WIN : €75,00 shoptegoed bij Polarn O. Pyret!

polarn winHerinneren jullie mijn shoplog van vorige week nog?. Ik mocht wat leuke items bestellen bij de webshop van Polarn O. Pyret en vandaag mag ik in samenwerking met hen, een hele leuke winactie delen. Je kunt namelijk €75,00 shoptegoed winnen bij deze webshop en daarmee kun je natuurlijk hele leuke items shoppen voor je kindje. Je doet op eenvoudige wijze mee, benieuwd? Klik dan op lees meer.

Polarn3

Polarn O. Pyret is een eigentijds kindermerk dat bekend staat om kwaliteitskleding, hippe items, originele prints en kleding die je kindje lekker warm houdt. Kleding waar lekker in gespeeld mag worden dus! Ook verkopen ze unisex kleding items, ideal als de kleding wordt doorgeven aan een broertje/zusje van het andere geslacht of bijvoorbeeld aan een kindje van een vriendin.

Win €75,00 shoptegoed bij Polarn O. Pyret! 

Hoe doe je mee? Kies je favoriete item uit op hun webshop  en laat een comment achter bij dit artikel met daarin:

 • Je favoriete item en waarom je dit item zo leuk vindt.
 • Dat je meedoet + een geldig mail adres zodat ik je kan bereiken.
  Extra winkans: Volg mijn blog via bloglovin’ en like deze post.

That’s all!

De winactie loopt van 11 september tot 18 september, daarna stuur ik een persoonlijk mailtje naar de winnaar om zo achter je adres te komen zodat je binnenkort kunt shoppen bij Polarn O. Pyret! Veel succes met meedoen dames (en heren) en wie weet shop jij binnenkort wat leuke items bij elkaar van Polarn.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

71 reacties

 • Lisanne
  11 september 2015

  Leuke win actie zelf nog geen kids dus ik gun het de andere ladies van harte ga het merk wel onthouden voor in de toekomst. Vond die outfitjes van lana toen ook zo schattig. Hoe was je feestje gisteren liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Trolley opruimenMy Profile

 • Stefanie
  11 september 2015

  leuke winactie! En wat hebben ze leuke kleurrijke kleding, moeilijk kiezen maar ik zou voor een shoftshelljas voor mijn dochter kiezen omdat ze graag met papa buiten in de bossen is en zo’n jas is dan ideaal!!

 • Saskia
  11 september 2015

  Wat een super leuke webshop met vrolijke en schattige kleding!
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: De nachtmerrie van elke ouderMy Profile

 • Eunice
  11 september 2015

  hoi Kelly,
  Wat een leuke actie.
  Ik zou graag meedoen voor mijn vriendin. Ze is afgelopen woensdag (10-9) bevallen van hun tweede dochter. Het lijkt me erg leuk om matching items voor hun twee meiden te winnen. ( newborn en 1,5 jaar)
  Liefs Eunice

 • Dita
  11 september 2015

  Wat een leuke winactie. Ik wil zeker meedoen. Ons klein hummeltje wil ik wel leuk en hip in de kleding hebben, dat vind ik wel belangrijk. Zelf zag ik heel veel leuks! Aangezien wij nog niet weten of het een jongen of meisje gaat worden vond ik de broek met dit bestelnummer wel leuk:60277790. Ook al wordt het een meisje, ik ben niet iemand die haar dan helemaal in het roze zou aankleden. Ik ben dol op grijstinten en deze broek zou dan ideaal zijn. Ook voor een jongentje. Ik volg je ook op bloglovin en heb deze post geliked.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – September 2015 #1My Profile

 • Eunice
  11 september 2015

  Bijvoorbeeld van die leuke broekjes met rode strepen. Lijken me heerlijk zacht en toch hip.

 • PinkFairy
  11 september 2015

  Ik vind het zooooo’n leuk merk! Ik had zelf laatst een paar items voor onze baby (to be) gekocht, maar zo’n fleece overall kunnen wij nog zeker gebruiken (omdat hij in januari verwacht wordt). Dus ik doe heel graag mee! 🙂
  PinkFairy onlangs geplaatst…Getest: verzorging van Clinique, Chanel en PhilosophyMy Profile

 • Simone
  11 september 2015

  Ik kende dit nog niet! Erg leuk, ik doe mee. Ik heb eens gekeken en ik zou zeker dit pakje kopen: http://www.polarnopyret.nl/pyjama-60277067-707-2
  Simone onlangs geplaatst…Waarom ik een keizersnede klote vondMy Profile

