Welkom bij de derde  KC Budgetchallenge 2020 video van dit jaar! In deze video deel ik een boodschappen shoplog met boodschappen die ik online besteld heb bij Jumbo. Ik bekijk samen met jullie de weekvoorraad (die ineens heel leeg is) en maak een gezond weekmenu voor de hele week voor ons gezin. Dan stel ik het boodschappenlijstje op en ga ik bestellen. Zal het me lukken binnen die €60 euro inclusief de bezorgkosten door online te bestellen? Je gaat het zien!  Kijk je gezellig met me mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Meld je GRATIS aan om mee te doen aan de KC Budgetchallenge 2020 via deze link en krijg het gratis uitgebreide budget e-book en word lid van de gezellige budget community!

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

1 gedachte over “Budget Boodschappen Challenge: €60 per week als gezin van 5!”

  1. Hoi Kelly, hartstikke leuk de budget challenge. Altijd weer een stok achter de deur om weer eens op de Euro’s te letten. Bij ons is het kwa uitgaven voor eten echt dramatisch. Wij geven per week minstens twee keer zoveel uit; en dan voor vier personen…. Wel een vraag: ik zie helemaal geen zuivelproducten voorbij komen. En ook geen brood, schoonmaakproducten/ wasmiddel en bijv tandpasta. Heb je dat allemaal op voorraad? Of koop je dat in 1 keer en dan eens in de maand ofzo? Succes verder! Bedankt voor je inspiratie! Groetjes Monique

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.