chubby bunny challenge

Marjolein was vorige week gezellig bij ons op bezoek en we besloten een hilarische video op te nemen. We deden de bekende Chubby bunny challenge en toen Yannick hoorde van onze plannen besloot hij ook mee te willen doen. Dit leverde een grappige video op van een challenge die de meesten allemaal wel kennen denk ik. De opdracht is simpel, je blijft spekjes in je mond proppen tot je het woord ‘Chubby bunny’ niet meer uit kunt spreken. De gene die dat kan met de meeste spekjes in de mond (zonder deze door te slikken!) die wint. Benieuwd wie van ons drie gewonnen heeft? Neem dan vooral een kijkje naar onze video.



Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat vonden jullie van onze video? Hebben jullie deze challenge zelf wel eens geprobeerd? Laat het me weten in de comments van deze video.
Ook wens ik jullie allemaal een hele fijne zondag toe.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

19 gedachten over “Chubby bunny challenge met Yannick en Marjolein”

  1. Dank je wel voor dit heerlijke filmpje op deze zondag. Lig hier in een deuk. Ga het zelf niet proberen want dan krijg ik denk ik een afkeer van spekjes en ze zijn zo lekker.
    Petra onlangs geplaatst…Mijn oudersMy Profile

  2. Geweldig filmpje haha heb me echt suf gelachen! Had ik even nodig haha.
    Vooral ook Marjolein tegen Yannick: ZEG HET!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.