Blogsale : Tweede kans :)

Vandaag een artikel met een blogsale online. Ik heb een tijdje geleden mijn kledingkast uitgebreid opgruimd en kwam tot de ontdekking dat ik bepaalde items niet meer pas (zwangerschap) en ik ook niet zeker weet of ik deze na mijn zwangerschap nog wel leuk zou vinden. Omdat het hele leuke items zijn leek het mij een leuk idee om een blogsale te houden, wie weet maak ik iemand anders wel meer blij met deze items, en voor mij ruimt het een beetje op. Zo kwam ik op de volgende items die te koop staan. De verzendkosten zijn altijd voor de koper en worden bij de items al vermeld. Wie weet zit er wat leuks voor je tussen!.

Jurk: Mango, maat S. Deze jurk droeg ik in deze outfit of the day. Een hele fijne stretch jurk van Mango, die een langere rug heeft, wat een hele romantische look geeft. De jurk is leuk om zo te dragen maar ideaal over een panty of legging. De jurk heb ik geloof ik toen gekocht voor 34,95 euro. Voor 20 euro inclusief verzenden is deze voor jou. De jurk is nauwelijks gedragen.

Prachtige jurk maat 34. Zelfde materiaal als de Mango jurk. Deze heb ik gekocht bij Primark voor 19 euro. Stretch materiaal. Legt een mooi accent op de taille. De hals bevat een mooi detail, verwerkt met kraaltjes alsof je een statement ketting draagt. De jurk is weinig gedragen. Voor 8,50 inclusief verzenden is deze voor jou.

Dit jasje van Vero moda. Links aan pre-pregancy aanfoto. Een lederlook lasje maat Xs, in Bolero model. Lange mouwen. Ongeveer 1,5 jaar geleden gekocht voor 44,95 euro maar vrijwel niet gedragen omdat ik dit lederlook niet zo lekker vind zitten. Voor 2o euro inclusief verzenden stuur ik dit jasje naar je op.

Dit kraagje. Dit is een soort kraag sieraad bewerkt met allerlei kraaltjes en andere applicaties. Gekocht bij Primark voor 10 euro. Ik draag dit vrijwel nooit dus het is zo goed als nieuw. Voor 5,50 inclusief verzenden stuur ik het naar je op.

Lederen dansschoenen van Papillon Amerikaanse maat 38. Gebruikt maar in zeer goede prijs. Nieuwwaarde is 79,95. Ik stuur ze naar je op voor 30 euro.

Aerobic/sport schoenen Nike maar 38. Vrijwel niet gedragen omdat ik de verkeerde maat gekocht had. Nieuwprijs was 59,95. Voor 26,75 stuur ik ze naar je op.

Boek: Muren van Glas, van Marique Maas (Esther Verhoef pseudoniem). Prachtig spannend boek, vergelijkbaar met 50 tinten grijs maar dan de Nederlandse versie. Review onlangs nog gedaan door Misslipgloss.  Hier kun je lezen waar het boek over gaat klik. Ik heb het boek voor 15 euro gekocht. Ik stuur het boek inclusief verzenden naar je op voor 10,50 euro.

Vintage lederen Satchel. Klein dokterstasje. Ouderwets en authentiek. Ik weet niet meer wat ik ervoor betaald had. Voor 17,00 stuur ik deze unieke tas naar je op.

Blond Amsterdam Ipad hoes. Een stevige ipadhoes met rits. Super cute. Een half jaar geleden gekocht voor 24,95 euro. De hoes is in zeer goede staat. Ik verkoop deze inclusief verzenden voor 18,50 euro.

Heb je interesse in een of meerdere items, stuur me een mailtje naar Kelly@beautydream.nl dan regelen we via de mail de betaling en verzending. Ik ben benieuwd of er animo naar is, het lijkt me leuk dat deze items via mijn blog een tweede kans krijgen bij een eigenaar die er heel blij mee zal zijn. Ook jullie reacties zijn altijd welkom in de comments van dit artikel.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

13 reacties

 • Dagmar
  12 augustus 2013

  Wat een tof idee en wat gaaf dat je dit doet! Wauw de Papillon schoenen, alle herinneringen uit mijn dansperiode komen boven. Super gaaf!

 • Ashleey
  12 augustus 2013

  Wat gaaf dat je dit doet! 😀

 • Lieze
  12 augustus 2013

  Er zitten echt superleuke dingen tussen!

 • Joyce
  12 augustus 2013

  Leuk dat je een blogsale houdt!

 • Beautydiamonds
  12 augustus 2013

  Leuk dat je dit doet! Hopelijk kan je er andere mensen blij mee maken! Ik heb zelf ook mijn kast nog maar net uitgeruimd en al heel veel geshopt dus helaas kan ik niks van je kopen maar er zitten leuke items tussen^^

 • Cindy
  12 augustus 2013

  Dat tasje!! Schattig zeg, zal mijn baas (huisarts) leuk vinden hihi!

 • Suzanne
  13 augustus 2013

  Leuk idee om zo je kleding te verkopen. Succes!:)

 • Chantal
  13 augustus 2013

  Leuke spulletjes, niet echt mijn ding maar succes met je verkoop!

 • Robin
  13 augustus 2013

  Ondanks dat er leuke spullen tussen zitten, niks voor mij. Hoop dat je alles verkoopt voor de gewenste prijs!

 • Jewelyz
  14 augustus 2013

  Aah dat gele jurkje! Heb je die nog? 🙂

 • Claudia
  16 augustus 2013

  Hihi! Leuk initiatief dit! 🙂
  Nice blog trouwens!

  xx

  allthatmatters.tk

 • setta
  28 mei 2016

  hai ik neem graag die bolero van je over.

 • setta
  28 mei 2016

  ik bedoelde kraag voor 5,50

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.