Chaotisch Momlife en bij Koffietijd! VLOG #50

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog deel ik weer een kijkje in mijn dagelijkse chaos als mama van 3 meisjes en gezellige huiselijke beelden. Een typische thuismama dag waarbij we samen spelen, gaan wandelen, boodschappen doen en lekker koken met tussendoor natuurlijk de bekende chaos ;). In deze vlog deel ik een handige  tip om zo’n lange  thuisdag te doorbreken en in deze vlog ga ik een nachtje weg met collega Kim van Alboe.nl voor onze opnames bij koffietijd! Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • rachel
  14 november 2018

  was weer een leuke vlog!! en ja de chaos….och of ze nou groot of klein zijn haha xx

 • Anneleen
  14 november 2018

  Wat handig, zo’n tasje voor al je diabetes spullen! Ziet er inderdaad ook nog eens erg leuk uit! 🙂 Is weer een gezellige vlog geworden, Kim! X

 • Anneleen
  14 november 2018

  Kelly bedoel ik natuurlijk! Is omdat ik Kim zag staan dat ik Kim typte 😉

 • Stravelien
  14 november 2018

  Hele toffe videao weer! Ik vraag me wel af vanwaar de keuze om echt leer te gebruiken bij het ontwerp van je tas, en niet gewoon nep-leer, dat ziet er hetzelfde uit en daarmee ga je gelijk een hoop dierenleed uit de weg..Voor de rest, heel leuke vlog!

 • 🌺
  14 november 2018

  Een klein stoffer-en-blik in de Lego ton doen zodat je snel de Lego stukjes kan (laten) opruimen.
  🌺

 • Sherry
  14 november 2018

  Leuke vlog meid. SS

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.