VLOG 30: De vlog die ik niet wilde plaatsen….

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog op woensdag. De vlog die begon vol ellende nadat ik met slechte bloedsuikers geveld werd door een enorme buikgriep. Een korte maar zeer krachtige kan ik wel zeggen en gelijk was ook duidelijk waardoor mijn diabetes type 1 zo ontregeld was, ik had daarom veel contact met het ziekenhuis. Tussendoor doe ik vol in de make-up een interview voor Brabants Dagblad en de dag erop knap ik gelukkig enorm op. Waardoor ski les door kon gaan en de gezellige dag met vriendin Ingrid. Ook laat ik je de nieuwe opstelling van de meisjeskamers zien.. Kijk je met ons mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

1 reactie

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.