Dagelijkse make-uproutine producten

Vandaag een beauty-gerelateerd artikel voor jullie!. De bovenstaande afbeelding vond ik via weheartit, en toevallig heb ik dezelfde make-up tafel zoals ik al eerder in een blogje liet zien. Ik ben altijd wel een beauty en make-up freak geweest, er is ook een periode geweest dat ik alle beautyblogs volgde en daar veel mee deed. Uiteindelijk ben ik visagist geworden en doe ik dit nu ook als werk voor Beautydream. Al blog ik weinig over beauty, die passie is er zeker wel dus af en toe wil ik wel wat met jullie delen, maar ik wil niet een beautyblogger worden. Vandaag deel ik met jullie de make-up producten die ik dagelijks gebruik, dus voor mijn alledaagse ‘look’ die ik dan afhankelijk van het type afspraken dat ik heb, aanpas op die dag of aan mijn kleding. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om een kijkje te nemen in mijn daily make-up routine.

Ik draag niet dagelijks foundation, eigenlijk draag ik alleen foundation op bijzondere gelegenheden of in het weekend. Ik draag wel het liefst iedere dag concealer, onder mijn ogen en om rode plekjes te verbergen die ik vervolgens afpoeder met een naturel poeder. De concealer die ik gebruik is van Catrice, deze zit in het kleine ronde potje en is erg mooi en dekkend. Ik poeder deze af met Mac mineralize skinfinish in Naturel. Vervolgens breng ik mijn blush aan, en een highlighter (mineralize skinfinish van Mac) op mijn jukbeenderen en richting mijn slapen. Af en toe shape ik mijn gezicht met wat bronzer, deze is van Mac. Ik breng een oogschaduw basis aan van urban decay die ervoor zorgt dat mijn oogschaduw goed blijft zitten.

Mijn wenkbrauwen poeder ik met een heel fijn product van Anastacia welke ik sinds een paar weken in huis heb, dit vind ik erg fijn. Vervolgens breng ik als highlighter op mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoek de oogschaduw ‘phloof!’ van Mac aan. Dit draag ik iedere dag, bij iedere ooglook om wat sprekendere ogen te krijgen. Als ik verder geen oogschaduw  aan zou brengen dan doe ik enkel een vloeibare eyeliner (Hema) en maak ik dit af met mascara (NYC). Meestal ga ik wel voor een oogschaduw look, hiervoor gebruik ik verschillende oogschaduwpalettes. De producten die ik hierboven liet zien zijn de producten die ik iedere dag gebruik. Blush wissel ik af, ik heb verschillende Mac en Chanel blushes, maar soms gebruik ik een meer budget blush van bijvoorbeeld Catrice of L’oreal.

Vroeger gebruikte ik meer budgetproof make-up producten van bijvoorbeeld Catrice of Essence, maar de ervaring heeft mij wel geleerd dat de kwaliteit en duurzaamheid van merken zoals Mac, en Chanel een stuk hoger ligt. Ik doe veel langer met de high-end producten en ik merk ook dat deze producten langer blijven zitten. Een skinfinish poeder van Mac, daar kan ik zo twee jaar mee doen, mits ik deze regelmatig ontsmet met alcohol en goed schoon maak. Ik heb daarom mijn stash wat minimalistischer gemaakt met meer high end producten.

Deze make-up kwasten gebruik ik dagelijks om mijn make-up aan te brengen. Je ziet van onder naar boven, een wenkbrauw kwastje, drie oogschaduw kwasten voor de ooglook, een stippling kwast om bronzer mee aan te brengen, daarna een blushkwast voor de blush en highlighter. En met de buffing brush van Everyday minerals breng ik mijn mineralize skinfinish aan. De andere kwasten komen uit een set van Sigma Beauty, waar ik erg tevreden over ben.

Ik ben wel heel nieuwsgierig hoe jullie dagelijkse make-up routine eruit zien, wat gebruik je standaard iedere dag of wat bewaar je liever voor speciale gelegenheden? Welke kwasten gebruik jij het liefst? En ben je meer van de budget-proof producten of ga je ook liever voor high end? Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

10 reacties

 • martinaa89
  20 september 2013

  je gebruikt producten van prachtige merken!

 • Anne Solveig
  20 september 2013

  Mooie producten gebruik je! 🙂

 • rachel
  20 september 2013

  weinig producten en lekker naturel love it!!

 • Geanne Schutter
  20 september 2013

  Ik ben het helemaal met je eens, soms zijn duurdere producten gewoon beter op lange termijn. En een mooie kaptafel heb je!

 • Joyce
  20 september 2013

  Mooie producten gebruik je!

 • iscreambeauty
  20 september 2013

  Mooie producten! Ik gebruik elke dag CC cream van L’Oréal, deze camoufleert rode plekjes goed!

 • Fabiënne
  20 september 2013

  De poeders van MAC zijn heel mooi!

 • Nem
  21 september 2013

  Wat leuk om te zien 🙂
  Mooie producten gebruik je, ookal is het naturel, je ziet wel op al je foto’s dat je het echt goed kan.

 • Robin
  21 september 2013

  Mooie producten! Leuk om te zien 🙂

 • Marloes
  22 september 2013

  Wat een mooie producten gebruik je!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.