Cadeautje voor jezelf tip: Cupkes! + Giveaway

cupkes1Dit artikel is gesponsord door Cupkes. Ik ben dol op schattig servies, soms tot grote ergernis van Yannick, maar ik ben thuis de persoon die het meeste thee drinkt, dus dit servies heb ik dan ook gekozen ;). Ik mocht van de webshop Cupkes.nl leuke items bestellen uit de Swan Lake collectie en die ga ik vandaag aan jullie laten zien. Kennen jullie Cupkes al? Kernwoorden: Girly, vrolijk en helemaal geschikt voor thee of een high tea! Het perfecte cadeautje voor jezelf! Ik laat je vandaag de items zien die ik ontvangen heb en ik eindig dit artikel met een leuke giveaway!

cuokes3

Ik ontving vier kopjes (Senseo formaat), een mooie etagère en heerlijke theesmaakjes. Binnenkort geef ik voor vriendinnen een gender reveal party (voor de onthulling van het geslacht van het kindje in mijn buik) en deze etagère leek me ideaal om heerlijke hapjes op te bereiden. Zo’n etagere is ideaal voor een high tea, verjaardag of gewoon als gezellige fruitschaal of hapjes schaal op tafel. De print op het servies is lieflijk en staat in het teken van de ballerina, heel erg girly dus. Ik word er blij van!

cupkes2

20150820_183859-2

Als je een bestelling plaatst bij Cupkes.nl dan komt je bestelling binnen als een echt cadeautje voor jezelf in een leuke verpakking. Daar word je toch blij van! En dat is precies de bedoeling van Cupkes: dat je dingen doet waar je blij van wordt, al is het zoiets simpels als thee drinken uit je favoriete kopje.

cup5

Bij Cupkes kun je het servies los kopen, maar ook allerlei sets zoals een uitgebreide high tea set (met te leuke theepot) of een starters theeservies bestellen.

Kennen jullie Cupkes al? Klik hier om een kijkje te nemen op de webshop.

Giveaway! Ik mag het kopje ‘Swan’ van Cupkes verloten! Hoe doe je mee? Laat bij de reacties weten dat je meedoet, volg Cupkes op Instagram en optioneel: Volg ze ook op Facebook! Laat bij de comments weten wat je gedaan hebt om mee te doen en waarom dit het perfecte cadeautje voor jezelf is! Over een week krijgt de winnaar een persoonlijk mailtje van mij.

Ik ben benieuwd wat jullie van dit servies vinden, houden jullie ook zo van dit soort girly servies items of hou je meer van wat strakkere dessins? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

28 reacties

 • Lifesabout
  6 september 2015

  Wat een onwijs lief servies! Ik kende de webshop nog niet. Die theekan is geweldig.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Zoutbeperkte Soto Ajam (Indonesische kippensoep).My Profile

 • Pencilsandpapernl
  6 september 2015

  Wat een gaaf servies. Ik houd ook zo van vrolijke kopjes en schoteltjes en dat liefst lekker mis-matched. Daarom ziet onze tafel er altijd uit alsof de gekke hoedenmaker en Alice een teaparty hebben ^^
  Pencilsandpapernl onlangs geplaatst…It’s a boy!!!My Profile

 • Paola
  6 september 2015

  Wat een schattig servies! Zelf ben ik meer van het strakke voor in huis!
  Paola onlangs geplaatst…Problemen met mijn nierenMy Profile

 • Madelon
  6 september 2015

  Wat een schattig servies! Ik volg Cupkes via Instagram.
  Madelon onlangs geplaatst…Mijn Eerste Koran Verhalenboek | WinactieMy Profile

 • angelique
  6 september 2015

  Wat leuk dat je dit weg mag geven! Ik doe niet mee want ik ben niet zo van druk servies maar ik wens iedereen wel heel veel geluk!!
  angelique onlangs geplaatst…Tag | I My Profile

 • Barbara
  6 september 2015

  Ziet er geweldig uit Kelly, helaas durf ik hier zulk servies in het nieuwe huis niet aan… tegels op de vloer en dochterlief heeft de onhandigheid van mama geërfd haha
  Barbara onlangs geplaatst…En toen was het stil, heel stil!My Profile

 • Kelly - Pluiskonijn.nl
  6 september 2015

  Wauw die theepot echt echt heel erg vrolijk! En cupcakes, daar ben ik dol op!
  Kelly – Pluiskonijn.nl onlangs geplaatst…Het eerste jaar in een vogelvluchtMy Profile

 • Lisanne
  6 september 2015

  Aaaaaaaah i love servies ik heb de gehele even bijkletsen collectie van blond Amsterdam en als ik zeg gehele dan is het ook gehele het struint door mijn gehele huis rond en de kasten puilen uit! Ik vind dat ook zo super gezellig. Ook van mijn vriend Dennis mag er niets meer bij qua servies hihi soms koop ik dingen gewoon stiekem ik heb zoveel dan duurt het toch maanden voordat die er achter komt XD.
  Fijne zondag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…DoodlesMy Profile

