Outfit of the day : Crop top zonder blote buik

 

Ik ben dol op de crop top, onwijs tof om bij anderen te zien en ik heb dan ook respect voor meiden en vrouwen die deze trand makkelijk met blote buik durven te dragen. Op een hoge taille rok is het goed te dragen want dan is de buik vrijwel niet zichtbaar maar hoe kan het op een andere manier? Ik ontdekte dat het ook heel leuk kan staan als je onder de top een basic hemdje draagt die matcht bij de crop top. Die combinatie droeg ik op een baggy jeans en vond ik eigenlijk wel heel stoer staan. Benieuwd hoe ik deze combineerde? Klik dan op lees meer.

Deze crop top liet ik laatst al zien in een outfit, en deze kocht ik bij Zara. Ik draag deze op een basic hemdje van H&M basic. De jeans is een licht baggy model die ik kocht bij Berschka. De outfit is eigenlijk heel simpel maar de crop top maakt de outfit net wat specialer. Het korte model hiervan geeft de outfit iets speels maar toch heel draagbaar. Zo is de crop top trend dus eigenlijk heel goed te doen.

Wat vinden jullie van de manier waarop ik de crop top gecombineerd heb op een hemdje? Zouden jullie deze zelf ook zo combineren? Hoe draag jij de crop top het liefst? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

30 reacties

 • Jess
  8 juni 2014

  Staat je goed zeg! Zou het zelf niet zo snel dragen omdat ik in verhouding best flinke heupen en billen heb en daar liever niet het accent op leg. Jou staat het prachtig. Idd is zo’n chopper top een stuk draagbaarder met een top eronder.
  Jess onlangs geplaatst…Come over to the mommy side…My Profile

 • Tessa
  8 juni 2014

  Het staat harstikke leuk! Je zou niet zeggen dat jij een kindje hebt gehad zeg!
  Liefs, Tessa

 • Stien
  8 juni 2014

  Staat bij jou wel leuk maar ik ben gewoon niet zo dol op deze combinatie. Ik vind he met een hoge rok veel leuker staan, maar dat is inderdaad een stuk gewaagder, dus zou ik zelf ook niet altijd durven dragen. Ja, misschien gewoon niks voor mij 🙂

 • D.
  8 juni 2014

  Ik las crop top zonder blote buik en dacht oh,oh . Maar gave look! De baggy jeans staat je ook erg goed!
  D. onlangs geplaatst…LIFESTYLE: DEZE KATTEN DENKEN VOORTAAN 2X NAMy Profile

 • Laura
  8 juni 2014

  Staat leuk, ook die broek zit heel mooi.
  Wel mis ik bij outfitfotos vaak de schoenen! Die horen er ook bij, toch?

 • Nienke
  8 juni 2014

  Wat leuk! Ik heb veel crop tops en draag ze altijd op deze manier 🙂
  Wat ben je toch een gruwelijk mooie meid kel!

 • Manon
  8 juni 2014

  Ik vind het zo ook heel erg leuk staan! Jij kunt het goed hebben 🙂
  Manon onlangs geplaatst…IT’S A….My Profile

 • Saskia
  8 juni 2014

  Wat een leuke combinatie! Ik draag een croptop ook het liefste op deze manier 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Zonnebrillenparade en win een waardebon twv € 50,–!My Profile

 • Geertje
  8 juni 2014

  Staat super leuk! Ik zou (als ik zo’n lijntje had) ook niet snel met blote buik doen. Maar dit is n goed alternatief…
  Geertje onlangs geplaatst…Op Zoek Naar Badkleding Voor Mijn MeidenMy Profile

 • Marloes
  8 juni 2014

  Staat je hele leuk. Mooi gecombineerd!
  Marloes onlangs geplaatst…In The Picture #13My Profile

 • Gwen
  8 juni 2014

  Staat je echt heel goed, vind het dessin ook zo leuk van die top. Vraag me opeens af of er zwangeren zijn die een crop top met blote buik dragen haha, niet om zelf te doen hoor, mr gewoon nieuwsgierig 😉
  Gwen onlangs geplaatst…Adhoc plannenMy Profile

 • Dionne
  8 juni 2014

  Ik vind je crop top erg mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…Essie | Lots of LuxMy Profile

 • Miranda
  8 juni 2014

  Heel leuk gecombineerd! Staat je goed, ik vind dit stiekem mooier dan met blote buik:) ook al zou jij met blote buik vast ook goed kunnen hebben:)

