Dag uit mijn leven: Shoppen Primark, filofax planner, boodschappen…

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal.

Maandag ben ik gezellig met vriendlief en Lana naar Eindhoven gegaan om te shoppen bij de Primark, ik maakte die dag een random vlog en neem jullie ook mee met boodschappen plannen en doen, enzovoorts. Ik ben weer heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

Ik was die dag best moe en dat is ook wel te zien in het filmpje maar toch heb ik best een volledig beeld van deze dag kunnen filmen. Vraagje aan de mede ‘huisvrouwen’, hoe plannen jullie je boodschappen? Ook zo gedetailleerd of helemaal niet? Ik ben benieuwd naar jullie tips.  Laat ze achter in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij  via Bloglovin’  , twitter of Instagram.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

18 reacties

 • Healthy Mommy
  21 februari 2014

  Hier was ik heel benieuwd naar! Leuk om eens een dagje uit jouw leven in Vlog vorm te zien. Ik vond de kleding heel erg tegenvallen bij de Primark. Echt jammer, had me er enorm op verheugd. Ben dus extra nieuwsgierig naar jouw shoplog!
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…Nominatie Liebster AwardMy Profile

 • Geertje
  21 februari 2014

  Wat een gezellig dagje! Leuk dat je ons mee genomen hebt 😉
  Geertje onlangs geplaatst…De Tangle Teezer…My Profile

 • Manon
  21 februari 2014

  Leuk om weer te zien :D! Ziet eruit als een gezellig dagje samen met je vriend. Die chocomelk zag er goddelijk uit, yum!
  Manon onlangs geplaatst…FILMPJE: BloopersMy Profile

 • mamoesjka
  21 februari 2014

  Wat leuk zo’n filmpje! Ik lijk wel de enige die bij Primark niet kan slagen. Of ik heb geen smaak of ik ben veel te kieskeurig 😉
  Nee, hou gewoon van een beetje anders dan anders. Ik ben trouwens geen planner, laat alles lekker op me afkomen.
  mamoesjka onlangs geplaatst…Even kletsen….My Profile

 • Gwen
  21 februari 2014

  Leuke vlog weer zeg! En weetje: je ziet er echt alweer veel fitter uit dan een paar weken terug in die vlog met de auto (geloof ik), toen je er zo doorheen zat. De medicatie doet zijn werk goed gelukkig! Maar: blijft rustig aan doen meid!
  Gwen onlangs geplaatst…Favoriet 2013 op canvasMy Profile

 • Martina
  21 februari 2014

  Ik heb ook zin om even door de primark te neuzen 🙂
  Martina onlangs geplaatst…21 Februari 2014 – Modemusthaves favorietenMy Profile

 • Nicole
  21 februari 2014

  Qua boodschappen doe ik hetzelfde.. Kijken wat we willen eten (wat er nog in huis is) en dit dan zo opschrijven.. We doen wel altijd iets meer boodschappen, bijv als we aanbiedingen zien.. maar houden sowieso t lijstje aan plus soms dus wat extra’s!
  Nicole onlangs geplaatst…Wat ik NIET ga missen aan de zwangerschapMy Profile

 • Tamara
  21 februari 2014

  Lijstjes?? he wat is dat haha.. nee hoor nu zo na mijn bevalling maak ik ze wat sneller. Qua boodschappen zouden wij eigenlijk beter moeten plannen, maar hebben de supermarkt aan de overkant en beslissen vooral 1 dag.
  Tamara onlangs geplaatst…Vandaag..My Profile

 • Robin
  21 februari 2014

  Ah, zo leuk om te zien!
  Robin onlangs geplaatst…New in: telefoonhoesjeMy Profile

 • Dionne
  21 februari 2014

  Leuke vlog!
  Dionne onlangs geplaatst…New in | Overheerlijke producten van RitualsMy Profile

 • Cindy
  21 februari 2014

  Leuk om zo te zien, grappig dat jullie je auto ook parkeren bij de MediaMarkt parkeergarage (zo te zien), dat doe ik ook altijd als ik in Eindhoven ben. Ondanks dat de collectie niet zo leuk was, volgens jou, wil ik in april weer naar Primark Eindhoven gaan, ik heb die avond ook een cursus daar, 2 vliegen in 1 klap.
  Cindy onlangs geplaatst…Mijn favoriete liedjes van dit momentMy Profile

 • Edith
  21 februari 2014

  Super leuke vlog!
  Edith onlangs geplaatst…Heart for fashionMy Profile

 • Stephanie
  21 februari 2014

  Wat leuk om een dagje uit je leven te zien!

 • Saskia
  21 februari 2014

  Erg leuk om te zien! En lijstjes.. tjah de ene keer doe ik het wel en de andere keer niet. Meestal hebben we wel zo onze vaste boodschapjes en de groentes wissel ik steeds een beetje af.
  Saskia onlangs geplaatst…Wat zijn jouw waarden?My Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  22 februari 2014

  Leuke vlog! Lijkt me een gezellige dag te zijn geweest!!!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…DIARY: Bijna weekendMy Profile

 • Anouk
  22 februari 2014

  Heel leuk filmpje! Ik ben wel nieuwsgierig naar de primark in Eindhoven. Hoor dat het sowieso een leuke stad is om een dagje naar toe te gaan
  Anouk onlangs geplaatst…Interieur accessoires: BontjesMy Profile

 • Bianca
  22 februari 2014

  Leuke vlog!
  Bianca onlangs geplaatst…Unboxing Glossybox Februari ’14My Profile

 • Hannah
  23 februari 2014

  ”Het is toch al niet gezond dus dan maken we het maar heel erg lekker!” Hahaha dat is mijn logica, heerlijk genieten! 🙂 leuke vlog weer!
  Hannah onlangs geplaatst…Het leed dat bikini’s kopen heet..My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.