Als er een geldboompje in de tuin zou groeien

Soms is het heerlijk om te fantaseren over spullen die je zou willen kopen als geld geen rol zou spelen. Als je niet hoeft na te denken dat je die 600 euro (!) voor een tas beter zou kunnen besteden aan iets wat je echt nodig hebt. Dat je kunt kopen wat je wilt, wanneer je het wilt zonder daarbij na te denken dat je het geld beter kunt sparen voor als de wasmachine stuk is, je auto niet meer verder wilt. Of dat het niet raar is als de waarde van een kledingstuk net zo duur is als je Joolz kinderwagen. Vandaag deel ik met jullie mijn expensive wishlist, wat ik stiekem best zou willen kopen als er een geldboompje in de tuin zo staan. Alleen maar dromen hoor want ik zou wel gek zijn als ik geld aan deze hebbedingetjes zou besteden. Gewoon fantaseren!

 • De meiden van Livelifegorgeous hebben iets bij me los gemaakt. Ze gingen naar een poepie chic event van Mulberry. Met paard en wagen werden ze vervoerd naar een kasteel waar ze een rijkelijk diner opgediend kregen. Met een tas om de arm van dito merk hebben ze mij betoverd. Dat wil ik ook haha! Door hun heb ik ineens heel veel behoefte om zomaar even een Mulberry tas te kopen. Omdat ik dat gewoon ook verdiend heb. Een Mulberry in een lekkere knalkleur of zo’n fijne pastelkleur. Dankzij Willemijn en Martine kan ik niet meer stoppen met denken aan zo’n tas. Vervolgens zegt een stemmetje in mijn hoofd dat ik het niet ga kopen, dus doe ik dat ook niet. Maar ik blijf dromen!
 • Door de vlogs van Mascha heb ik het ineens in mijn hoofd gekregen dat een goPro camera toch wel heel erg cool is! Vriendinnetje Irma wreef dit er nog even bij me in door vol enthousiasme over haar nieuwe goPro te vertellen. Nu blijf ik redenen bedenken waarom ik ook zo’n goPro nodig heb. Eigenlijk onzin want met zo’n goPro hoor je te gaan bungeejumpen, naar New York te gaan, bergwandelingen maken in de natuur, stedentrips te doen, raften en dat soort sportieve uitdagingen. Allemaal dingen die ik niet op mijn to do list heb staan momenteel.
 • Als we dan toch fantaseren over die geldboom in de tuin dan heb ik nog een wens. Een heerlijke vakantie met ons gezinnetje naar Curacao. Samen met vriendlief ben ik er al eens voor drie weken geweest en ik ben echt verliefd geworden op dat eiland. Wat lijkt het me heerlijk om Lana daar mee naar toe te nemen. Lekker op een luxe standbedje genieten van fruit smoothies en de heerlijke zee. Het liefst dan ook gelijk voor een maandje, dan blog ik wel lekker door aan het strand haha.

Meer dure wensen heb ik niet meer hoor haha! Wat voor materiële  dingen zou jij wensen als er een geldboompje in de tuin zou groeien? Laat het me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

32 gedachten over “Als er een geldboompje in de tuin zou groeien”

 1. Goh…
  Te veel om op te noemen!
  Eerst en vooral zou ik mijn moeder goed in de watten leggen omdat ze het gewoonweg dubbel en dik verdient!
  🙂

 2. Qua kleding, tassen en dergelijke zou ik nooit zoveel geld kunnen en willen uitgeven, al zou ik een geldboompje hebben. Reizen trekt me veel meer.. En qua camera zou ik dat ook nog wel doen..
  Mijn wishlist heeft vooral reizen en de Canon 5D Mark II met een aantal mooie lenzen.
  Nicole onlangs geplaatst…My second letter to you..My Profile

 3. Jammer he, dat zo’n geldboom niet bestaat! Ik zou veel willen kopen: nieuwe tas, kleding, spullen voor in t nieuwe huis…. maar het allerliefste wil ik eigenlijk n nieuw autootje voor mezelf!
  Geertje onlangs geplaatst…Evian Facial SprayMy Profile

 4. Curaçao, wauw! Ik zou voor een Rollei Action Camera gaan (sorry goPro), want ik zeil elke keer mijn spiegelreflexcamera mee bij wandelingen, niet fijn. En ik zou een huis kopen en een Céline bag kopen (sorry Mulberry) haha.
  Cindy onlangs geplaatst…New In: sweater van Joline JolinkMy Profile

 5. Oh jaa ik wist ook wel raad met een geldboom!
  Ik heb ook gekeken naar een go pro maar ze zijn toch nog prijzig en tja echt extreme dingen doe ik niet.

  Dus heb gekeken voor andere action camera’s. Misschien een tip om ook te doen en goedkoper!

