat en hoe positief je bent vind ik echt heel knap van je!

  Wat ik mij trouwens afvroeg.. Hebben jij en Yannick al een keer verteld/bekend gemaakt hoe jullie elkaar echt hebben leren kennen?

 • Marceline
  24 mei 2016

  Ik vind het heel leuk dat je dit met ons wil delen. Ik weet sinds een half jaar dat is diabetes heb en sinds een maand moet ik insuline spuiten. Mijn moeder heeft het ook, ik heb het van haar geerfd, en kan er gelukkig met haar over praten. Veel mensen snappen niet wat het precies is en denken dat ik ongezond heb geleefd of geen suiker mag. Ik ben zo blij (soort van) als ik lees dat iemand van mijn leeftijd en mijn interesses ook diabetes heeft en dat ik kan lezen hoe zij er mee om gaan. Ik vind het dan ook interessant om dit artikel te lezen, maar ook jouw whats in my bag met alle spulletjes die je meeneemt enzo. Heel veel succes nog met alles!

 • jodi - liefthuis
  24 mei 2016

  Zeker iets om bij stil te staan. Ook de minder leuke kanten horen bij het leven en dit heeft een grote impact op jouw leven.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Wil jij in mijn vriendenboekje schrijven? – TAGMy Profile

 • Jessica
  24 mei 2016

  Wat mooi geschreven en wat is het heftig geweest de afgelopen jaren. Toch vind ik het dapper dat je er over durft te schrijven, want het leven met diabetes is niet altijd rozengeur en maneschijn… Dit heeft grote invloed op jou leven… Ik vind het heel mooi om te zien hoe je hier mee omgaat.
  Jessica onlangs geplaatst…Plog: Weekend 21 & 22 meiMy Profile

 • MetMirjam
  24 mei 2016

  Heel knap hoe je hiermee omgaat. Het zal ook best heftig voor je zijn om erover te schrijven. Ik hoop dat de complicaties die je o.a. noemt, je bespaard mogen blijven!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Naar de bibliotheek met je kleintjeMy Profile

 • Jamaila
  24 mei 2016

  Knap dat je hier zo open en eerlijk over schrijft. Heb respect voor je dat je ondanks je ziekte zo sterk en postief in het leven staat, petje af hoor!

 • femketje
  24 mei 2016

  het lijkt me wel erg heftig! <3
  femketje onlangs geplaatst…Lime Crime Velvetines – Peacock, Buffy & Beet It.My Profile

 • lisa
  24 mei 2016

  Wauw Kelly! Zo mooi beschreven! respect!

 • Hanna
  24 mei 2016

  Ik heb een vriend met diabetes type 1 en vond dat af en toe heftig om te zien. Wij als vrienden leerde ook wat we in sommige gevallen moeten doen. Hoewel er zeker mee te leven valt moet je inderdaad jezelf zo leren kennen en de balans vinden. En inderdaad, positief blijven denken!
  Hanna onlangs geplaatst…Daar word ik blij vanMy Profile

 • Moniek
  24 mei 2016

  Klinkt heel heftig! Goed dat je er toch zo positief mee om weet te gaan, ik denk dat dat ook heel belangrijk is. En toch goed dat je erover schrijft, er zullen genoeg mensen wat aan hebben. x
  Moniek onlangs geplaatst…Lush Skin DrinkMy Profile

 • w.
  24 mei 2016

  Sterkte!!

 • Maike
  24 mei 2016

  Knap hoor, hoe je hier mee om gaat!
  Maike onlangs geplaatst…Persoonlijke invulling van de trouwceremonieMy Profile

 • Lifesabout
  24 mei 2016

  Een bikkel en een mooi mens, dat ben je! En jij gaat heel oud worden!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Hoe leer ik haar tevreden te zijn met wie ze is?My Profile

 • Melissa
  24 mei 2016

  Fijn dat er in de tijd dat je diabetes hebt zulke mooie dingen zijn gebeurt, hopelijk maakt dat het allemaal een beetje makkelijker. Nu een jaar geleden is bij mij de ziekte van crohn vasr gesteld en geen enkel medicijn werkt het is normaal geworden om elke dag met pijn en vermoeidheid te leven maar het positieve is dat we over een paar weekjes ons meisje in de armen kunnen houden. Wel wetend dat er daarna weer heel wat onderzoeken en operaties aan zitten te komen zal zij alles goed maken. Jou blog helpt mij om positief te zijn.

 • Cassandra
  24 mei 2016

  Mooi om te zien dat je r zo positief over kan sxhrijven. Heel sterk van je!
  Cassandra onlangs geplaatst…Waarom rolluiken een aanwinst zijn voor je woning!My Profile

 • Fleur
  24 mei 2016

  Mooi geschreven. Lijkt me erg pittig om mee te leven. Maar zoals je schrijft, je hebt in die 6 jaar ook ontzettend veel moois meegemaakt.

 • E
  24 mei 2016

  Heel mooi geschreven en ik begrijp precies hoe vervelend het is om constant op je eten en drinken en je lijf te letten en allerlei medicatie mee moet zeulen en deze op tijd te gebruiken. Zelf weet ik sinds een 6 weken dat ik Diabetes heb en vind dit nu al vervelend.. laat staan al 6 jaar.. Het went uiteindelijk wel maar het blijft vervelend. Vind het echt super hoe jij positief blijft.

 • Yvonne
  24 mei 2016

  Geen idee wat het allemaal inhield. Nu ik dit lees begrijp ik dat het veel impact heeft op je leven.
  Yvonne onlangs geplaatst…Geluksmomentjes #19: Nieuwe fiets, logeerpanda en eendjesMy Profile

 • Bregje
  25 mei 2016

  Knap hoe je ermee omgaat, lijkt me pittig!
  Bregje onlangs geplaatst…Oh Happy Day #17My Profile

 • Linda | One Day Trip
  27 mei 2016

  Heel mooie geschreven, Kelly!
  Linda | One Day Trip onlangs geplaatst…Best in Europe volgens de Lonely Planet (2016)My Profile

 • Lifeaholic.nl
  26 oktober 2016

  Toevallig is het bij mij vandaag 11 jaar geleden en heb er ook een blogbericht over geschreven ?
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Time to celebrate: 11 jaar diabetes!My Profile

 • Lisette
  22 januari 2017

  Vanuit dichtbij in mijn omgeving weet ik dat het leven met diabetes meer is dan alleen maar insuline spuiten. Is een pomp geen optie? Ik zie mensen waarbij dat heel veel voordeel heeft opgeleverd! En ik hoop dat ze snel een oplossing vinden voor deze chronische ziekte. Tot dan is O gezond mogelijk leven natuurlijk de beste keuze! En zo positief mogelijk hoort daarbij 🙂
  Lisette onlangs geplaatst…WereldreisMy Profile

 • Janneke
  23 januari 2017

  Denk dat dat 21-9-2007 is. De dag waarop mijn broertje een vreselijk ongeluk kreeg met dodelijke afloop. Een dag tevoren nog leuk gekletst, nooit maar dan ook nooit bedacht dat dat de laatste keer zou zijn. Hij is maar 21 jaar geworden.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.