Diary donderdag: dagboek van een thuisblijfmama

diary1

Ik ben nog aan het stuntelen met hoe ik de diary donderdag wil vormgeven, ik kreeg feedback waarin bleek dat vier foto’s in een collage toch wat onduidelijk kan overkomen. Ik vond deze feedback heel fijn en ben hiermee aan de slag gegaan. Twee foto’s naast elkaar, is dit beter zichtbaar? Ik hoor het graag van jullie. Anyways, afgelopen week was ik veel thuis aan het werk voor mijn blog, ik kon niet zo veel ivm. mijn gezondheid en daardoor hield ik me vooral bezig met bloggen, wat versieren in mijn filofax, veel genieten van Lana en ik heb wat meer aandacht in de keuken gestoken om lekkere gerechten uit te proberen. Op de foto’s hierboven was ik bezig voor mijn blog. De linkerfoto is mijn ‘setting’ toen ik de mommy monday 3 minuten make-up challenge video ging filmen. Heerlijk bij mijn fijne make-up tafel. Op de rechterfoto was ik bezig met mijn administratie, iets wat er ook bij komt wanneer je blog je werk wordt. Niet altijd een leuk klusje maar wel heel leerzaam.

diary2

Mijn Filofax A5 kwam binnen in fluor pink en ik ben er onwijs blij mee. Plannen gaat veel overzichtelijker in deze agenda en ik vind het heel leuk om creatief ermee bezig te zijn. Washi tape, stickers, leuke sticky notes, ik word er vrolijk van. Ik merk dat ik efficiënter mijn tijd leer in te delen door de agenda goed bij te houden. In de tabbladen houd ik ook blog zaken bij, planningen, to-do lijstjes en financiële dingen. Voor mij werkt dat heel overzichtelijk. Wat vinden jullie van het fluor roze kleurtje?

diary3

We kregen visite dus ik dook de keuken in voor heerlijke fruittaartjes. Wel op de makkelijke tour met een koopmans pakje maar dat maakt de smaak niet minder lekker. Dit zijn taartjes met vlaaivulling en ik vulde ze met stukjes banaan en rode vruchtjes. We hebben er heelijk van gesmuld.

diary4

Een fijn knuffelmomentje met mijn dochter. Zo fijn! Op zondagochtend heb ik mezelf verrast met een extra lekker ontbijten. Ik maakte namelijk de bekende banaan-ei pannekoekjes met een bakje Turkse yoghurt met appel kaneel erbij. Een gezond en voedzaam ontbijt en vooral erg lekker.

diary5

Gezellig op bezoek en lekker eten bij mijn ouders. Op de linkerfoto zie je Lana in de armen van mijn vader, dus Lana’s opa. Ze geniet altijd zichtbaar van haar opa’s en oma’s, zo leuk om te zien en ook zo fijn. Maandagochtend ging ik even de deur uit met Lana om brood te halen en een pakketje te posten. Dat deed me goed om even de buitenlucht in te gaan. Lana was aan het huilen toen we vertrokken maar na een paar minuutjes wandelen was ze al in slaap gevallen.

diary6

Maandagmiddag maakte ik een kookvideo van een heerlijk bakrecept wat ik heb gemaakt. Hier zien jullie binnenkort meer over. Mijn vriend was de camera man haha en we maakten iets heel lekkers. Daarna nam ik wat rust met een kopje thee en de nieuwe blogazine, wat een leuk magazine is dat!

diary7

Ik herontdekte mijn Ergobaby draagzak weer. Nu Lana wat groter is merk ik dat het makkelijker wordt om haar hierin te zetten omdat ze zelf mee ‘helpt’ en een eigen fijne houding aanneemt. Ik vind het heel fijn om haar dicht tegen me aan te dragen en ik merk wanneer ze onrustig is dat het haar rust geeft om lekker dicht tegen mij aan te zitten en wat rond te lopen. Het beschuitje met aardbeitjes wat je ziet was mijn late night snack, heerlijk op een aardbeienbordje haha.

diary8

Gistermorgen ging ik gezellig op de koffie bij vriendinnetje Vera, even bijkletsen en ook van hun lekkere cappuccino genieten. Die middag gingen we samen even naar de stad voor de markt voor verse groentes en fruit. Ik probeer wat meer activiteiten buiten de deur te doen en af te tasten hoe dit gaat met mijn gezondheid.