  Xoxo http:// fashionistaorbreakfast.blogspot.com
  hanna onlangs geplaatst…OotdMy Profile

 6. haha wat een leuk artikel! Er is niets mis mee of soms eens te fantaseren 🙂

 7. Fijne dingen om over te dromen. Wij hebben een go pro en mijn vriend doet er idd van dat soort sportieve dingen mee. Heel tof! Ik zou heel graag naar Australië willen en ook zijn we toen aan een nieuwe auto. Als ik een geldnood zou hebben, zou ik een gave jeep kopen maar vrees dat het een saaie station via MP gaat worden.
  Jess onlangs geplaatst…Ask me anythingMy Profile

 8. Leuk artikel! Dromen mag altijd en af en toe jezelf lekker verwennen mag ook! Wie weet wat er nog op je pad komt! Ik zou nog wel een paar mooie reizen willen maken!
  D. onlangs geplaatst…FOOD: FLENSJESMy Profile

 9. Dromen is ook heel gezond volgens mij. Word je vrolijk en blij van. Ik heb geen materiële wensen. Denk daar vaker over na, maar nee, echt niet. Ik zou wel heel graag financieel onafhankelijk willen zijn. Of in ieder geval bijvoorbeeld part time kunnen werken. Het fulltime werken breekt me op, ook qua gezondheid. Helaas is dat financieel niet mogelijk… Daar droom ik dus wel eens van.
  Marion onlangs geplaatst…Plog vrijdag 6 juni 2014My Profile

 10. Poeh. Daar vraag je wat. Een geldboompje. Dan kan echt alles…..
  Die tassen van mulberry die ik ook bij llg heb gezien ga ik dan zeker kopen. Niet 1, maar zeker meerdere, dan hoef ik niet te kiezen toch.

  Curaçao wil ik ook graag nog eens heen, daar zijn we vorig jaar nog geweest en ik ben echt verliefd geworden. Ik zou daar serieus wel willen wonen. Krijg alleen mijn man niet mee:)

  En verder zou ik heel veel reizen maken. Ik wil nog zoveel zien..
  Ach dromen… Het blijft leuk he:)

  Fijn weekend!
  Miranda onlangs geplaatst…Hoe werkt Pinterest?My Profile

 11. Haha dat doe ik ook weleens, leuk om zo weg te dromen! Ik zou super graag een scooter willen, een vakantie naar New York of Curaçao (ik ben nog nooit in het buitenland geweest dus dan doen we het gelijk maar goed hihi) en een spiegelreflex camera. Ik kan natuurlijk nog wel 10 dingen opnoemen haha.
  Maar ach, mijn moeder zegt altijd: er moet wel iets over blijven om over te dromen 😉
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: Mini scones!My Profile

 12. Haha wat een grappig artikel! Af en toe is dit wel leuk om over na te denken. Als ik een geldboompje zou hebben zou ik zo blij zijn dat ik me geen zorgen meer hoef te maken over wat studeren kost. Ik zou m’n studieschuld afbetalen en zonder piekeren lekker aan m’n master beginnen. Verder zou ik m’n moeder mee op vakantie nemen (citytripje of zo). En ook een reis maken samen met m’n vriend (o.a. naar zijn familie in Griekenland). Aan kleding e.d. zou ik nooit heel veel geld uitgeven. Een KitchenAid daarentegen staat wel hoog op mijn verlanglijstje!
  Elize onlangs geplaatst…AardbeientaartMy Profile

 13. Naar Aruba bij mijn familie zijn.
  gucci tas
  en een masaratie kopen ik vind die auto´s tegek!!! en een chopper !

 14. Een geldboom in de tuin is nog niet zo’n gek idee om over te dromen.
  Ik ben meestal meer van het budgetteren en besparen maar dat zou dan misschien minder noodzakelijk zijn. Alhoewel ik dan misschien beter kan dromen van een heel bos zodat ik veel mensen zou kunnen helpen.
  Het zal wel bij dromen blijven want manlief snurkt nogal en die zaagt zo’n bos meteen weer om 😀
  De Zuinige Student onlangs geplaatst…Pareltjes voor een spotprijsMy Profile

 15. Soms denk denk ik weleens na wat ik zou doen met heel veel geld. Maar op momenten zoals nu zou ik eigenlijk helemaal niet weten wat ik dan zou willen. Ik denk dat ik dan gewoon schaamteloos heel veel dure merken zou shoppen 😀
  saskia onlangs geplaatst…Tip: APL Eau de Parfum (dupe DKNY?)My Profile

 16. Hahaha, wat een lijstje. Wat een prachtige tas van Mulberry, ik snap wel dat je die zou kopen als er een geldboom in je tuin zou groeien. Ik heb zelf geen idee wat ik zou doen of zou kopen eigenlijk. Ga ik even over nadenken.

  XX
  Michelle
  Michelle onlangs geplaatst…CHELLE SPOTS: Vita Coco LemonadeMy Profile

 17. Pingback: Een geldboom - De Zuinige Student

 18. M’n rijbewijs en dan zon uber leuke FIAT… De kamers van de kids een totale make over en als er toch toch een geldboom is de rest van het huis ook meteen…!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.