 • Celine
  6 september 2015

  Wat een leuk en schattig servies! Zelf ben ik echt gan van Blond Amsterdam.
  Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…MUSTHAVE: CATRICE Limited Edition Sense of SimplicityMy Profile

 • Liset - Beautydagboek
  6 september 2015

  Ik vind de items die je hebt uitgezocht heel erg schattig! Zo lief om lekker thee te drinken met vriendinnen of je dochter :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Video | Vlog Eyewish brillenmodeshowMy Profile

 • Dionne
  6 september 2015

  Wie is er nu niet dol op cupcakes..? Haha!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | Kinderopvang, Voorbereidingen Spanje & GezelligheidMy Profile

 • Martina
  6 september 2015

  Vrolijk servies! Ik had toen ik op kamers woonde een bonte verzameling servies, nu probeer ik het allemaal wat meer te laten matchen
  Martina onlangs geplaatst…31 Augustus 2015 – Schiermonnikoog, nette jurkjes en een plakbaby in de draagdoekMy Profile

 • Saskia
  6 september 2015

  Wat een leuk en vrolijk servies!
  Saskia onlangs geplaatst…Van Zorgverlener naar ZorgvragerMy Profile

 • Dita
  6 september 2015

  Erg leuk servies!.:)
  Dita onlangs geplaatst…New in: Spulletjes van LushMy Profile

 • Tamara
  6 september 2015

  Wat een suuuuuupergaaf servies! Vind vooral die theepot echt heeel erg leuk!
  Tamara onlangs geplaatst…Ik ben social media verslaafd.My Profile

 • beautifulday4makeup
  6 september 2015

  die standaard voor cupcakes lijkt mij erg leuk
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Maskertjes kunnen zo ontspannen zijn – Uriage Roséliane Anti-Redness MaskMy Profile

 • Kelly
  6 september 2015

  Wat een super schattig servies! Echt iets voor jou!
  Kelly onlangs geplaatst…Review: Serena’s stijlgidsMy Profile

 • Renske
  6 september 2015

  Aah, lief en vrolijk servies!
  Renske onlangs geplaatst…Sunday Baking Day – Appel-limoencakeMy Profile

 • Marije
  6 september 2015

  Oh, ik zou heel graag zo’n lief en überschattig kopje willen winnen! Waarom? Omdat ik aanstaande maandag begin met een nieuwe job en met zo’n kopje maak ik meteen indruk natuurlijk! En omdat ik dan geen thee uit plastic bekers hoef te drinken, dus ook nog eens beter voor het milieu!

  Ik kende Cupkes nog niet (belachelijk! Zo leuk!) maar volg ze vanaf nu op Instagram én Facebook!

 • Mery-José
  6 september 2015

  wauw Oke, ik ben verliefd ! Krijg gelijk de drang om lekkere thee te bestellen en een relaxe avond in te plannen. Daar hoort dat kopje echt bij 🙂 .
  Ik volg ze op insta en op fb.. Leuk dat je ons op deze wijze kennis laat maken met dit merk.

 • Meri
  6 september 2015

  Wat een leuk servies! Ik heb jaren gedanst als ballerina, ik heb 2 dochters en zij vinden dansen ook geweldig, ik doe mee aan de winactie!

 • Joel
  6 september 2015

  Geweldig dit servies! helemaal mijn smaak!
  Ik volg cupkes via instagram! X!

 • Vera
  6 september 2015

  heel leuk servies, ik hou van dit soort vrouwelijke rozige kleuren! Ik doe mee aan de winactie, ik volg ze op instagram en op Facebook en ze zouden geweldig in mijn glazen kast staan

 • jouke
  6 september 2015

  Heel erg leuk servies is het !!
  Ik volg ze op instagram en op facebook.
  En ik vindt thee heerlijk !

 • Tamara
  6 september 2015

  Wat schattig en wat leuk inderdaad voor je reveal party:)
  Tamara onlangs geplaatst…SURINAME DAG #20 Werken aan de blog, Bioscoop bezoeken en ongezond etenMy Profile

 • Annelot de Jonge
  6 september 2015

  Hee, ik volg cupkes op instagram en op facebook. Ik hou er heel erg van om een high tea te houden met vriendinnen. En daar hoort altijd leuk servies bij. Ik heb net het andere servies wat ik voor high tea’s gebruikte laten vallen.

  Groetjes

 • Anneleen
  9 september 2015

  Wat een schattige kopjes!
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag WalesMy Profile

 • zoë
  15 september 2015

  ik doe mee!
  de herfst is al erg begonnen en de winter komt er ook snel aan, thee is daarom het lekkerste drankje om je warm te houden in de kou!
  alles gedaan
  facebook; zoe louwerse
  instagram; zowiezo_

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.