vraagIk vond het leuk om eens een vraag aan jullie te stellen! Ik schrijf met veel liefde en plezier voor deze website en ik vind het geweldig om te lezen wat voor leuke reacties jullie achterlaten en wat dit met jullie doet. Ik blijf zoekende naar leuke onderwerpen om over te schrijven en ik wil me blijven vernieuwen, uniek blijven en onderwerpen onder de aandacht brengen die mij aanspreken en hopelijk jullie ook. Daarom ben ik benieuwd naar jullie! Ik hoor namelijk regelmatig dat ook niet-mama’s mijn site volgen, wat ik een groot compliment vind! Zij lezen misschien liever andere onderwerpen als de mama’s, maar misschien verschilt dat helemaal niet zo veel. Daarom deze blogpost.

Daarom wil ik graag van jullie weten welke type blogposts jullie het meest interessant vinden en waarom! Ik heb dit al vaker in allerlei artikelen gevraagd maar nu vraag ik het heel specifiek. Kom jij vooral voor mommy monday, voor de vlogs, de photodiary? Kom jij enkel voor mijn recepten of alles op het gebied van healthy lifestyle? Lees je vooral fashion artikelen, alledaagse fashion die ik deel in outfit of the days, shoplogs of inspiratie artikelen? Ben je soms net zo kneuterig als ik en ben je dol op geklets over huishoudelijke taken, schema’s en lifestyle artikelen? Of kom je voor verdiepende artikelen zoals ‘wat doe jij van 9 tot 5’ of de vroegere ‘aangrijpende verhalen’?
Alle ideetjes die jij hebt als aanvulling op het huidige ‘assortiment’ (haha) zijn welkom. Misschien weet je een nieuwe rubriek die leuk zou zijn? Laat het me weten bij de comments. Ik ben zo benieuwd! Leg ook even uit waarom je juist dat onderwerp graag leest en waarom het je bijvoorbeeld aanspreekt. Daarbij mag je wat over jezelf vertellen, dan kom ik gelijk wat meer van jullie weten (wat ik heel leuk vind!).

Ps. Vanmiddag heb ik weer een boodschappen shoplog voor jullie, dus kom dan zeker even terug!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

84 gedachten over “Vraag aan jullie…??”

 1. Ik vind eigenlijk alles leuk! Maar vooral de mama gerelateerde onderwerpen. Ik ben zelf ook mama dus ik vind de ervaringen van andere mamas fijn om te lezen.
  Ik lees wel alle artikelen. ☺
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Mama plakt een band DIYMy Profile

 2. Ik vind de vlogs en mama artikels het leukst….ben zelf mama en ervaring lezen van anderen is altijd fijn en leuk…de 9 tot 5 lees ik eigenlijk nooit waarom weet ik niet. Je bent al erg divers met je artikels…xx
  amanda onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 3. Hey Kelly,

  Ik vind de shoplogs, de plogs en de uitjes die je voor opdrachtgevers doet het leukste om te lezen.
  Verder je artikelen over lifestyle en schema’s en huishoudelijke aangelegenheden ook.

  Ik zou het leuk vinden om ook outfits van Lana te zien op je blog. Ik ben zelf niet zo’n held met kleding en daarom kan ik altijd tips goed gebruiken. Welke internet adresjes of winkels struin jij af?

  Maar wat ik vooral leuk vind aan jou blog, het is elke keer wat anders! Dan heb je weer een challenge, dan weer een DIY. Het is echt elke dag afwachten wat je nu weer voor ons in petto hebt. Dat maakt het leuk om elke dag terug te komen op je site.

  Liefs!!
  Eva
  Eva onlangs geplaatst…Valentijn DIY met m’n dochterMy Profile

 4. Ik vind de afwisseling juist erg prettig. Het leukste om te lezen vind ik de recepten, ootd, shoplog op allerlei gebieden, update persoonlijk en ook vooral de persoonlijke verhalen van bijvoorbeeld 9tot5…
  Ga vooral zo verder zou ik zeggen:-) x

 5. Ik zei:
  Jij wilt zeker alleen hier positieve dingen horen? De negatieve comments verwijderen je.
  Ik denk dat je veel kunt hebben aan opbouwende feedback, mits je daar aandacht aan besteedt en niet wegwuift met het idee ‘ik word gepest’ of ‘laat ze maar lullen’.
  Ik heb je al eerder gemaild maar helaas ook daar nooit een reactie opgekregen.
  Het spijt me maar dit doe je kundigheid en ‘professionaliteit’ echt niet goed.

 6. Ik ben zelf geen mama maar kom toch elke dag even kieken bij je hihi. Mij trekt voornamelijk Outfits, Food, Huishoudelijke taken en natuurlijk je leuke vlogs!

 7. Wat een lastige vraag. Ik vind eigenlijk alles leuk! 🙂 Ik wil heel graag mama worden dus voor als we ooit een kindje mogen krijgen vind ik de mama gerelateerde artikelen erg leuk maar ik geniet ook van de huishoudtips, vlogs, persoonlijke artikelen etc.
  Dita onlangs geplaatst…Recept: Risotto met champignons en paprikaMy Profile

 8. Ik vind de filmpjes, vlogs en mommy monday heel leuk en artikelen over het moederschap. Hoe jij dingen aanpakt enzo. Mijn zoontje is bijvoorbeeld iets ouder dan 4 maanden en ik ben benieuwd hoe jij het aangepakt hebt met borstvoeding en hapjes. Straks met bijvoeden bijvoorbeeld. Gaf jij eerst borstvoeding en daarna bijvoeding of andersom? Hoe heb je het gedaan dat je nu alleen ‘s ochtends en ‘s avonds borstvoeding geeft?
  Artikelen die ik minder leuk vind zijn outfit foto’s en dat komt omdat ik er zelf weinig mee heb.

