Chaotische geheime vlog!

Dia1Deze ‘geheime’ vlog is eigenlijk een soort compilatie met wat beelden die ik filmde tijdens mijn eerste weken van de zwangerschap. Ik was niet zo trouw om wekelijks de camera op mijn gezicht te zetten maar ik heb toch wat beelden gefilmd om jullie zo mee te laten kijken tijdens de nog ‘geheime’ periode. Ik laat er ook wat echo foto’s bij zien. Waarschuwing: Een hele chaotische, van de hak op de tak video, maar ik denk toch ook wel leuk om te zien.Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden. Ik wil vaker een soort random vlogs gaan delen met meerdere beelden van een of twee weken samengevoegd, lijkt jullie dit leuk om te zien? Laat het me zeker weten, ook tips zijn natuurlijk welkom!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

27 reacties

 • Godelieve
  23 augustus 2015

  Wat heerlijk voor je Kelly dat je in verwachting bent van je tweede kindje 🙂
  Leuk om te zien hoe het hele proces tot nu hebt vastgelegd op video.
  Godelieve onlangs geplaatst…Liebster AwardMy Profile

 • Roxanne
  23 augustus 2015

  Leuk soort vlog, je zwangerschap en de geheime periode van dichtbij mee maken! Ja, het is chaotisch, maar niet TE chaotisch. Misschien is het wel leuk om als je een vervolg maakt op deze vlog, een wekelijks stukje op te nemen of zo. Nu ‘spring’ je van 6 weken naar 11 weken
  Roxanne onlangs geplaatst…Balea peeling met framboos / Balea Hautschmeichelndes Waschpeeling HimbeerMy Profile

 • Alexandra
  23 augustus 2015

  Ik vond het ook een leuk filmpje. Ik ben het wel eens met de sprong van 6 naar 11 weken wat eerder gezegd is. Het was helemaal niet chaotisch, omdat je er duidelijk bij vertelde welke dag het was. Ik hou van dit soort random vlogjes die je maakt!
  Geniet van je zwangerschap!

 • Leonie
  23 augustus 2015

  Ik vind dit leuk om te zien; was al benieuwd hoe je je zou voelen en zo neem je ons een beetje mee!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Zwangerschapskleding!My Profile

 • Marion
  23 augustus 2015

  Hele leuke vlog. Ik vind het wel leuk op deze manier. Het is echt een soort update over een wat langere periode. Vraag me af of het wekelijks op deze manier kan. Denk dat je er dan inderdaad wat andere dingen bij in moet verwerken. Heel leuk dat je dit zo gedaan hebt.
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #54My Profile

 • Kelly
  23 augustus 2015

  Hele leuke vlog! Mag zeker vaker terug komen, vind het altijd leuk als je ons meeneemt in je dag zeg maar. Van mij mag het nog langer duren!
  Kelly onlangs geplaatst…Picturevlog: Ouwehands Dierenpark RhenenMy Profile

 • Kelly Caresse
  23 augustus 2015

  Helemaal met je eens, die sprong is eigenlijk te lang en ik vergat tussendoor te filmen, thanks voor je tip 🙂

 • Paperblooming Prints
  23 augustus 2015

  Wat een ontzettend leuke vlog! Echt leuk dat je in verwachting bent 🙂
  Paperblooming Prints onlangs geplaatst…Inspirational French Quote 'Savoir, penser, rêver. Tout est là' French print, Blue, Red and white, To know, to think, to dream. That's all. by paperbloomingMy Profile

 • Anouk
  23 augustus 2015

  Vlogs vind ik juist leuk bij iedereen trouwens kijk ik alleen filmpjes lees vrij weinig tot nooit de atikelen op blogs. O ja en filmjes hoe langer hoe liever!!!

 • Femke
  23 augustus 2015

  Wat een fijne vlog..Toch schrikken dat je dan in het ziekenhuis terecht komt, maar wat fijn dat je dan wat goed in de gaten wordt gehouden!
  Femke onlangs geplaatst…My Weekly Pinterest Pins: Natuur(rampen)My Profile

 • Corine
  23 augustus 2015

  Vind je vlogs altijd leuk. Sowieso vind ik je site superleuk! Je bent zo’n fijne nuchtere Brabantse, helemaal goed.
  Toe je uit t ziekenhuis kwam, pakte je gelijk de draad weer op, dat had ik niet verwacht, knap van je.
  En ja, je hebt al een mooi buikje!
  Ga zo door meid, ik kijk trouw iedere dag
  Corine

 • Valesca
  23 augustus 2015

  van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik ben eigenlijk nooit zo van het reageren maar ga het toch maar eens doen haha. Vind de vlog juist super leuk. omdat jij filmt op de momenten waarop jij wilt delen hoe je je voelt vind ik het niet langdradig. Geniet van je zwangerschap!

