Etos gezichtsverzorging review voor de dagelijkse routine

Vandaag een artikel online met de gezichtsverzorgingsproducten die ik momenteel gebruik in mijn beauty routine. Gezichtsverzorging is heel erg belangrijk om je huid schoon, fris, zacht en stralend te maken. Je huid is het grootste orgaan van je hele lichaam, dus wees er zuinig op. Met name de gezichtsverzorging verdient wat extra aandacht omdat je gezicht je visitekaartje is. Je kunt je nog zo mooi op kunnen maken, als je gezicht niet goed verzorgd is, dan ziet deze er grauw, droog of vettig uit en komt de make-up look niet zo over. Bovendien blijft make-up langer mooi zitten op een verzorgde huid, omdat deze hier dan mooi op aan kan sluiten. Ik vind het dan ook heel belangrijk om een beauty routine te hebben die ik twee keer per dag uitvoer. Vandaag deel ik met jullie mijn vernieuwde beauty routine.

Voorheen gebruikte ik trouw de beautylijn van Aldi, deze lijn heeft de naam Biocura en werkte prima voor mijn huid. Mijn oogmake-up verwijderde ik met olijfolie en een wattenschijfje, en de rest deed ik dan met de biocura facial Tonic, en de reinigingsmelk. Ik heb deze producten trouw gebruikt tot mijn dag en nachtcreme op aan het raken waren, en ik toe was aan iets nieuws. Bij de Etos kwam ik deze verzorgingslijn tegen voor de gevoelige huid, en zo besloot ik deze nieuwsgierig uit te gaan proberen.

Mijn oogmake-up verwijder ik het liefst nog met een natuurlijke olijfolie, maar wanneer ik op reis ben of elders slaap dan neem ik hier ooglotion doekjes voor mee. In de avond gebruik ik als mijn oogmake-up verwijderd is, de reinigingsmelk om mijn gezicht intensief te reinigen. Deze masseer ik grondig in en spoel ik af met water. Hierna neem ik een wattenschijfje waarop ik wat van de verfrissende tonic doe om mijn gehele gezicht mee na te behandelen. De laatste make-up en vuilresten gaan dan van mijn gezicht af, en bovendien open ik zo de poriën die ervoor zorgen dat mijn nachtcrème beter zullen intrekken. Ik sluit af met de nachtcreme voor op mijn gezicht, en op mijn ogen gebruik ik de Etos hydra-firm oogcontourcrème.

Ik ben dan misschien pas 23 jaar, ik gebruik een oogcontourcrème in de avond om de huid rondom mijn ogen te verstevigen, wat ervoor zorgt dat de make-up die ik rondom mijn ogen aanbreng (veelal concealer en poeder) beter blijft zitten. De huidveroudering begint rond je 24e levensjaar, dus laat ik er dan maar op tijd bijzijn hihi. Bovendien geeft een oogcontourcrème een heel fijn en fris effect rondom de ogen omdat deze de ogen een beetje oppept.

In de ochtend was ik mijn gezicht met water, en vervolgens reinig ik deze met de reinigende tonic. Dit geeft een heel fris gevoel in de ochtend, maakt me gelijk een beetje meer wakker en zorgt ervoor dat mijn dagcrème goed in zal trekken. Na de tonic breng ik de dagcrème aan die mijn huid de hele dag gehydrateerd laat zijn.

De Etos gezichtsverzorgingsproducten bevallen me tot nu toe erg goed, ik gebruik ze nu ongeveer twee weken. Mijn gevoelige huid is door de zwangerschap soms wat van slag wat puistjes en oneffenheden met zich mee brengt. Toch vind ik dit nog reuze meevallen. Mijn huid is in ieder geval goed verzorgd door deze producten. Mijn tip aan jullie is om een fijn beauty ritueel voor jezelf te ontwikkelen welke je zowel in de ochtend als avond zal uitvoeren om je huid te verzorgen zodat je de hele dag kan stralen. Met make-up op gaan slapen is echt uit den boze omdat je huid dan niet voldoende kan ademen en kan herstellen. Gun jezelf dat momentje voor jezelf om je huid optimaal te reinigen en te verzorgen want met deze huid wil je nog jaren mee gaan.

Hoe ziet jullie beauty routine eruit? Welke producten gebruik jij het liefst en waarom? Ik ben heel erg nieuwsgierig naar jullie beauty rituelen en tips! Laat deze achter als je wilt, in de comments van dit artikel.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • Anne Solveig
  23 september 2013

  Fijne producten!

 • martinaa89
  23 september 2013

  Ik gebruik ook altijd oogcreme!

 • Desiree
  23 september 2013

  Klinkt goed! Als ik toe ben aan wat nieuws ga ik eens bij etos kijken.

 • jhemyla
  23 september 2013

  Ik vind mijn beauty routine echt heerlijk om te doen.

 • Robin
  24 september 2013

  Ik gebruik zelf de melk en tonic, ben tevreden!

 • Suus
  26 februari 2016

  Pas op met oogcontourcrème. Nadat ik het in de zomer ‘s morgens had gebruikt en naar buiten ging, had ik pigmentvlekken. Die gaan nooit meer weg!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.