 9. Hallo Kelly,

  Ik volg je nu sinds een paar weken en sindsdien staat jou website altijd open op mijn iPad

 10. Ik had een heel verhaal geschreven maar die is er ineens niet meer? Ik vind vooral de ‘mama’ gerelateerde artikelen erg leuk om te lezen omdat ik zelf een dochter van 1 jaar oud heb. De vlogs zijn altijd leuk omdat je dan een andere kijk in jullie leven krijgt. Maar ook dingen over huishouden, interieur en boodschappen shoplogs zijn mijn favoriet. Ik zou vooral zeggen ga zo door! Liefs S.

 11. En oja uiteraard shoplogs zijn tof en wat mij ook leuk lijkt is hoe jij je make up smorgens opbrengt. Een soort get ready with me 😀

 12. Hey Kelly! Ik ben 20 jaar en geen mama maar toch lees ik jouw mommy-artikelen altijd met veel plezier (heeft er misschien mee te maken dat ik ook vrij jong moeder wil worden…). Jouw photodiary en vlogs bekijk ik altijd met veel plezier! Die stralen altijd een gezellige sfeer uit vind ik. Dat zijn toch twee van mijn favoriete dingen om te bekijken, denk ik. Ik vind dat je op je blog vrij veel variatie hebt en dat vind ik net fijn!
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag MallorcaMy Profile

 13. Ik wil hier wel even op reageren, want ik vind dit nogal onterecht. Ik volg Kelly al heel erg lang en ze neemt de kritiek of opbouwende feedback wel degelijk serieus. Met regelmaat zie ik ook dat ze hierop reageert in de comments en er wel degelijk wat mee doet. Het gaat ook wel een beetje om de toon waarop die feedback gegeven wordt. Daarnaast kan je als blogger nou eenmaal niet overal op reageren.
  Marion onlangs geplaatst…Positive Playlist #5My Profile

 14. Hey, ik vind je photodiary’s altijd erg leuk en je outfitlogs ook. Ik ben zelf geen moeder maar lees je mommy-artikelen ook graag. 9-5 sla ik weleens over en je vlogs kijk ik niet, vaak omdat ik te weinig tijd heb en ik lees je blog graag als ik onderweg ben, dus dan is dat niet zo handig. Superleuk dat je zoveel verschillende onderwerpen behandelt!
  Adinda onlangs geplaatst…Vlokken vol gelukMy Profile

 15. Zoals je weet ben ik ook geen mama, maar ik volg jullie gezinnetje met heel erg veel plezier. Ik vind het leuk om Lana te zien opgroeien. Ik vind je vlogs ook leuk, vooral de weekvlogs heb ik erg van genoten. De recepten vind ik zelf wat minder interessant, maar dat komt omdat ik gewoon een nitwit in de keuken ben. Ik hou niet zo van koken. De photodiary’s zijn met Mommymonday favoriet bij mij.
  Marion onlangs geplaatst…Positive Playlist #5My Profile

 16. Ik ben zelf geen moeder, maar ik vind de artikelen hier al heel divers. Het leukste om te lezen vind ik de photodiary, vlogs, lifestyle, de persoonlijke verhalen en Tags vind ik ook altijd erg leuk. Maar de mommy artikelen vind ik ook altijd leuk om te lezen, ondanks dat ik geen moeder ben. Ga zo door in ieder geval, want ik vind het erg leuk!

 17. Hey Kelly!
  Wat ik altijd leuk vind bij jou zijn je vlogs, je filmpjes (tags, shoplog etc), de mommy monday (ookal ben ik zelf nog geen moeder) en de huishoudelijke tips/trics en verhalen. 🙂
  De photodiary en de wat doe jij van 9 tot 5 vind ik je minst leuke artikelen. De OOTD gaat wel maar hoeft voor mij niet elke week 😉
  Wat je wel absoluut mag blijven houden is je Brabantse gezelligheid!
  Liefs

 18. Ik vind de video filmpjes te lang. Soms 8 min en dat is echt veel te langdradig. Je herhaalt ook zoveel zinnen. Video logs van 2 a 3 min.zijn veel fijner om naar te kijken. En verder zie ik in het taalgebruik weinig verbetering helaas. Bv waarom je juist dat idee leuk vindT. Dan leer ik wat meer OVER jullie kennen. En dam lezen zij liever andere onderwerpen DAN de mama’s.
  Ik zie dat andere lezeressen dit ook opvalt en feedback willen geven om te verbeteren maar dat jij hier toch niet zo goed mee om kunt gaan. Ik vind dat jammer. Ook naar adverteerders toe komen de taalfouten niet professioneel over vrees ik. Schrijven is een vak.