doary9

In de stad heb ik ook wat gewinkeld. Bij de Wibra kocht ik deze schattige rompers voor Lana omdat ze nu flink aan het groeien is en we in haar maat nu niet zoveel meer hebben, ik vond deze printjes erg leuk. Ook shopte ik daar deze hoeveelheid washi tapes. Er zitten er drie in een pakje voor maar een euro. Super leuk om je agenda mee  te versieren maar ook om te gebruiken in fotoalbums of andere creatieve dingen.

diary10

Hier zie je mijn washi tape verzameling. Ik ben dol op deze tapejes voor allerlei doeleinden maar vooral in mijn Filofax vind ik het heel vrolijk staan. Ik kocht mijn Washi tapes via Ebay, bij de Hema, Action, Wibra en Zeeman. I love them! En op de rechterfoto zie je een selfie voor we gisteren gezellig op verjaardagsvisite gingen.

Wat vonden jullie ervan dat de foto’s nu in collages van twee waren? Fijn of hebben jullie liever alle foto’s los onder elkaar? Of een andere manier? Laat het me weten, met die tips kan ik namelijk heel veel. Hebben jullie al zin in morgen in de happy challenge opdracht van week 5?

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

40 reacties

 • Heathy Mommy
  13 februari 2014

  Allereerst maar even antwoord op je vraag; ik denk inderdaad dat dit overzichtelijker is. Leest makkelijk weg en wat minder chaotisch of lastig foto’s kijken! Heulemaal prima!

  Leuke en vrij volle diary! O, dat beschuitje met aarbeien ziet er écht te lekker uit. Super leuk trouwens dat je Lana weer in de draagzak doet, lijkt me heerlijk!
  Heathy Mommy onlangs geplaatst…de MamafietsMy Profile

 • Nienke
  13 februari 2014

  Ik vind het zo ook overzichtelijker, maar misschien zou je de foto’s wat groter kunnen doen of gaat dat niet? Leuke diary trouwens, goed dat je je gezondheid zo serieus neemt!

 • Marion
  13 februari 2014

  Ben het er mee eens: twee is overzichtelijker. Om het nog meer een geheel te maken inderdaad misschien de foto’s ietsje groter, zodat twee foto’s naast elkaar even breed worden als het geschreven gedeelte? En hé, uiteindelijk ook gewoon doen wat je zelf mooi en leuk vind. Je hebt je eigen stijl en die is superleuk, dus zorg dat je die behoud!
  Marion onlangs geplaatst…Wandelen in WageningenMy Profile

 • Dionne
  13 februari 2014

  Leuke foto’s, die gebakjes zien er lekker uit!
  Dionne onlangs geplaatst…Shoplog | The Body ShopMy Profile

 • Hannah
  13 februari 2014

  Ik vind het zo met 2 naast elkaar wel heel prettig lezen! Jaaa morgen weer een nieuwe opdracht, mijn opdracht 4 komt vandaag pas online, maar dat betekent niet dat ik minder zin heb in de volgende! 🙂
  Hannah onlangs geplaatst…Persoonlijk | OnzekerheidMy Profile

 • Marianne
  13 februari 2014

  Foto’s zijn erg duidelijk en ik ben ook erg benieuwd naar je kookfilmpje.
  Marianne onlangs geplaatst…50 Things I Love About Being PregnantMy Profile

 • sandra
  13 februari 2014

  Ik vind je diary altijd heel leuk om te lezen! Maar misschien toch alle foto’s onder elkaar en de beschrijving onder iedere foto zetten? Net zoals bijv. bij Serena en Mascha van Beautylab en Beautygloss.