 • Ellen
  11 september 2015

  Mijn lievelingswinkel! Ik moet dus wel meedoen. Zou heel graag het tegoed winnen om de klassieke trui voor mijn zoontje te kopen.http://www.polarnopyret.nl/turi-60290524-503-2
  Daarnaast zou ik ook hetzelfde shirt voor mijn babynichtje bestellen. Lijkt me zo schattig.
  Ik ga duimen!
  Ellen

 • Kelly
  11 september 2015

  Heel leuk! Alleen nog niet geschikt voor mij 🙂 veel succes iedereen
  Kelly onlangs geplaatst…Review: Coconut Care Facial Cleansing WipesMy Profile

 • Celine
  11 september 2015

  Leuke winactie en leuke producten!!
  Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…Friday Favorites: Body butter The BodyshopMy Profile

 • angelique
  11 september 2015

  http://www.polarnopyret.nl/wollentrui-60273264-295-2 Ik vind deze wel heel erg schattig (en winters) Ik doe dus graag mee om Keano’s collectie uit te breiden (alsof hij nog niet genoeg heeft) Ik heb je gesaved op bloglovin!
  angelique onlangs geplaatst…Review | Orange RebelMy Profile

 • Esther
  11 september 2015

  Wat een toffe winactie! Leuk ook om via je blog nieuwe merken te leren kennen. Ik heb eens even rond gesnuffeld op de webshop en vind dit echt een prachtig pakje: http://www.polarnopyret.nl/overall-60282153-717-2. Voor het jongetje in mijn buik die we in februari verwachten. Van het overige shoptegoed zou ik een leuk shirt kopen voor mijn zoontje van anderhalf.

 • Marlon
  11 september 2015

  Een mooie stoere muts voor onze kleine man! Op een mooie winter!!

 • Alexandra
  11 september 2015

  Wat een leuke winkel! Ik ben er 1 keer binnengelopen maar toen hadden ze niet wat ik zocht. Ik doe graag mee met de winactie want ik vind de trui met de leeuwtjes echt hartstikke leuk!

 • Nesrin
  11 september 2015

  Gave actie! Ik dacht dat ze alleen kleine maten zouden hebben maar niet dus! Ik doe mee en ik zal dadelijk alle stappen volgen.
  Nesrin onlangs geplaatst…MATCH: Apple Watch & ikMy Profile

 • Barbara
  11 september 2015

  Leuke winactie! Erg leuke shop ook!
  Barbara onlangs geplaatst…Blogs in het zonnetje zetten #3 – KliefjeMy Profile

 • Kelly
  11 september 2015

  Wat een leuk winactie Kelly, bij deze doe ik graag mee! Zelf zou ik voor de witte overall gaan aangezien zo’n item bij ons in de babykast nog ontbreekt. Nu 37 weken zwanger, dus voor de winter meer dan welkom! Ga zo door met je blog 🙂 Groetjes je naamgenoot Kelly

 • Judith
  11 september 2015

  Oh ❤ Polarn O. Pyret. Geweldig merk met een super leuke winkel in Eindhoven.
  Ik zou zeker gaan voor deze te schattige pyjama: http://www.polarnopyret.nl/pyjama-60277077-707-2

 • Nynke Boer
  11 september 2015

  Een leuke nieuwe jas zou heel handig zijn, dus ik doe mee.

  http://www.polarnopyret.nl/shelljack-60273181-711-2

 • Nynke Boer
  11 september 2015

  Een leuke nieuwe jas zou heel handig zijn, dus ik doe mee. NAtuurlijk in roze, want anders vindt de dame hier het niet mooi…
  http://www.polarnopyret.nl/shelljack-60273181-711-2

 • Angelique
  11 september 2015

  Hoi Kelly,

  Ik doe graag mee 🙂
  Ik volg je al lang op bloglovin!