 19. Artikelen rondom moederschap, gezondheid, lifestyle en huishoudelijke kneuterigheid vind ik altijd leuk. Ook de vlogs en diary’s…heerlijk ontspannend. Maar doe vooral wat jou Kelly maakt en wat jij het leukst vindt om te doen en te schrijven. Enthousiasme in een artikel of vlog is net zo belangrijk als de werkelijke inhoud ervan.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Julia Challenge. Zoutarme Enchiladas met kip.My Profile

 20. Ik ben ook een niet-mama volger. Toch kijk ik vaak je mommy monday artikelen of filmpjes. Ik vind het moederschap een heel bijzonder iets en ik vind het interessant om te zien en lezen wat andere mensen belangrijk vinden en waarom ze doen wat ze doen. Je vlogs, recepten en andere artikelen vind ik onwijs leuk. Het enige wat ik echt altijd oversla zijn de huidhoudartikelen. Dat is niet zo mijn ding maar het stoort me niet dat het er is hoor. De volgende dag kom ik lekker weer kijken wat er nu verschenen is. Ik hoop dat je er wat aan hebt
  Anouk onlangs geplaatst…Vijf favorieten blogpost #4My Profile

 21. Ik vind juist de afwisseling heel inspirerend en fijn om te zien, ook geniet ik volop van je recepten (omdat ik er zelf letterlijk weinig van bak en je hele toegankelijke tips deelt superfijn dankjewel!) en de Photo diaries vind ik ge-wel-dig. Ook over het moederschap lezen vind ik heel leuk, omdat er zoveel passie in je artikelen erover zit en het voor mij ook erg leerzaam is. Ik vind juist je onderwerpen in combinatie met je persoonlijkheid heel erg leuk om te lezen, dat maakt ook waarom ik dagelijks terugkom 🙂
  Dagmar onlangs geplaatst…Behind the scenes #76 – Griep, nieuwe lay-out en ThailandMy Profile

 22. Ik heb zelf ook geen kinderen, maar ik kom vooral voor de persoonlijke updates, plogs, vlogs en de huishoudelijke artikelen.

 23. Ik lees met veel plezier alle artikelen op je blog! Maar aangezien ik zelf ook mama ben, vind ik alle mama artikelen het allerleukst! Maar voor je vlogs, outfits of the day en photodiary mag je me ook wakker voor maken! Ga zo door! Ik heb je blog standaard open staan hihihi. .om constant even te kunnen spreken of er weer wat nieuws op staat!

 24. Hoi Mendy

  Je brengt me zeker op een leuk idee voor een artikel, hoe wij het met voeding hebben aangepakt met Lana. Ook met het ‘afbouwen’ naar 2x borstvoeding per dag kan ik dan ook bespreken. We zijn bij 6 maanden gaan bij voeden en alles op gevoel en op verzoek gaan afbouwen en qua vaste voeding gaan toevoegen 🙂 Leuk om eens wat meer over te schrijven, dankje!

 25. Ik vind het jammer dat je altijd alles maar verwijderd wat je niet aanstaat. Ik wil je wel adviseren om wat aan je spelling te doen. Staat nu ook een hele dikke fout in

 26. Ik kom regelmatig op je website om te zien hoe je het doet! Hoe het met jou, met Yannick en Lana gaat.. We zijn leeftijdsgenoten (ik 25, jij 24, toch?) en toch hebben we beide een heel ander leven. Dat vind ik toch wel interessant, op de één of andere manier. Je hebt een eigen bedrijfje, eigen website, een leuke vent, kindje, huisje..
  De enige overeenkomst wat dat betreft is, is dat ik ook ‘n leuke vent heb 😛 Jouw ideeën en opvattingen wat betreft het moederschap vind ik interessant. Ik heb zoiets van, misschien heb ik er ooit nog wel wat aan.

  De leukste/interessantste onderwerpen op je website vind ik de persoonlijke updates en de plogs, foto’s dus. Video’s zijn ook oke, maar die kijk ik (bij alle bloggers die ik volg) minder. Food en Fashion vind ik ook vaak wel leuk om te zien.

 27. Ik lees je blog graag. Ik lees eigenlijk alles, maar af en toe mogen de vlogs wat korter. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik die niet altijd bekijk. En zo nu en dan sla ik een blog over, simpelweg omdat ik geen tijd heb om dan alle blogs te lezen. Wat ik heel leuk vind om te lezen zijn de mama blogs, maar ook de “gewone” persoonlijke blogs.

 28. Ik vind de Mommy monday, diary’s en lifestyle artikelen leuk. De outfitposts en vlogs sla ik vrijwel altijd over. Dat ligt niet aan jou, maar die onderwerpen interesseren me gewoon minder 🙂
  Sylvia onlangs geplaatst…Sunday’s Finest #8My Profile

 29. Hoi kelly! Ik ben 19 jaar en geen mamma. Ik vind photodiary’s, vlogs, shoplogs, outfitposts erg leuk! De rest vind ik ook leuk maar deze zijn favoriet!

