Deze toffe Disneyland Parijs winactie wilde ik jullie niet onthouden. Ik ben namelijk helemaal dol op Disneyland Parijs en ik kijk er al heel erg naar uit wanneer we hier met Lana naar toe kunnen en wanneer ze dit heel bewust kan meemaken. Ik ben samen met mijn vriend al een aantal keer in Disneyland geweest. Als we dan gezellige gezinnetjes zagen fantaseerden we al hoe dit zou zijn als we zelf later een gezinnetje zouden hebben.

De winactie die ik vandaag met jullie deel speelt in op de fantasie van kinderen. Het mooie is namelijk dat kinderen zoveel fantasie hebben dat zij alles kunnen waarmaken wat ze maar willen en dit in spel of middels tekenen kunnen weergeven. Disneyland Parijs heeft een prachtige kasteel die ook terugkomt in het logo. Zo’n sprookjeskasteel is voor kinderen natuurlijk geweldig. Disneyland speelt hierop in door de kinderen uit te nodigen om hun Kasteel van de Verbeelding te tekenen. Een fantasiekasteel waar zij de architect van zijn. Ben je benieuwd naar deze winactie en wil je kans maken op een Disneyland Parijs verblijf? Lees dan verder.

Wil jij met je kindje(s) een verblijf in Disneyland Parijs winnen?

  • Laat je kind een tekening maken waarin zijn/haar Kasteel van verbeelding in voorkomt, zijn/haar droomkasteel. Hoe zou je dit vormgeven?
  • Stuur je tekening in tussen tot en met 24 februari
  • Door middel van je tekening bouwt je kindje mee aan het Kasteel en maak je kans op uitgenodigd te worden voor de officiële opening van het Kasteel van de verbeelding op 10 mei 2014.
  • Disneyland Paris viert de fantasie van de magische kinderleeftijd en zal een kasteel gebaseerd op de winnende tekeningen gaan bouwen.

Maak kans op een verblijf in Disneyland Paris van 9 t/m 11 mei 2014 + een uitnodiging voor de officiele opening van het kasteel van de verbeelding op 10 mei 2014 in Parijs.

Bekijk het filmpje hieronder voor een duidelijke uitleg van dit project en doe samen met je kind(eren) mee via de site van het fantasiekasteel.  

Ga jij meedoen aan deze toffe winactie?

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

9 gedachten over “WIN: maak kans op een Disneyland Parijs verblijf!”

  1. wat een geweldige actie!!! ontzettend jammer dat jason nog geen tekeningen maakt, hij krast nog maar wij willen ook een keer met Jason naar Disney. Ik heb zo ontzettend genoten toen ik er samen met mn vriend was 🙂

  2. Leuke actie, alleen jammer dat mijn dochtertje nog wat te jong is om te tekenen. Ik denk dat elke potlood/pen/oid die ik ik haar handjes druk linea recta haar mondje in gaat 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.