  Ik vind de rode rubberen laarsjes PO.P + KAVAT te gek en lijken me heerlijk warm en praktisch. En de jurk met de vosjes die Lana heeft, vind ik ook echt te gek!
  Angelique onlangs geplaatst…Dream Or DonateMy Profile

 • Dorien
  11 september 2015

  Leuke winactie! Hier word vast iemand heel blij van!
  Dorien onlangs geplaatst…AT SEVEN: WAAROM IK EEN GEZONDE LEVENSSTIJL NIET VOLHOUDMy Profile

 • S
  11 september 2015

  Super leuke winactie! Ik vind heel veel items leuk maar de rubberen regenlaarsjes zijn toch wel favoriet! Duimen draaien dan maar

 • Marieke
  11 september 2015

  Hoi Kelly, wat een leuke actie!
  Onze dochter heeft het niet altijd makkelijk en gaat binnenkort naar de grote school wat best allemaal erg spannend is! Ik hoop dat we haar een flinke doos zelfvertrouwen mee kunnen geven in die prachtige
  Gestreepte jurk met lange mouwen!
  Groetjes, Marieke

 • malou
  11 september 2015

  Wat leuk zeg!
  Ik doe mee en ik zou sowieso voor 1 van de gestreepte truitjes gaan, maar ik kan nog niet zo goed kiezen voor welke haha.
  malou onlangs geplaatst…MOEDERSCHAP EN VRIENDSCHAPMy Profile

 • Zillah
  11 september 2015

  Ik doe graag mee voor mijn meisje!
  Ze hebben teveel leuke kleding stukken, dat het zo moeilijk is om te moeten kiezen.

  Ik vind het setje wat Lana aan heeft op de foto, spijkerbroekje met t-shirt en rubberen laarsjes te gek!!
  Gaat zeker goed van pas komen!

 • Nicole
  11 september 2015

  Ik had even niet goed naar Lana haar kleertjes gekeken en zie opeens in de webshop dat jurkje met die bloemen en vosjes.. En dacht die wil ik! Zie ik daarna Lana dr jurkje haha.. <#
  Dat zou ik dus ook uitkiezen plus een paar leuke laarsjes ofzo, aangezien ze houdt van stampen in de plassen 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Wat staat beter: stoer of chic?My Profile

 • Yvette
  11 september 2015

  Ik zou gaan voor het shirt met auto’s erop voor onze stoere Teun.
  Hij is dol op auto’s en ‘s ochtends zwaar teleurgesteld als blijkt dat hij met onze moderne familieauto wordt weggebracht i.p.v. met onze klassieke hobbyauto.

 • Jasmijn
  11 september 2015

  Ik ben gek op de streepjes mutsjes van katoen! Altijd fijn in voor en najaar.

 • Marleen
  11 september 2015

  Leuke actie!!
  Ik ben nu nog in verwachting (nu 8 weken) dus nog heel pril! maar natuurlijk is stiekem alvast kleertjes kijken voor straks heel erg leuk.
  Wat ik heel erg leuk vind is het lichtblauwe rompertje met het wolfje erop, waarbij het net lijkt of het rompertje een shirt is. Zo hoef ik strask in het voorjaar (als het mooi weer is) alleen maar een rompertje aan te trekken bij onze kleine 🙂

 • angela
  11 september 2015

  Wat een super leuke winactie!! En wat een leuke site zeg!! Hier doe ik graag aan mee! Ik zal voor een lekker fleecevestje gaan voor mijn zoontje van 16 maanden, heerlijk om dalijk in de herfst even snel aan te schieten. Ook zag ik op de site hele leuke truien staan met allerlei kleine autotjes. Zo schattig! Mocht het geld dan nog niet op zijn zal ik de look afmaken met een leuk soft broekje, heerlijk om lekker thuis mee te spelen 🙂

 • Marit de boer
  11 september 2015

  Ik stuur dit voor een vriendinnetje van mij. In December komt haar baby ter wereld en het lijkt me leuk dit shoptegoed aan haar te mogen geven, gezien alles rondom de baby ook al veel geld heeft gekost! Het geslacht is nog een verrassing, maar ik weet zeker dat ze de categorie 0 tot 6 mnd erg leuk zal vinden 😉

  (zelf zwijmel ik ook al weg met al die schattige kleertjes, snel mijn vriend overtuigen..)

  Liefs!

 • Claartje
  11 september 2015

  Ik doe mee! Haha. Wat een leuke spullen. Het leukste vindt ik de blauwe jurk met visjes. Maar die is al weg in dl haar maat. Een goede tweede Is de rode jurk net strikjes en bijpassende malliot.
  Claartje onlangs geplaatst…December 2014 – Matching mini’sMy Profile

 • Anne
  11 september 2015

  Wat een leuke actie Kelly! Polarn heeft een ontzettend leuke webshop 🙂 Ik vind dit gele broekje ontzettend leuk! http://www.polarnopyret.nl/broek-60277793-238-2 Ons zoontje wordt in de winter geboren en ik denk dat hij het heerlijk warm en comfortabel zal hebben in dit broekje. En wat een vrolijke kleur! Ik heb je post ook geliked via Bloglovin’.