 30. Ik ben zelf ook nog geen mama, maar lees je blog toch dagelijks met veel plezier! Mommy monday durf ik wel eens overslaan, maar al je andere artikelen vind ik heel leuk! Ik vind het ook fijn dat je niet té veel over mamadingen schrijft zodat je een breed publiek aantrekt. En ik vind ook net de afwisseling heel fijn, dus vind het eigenlijk perfect zoals je het nu doet! Mijn favoriete artikelen zijn toch wel shoplogs, vlogs, dingen over interieur of bloggen, persoonlijke artikelen, dingen over je huwelijk,… Eigenlijk vind ik het allemaal wel leuk haha! Doe zo verder zou ik zeggen!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Opgemaakt #2My Profile

 31. Ik ben ook geen mama en volg je blog ook niet dagelijks. Ik weet niet waarom, maar daar vind ik hem net niet leuk genoeg voor. Dingen over de boodschappen interesseren mij namelijk niet zo.
  De overige artikels vind ik wel leuk om te lezen. Ook de moeder dingen. Ik ben 26 en hoop ooit moeder te worden dus vind het wel leuk om er over te lezen.
  Ik weet niet of deze site ooit een site word waar ik iedere dag zal komen, omdat ik toch wat professionaliteit mis. De post van je looks of je outfits vind ik vaak ook niet zo bijzonder. Maar ach, je bent ook geen beautyblog dus dat scheelt 😉
  dus eigenlijk zie ik deze site vooral als een blog voor moeders en daarom kom ik ook ongeveer 2 keer per week op deze site 🙂

 32. Ik lees bijna al je artikelen, zelfs de mommy artikelen ondanks dat ik geen moeder ben. Ik sla de outfit kleding vaak over omdat ik vind dat je een erg leuke smaak hebt maar die smaak is niet echt voor mij weggelegd omdat ik een maatje meer heb.
  Ik vknd het erg leuk dat je een heel breed publiek trekt omdat je over mee schrijft dan alleen het mama zijn. Daarnaast vind ik dat je een onwijs fijne schrijfstijl hebt en voor ik het weet heb ik alweer een artikel gelezen

 33. Ik vind de mamagerelateerde onderwerpen het leukst. En de huishoudelijke, die ook. De vlogs waarin jullie gewone fijne gezinsleven centraal staat vind ik geweldig!! Ik zou nog wel wat meer over Lana willen zien of lezen ofzo, maar ik kan mij goed voorstellen dat je misschien alles al eens benoemt hebt en sommige dingen ook gewoon fijn prive houdt. Ik zou zeggen: keep up the good work! Vind het nog steeds geweldig om hier te komen.
  Thuis bij | Milou onlangs geplaatst…Geluksmomentjes #6My Profile

 34. Dan begrijp ik eigenlijk niet waarom je deze site bezoekt, als het je allemaal niet aanstaat?

 35. Er is een verschil tussen opbouwende feedback and iemand regelrecht de grond in trappen. Ik denk dat je zelf wel weet in welke categorie je valt als Kelly je comments verwijdert.

 36. Wat leuk dat je dit aan ons vraagt! Ik kom eigenlijk iedere dag een kijkje nemen met veel plezier. Ook wil ik even aangeven dat ik het knap vind hoe je omgaat met negativiteit en stomme reacties. Aantal blijven zeuren over je spelling terwijl je al regelmatig eerlijk hebt aangegeven dat het je zwakke plek is en je eraan werkt met iemand! Keep up the good work, en laat anderen lekker kletsen.

 37. Dat is het fijne van een eigen blog hebben; dingen doen die je zelf wilt. En als Kelly het positief wil houden en negativiteit verwijdert, snap ik dat best. Feedback kan ook op een andere manier. Ze zegt dat ze aan haar spelling werkt en ik zie wel duidelijk dat er vooruitgang is. Dat noem ik pas goed; iemand die haar zwakte kent en daaraan werkt. En dat zal heus niet in 1x perfect zijn.

 38. Sluit mij helemaal aan bij wat Sanne zegt. En ik vind het ronduit kinderachtig dat mensen de comments gebruiken om iemand de grond in te trappen. Als je je irriteert, gooi deze blog dan gewoon uit je leeslijst en zoek een andere blog om je frustratie op los te laten.

  Kelly, ik vind juist de afwisseling in je blog heel leuk. Ik lees het liefst recepten en kijk graag shoplogs!

 39. Het leukste vind ik de persoonlijke artikelen zoals de plogs, vlogs, kc diary. Maar ook je outfit of te day en je boodschappenvideos spreken me aan. Eigenlijk alles behalve de specifieke mama posts, haha!

 40. Fashion en beauty blijf ik het leukst vinden. Ik vind de huishoud/mommy artikelen soms iets teveel als ik eerlijk mag zijn, maar ik begrijp ook dat het doel van je blog verschoven is en ik daar met mijn 21 jaar niet helemaal meer bij pas. Toch vind ik het leuk om je te blijven volgen!
  simone onlangs geplaatst…Mijn daily make-upMy Profile

 41. Ik ben een niet mama volger dus de echte mama artikelen zijn voor mij niet echt interessant 😉 ik lees vooral graag je diary, kijk graag je vlogs maar ook je artikelen over het huishouden vind ik erg leuk om te lezen. Omdat je zelf veel sport is het misschien leuk om daar eens wat vaker op terug te komen? Dingen die je thuis doet als je niet naar de sportschool kan of gaat etc. Ik vind je een erg leuke blog en je staat zeker in mijn favorieten en ik lees dankzij het volgen op bloglovin wat ik leuk vind 🙂
  PatriciaKleijn onlangs geplaatst…❤ Weekly Rewind #1-2015 ❤My Profile

