5 Favoriete outfits van de afgelopen tijd

Een tijd geleden deelde ik ook al eens een artikel met een aantal van mijn favoriete outfits. Dit artikel kun je via deze link bekijken. We zijn al weer een hele tijd verder en inmiddels zijn daar een heleboel outfit of the days bijgekomen. Zelf vind ik het leuk om daar nog eens in terug te bladeren en deze outfits te bekijken. Vandaag deel ik vijf van mijn favoriete outfit of the days van de afgelopen tijd. Benieuwd welke dat zijn? Neem dan een kijkje door op ‘lees meer’ te klikken. Ik ben ook benieuwd wat jullie favoriete outfit shoot was die je op Kellycaresse.nl gezien hebt.

Deze outfit droeg ik een hele tijd geleden toen ik een afspraak had bij mijn mediabureau in Amsterdam. Ik droeg dit babyroze jasje van Loavies en combineerde dit met een mooie statementketting met blauwe accenten. Hier kun je de outfit foto’s van toen nog bekijken.

Nogmaals een outfit met een top van Loavies, wat ben ik blij met de spullen die ik daar mocht bestellen. Het mintgroene kleurtje past helemaal bij me! Ook deelde ik toen een make-up of the day. Deze outfit en de make-uplook  is via deze link te bekijken.

Tja, wat kan ik hier overzeggen, ik vind het zo’n bijzonder idee dat ik me nog van geen huwelijksaanzoek bewust was toen deze fotos gemaakt zijn. Die middag vroeg Yannick me op hele speciale wijze ten huwelijk. Ik krijg er nog kriebels van als ik er aan terug denk. Ik draag deze jurk nog erg graag omdat ik er een heel mooi gevoel bij krijg. Klik hier voor het outfit artikel.

Toen ik deze kimono bestelde bij Modemusthaves was ik helemaal om, de kimono trend past bij me. Het nadeel aan deze kimono is wel dat de franjes die eraan hangen overal achter blijven hangen waardoor deze snel kapot gaan. Ook mag je deze kimono niet met de wasmachine wassen. Dat vind ik echt wel een nadeel want het liefst gooi ik al mijn was in de wasmachine. Wel vind ik deze kimono een prachtexemplaar! De outfit is via deze link te bekijken.

Als je met iemand mooie outfit foto’s kunt maken dan is het wel met fashionblogger Shirley. Dit deden we dan ook op de dag dat we samen op kraamvisite gingen bij Betty en daarna door gingen naar persevents. Deze comfy en warme outfit vind ik nog steeds erg leuk. Dit outfit artikel is te bekijken via deze link.

Dit waren een aantal favoriete outfits van de afgelopen tijd onder elkaar. Wat is jouw favoriet van deze vijf? Ik ben heel benieuwd, laat je reactie achter in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

35 reacties

 • Nelleke
  9 november 2014

  Ik vind het altijd zo leuk aan jouw outfits dat je helemaal niet veel poespas draagt, niet veel laagjes of andere gekke dingen. Maar dat je er toch altijd leuk uitziet en tenminste één mooie eye catcher draagt 🙂

 • Sophie
  9 november 2014

  Hele leuke outfits! Ik vind de kimono je ook heel erg leuk staan, het lijkt me ook heerlijk zitten! Ik vind alle outfits heel erg leuk, maar mijn favoriet is de eerste, het roze jasje vind ik zo leuk!
  Sophie onlangs geplaatst…Mijn Internet ABC ♥My Profile

 • Marion
  9 november 2014

  Heeeeeel moeilijk om te kiezen. Ik hou zelf heel erg van het onderste outfit wat je aan hebt en die shoot was ook echt mooi geworden. Als ik het zou moeten kiezen wat ik zelf zou dragen zou het de laatste zijn, maar ik vind dat je er in het roze jasje met die jeans, die laarsjes en die ketting echt geweldig uitziet. Helemaal Kelly.
  Marion onlangs geplaatst…Plogweek: Dag 6My Profile

 • Diana Carlton
  9 november 2014

  Nummer 5! Ik vind je combinaties altijd leuk, iets wat ik zelf ook uit de kast zou kunnen trekken. Niet te apart, maar simpel en toch heel erg leuk!
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Het leed dat ouder worden heet..My Profile

 • Dita
  9 november 2014

  Ik vind ze allemaal erg mooi want je ziet er altijd heel leuk uit!
  Dita onlangs geplaatst…Outfit of the day #18My Profile

 • Manon
  9 november 2014

  Leuke outfits, allemaal verschillend maar wel allemaal leuk 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Blogilates 8 week Hot Body ChallengeMy Profile

 • Saskia
  9 november 2014

  Ik vind alle outfits erg leuk maar als ik moet kiezen ga ik voor de eerste met de roze blazer 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Inspirerende QuoteMy Profile

 • Manon
  9 november 2014

  Ik kies ook voor de laatste outfit! Voor meer zomerse sferen vind ik de kimono heelneeg leuk bij jou staan!
  Manon onlangs geplaatst…Zwanger & ZiekMy Profile

 • simone
  9 november 2014

  Ik vind de laatste outfit het leukst! Mooie kleurtjes bij elkaar vind ik het!
  simone onlangs geplaatst…Hotspot: Lounge8My Profile

 • Guusje
  9 november 2014

  Nummer 5 is mijn favoriet voor de herfst, hmm lekker warm! De outfit op de dag van je huwelijksaanzoek is ook zo lekker vrolijk!
  Guusje onlangs geplaatst…Mijn 8 Herfst MusthavesMy Profile