  Ik draag een croptop het liefst niet. Gewoon niet haha ik heb daar het figuur niet voor:)
  Miranda onlangs geplaatst…Nieuwe pagina: Wie ben jij?My Profile

 • Anneke
  8 juni 2014

  Ik vind de combinatie niet zo..maar ik hou sowieso niet van die crop tops

 • Dita
  8 juni 2014

  Erg leuk zo, staat je goed
  Dita onlangs geplaatst…Mijn favoriete tassen van dit momentMy Profile

 • Bregje
  8 juni 2014

  Staat je goed! Ik heb 1 zo’n top en die combineer ik ook met een hemdje. Maar wat ik altijd het lastigste vind bij een outfit combineren vind is welke schoenen trek je er bij aan. En die zie ik niet!

 • Marion
  8 juni 2014

  Leuke manier om een crop top te dragen. Ik heb er twee en inderdaad altijd een basic hemdje eronder. Ik ben zelf geen fan crop top mét blote buik. Onlangs zag ik weer een meisje van een jaar of 14 bekeken worden door volwassen kerels. Ja, noem me een zeikerd, maar ik vind dat je als ”volwassen” vrouwen dan het voorbeeld moet geven. Dus ik ben blij dat jij ‘m zo draagt. Staat je goed.
  Marion onlangs geplaatst…Ask Me Anything: The AnswersMy Profile

 • Elize
  8 juni 2014

  Ik kan geloof ik echt geen fan worden van de crop top. Het beste vind ik het met een hoge rok en anders zoals jij hem nu hebt. Het staat je ook en je kunt het heel goed hebben! Maar nee, ik vind die dingen toch niet echt geweldig.
  Elize onlangs geplaatst…Vleeswaren van CampofrioMy Profile

 • Lauriëtte
  8 juni 2014

  Leuk gecombineerd maar jij kan het ook wel zonder hemdje hebben hoor! 😉
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Rode leren jas van zaraMy Profile

 • Mamoesjka
  8 juni 2014

  Staat erg leuk! Op de sportschool lopen allerlei gespierde meiden in zo’n topje met blote buik. Ik vind het ontzettend sexy en stoer maar niks voor mij….
  Leuke outfit Kelly! 😉
  Mamoesjka onlangs geplaatst…Chi Organics (winactie)My Profile

 • Petra
  8 juni 2014

  Om eerlijk te zijn, is dit niet zo mijn smaak. Maar jij kunt volgens mij alles hebben 😉
  Petra onlangs geplaatst…Tijdelijk andere layoutMy Profile

 • Danai | DanaiVorgia.nl
  8 juni 2014

  Leuke top!
  Danai | DanaiVorgia.nl onlangs geplaatst…The female body; Taboo?My Profile

 • Cindy
  8 juni 2014

  Het zou niets voor mij zijn, maar volgens mij staat jou zelfs nog een vuilniszak goed. Erg leuke combinatie!
  Cindy onlangs geplaatst…Foto’s vakantie Friesland – dag 1 en 2My Profile

 • Eilish
  8 juni 2014

  Voor sommige is dit een goede oplossing… maar bij sommige croptops gaat dat lastiger! Het staat jou wel erg leuk!
  Eilish onlangs geplaatst…Inspiration: JelliesMy Profile

 • Nadia
  8 juni 2014

  Ik vind het er leuk uitzien, staat vooral mooi als je slank bent!

 • Inge
  8 juni 2014

  Leuke oplossing, voor school is dit een stuk netter dan met blote buik.
  Staat je goed

 • Lieve outfits; haute cou-jungle |
  9 juni 2014

  […] Sonja zijn. Zelf vind ik het wel altijd leuk om outfits te bekijken zoals bij Nicole en Kelly. Daar komt de inspiratie van dit berichtje stiekem ook een beetje vandaan. Vandaag een greep uit de […]

 • Martina
  9 juni 2014

  Staat super met het grijs eronder!
  Martina onlangs geplaatst…9 juni 2014 – DiaryMy Profile

 • alexa
  9 juni 2014

  Staat je erg leuk deze croptop en handige oplossing soms doe ik het zelf ook wel eens zo!
  alexa onlangs geplaatst…Look a like Julia RobertsMy Profile

 • Marleen
  9 juni 2014

  Zo draag ik mijn crop-tops meestal ook! Ik vind het gewoon niet passen om op school in mijn blote buik rond te lopen. Al denken véél meiden daar anders over 😉 Meestal heb ik wel iets high waisted aan, waardoor het hemdje iets minder opvalt.

  Thuis/in het weekend/strand of park laat ik het hemdje wel weg 😉

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.