 42. Ik lees je 9 to 5 artikels heel graag, maar eigenlijk lees ik alles heel graag. De mama posts iets minder, maar dat is omdat ik minder kan relateren 😉 Nu dat is een deel van je en je moet hier zeker over blijven schrijven. Soms leer ik er alvast door bij.
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Mistral Home Knalroze PlaidMy Profile

 43. Hoewel mijn leven totaal niet op de jouwe lijkt volg ik je site. Ik ben student, woon nog thuis, maar heb wel als grootste droom ooit moeder te worden. Ik vind je diary erg leuk om te lezen en ook je updates over trouwen, want dat is ook een droom van mij! Zelf vind ik je blogs over sport en huishouden wat minder, omdat mij dat niet zo bezig houdt.

 44. Als niet-mama vind ik het ook ontzettend leuk om jouw blog te bezoeken! De diversiteit van je blog maakt het juist zo leuk. Vooral je vlogs vind ik geweldig om te zien en ik ben ook heel kneuterig dus laat al die huishoudelijke artikelen maar komen! 😀 De enige artikelen die ik vaak oversla zijn de outfits, ik heb gewoon niet zoveel met fashion. Leuk dat er vanmiddag een boodschappen shoplog komt!
  Xaviera onlangs geplaatst…Soulful Sunday #3My Profile

 45. Ik bel dol op je recepten, maar dat wist je al. Veel recepten staan in mijn favorieten omdat ik ze nog steeds vaak maak (en nog steeds niet uit mijn hoofd weet). Ook vind ik shoplogs leuk, zoals die van vandaag met de boodschappen! Ik heb niet zoveel met sportartikelen, want ik zie sporten als een noodzakelijk kwaad 😉
  Jessica onlangs geplaatst…Mijn 5 favoriete Amerikaanse MomblogsMy Profile

 46. Heeii,
  ik vind de stukjes over het moederschap erg leuk de tips en hoe je het vind. Ook al ben ik nog helemaal geen moeder maar ik weet wel dat ik ook jong moeder wil worden. Maar eerst school af maken. Recepten en dingen over in huis vind ik ook erg leuk!

 47. Ook ik ben geen mama en kan me op dit moment niet eens voorstellen een vaste relatie te hebben, laat staan samen te wonen (ben te erg aan m’n vrijheid gehecht ;-)), maar vind het juist leuk en inspirerend om te zien hoe iemand van mijn eigen leeftijd een heel ander leven leidt.
  Wat ik het leukste vind zijn de persoonlijke posts, zowel over het mama-zijn als over huishouden en schema’s en je photodiaries en vlogs (grote vooruitgang bij die laatste!). Met je shoplogs en andere filmpjes heb ik weinig, maar dat heb ik bij andere bloggers ook. Daar ben ik gewoon te ongeduldig voor. De outfitposts en de 9-tot-5 rubriek zijn ook niet mijn ding.
  Zoals al eerder aangegeven in de comments hier en bij andere artikelen mag je aandacht blijven besteden aan je spelling. Ook zou ik comments die niet ‘halleluja-in-de-gloria’ zijn niet te snel verwijderen, dat levert je juist meer respect op. 🙂

 48. Hoi Kelly,

  Je site vind ik voornamelijk leuk vanwege de afwisseling. Tof om eens een kijkje te nemen in het leven van een jonge moeder, en hoe je dat combineert met je dagelijkse taken. Persoonlijk vind ik de verdiepende artikelen het leukst, zoals de 9-5 en de photodiaries. Je vlogs sla ik meestal over, omdat ik die naar verhouding te lang vindt, en er vrij weinig in gebeurt. Desalniettemin, lekker blijven doen.. want andere mensen kijken ze wel gewoon 😉

  Verder wil ik je complimenteren met het feit dat je Lana nooit volledig in beeld brengt, – ik neem aan dat dit bewust is? -. Wellicht is het leuk om daar een keer wat meer over uit te wijden (als je dat nog niet gedaan hebt een keer).

  Ik heb het hierboven ook al een paar keer gelezen, maar ik wil je inderdaad wel aanraden om je spelling goed na te kijken. Iets wat zonder spelfouten geschreven wordt leest toch fijner.

  Blijf lekker doorgaan zo!

 49. Wat super dat je hier weer even aandacht aan besteed! Ondanks ik geen moeder ben bezoek ik je site heel erg graag!! Ik vind het interessant om te lezen hoe jij met het moederschap omgaat. Vooral de persoonlijke artikelen vind ik dus reuze interessant waaronder dus je vlogs maar ook de artikelen van andere persoonlijke verhalen als van 9 tot 5. Wat misschien ook wel leuk zou zijn is of jij bijvoorbeeld verschillen in je omgeving ziet met opvoeding en welke verschillen dat dan bijvoorbeeld zijn.. Of dat je een rubriek maakt van verschillende mama’s over hoe zij de opvoeding ervaren. Maar ook leuk kan zijn dat je je eigen opvoeding vergelijkt met hoe jij opvoed, zijn er verschillen of welke dingen doe jij juist heel anders? Gewoon wat ideetjes hoor! Blijf vooral doen wat jij belangrijk en leuk vindt want iedereen heeft altijd wel wat op of aan te merken 😉
  Elseniek onlangs geplaatst…Say goodbye to the things you loveMy Profile

 50. Leonie van Zon

  Hoi Kelly,

  Juist het kneuterige ( zoals je het zelf noemt 😉 ) Spreekt mij aan in jouw blogs e.d. Het is zo gezellig! Zelf ben ik net als jij na de SPH-opleiding Ondernemer geworden en het is tof om te zien hoe het met je gaat en dat je jouw dromen volgt.