 • Mamavanluna
  11 september 2015

  Voor Luna zou ik het roze jurkje met strikjes uitkiezen.
  En de badjas. Maaaar ik zie nu ook de regenlaarsjes. Moeilijkkkkkkkkkkk

  Alles is zo leuk!
  Mijn duimen draaien voor Lunatje

 • Kim Dev
  11 september 2015

  Wat een leuke winactie, ik doe mee! Ik vind dit jurkje enorm schattig: http://www.polarnopyret.nl/jurk-60277784-705-2 Makkelijk te combineren met een legging/maillot, vrolijke kleurtjes en enorm toffe print. Zou leuk zijn voor mijn meisje die naar voorspelling 27 oktober wordt geboren!

 • Anita H.
  11 september 2015

  Dit mooie en schattige jurkje: http://www.polarnopyret.nl/top-60281891-713-2. Kwestie van smaak. Ik word hier vrolijk van; de kleur; de print.

 • Rianne
  11 september 2015

  Wat een leuke winactie!!

  Ik ga dan toch voor deze http://www.polarnopyret.nl/tuinbroek-60273171-198-2.

  Mijn zoontje is een echt buitenkind. Maakt niet uit of de zon schijnt of dat het bakken uit de hemel giet. Mijn mannetje ( net 2) staat met zijn schoentjes bij de deur en roept heel hard ‘uite uite’. Het is zo heerlijk om te zien hoe hij buiten lekker rond rent en daadwerkelijk in elke plas moet springen die hij tegenkomt. Deze broek zou perfect van pas komen in de winter zodat hij dan ook lekker naar buiten kan zonder dat hij het koud heeft.

 • Jennifer
  11 september 2015

  Ik zag deze pyjama:http://www.polarnopyret.nl/pyjama-60277060-707-2 welke ik absoluut van het shoptegoed zou kopen!
  Jennifer onlangs geplaatst…Mama koopt tweedehandsMy Profile

 • Maaike
  11 september 2015

  Oh wat een leuke kleding! Ik vind de laarzen die Lana heeft echt geweldig en daarnaast deze hoodie:http://www.polarnopyret.nl/hoodie-60281942-198-2 voor mijn zoon. Mooie warme wintertrui en de laarsjes zijn gewoon heel schattig!

  Ik volg je al op bloglovin.

 • Dhini
  11 september 2015

  wat leuke kleding. mij zoon is gek op autos en ik Ik zag deze trui met auto printen http://www.polarnopyret.nl/trui-60281884-717-2 . Het zou super leuk zijn als win
  Dhini onlangs geplaatst…Me again!My Profile

 • Nikki
  11 september 2015

  Leuk leuk!
  Ik zag je winactie vanmorgen al voorbij komen… Toch nog even gesnuffeld in de webshop van Polarn. Ik kende het merk tot voor kort niet, maar in Maastricht zag ineens hun winkel! En nu ook op jouw site, Toevallig! Moeilijk kiezen hoor wat ik zou bestellen voor mijn kleine meid. Sowieso deze: http://www.polarnopyret.nl/jurk-60281886-295-2, Super schattig jurkje! Maar de laarsjes die Lana heeft zijn ook zo lief!

 • Marjolein
  11 september 2015

  Wat een toffe kleding verkopen ze bij deze webshop. Ik doe graag mee met je winactie en zou voor mijn zoontje dan een trui met auto’s uitkiezen omdat hij dat geweldig vindt. En een moie softshell jas! En nu maar duimen dat ik het shoptegoed win! 🙂

 • Marit de boer
  11 september 2015

  Hoi Kelly!

  Ik wil graag mee doen voor een lieve vriendin van mij. Zij zal hopelijk in December (rond kerst, hoe leuk!) bevallen van een nog onbekend geslacht. Ik denk daarom dat categorie 0 tm 6 mnd. heel erg in de smaak zal vallen! Ik weet dat ze jouw blog altijd leest, via haar ben ik jou blog ook tegengekomen 🙂 . Het lijkt me een super leuke verrassing!

  Liefs Marit

 • Fleur
  11 september 2015

  Ik zou sowieso voor dit shirt gaan voor mijn dochter en voor mijn zoontje zou ik zo’n gave pyjama uitkiezen. Erg leuk allemaal!
  http://www.polarnopyret.nl/top-60277420-715-2

 • evelien
  11 september 2015

  Hooi kelly ,

  Wat een leuke actie! Ik zou graag meedoen voor mij dochtertje van 14 maanden.