 • Geertje
  13 februari 2014

  Wat een leuke diary… En wat zien die taartjes er lekker uit? Heb ze hier bij de AH nog niet zien staan. Ben benieuwd naar je kookfilmpje!
  Geertje onlangs geplaatst…Zelf (Kokos) Bonbons Maken…My Profile

 • Barbara
  13 februari 2014

  Leuke diary en gezellige agenda!
  Barbara onlangs geplaatst…24 weken zwanger: druk mannetjeMy Profile

 • Jess
  13 februari 2014

  Ik vind het wel fijn kijken met twee foto’s naast elkaar. Maar goed, ik vond die andere collages ook niet vervelend. Hopelijk gaat het snel beter met je gezondheid. Die ergobaby draagzak lijkt me heel fijn. Twijfel nog steeds of ik hem aan zal schaffen voor onze kleine wegloper.
  Jess onlangs geplaatst…Slaap kindje slaap… NOT!My Profile

 • Joyce
  13 februari 2014

  Leuk overzicht ben benieuwd naar het recept 🙂 het is nu wel overzichtelijker, maar misschien inderdaad de foto’s iets groter of centreren 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Organiseren: Mijn travel walletMy Profile

 • Evi
  13 februari 2014

  Hoi kelly, ik lees je blog nu al even, en wou je even laten weten dat ik het super vind dt je draagt, maar dat Lana niet erg juist zit, ze hangt te laag, de ideale hoogte is dat je har een kusje kan geven op haar voorhoofd,, je mag me altijd mailen voor tips

 • Maai
  13 februari 2014

  Leuk gedaan Kelly, vind je fotos duidelijk hoor. En je agenda super leuk zo knal.
  Maai onlangs geplaatst…Papablog: ErikMy Profile

 • aMuse Rouge
  13 februari 2014

  Leuke diary! Het beschuitje met aardbeitjes ga ik ook eens proberen. Zit er onder de aardbeien gewoon een laagje boter?

  Om op je vraag te antwoorden: ik ben voorstander van één foto met daaronder een beschrijving. 🙂

 • Susanne
  13 februari 2014

  Eerst: ik vind twee foto’s fijner!
  Die taartjes van koopmans zien er heerlijk uit! Ach en vooral als je niet zo veel fut hebt is een bijna kan en klaar pakje de uitkomst!
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: Wrap pizzaMy Profile

 • Carina
  13 februari 2014

  Qua foto’s maakt het mij niet echt uit eigenlijk, ik zie het sowieso wel goed 🙂 Balen dat je gezondheid niet mee doet maar volgens mij heb je alsnog een leuke week gehad 🙂
  Carina onlangs geplaatst…Food..My Profile

 • Vanessa
  13 februari 2014

  Het is leuk om twee foto’s naast elkaar te zien. Lana heeft zo’n mooie donkere haartjes, lief!
  Vanessa onlangs geplaatst…Mijn eerste plog!My Profile

 • Martina
  13 februari 2014

  Leuke foto’s! Lekker die taartjes 🙂
  Martina onlangs geplaatst…12 Februari 2013 – Jeffrey Campbell lita’sMy Profile

 • Cindy
  13 februari 2014

  Leuk overzicht, misschien dat je foto’s iets groter mogen. Dit is wel duidelijker, 2 foto’s naast elkaar. Je roze Filofax agenda is echt super, ik hou wel van die felle kleurtjes. Ik heb ook een agenda met stickertjes in dat felle roze, I like!
  Cindy onlangs geplaatst…Happy Challenge #4: Wat wil je veranderen?My Profile

 • Bibian
  13 februari 2014

  Zier er weer leuk uit! Leuke dingen hebben ze bij de wibra he? Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Mooi met Lizanne #4: FILMPJE!My Profile

 • Dagmar
  13 februari 2014

  Super mooie diary en die foto van jou en Lana is zo lief! En aaah die rompertjes, ik smelt <3
  Dagmar onlangs geplaatst…PERSONAL / Q&A – Ask me anythingMy Profile

 • Roos
  13 februari 2014

  Leuk dat je ook echt wat doet met de tips die je krijgt.
  Het is zo veel overzichtelijker 🙂
  Leuke diary 🙂

 • Kimberly
  13 februari 2014

  Hmm ik krijg helemaal zin in die pannenkoekjes van banaan-ei! Ik ben echt dol op pannenkoeken en deze heb ik nog maar een keertje gemaakt, tijd voor nog een keertje dus hihi
  Kimberly onlangs geplaatst…2x Leuke en makkelijke ValentijnsontbijtjesMy Profile

 • Manon
  13 februari 2014

  Ohhh ik moet nu snel naar de Wibra! Ik wil ook die washitapes haha. Leuk dagboek weer Kelly 😀
  Manon onlangs geplaatst…Mooi met Lizanne #4: FILMPJE!My Profile

 • LorenaVienne
  13 februari 2014

  Iets grotere foto’s zou fijn zijn. (haha ben benieuwd naar je agenda maar op zo’n kleine foto is het niet heel duidelijk te zien hoe je hem hebt versierd).