  Meerdere rubrieken vind ik leuk. De vlogs, de photodiary, healthy lifestyle, ik neem regelmatig een kijkje op je website. De mama-onderwerpen vind ik iets minder interessant, dat ligt nog te ver van mij af.

  Jouw kracht ligt denk ik in het feit dat jij onderwerpen kiest die dicht bij jezelf liggen. Ik kan wel aangeven waar ik graag ook over zou lezen ( b.v. boeken en films). Maar dat moet je dan wel liggen, dan blijft het echt 🙂

  Succes verder! Ik blijf je volgen!

 51. Hai Kelly! Wat leuk dat je hier weer aandacht aan besteed! Zoals je misschien wel weet ben ik geen mama maar vind ik het altijd erg leuk om je site te bezoeken. Jouw persoonlijke kant vind ik erg leuk om te lezen. Hier bedoel ik dus mee me persoonlijke verhalen, je vlogs maar ook je rubrieken. Gadgets vind ik zelf minder interessant. Wat betreft ideen: misschien iets over je sport wat doe je nu precies en wat eet je nu precies? En opvoeding misschien een rubriek van andere mama’s die wat vragen beantwoorden over hoe zij de opvoeding ervaren/doen en beleven? Of een artikel over verschillende opvoedstijlen die jij in je omgeving ziet en welke stijl gebruik jij? Ook zou het misschien leuk zijn om te kijken of er overeenkomsten zijn met de opvoeding die jij geeft aan lana ten opzichte van jou eigen opvoeding? Dit zijn natuurlijk gewoon maar wat ideetjes! Uiteindelijk moet jij gewoon doen waar jij je goed bij voelt, iedereen heeft altijd wel wat op of aan te merken! Succes!!
  Elseniek onlangs geplaatst…Say goodbye to the things you loveMy Profile

 52. Hoi! Ik ben zelf geen moeder maar veel vriendinnetjes wel en lees daardoor met veel plezier je ‘mama blogs’. Daarnaast denk ik ook dat veel mensen jou volgen of ze nou moeder zijn of niet, if that makes sense;-). Ik vind je outfit foto’s altijd erg leuk en filmpjes waarin je wat doet of uitlegt ( zoals de snorretjes etc maken voor huwelijksfeest). Wellicht is het leuk een keer een blog te schrijven over hoe contact is met vriendinnen die geen kids hebben? Of er veel veranderd is qua vriendschap of juist niet.
  Berdien onlangs geplaatst…Het verhaal achter het verhaalMy Profile

 53. Hi Kelly,

  mede door jou ben ik nu ook begonnen met mijn lifestyle blog. Dus dat zegt genoeg lijkt me. Naar mijn mening mogen er nog iets meer outfits voor Lana voorbij komen. Of bijvoorbeeld tips voor leuke winkels/webshops.

  Liefs Lieke
  robust-posch.blogspot.com
  Lieke onlangs geplaatst…Bloglovin | BlogMy Profile

 54. Je vlogs zijn onwijs leuk daarnaast alle shoplogs natuurlijk! Wat ik ook leuk vind om te lezen zijn artikelen over je bruiloft, 9 tot 5 en heftige verhalen 🙂 Kneuterige dingen zijn ook enorm leuk! Mommy monday lees ik niet zo vaak 🙂
  Yannick mag ook wel vaker terugkomen! Het is leuk als hij wat schrijft 😀
  Eline onlangs geplaatst…Oordeel niet te snel na de eerste dateMy Profile

 55. Ik kom vooral voor ‘het kijkje in het leven van jou’. Dus Vlogs, photodiary enz.
  Misschien in het leuk om een rubriek te maken met ‘terug in de tijd’. En dan over hoe je vroeger was, vroeger ergens over nadenkt, het verschil met nu enzovoort.

 56. Hi Kelly,

  Ook ik lees je blog graag, met name de mommy-gerelateerde onderwerpen en de recepten vind ik leuk. Ik ben geen vlog-kijker. Ook ben ik geen fashion typ, toch klik ik regelmatig even een outfitje aan om te kijken.

  Wat me aanspreekt is gewoon je “normaalheid” ik weet het even niet anders te verwoorden. Niet iemand die doet alsof het leven alleen maar goed is maar realistisch, down to earth, eerlijk, herkenbaar.

  Je hebt inderdaad een breed publiek en dan is het helemaal lastig om altijd maar voor iedereen leuke artikelen te schrijven, ik denk juist ook dat je allroundheid jouw blog maakt.

