Ik ben dol op de crop top, onwijs tof om bij anderen te zien en ik heb dan ook respect voor meiden en vrouwen die deze trand makkelijk met blote buik durven te dragen. Op een hoge taille rok is het goed te dragen want dan is de buik vrijwel niet zichtbaar maar hoe kan het op een andere manier? Ik ontdekte dat het ook heel leuk kan staan als je onder de top een basic hemdje draagt die matcht bij de crop top. Die combinatie droeg ik op een baggy jeans en vond ik eigenlijk wel heel stoer staan. Benieuwd hoe ik deze combineerde? Klik dan op lees meer.

Deze crop top liet ik laatst al zien in een outfit, en deze kocht ik bij Zara. Ik draag deze op een basic hemdje van H&M basic. De jeans is een licht baggy model die ik kocht bij Berschka. De outfit is eigenlijk heel simpel maar de crop top maakt de outfit net wat specialer. Het korte model hiervan geeft de outfit iets speels maar toch heel draagbaar. Zo is de crop top trend dus eigenlijk heel goed te doen.

Wat vinden jullie van de manier waarop ik de crop top gecombineerd heb op een hemdje? Zouden jullie deze zelf ook zo combineren? Hoe draag jij de crop top het liefst? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

30 gedachten over “Outfit of the day : Crop top zonder blote buik”

 1. Staat je goed zeg! Zou het zelf niet zo snel dragen omdat ik in verhouding best flinke heupen en billen heb en daar liever niet het accent op leg. Jou staat het prachtig. Idd is zo’n chopper top een stuk draagbaarder met een top eronder.
  Jess onlangs geplaatst…Come over to the mommy side…My Profile

 2. Staat bij jou wel leuk maar ik ben gewoon niet zo dol op deze combinatie. Ik vind he met een hoge rok veel leuker staan, maar dat is inderdaad een stuk gewaagder, dus zou ik zelf ook niet altijd durven dragen. Ja, misschien gewoon niks voor mij 🙂

 3. Staat leuk, ook die broek zit heel mooi.
  Wel mis ik bij outfitfotos vaak de schoenen! Die horen er ook bij, toch?

 4. Wat leuk! Ik heb veel crop tops en draag ze altijd op deze manier 🙂
  Wat ben je toch een gruwelijk mooie meid kel!

 5. Staat je echt heel goed, vind het dessin ook zo leuk van die top. Vraag me opeens af of er zwangeren zijn die een crop top met blote buik dragen haha, niet om zelf te doen hoor, mr gewoon nieuwsgierig 😉
  Gwen onlangs geplaatst…Adhoc plannenMy Profile

 6. Heel leuk gecombineerd! Staat je goed, ik vind dit stiekem mooier dan met blote buik:) ook al zou jij met blote buik vast ook goed kunnen hebben:)

  Ik draag een croptop het liefst niet. Gewoon niet haha ik heb daar het figuur niet voor:)
  Miranda onlangs geplaatst…Nieuwe pagina: Wie ben jij?My Profile

 7. Staat je goed! Ik heb 1 zo’n top en die combineer ik ook met een hemdje. Maar wat ik altijd het lastigste vind bij een outfit combineren vind is welke schoenen trek je er bij aan. En die zie ik niet!

 8. Leuke manier om een crop top te dragen. Ik heb er twee en inderdaad altijd een basic hemdje eronder. Ik ben zelf geen fan crop top mét blote buik. Onlangs zag ik weer een meisje van een jaar of 14 bekeken worden door volwassen kerels. Ja, noem me een zeikerd, maar ik vind dat je als ”volwassen” vrouwen dan het voorbeeld moet geven. Dus ik ben blij dat jij ‘m zo draagt. Staat je goed.
  Marion onlangs geplaatst…Ask Me Anything: The AnswersMy Profile

 9. Ik kan geloof ik echt geen fan worden van de crop top. Het beste vind ik het met een hoge rok en anders zoals jij hem nu hebt. Het staat je ook en je kunt het heel goed hebben! Maar nee, ik vind die dingen toch niet echt geweldig.
  Elize onlangs geplaatst…Vleeswaren van CampofrioMy Profile

 10. Staat erg leuk! Op de sportschool lopen allerlei gespierde meiden in zo’n topje met blote buik. Ik vind het ontzettend sexy en stoer maar niks voor mij….
  Leuke outfit Kelly! 😉
  Mamoesjka onlangs geplaatst…Chi Organics (winactie)My Profile

 11. Leuke oplossing, voor school is dit een stuk netter dan met blote buik.
  Staat je goed

 12. Pingback: Lieve outfits; haute cou-jungle |

 13. Zo draag ik mijn crop-tops meestal ook! Ik vind het gewoon niet passen om op school in mijn blote buik rond te lopen. Al denken véél meiden daar anders over 😉 Meestal heb ik wel iets high waisted aan, waardoor het hemdje iets minder opvalt.

  Thuis/in het weekend/strand of park laat ik het hemdje wel weg 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.