Dia1Als je op zo’n bijzonder eiland komt dan vind ik het ook interessant om wat van het eiland te ontdekken. We kwamen gewoon voor een relaxvakantie. Lekker zwemmen, ontspannen en genieten van elkaar, maar Kaapverdië is niet zomaar een bestemming. We waren er slechts 8 dagen dus we besloten om een dag daarvan een auto te huren om zelf rond te rijden. De eiland jeepsafari van 4 uur vonden we gewoon te lang om te boeken met een dreumes van bijna 2 jaar, dus besloten we dit zelf te gaan doen. Wat begon als een leuk plan, bleek in combinatie met zwangerschapsmisselijkheid niet fijn uit te pakken. Vandaag deel ik de tweede vlog van onze Kaapverdië reis.Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben in ieder geval blij dat we deze mogelijkheid genomen hebben om toch wat van het eiland te ontdekken, maar in betere conditie was het een beter plan geweest. Daar leer je dan weer van. Ik wist vooraf wel dat het cultuurverschil groot zou zijn, maar als je daar dan bent dan komt het wel heel erg aan. De mensen daar leven ook van het toerisme dus het is goed dat mensen daar op vakantie gaan, maar tegelijkertijd vond ik het heftig om het grote contrast te zien. Ik denk dat iedereen dit op een andere manier zal beleven.

Ik ben benieuwd of jullie ervaring hebben met dit eiland of een ander Afrikaans eiland en wat voor indruk dit op je maakte. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

16 gedachten over “Kaapverdië vakantie vlog 2: Roadtrip over het eiland”

 1. Wat een prachtige zee! En die bootjes erbij, heel mooi en sfeervol. Kan me heel goed voorstellen dat het contrast je raakt. Dat mag ook. Ik kan heel snel huilen om dat soort dingen en daar schaam ik me geen moment (meer) voor. X
  Marion onlangs geplaatst…Rewild Your Life: Day 1My Profile

 2. Heerlijke vlog weer, wat een lekkere, fijne vakantie! Ik snap dat je het contract daar erg groot vindt en dat dit je raakt. Logisch ook, denk ik! Wel weer een moment om je ontzettend goed te realiseren hoe goed wij het in Nederland hebben, toch?!
  Femke onlangs geplaatst…Genomineerd + spam je blog :-)!My Profile

 3. Lekker hoor zo een weekje er tussen uit en dan is het toch juist lekker dat je heerlijk aan het relaxen bent. Krijg zo een zin nu in een vakantie moet helaas nog even wachten. Fijn weekend liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…DoodlesMy Profile

 4. Zo’n cultuurverschil lijkt me inderdaad erg pakkend en zeker wanneer je zwanger bent, dan ben je toch al een stuk emotioneler als anders lijkt me… Vervelend van je misselijkheid! Gelukkig heb je wat kunnen uitrusten aan het zwembad
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag WalesMy Profile

 5. Ha Kelly! Wat ziet het er weer heerlijk uit!

  Ik ben zelf recentelijk gediagnostiseerd met diabetes type 1 en vroeg me af hoe jij hiermee omgaat met het eten op je vakantie?

  Zou het tof vinden hier is een video of artikel van te zien.

  Liefs, Dewi

 6. He Dewi, dankjewel voor je berichtje, vervelend voor je dat je ook diabetes hebt. Ik wil daar graag antwoord op geven, en dan liever per mail zodat ik er wat persoonlijker op in kan gaan, heb je misschien ook nog meer vragen? Door de jaren heen heb er mijn eigen weg in gevonden. Je mag mij mailen op Kelly@kellycaresse.nl 🙂
  Liefs Kelly

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.