 • Vanessa
  9 november 2014

  Ik vind de eerste en laatste outfit het mooist!
  Vanessa onlangs geplaatst…Mijn droom: een beauty kamer + inspiratie foto’sMy Profile

 • Annemijn
  9 november 2014

  Die laatste is echt mijn favoriet. Maar de rest is uiteraard ook heel leuk en wel iets wat ik zou kopen!
  Annemijn onlangs geplaatst…Hoe vaak krijg jij de kans om iemands leven te redden?My Profile

 • Miranda
  9 november 2014

  Ik vind alle outfits zo leuk, maar de kimono en dat laatste wollige vest zijn echt mijn favoriet!
  Miranda onlangs geplaatst…Héle kleine appartementjes inrichten…My Profile

 • Paola
  9 november 2014

  Ik vind jou kledingstijl zo leuk! Zelf zou ik me ook zo kleden!
  Paola onlangs geplaatst…8 jaar samen en een half jaar getrouwdMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife ♥
  9 november 2014

  Leuke outfits! Ik vind die met het jurkje, de kimono en de fluffy vest de mooiste!
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…Lijstje: dingen waar ik bang voor benMy Profile

 • Frederika
  9 november 2014

  Ik vind de eerste outfit super leuk. Je ziet er vrouwelijk, stoer en zelfverzekerd uit. Het is ook een outfit die ik uit de kast zou pakken. En die ketting… moooooi maakt je outfit helemaal af. Mooi gedaan Kelly!
  Overigens misstaan de andere outfits je niet hoor, staan je allemaal mooi

 • Angelique
  9 november 2014

  Leuke outfits! Ik vind jou blazers echt geweldig!
  Angelique onlangs geplaatst…Review | Hema verzorgingsproductenMy Profile

 • Dionne
  9 november 2014

  Wat een leuke outfits! Nummer 3 is erg mooI!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | Press day, Slapen in het Novotel & Quality time in MaastrichtMy Profile

 • Elseniek
  9 november 2014

  De eerste en laatste outfit vind ik helemaal leuk! De kleuren staan je goed en zijn erg leuke combinaties
  Elseniek onlangs geplaatst…BloglovinMy Profile

 • Veronique
  9 november 2014

  Alle outfits staan je erg goed! Toch vind ik de laatste 2 eruit springen bij je
  Veronique onlangs geplaatst…SchoencadeutjesMy Profile

 • Madelon
  9 november 2014

  Dat roze vestje/jasje is echt <3 Kelly!
  Madelon onlangs geplaatst…What Did We Eat #17My Profile

 • Anita
  9 november 2014

  Wat een leuke en vrolijke outfits!

 • Anneleen
  9 november 2014

  Dat rode kleedje met bloemetjes staat je heel leuk! Bijzonder hé, zo’n kledingstuk met een speciale betekenis 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Knutselpakket van Miss MurphyMy Profile

 • Marieke
  9 november 2014

  Dat jurkje vind ik je echt heel mooi staan! Is zo’n leuk motiefje 🙂 Vind de laatste foto ook echt heel leuk! vind daar de kleuren ook erg mooi 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…StefanMy Profile

 • Kimberley
  9 november 2014

  Je laatste outfit vooral! Leuk. Lekker ook met dit weer. En fluffy! Haha.
  Kimberley onlangs geplaatst…Persoonlijk | Even opnieuwMy Profile

 • Cindy
  9 november 2014

  Je hebt echt zo’n leuke smaak! Ik hou er van, vestjes, blazers en dat allemaal met iets basics en een mooie ketting er op. Top!
  Cindy onlangs geplaatst…Love for Mr. ProbzMy Profile

 • femketje
  9 november 2014

  het staat je allemaal zo leuk 😀
  femketje onlangs geplaatst…Get Ready With Me!My Profile

 • Bregje
  9 november 2014

  Allemaal leuk, maar de eerste en de laatste outfit zijn bij mij favoriet!

 • Whitney
  9 november 2014

  Mooie outfits! Merk dat jij ook van pastelkleuren houdt. Leuk!
  Whitney onlangs geplaatst…Must Read #1My Profile

 • Lisa's Beautybabbels
  10 november 2014

  Het jasje van de eerste outfit is echt mooi! En die laatste outfit vind ik ook echt heerlijk, ik hou van fluffy!
  Lisa’s Beautybabbels onlangs geplaatst…Lisa’s Life: OktoberMy Profile

 • Eline
  10 november 2014

  Dat roze jasje is echt perfect <3
  Eline onlangs geplaatst…Farro met prei en cottage cheeseMy Profile

 • Justine
  10 november 2014

  Wat een leuke outfits en mooie foto’s Kelly! Die kimono vind ik echt awesome. Dat is mijn favoriet denk ik!
  Justine onlangs geplaatst…Happy Monday: een speciaal bedankje en mini updateMy Profile

 • Janina
  10 november 2014

  Erg leuk!
  Mijn favoriet is 1& 5 🙂
  Janina onlangs geplaatst…Personal photo diary #45My Profile

 • Miss Mags
  10 november 2014

  Leuke fleurige outfits !
  Miss Mags onlangs geplaatst…Swatch/NOTD Ciaté – Paint Pot Cookies and CreamMy Profile

 • Els
  11 november 2014

  de laatste is echt mijn favoriet
  Els onlangs geplaatst…Me Time TagMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.