  Qua ideeën of tips. Inderdaad misschien over hoe je bepaalde “opvoed dingetjes” aanpakt of ermee mee om gaat. Qua gezondheid en duurzame dingetjes heb je me altijd wel mee. Verder gewoon lekker van alles wat. Zowel kneuterige dingetjes als wat meer de diepte in. Ook een blogje over wat er allemaal achter de schermen speelt van een grote blog lijkt me wel wat. En qua taal, tja, mij valt ook wel eens een spelfoutje op, maar het is niet zozeer dat ik me er aan stoor. Een mens kan niet alles perfect, toch. Tot slot denk ik dat jij ook leuk zou kunnen schrijven over positief in het leven staan, een beetje mindstyle achtige dingen. Verder qua layout is lekker overzichtelijk en herkenbaar, houden zo!

  Tot zover de een beetje lang geworden reactie 😉
  Mama’s Jungle onlangs geplaatst…Bio rundvlees uit de supermarkt of direct van de boer? [G.G.F.V.]My Profile

 57. Ik, als 15 jarig meisje die veel te veel mama-blogs volgt, vindt ondanks dat ik geen moeder ben de mama artikelen het leukst. Ook de KC photodiary vind ik heel erg leuk, en de soortvan ‘interviewtjes’ en rubrieken zoals bijv de vroegere aangrijpende verhalen vind ik heel erg leuk! Persoonlijk houd ik niet zo van de fashion dingen, en de schoonmaak dingen enz. Maar bijvoorbeel een persoonlijk blogje, lifestyle iets of een boodschappen shoplog dan weer wel!
  Misschien leuk om is een een nieuw rubriekje te bedenken, een beetje zoiets als van 9 tot 5/aangrijpende verhalen bijvoorbeeld… weet alleen niet zo snel iets leuks te bedenken daarvoor haha. Maar vind het erg leuk dat het allemaal zo verschillend is, dus de ene keer mama, andere keer persoonlijk etc. Heb wel al wat leuke dingentjes gelezen in de comments dus ben erg benieuwd naar alle komende artikels! (Maar dat ben ik altijd wel hoor

 58. Jij durft!
  Een beetje anoniem de perfecte madam uit te hangen.
  Dit zegt meer iets over jou dan over kelly!
  Ik denk met mijn 37 jaar wel te behoren tot één van de oudste bezoekers van kelly ‘ s site. En zelfs ik mama van twee kindjes leer elke dag nog van haar!
  Als de één eerlijk lees puur is in haar hele doen en laten is het kelly wel. Laat mensen in hun waarde is mijn tip voor jou (verbeter de wereld begin bij jezelf). Niemand is perfect jij ook niet anders type je niet zo van deze asociale teksten wat ook maar met niks van opbouwende kritiek te maken heeft. Misschien jaloers?

 59. Sorry?! Ik ben niet ‘anoniem’, heb duidelijk mijn naam doorgegeven, kennelijk is die niet doorgekomen.
  Het feit dat ik Kelly ook zelf gemaild heb, zegt daar ook genoeg over.
  Heeft niks met jaloezie te maken, moet er hard om lachen dat jij dat denkt haha.

  Het ENIGE wat ik zeg/vraag, is ook aandacht te besteden aan opbouwende feedback.
  Ook zeg ik niet dat ik perfect ben, vind jou reactie bijzonder knap geïnterpreteerd uit mijn comment.

 60. Oooh ja dat wil ik ook graag weten 🙂 mijn zoon is bijna 1 en ik wil eigenlijk de bv overdag ook wat gaan inperken… Hij drinkt nog een keer of vijf per dag, plus regelmatig nog wat kleine slokjes tussendoor.

 61. Wat fijn dat je ons die vraag stelt! Ik lees van alles graag, de grote variatie aan artikelen vind ik juist zou leuk! Er is echt voor iedereen wel iets, ik denk dat dat ook één van de redenen van het succes van de site is. Wat ik het liefst lees? Persoonlijke verhalen, aangrijpende verhalen en persoonlijke vlogs. Ook een beetje fashion, zoals outfit of the day’ s vind ik heel leuk bijvoorbeeld. Ik ben geen mama en woon nog thuis, dus alles over mama zijn, huishouden, werk, schema’s,…lees ik iets minder.

 62. Ik zou het erg leuk vinden om wat meer over je opleiding en onderwerpen die daarmee te maken hebben, te lezen!

 63. Ik vind het stiekem altijd heerlijk om een kijkje te krijgen in je leven in de vorm van photo diaries 🙂

 64. Hoihoi, Leuk dat je deze vraag stelt! Ik lees vooral fashion artikelen, lifestyle, inspiratie artikelen, maar soms idd ook recepten als iets me lekker lijkt of als ik ideeën op wil doen. Maar ook verdiepende artikelen vind ik interessant.
  Waarom? Daar kan ik geen heel goed antwoord op geven, dat is gewoon waar mijn persoonlijke interesse ligt. Ik lees bv weer niet de artikelen die over kinderen gaan omdat mijn interesse daar niet ligt.

  Wat ik ook altijd heel leuk vind zijn de photodiary artikelen, gewoon omdat het leuk is om te zien wat mensen zoal doen/ eten op een dag.
  Verder ben ik ook dol op persoonlijke artikelen, gewoon uit interesse in andere mensen en wat zij meemaken.

