Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. Komende maand experimenteer ik met een nieuwe vlog reeks van dagvlogs ipv. weekvlogs. Op die manier kan ik wat uitgebreider een dag uit mijn leven laten zien en een bepaald onderwerp uitlichten. In deze vlog ga ik mijn Ballerine spiraal laten zetten, iets wat ik enorm spannend vond. Ik deel je mijn ervaringen, het doen van een zwangerschapstest (die natuurlijk negatief was) en hoe de afspraak verloop, verder zie je wat ik maak als lunch, eten we gezellig bij mijn schoonouders en klets ik nog even na. Ik ben benieuwd wat jullie van deze nieuwe soort vlogs vinden en heb je suggesties voor leuke thema’s om meer over te delen, let me know! kijk je gezellig met ons mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

1 gedachte over “Dag vlog 1: Ballerine spiraal laten zetten en een kijkje in mijn dag”

  1. Wauw hoe lang ik van jou al geen vlog meer heb gezien, maar ik zag het nu weer voorbij komen en dacht “hup die gaan we kijken”. Laat ik nu precies vandaag mijn eerste(!) ever uitstreikje hebben gehad?! Hoe toevallig. Fijn dat het goed is gegaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.