Instagram snapshots september #de tel kwijt

Vandaag is het 18 september, we zijn al over de helft van september. Inmiddels zijn de pepernoten niet meer weg te denken aan de schappen, en ik heb al kerstballen gespot bij de Action, ik kan dus wel zeggen, time flies! Ik probeer dan ook extra bewust te genieten van het hier en nu, de zwangerschap vliegt echt voorbij. Ik wil me bewust voorbereiden en genieten van dit wonder in mijn buik, zodat als ze geboren wordt we er helemaal klaar voor zijn. Al weet ik niet of je je echt kunt voorbereiden op deze nieuwe levensfase? Het zal lopen zoals het loopt, en de voorstelling die ik er nu bij heb, kan helemaal anders gaan zijn. Anyways, ik deel weer wat Instagram shots van de afgelopen week met jullie, terwijl ik die maar weinig gemaakt heb. De overheerlijke lunch die je op de afbeelding hierboven ziet, at ik met een vriendinnetje in de stad. Even lekker de deur uit, bijkletsen en lekker smikkelen.

Vrijdag de 13e is voor mij geen ongeluksdag, dat is inmiddels wel gebleken. Zo zijn bijvoorbeeld mijn ouders op vrijdag de 13e getrouwd, en nog steeds gelukkig samen, en haalde ik mijn rijbewijs op vrijdag de 13e. En zo zijn er ongetwijfeld meer mooie voorbeelden te noemen. Deze lucky friday 13th startte ik met een heerlijk ontbijtje, mijn favoriet op dit moment: Griekse yoghurt, een banaan in stukjes en een handje walnoten, mjam!.

Ik wist dat er iets speciaals zou gebeuren die avond, een lief vriendinnetje had een fotoshoot voor me geregeld. Om 18.00 smokkelde vriendlief me mee naar een heerlijk tapas restaurantje, waar we heerlijk een hapje aten samen. Toen ik thuis kwam werd ik verrast met de prachtig lieve babyshower, waar jullie deze week een verslagje van online hebben gezien. Dit was echt lucky friday 13th!

Dit was een avond vol verrassingen, genieten, en het geweldige gevoel van zoveel lieverds om mij heen, dankjulliewel (nogmaals hihi).

Deze prachtige cupcakes waren nog over van de babyshower, mmm wat een plaatjes!. Ik ging afgelopen weekend met vriendin een paar uurtjes naar de dierentuin en we namen deze cupcakes mee als yummie treats.

Een middagje diergaarde blijdorp, wat was dat genieten. Ondanks de vermoeidheid en het slechte weer, het was een fijn middagje uit met vriendlief. Als je veel rust moet houden is dat echt een nog grotere traktatie. Helaas hield ik het maar 3 uurtjes vol door vermoeidheid en klachten, het was het meer dan waard. In de auto op de terugweg sliep ik al, en die avond ben ik naar bed gegaan en heb ik de klok rond geslapen, maar het was het zo waard! Wat zwangerschap met je kan doen he!

Maandag begon ik weer gemotiveerd aan mijn leuke thuisstudie. Ik vind het zo’n interessante studie en het blijft me uitdagen!

Gisteren ochtend had ik een afspraak bij de gynaecoloog in het ziekenhuis. Dit was een controle afspraak en daarbij maakt de arts altijd een korte echo. Ons meisje ligt er weer prachtig bij, ze ligt al netjes met haar hoofdje omlaag en ze is weer goed gegroeid. Trots! Mijn moeder was meegeweest en daarna heb ik gezellig met haar een kopje cappuccino gedronken bij de Hema, ritueel!

De vermoeidheid neemt toe, dus ik breng steeds meer uren per dag rustend door. Gisteren middag na de afspraak in het ziekenhuis heb ik weer flink mijn rust moeten pakken. Sinds kort heb ik een abonnement op Netflix en dat zorgt ervoor dat ik me goed kan vermaken met films en series. Deze kijk ik dan graag via de ipad!.

Deze schattige bio mini appeltjes en mini peertjes vond ik in de fruitmand bij mijn schoonouders. Ik vond de opmerking: “Je kunt appels niet met peren vergelijken” wel gepast bij deze kleine fruitjes. Ik heb er ook een appeltje van geproefd, en deze zijn lekker zurig, heerlijk!

Dit was het alweer voor deze week, best een rustige week is het geweest met veel rustmomenten waar ik meestal geen foto’s van maak hihi. Ik hoop niet dat jullie het maar een zeurderig blogje vonden hihi. Ik kan het niet mooier maken dan het is.De hoogtepunten waren natuurlijk wel de prachtige babyshower en de uurtjes bij Diergaarde Blijdorp! De zwangerschap vordert en wordt wat zwaarder, maar het genieten is nog steeds net zo aanwezig.

Hoe is jullie week geweest? Laat het me weten in de comments van dit blogje.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

8 reacties

 • martinaa89
  19 september 2013

  ontzettend leuk die babyshower!

 • Nadia
  19 september 2013

  Een rustige week ja, wat minder foto’s dan normaal, maar alsnog erg leuk (en lekker!). Ik was dit weekend ook naar de dierentuin, ondanks het slechte weer was het toch leuk! Ik was in augustus in Engeland en daar zag ik toen ook al kerstdingen… terwijl het toen hartstikke warm was! Aargh! :p Maar ik heb er ook wel zin in.

 • Suzanne
  19 september 2013

  heerlijke foto’s ! Ik heb zo’n zin in morgen!

 • Eline
  19 september 2013

  Oooh, wat veel lekker eten!

 • Robin
  19 september 2013

  Genieten.. 😉

 • Jess
  19 september 2013

  De dierentuin is altijd leuk! Straks helemaal met de kleine. Wij zijn ook pas geweest met onze zoon en hij vond het geweldig.

 • Dagmar
  19 september 2013

  Elke keer weer een feestje om naar je foto’s te kijken, super!

 • Lilly
  23 september 2013

  Wauw, mooie leeftijd om een kindje te krijgen! En wat gaaf dat je een meisje krijgt! ^^

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.