  Het blauwe jurkje met bloemetjes en vosjes die je ook voor lana hebt vind ik helemaal geweldig!
  Ik wil d’r wat meer.meisjes achtig gaan.kleden en kleurtjes staan haar goed! Ze is gek op dieren dus dit jurkje is perfect. Lief , vrolijk en toch ook stoer !

  Ik heb sinds een maandje je blog leren kennen en.ik volg hem nu elke dag met plezier. Mijn dochter van 14 maanden begint net te lopen en alle kleertjes staan dan zoveel leuker als toen ze nog kroop!

  Gefeliciteerd met je zwangerschap nog!

 • Mandy
  11 september 2015

  Te gekke winactie zeg, de kleding die je voor Lana had besteld vond ik al zo leuk. Maar toen ik zojuist op de webshop keek werd ik helemaal verliefd. In februari is mijn schoonzusje uitgerekend en ze krijgt een jongetje. Ik heb er zoveel zin in en ben echt benieuwd hoe mijn neefje eruit ziet. Waarschijnlijk ga ik ook een vaste dag in de week oppassen dus heb er helemaal zin in. Ik wil daarom graag meedoen voor mijn toekomstige neefje. Het leukste item wat ik heb gevonden is de overall met jeanslook. Zo stoer maar ook schattig! Duimen dus, oe zo spannend!

 • Benella
  11 september 2015

  Wat een leuke actie en een leuke webshop! Ik kende ze nog niet. Mijn favo artikel is deze mooie warme winterjas http://www.polarnopyret.nl/jack-60273152-636-2. Deze past goed bij mijn zoon omdat hij stoer is, maar toch zacht van binnen (awwww corny). Ik doe graag mee om het shoptegoed te winnen, ik heb mijn mailadres ingevuld en volgde je natuurlijk allang op Bloglovin!
  Benella onlangs geplaatst…Voorlezen aan je peuter, boektip!My Profile

 • Soum
  11 september 2015

  Leuk!
  Die rode laarzen vond ik zo leuk, voor mijn nichtje. Dus zo een bedrag daar shoppen is zeker welkom. 🙂
  #likedpostopbloglovin!

 • Danique
  11 september 2015

  http://pop-media.vaimo.com/media/catalog/product/cache/2/image/940x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/0/60281976-983_1.jpg Deze past ontzettend goed bij mijn buurjongentje van bijna drie! Dit spijkerjasje past zo goed bij hem doordat ie als baby altijd in het ziekenhuis heeft gelegen en hij nu zo’n half jaar van zijn medicijnen af is! Dit is wel een cadeautje waard!

 • Jennifer
  11 september 2015

  Wat een onwijs leuke actie!
  Ik doe graag mee voor ons meisje.

  Zou sowieso voor de jegging gaan! Altijd makkelijk te combineren.
  Verder zal het een lastige keuze worden tussen al die leuke broekjes en truien!

 • lauraine groen
  11 september 2015

  Heel leuk voor mijn Sophietje.
  Een mooie verjaardag outfit uitzoeken voor haar verjaardag 10 november.
  Ze draagt dan maat 98/104
  Ik vind de roze bloementjes jurk met bloementjes legging super schattig !
  Deze zou ik graag willen winnen.
  toi toi toi voor Sophie 🙂

 • Linda
  11 september 2015

  Wat een leuke actie! Ik loop de winkel vaak binnen in Utrecht! Ik zou voor mij dochtertje van 2 de streepjesjurk kiezen en voor ons zoontje die elk moment geboren kan worden een streepjes overall. Zo matchen ze mooi bij elkaar!! :-))) duimen maar!!

 • Susanne
  11 september 2015

  Wat een gave actie! Ik heb heel veel leuke kleertjes gezien op de website maar vind de romper of het shirt met de auto’s erop erg leuk voor mijn zoontje! Ook een winterjas heeft hij nog niet dus wie weet…

 • Danielle, mama van Pip
  11 september 2015

  Ooo leuk! Een winactie van Polarn O Pyret!
  Ik kreeg als kraamcadeautje voor Pip een romper & pyjama van dit merk en vond deze zoooo ontzettend fijn! Prima kwaliteit, lekker zacht en prachtige printjes.
  Toch was ik het merk eerlijk gezegd alweer vergeten tót ik laatst jou shoplog erover las, Kelly.