  2 Naast elkaar is prima, het maakt het wat unieker aangezien de meeste bloggers 1 foto doen (al vind ik dat wel prettiger, vooral ook omdat de foto’s dan wat groter zijn).

 • Roos
  13 februari 2014

  Hoi, wat een leuke blogpost. Ik zou de foto’s nog wel een stuk groter maken zoals bijvoorbeeld op http://www.10e.nl/weblog/11-februari-2014_28317.html en http://www.misslipgloss.nl/sneak-peek-februari-2014-1/ . Dat kijkt fijner!

 • Nicole
  13 februari 2014

  Ooooh dus ik moet naar de Wibra voor de washi tape! Balen dat die niet hier in het dorp zitten, dan maar manlief of moederlief aan kijken om naar de wat grotere stad in de buurt te gaan 😉

  ps, ben toch maar even aan t nadenken of ik ook niet een Filofax wil, je maakt me enthousiast!
  Nicole onlangs geplaatst…SmilenotesMy Profile

 • Chantal
  13 februari 2014

  Er zit vooral veel lekkers tussen vandaag, zoals die taartjes en pancakes
  Chantal onlangs geplaatst…Mr. FluMy Profile

 • Martje
  13 februari 2014

  Ik denk dat je de foto’s het beste iets groter kunt maken, soms zijn ze wat onduidelijk. Wel ontzettend leuk om zo een kijkje in je leven te nemen! Lijkt me leuk als je mijn blog ook eens bezoekt. Laat je iets weten? 🙂

  Liefs, Martje
  http://www.martjeboselie.com

 • Willemijn
  13 februari 2014

  Ik vind twee foto’s naast elkaar veel duidelijker en overzichtelijker. Het leest ook fijner
  Willemijn onlangs geplaatst…Hardlopen in de winterMy Profile

 • Hester
  13 februari 2014

  Ik vind drie foto’s naast elkaar er eigenlijk het leukst uitzien!
  Hester onlangs geplaatst…Je haar CO wassenMy Profile

 • Rosalie
  13 februari 2014

  Ik wil die fruitvlaaitjes ook proberen!
  Rosalie onlangs geplaatst…Stop comparing yourself to othersMy Profile

 • Kayleigh
  13 februari 2014

  Leuke foto’s! Die gebakjes zien er heerlijk uit 🙂
  Kayleigh onlangs geplaatst…Tips | Budget Valentijnsdag mokMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  13 februari 2014

  Ik vind het heel overzichtelijk zo! Het leest goed weg en doordat je maar 2 foto’s naast elkaar hebt, kan je makkelijker kijken welke foto je bedoelt.

  Daarnaast heb ik zeker zin in de nieuwe Happy Challenge opdracht van morgen!!!

  En wat een mooi meisje heb je zeg!!!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…MUZIEK: De SteenMy Profile

 • Nadia
  13 februari 2014

  Mij maakt het eigenlijk niet zoveel uit, ik vond de enkele foto’s prima, ook de vier/drie/twee foto’s bij elkaar.

 • Linde
  13 februari 2014

  Leuke Diary weer! Heel overzichtelijk zo, en wat is Lana een prachtig meisje zeg! Mag ik vragen waar je die agenda vandaan hebt! Ziet er supermooi uit en lekker vrolijk in zo’n kleurtje! 🙂

 • Lisanne
  13 februari 2014

  Super leuk, ik vind twee foto’s naast elkaar helemaal prima! Ik ben jaloers op je filofax en washi tape verzameling!
  Lisanne onlangs geplaatst…China Glaze | Scattered & TatteredMy Profile

 • Suzanne
  14 februari 2014

  Lief, wat een mooie diary. Yum die taartjes en ik wil ook echt een filofax! hihi
  Suzanne onlangs geplaatst…KORT BERICHT | All my life..My Profile

 • Keytothefuture
  14 februari 2014

  Leuke diary! Hmmm die taartjes zien er echt heerlijk uit.

 • Whitney
  14 februari 2014

  Beter zo! Jaa draagzak zonder verkleiner veel handiger.
  Whitney onlangs geplaatst…Wisdom for the moment #14My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.