Zoals jullie misschien is opgevallen, is er gisteren geen blogje online gekomen. Dit had bijzondere redenen want mijn vriendinnetje Suzanne Suzannesue kwam vrijdag gezellig helemaal vanuit Assen bij ons een dagje op bezoek, en even later hadden we het spontane leuke idee dat het wel tof zou zijn als onze vriendjes de avond erop samen naar de voetbalwedstrijd Rkc Waalijk tegen FC Groningen te gaan, in Groningen, en zodoende hebben vriendlief en ik, met lieve Suzanne in de auto de route naar Assen gemaakt op vrijdagavond en hebben we daar geslapen. Zaterdag moest Suzanne werken dus heb ik met vriendlief een gezellig dagje Assen gedaan, en in de avond toen onze mannetjes naar de voetbal waren hadden wij een meidenavond. We zijn ook nog lieve Joyce gaan opzoeken. Hier komt nog een uitgebreider verslag van online met foto’s en dergelijke. Gisterenavond laat zijn vriendlief en ik nog teruggereden naar het zuidelijke Brabant. Door twee intensieve, maar super gezellige dagen heeft mijn lichaam het nu wel even gehad dus als compensatie doe ik vandaag en morgen even helemaal niets, maar nagenieten dat is wat ik ook doe!. Met de quote van hierboven wil ik met jullie mijn gevoel over deze mooie dagen delen. Dankbaarheid, dankbaar voor de lieve mensen om mij heen!

Jullie kunnen in ieder geval inspirerende nieuwe artikelen verwachten waaronder een gezellig verslag van deze mooie dagen en een recept voor gezonde suikervrije pepernoten! Een hele fijne zondag gewenst!

Herkennen jullie dat speciale gevoel van dankbaarheid, dat je wakker wordt en ineens beseft hoe erg je geniet van de lieve mensen om je heen, dat je gewoon even beseft hoeveel geluk je hebt met de liefde en warmte om je heen?. Hoe ervaren jullie dit? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties en jullie ervaringen. Let’s share the positivity!

Follow my blog with Bloglovin’ 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

10 gedachten over “Dankbaarheid!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.