  Keep going on! 🙂

  xxx
  My Creative Life – Marìs onlangs geplaatst…50 facts about me!My Profile

 65. Wat leuk dat je dit aan ons vraagt!
  ik ben zelf geen mama, maar kom ontzettend graag op je blog. Je hebt een hele prettige, open manier van schrijven. Juist het kneuterige ( zoals je het zelf noemt) vind ik heel erg leuk in jouw artikelen en vlogs. Ik lees vooral graag je diary, kijk graag je vlogs en shoplogs maar ook je artikelen over het huishouden vind ik erg leuk om te lezen. Ik ben op je site terecht gekomen door je artikelen over gezonde voeding en sporten en daar zou ik ook graag meer artikelen over willen lezen. Ik ben in een jaar tijd 38 kilo afgevallen en wil altijd graag nieuwe dingen leren over sport en gezonde voeding.
  Een idee voor een nieuwe rubriek; een soort van vraag maar raak. Lezers kunnen vragen stellen over allerlei verschillende onderwerpen die jij dan in een video beantwoord.

  Maar ga vooral door met de leuke artikelen en vlogs die je nu maakt / schrijft

 66. gwendy wesseler

  Nee hoor Deborah, je bent zeker niet 1 van de oudste bezoekers. Ik ben 44 en vind het ook een erg leuke blog 😉

 67. Hey Kelly, je vlogs zijn bij mij wel favorite. Je diary is ook erg leuk. Outfits vind ik ook leuk, alleen wordt ik altijd lichtelijk jaloers op je maatje 34…zucht! haha
  Persoonlijke dingen vind ik altijd leuk.
  Recepten zijn leuk, maar hier in Canada hebben we toch andere ingredienten.
  Ik ben moeder van 3 kids. 11, 10 en 9 jaar. Ik ben zelf 36, dus ik denk dat ik wel tot de categorie ‘bejaarden’ onder je volgers hoor.
  Ik vind t hele ‘ondernemen’ in je blog erg leuk.
  Hoe je in t klein begonnen bent en hoe je dit al hebt weten op te bouwen tot wat je blog nu is. Ik zie dat support van je familie hier erg belangrijk bij is.
  Leuk wat je zover al voor elkaar gekregen hebt. Ga zo door!
  Corine uit Canada

 68. Ik vind de fotodiaries en vlogs het leukst. Verder merk ik dat ik je blog tegenwoordig toch wat minder vaak bezoek, de onderwerpen trekken mij tegenwoordig toch wat minder… (veel mommy bijvoorbeeld) maar goed, dat is natuurlijk persoonlijk. 🙂

 69. Ik vind je blog erg leuk omdat ik altijd wel iets van je leer. Of dit nu te maken heeft met het moederschap, positief in het leven staan, dingen over voeding en ga zo maar door. Ik heb respect voor je. Keep up the good work meis!
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Review John Frieda Frizz EaseMy Profile

 70. Hey Kelly! Ik ben een hele slechte huisvrouw, dus ik zou heel graag meer over hoe je nu een goede huisvrouw kunt zijn lezen. Tips over het inruimen van je keukenkastjes etc. Verder vind ik de 9-tot-5-artikelen heel leuk! Stiekem is hoe afwijkender het beroep, hoe leuker.
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Spannend Nieuwtje + ChitchatMy Profile

 71. Ik volg je blog al een tijdje en vind het een superleuke blog. Ik vind eigenlijk alle artikelen wel leuk!
  Ik ben 15 jaar maar ja, ik houd enorm veel van kinderen en vind Lana een heel schattig meisje en lees de blog met veel plezier.
  Ik hoop dat je nog lang zo door gaat! Super!

 72. Absoluut de vloggs! En eigenlijk vind ik vooral de filmpjes erg leuk! En waarbij het om moederschap gaat omdat ik zelf moeder ben 🙂

 73. Hoi Kelly,

  Ik lees je blog al een hele tijd met veel plezier. Ik ben zelf geen moeder en lees ook niet alle artikelen wat met moeder zijn te maken heeft. Wel kijk ik altijd je filmpjes, je vlogs, photo diary’s, veel lifestyle artikelen, shoplogs, wat doe jij van 9 tot 5 en je recepten. Waarschijnlijk vergeet ik nu heel veel maar over deze onderwerpen lees/kijk ik het liefst.

  Liefs Mandy

 74. Hoi Kelly,

  Een beetje late reactie op dit artikel: laat meteen zien dat ik niet elke dag trouw kijk;) Maar toch wel zeker een paar keer per week! Het leukste aan jouw blog vind ik je positiviteit en het kijkje in jouw leven als jonge moeder. Ik ben ongeveer net zo oud als jij, maar heb een totaal ander leven (afstuderend, wonend in studentenhuis etc). Om mij heen hoor ik veel medestudenten die veel willen reizen, lang leve de vrijheid willen. En dan vind ik het zooo fijn om jouw nuchterheid en tevredenheid te zien. Je laat zien wat écht belangrijk is in het leven (wat mij betreft dan). Ik zou ook graag kinderen willen over een paar jaar en vind het heerlijk om jouw verhalen te lezen. Ik lees bijna al je artikelen wel, heb zelf wat minder met fashion maar vind vooral je persoonlijke updates, mommy-artikelen en voorbereidingen op je bruiloft leuk. En ook de lekker huishoudelijke dingen lees ik meestal wel. Dit is een veel te lange reactie geworden, maar ga vooral zo door Kelly!

  Groetjes Nienke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.