 • Stephanie
  23 augustus 2015

  Van harte met je zwangerschap! Vind je vlogs altijd leuk om naar te kijken, zo ook deze 🙂
  Stephanie onlangs geplaatst…TAG | 25 levenvragenMy Profile

 • Channah
  23 augustus 2015

  Super leuke vlog, echt zo leuk dat jullie nog een kleintje erbij krijgen. Hopelijk gaat je zwangerschap voorspoedig!
  Channah onlangs geplaatst…Recept: Turks broodje kipMy Profile

 • Anouk
  23 augustus 2015

  Ik vind dit soort video’s wel leuk om naar te kijken hoor. Mijn enige tip is, voor als je het vaker gaat doen, iets meer regelmaat. Dus om de dag of om de week ofzo een stukje filmen.
  Anouk onlangs geplaatst…NOTD: L’Oreal Paris Nouvelle VagueMy Profile

 • Bibi
  23 augustus 2015

  Hele leuke vlog!

 • Lonneke
  23 augustus 2015

  Leuk dat je ons een kijkje geeft in jullie leven en los van de leuke blogs ook vlogs maakt! Ik vind het in ieder geval helemaal niet langdradig.
  Ik kijk uit de volgende update ^^
  Is deze zwangerschap heel anders dan het bij Lana was?
  Lonneke onlangs geplaatst…Trailer bruiloft Lon & MerijnMy Profile

 • Angelique
  23 augustus 2015

  Super leuk zo! Wordt altijd ontspannen van je stem. Je komt zo lekker kalm over.
  Angelique onlangs geplaatst…Dream Or DonateMy Profile

 • Vanessa
  23 augustus 2015

  Leuke vlog Kelly! Mag je van mij gerust vaker doen. Superleuk dat je dit allemaal met ons deelt!
  Vanessa onlangs geplaatst…Unboxing StyleTone Box Augustus 2015My Profile

 • Lisanne
  23 augustus 2015

  Hoi kelly ik vind het een hele leuke vlog van mij mag je dit vaker doen. Jr gaf juist heel goed aan wat voor dag het was en wat je had gedaan en dergelijke je hebt al een leuk buikje hoor ben je vast trots op. Fijne avond liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…News update!My Profile

 • Annemijn
  23 augustus 2015

  Leuk zo’n vlog! Ik vond het niet chaotisch en vind dat kletsen juist wel een leuke afwisseling ipv altijd wat je aan het doen bent.
  Annemijn onlangs geplaatst…Gesponsorde video: Tips voor een geweldige barbecue!My Profile

 • Japkejanneke
  23 augustus 2015

  Ik vind het niet per se een chaotische vlog. Juist wel grappig! Ik vind het zo leuk voor je dag je zwanger bent. Geniet er van!
  Japkejanneke onlangs geplaatst…5 Favorieten Juli & AugustusMy Profile

 • Rosanne
  23 augustus 2015

  Ik vond niet dat de video te chaotisch was! Ik vond het juist echt een leuke video!
  Leuk om allemaal momentjes van je zwangerschap mee te krijgen.
  Geniet van je zwangerschap lieve Kelly!
  Rosanne onlangs geplaatst…Introductie week!My Profile

 • malou
  24 augustus 2015

  Echt heel erg leuk om te zien, zo’n geheime vlog! Was je niet bang om iemand tegen te komen die jou herkende, bij de gynaecoloog ofzo? Toen wij de eerste echo hadden (toen ik zwanger was van Nomi, ik ben niet weer zwanger hoor) stond ik eerst echt te kijken of ik niemand zag die ik kende voordat ik bij de verloskundige naar binnen ging haha.
  malou onlangs geplaatst…DAGBOEKJE #121; WEER THUIS, CONSULTATIEBUREAU EN WINKELENMy Profile

 • Anneleen
  24 augustus 2015

  Leuke video! En best bijzonder om te zien, zo’n kijkje achter de schermen terwijl wij nog helemaal niet op de hoogte waren van het grote en mooie nieuws!
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag WalesMy Profile

 • Sandra
  24 augustus 2015

  Heel erg leuk! Echt, moet je vaker doen!
  Sandra onlangs geplaatst…Ibiza wikkelarmbandMy Profile

 • Tara
  24 augustus 2015

  Heel leuk zeg en juist lekker spontaan zo! Ben benieuwd naar alle updates 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.