Dia1Dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste Kaapverdië vakantie vlog uit deze reeks. Ik hoop dat jullie er met plezier naar gekeken hebben. We waren 8 dagen op vakantie en omdat sommige dagen heel eentonig waren (heerlijk hoor, lekker aan het zwembad liggen, relaxen, spelen met Lana, lekker eten en luieren) besloot ik dan ook maar een paar dagen te vloggen om het leuk te houden voor jullie. De vlog die jullie vandaag gaan zien, is van de laatste avond en onze laatste dag met de terugreis. We begonnen in een heerlijk steakrestaurant en gingen vervolgens naar de Lion king show en de dag erna pakten we in en genoten we nog even van het zwembad, het eten en was het daarna tijd om te vertrekken. Kijk je nog een keer mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

En als experiment nam ik een typisch Engels ontbijt, met witte bonen in tomatensaus haha, ik wilde dat altijd al eens proberen. In de video zag je hoe dit beviel haha! Heb jij wel eens typisch Engels ontbeten? Ik ben benieuwd wat je hiervan vond. Laat je reactie op deze vlog achter bij de comments. Fijne zondag nog!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

14 gedachten over “Kaapverdië vakantie vlog 3: Vreemde challenge”

  1. Grappig, ik kom uit Engeland en wij aten iedere zondag typisch engels met witte bonen (baked beans), worstjes, aardappelwedges, maar dan meer als brunch hoor rond 11.00, echt lekker

  2. Heel leuk deze drie delige vlog serie, ik kijk vlogs eigenlijk het liefst qua filmpjes op youtube, vind het gewoon gezellig om mee te spieken

  3. Heey Engels ontbijt vind ik wel lekker hoor maar dan als brunch en dan heb ik get over de worstjes spek en witte bonen de rest hoef ik niet hahaha. Leuke vlogs waren dit en heerlijk dat jullie lekker zijn uitgerust moet vast een raar gevoel zijn de laatste vakantie met zijn drieën. Liefs Lisanne
    Lisanne onlangs geplaatst…Diario # 5My Profile

  4. Dag Kelly, hele leuke vlogs, wat ik me afvraag, ben je tijdens je zwangerschap,imuun voor toxoplasmose aangezien je fruitsla eet enzo?
    Om jaloers op te zijn , hier ook zwanger en niet op vakantie geweest wegens de risico’s!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.