  Het rompertje met lange mouwen met streepjes in het zalmroze vind ik echt heel mooi!
  Art. nr: 60277290

 • Ingrid
  11 september 2015

  Ik heb een hele mooi jas gezien een roze softshelljack. Deze lijkt me ideaal voor als onze dochter straks voor op de fiets mag. Als we haar broer en zus naar school brengen.

 • Lisa
  11 september 2015

  Ik doe graag mee! Ik lees al een tijdje mee op je blog en deze winactie kan ik echt niet laten liggen. Sinds 12 weken ben ik moeder van een klein meisje. Er zijn zoveel leuke spullen te vinden in de webwinkel, dat ik gewoon bijna niet kan kiezen! Ik denk dat ik voor het jurkje zou gaan met de zakjes in de vorm van konijnen. Lekker vrolijk, een beetje stoer en erg leuk met de bijzondere zakjes. Of ik zou kiezen voor knuffelkonijn Poppy, een schattige knuffel die precies goed zou zijn voor mijn meisje.

 • evelien
  12 september 2015

  Sorry, nu met de link erin

  Hooi kelly ,

  Wat een leuke actie! Ik zou graag meedoen voor mij dochtert

  je van 14 maanden.

  Het blauwe jurkje met bloemetjes en vosjes die je ook voor lana hebt vind ik helemaal geweldig!http://www.polarnopyret.nl/jurk-60277328-707-2
  Ik wil d’r wat meer.meisjes achtig gaan.kleden en kleurtjes staan haar goed! Ze is gek op dieren dus dit jurkje is perfect. Lief , vrolijk en toch ook stoer !

  Ik heb sinds een maandje je blog leren kennen en.ik volg hem nu elke dag met plezier. Mijn dochter van 14 maanden begint net te lopen en alle kleertjes staan dan zoveel leuker als toen ze nog kroop!

  Gefeliciteerd met je zwangerschap nog!

 • Laura
  12 september 2015

  Wat een gave winactie. Ik kende de webshop helemaal nog niet maar zie zoveel ontzettend leuke en unieke items! Mijn favoriet is dit strikjesjurkje http://www.polarnopyret.nl/jurk-60277329-715-2 die zal mijn dochter vast mooi staan als ze over een tijdje maat 74 heeft!

  Ik volg je op bloglovin en volgens mij heb ik gelikt. (Doe hier nooit iets mee)

 • Lisa
  12 september 2015

  Leuke actie, ik doe graag mee. De slaapzak met roze streepjes is favoriet, lekker warm voor de winter!

 • Anita te Gussinklo
  12 september 2015

  Super leuke actie.
  Ik zou gaan voor een jeans en een leuke gestreepte top.

 • Monique
  12 september 2015

  Ik smelt als ik die lieve pyjama’s zie, vooral die blauwe onesie met dessin van beestjes (muisjes?). Want het mooiste moment van de dag is toch wel als onze zoon van zes maanden stralend wakker wordt. Klaar om er weer een heerlijke dag van te maken! Zo’n schattige pyjama past perfect bij onze zoon en het moment. ♥

 • anke
  13 september 2015

  Wat een leuke vrolijke kleding! Dat jurkje bij Lana is zo leuk. Alleen hier een jongensmama, dus ik ga voor een stoere trui uit de webshop.
  Deze is gaaf voor beide jongens want tja welke jongen is nou niet gek op auto’s!
  http://www.polarnopyret.nl/top-60277377-717-2
  trouwens super gefeliciteerd met je meisje! Jij een meiden gezin, leuk artikel voor straks meidengezin vs jongensgezin 🙂

 • Inez
  13 september 2015

  Wat een leuke winactie!
  Ik heb de webshop bekeken en vind eigenlijk maar weinig niet leuk.. ben blij dat ik nu deze webshop ken want kleding voor ons zoontje shoppen blijft leuk maar in de winkels slaag ik helaas vaker niet dan wel.

  Het allerleukst vind ik de rood wit gestreepte trui die onder de categorie 0-6 maand te vinden is (linkje kan ik helaas via mijn telefoon niet plakken blijkbaar)
  Ik ben al erg lang op zoek naar een rood wit gestreepte trui alleen had hem tot op de dag van vandaag niet gevonden.

  Ik volg je trouwens al op bloglovin’

 • Rizana
  14 september 2015

  Wauw wat een leuke webwinkel! Die kende ik nog niet, maar ga ik zeker onthouden! Ik kwam dit item tegen en dat lijkt me super handig. Twan speelt namelijk heel graag in waterplassen, met zo’n broekje wordt ie niet koud en nat. Kan ie nog langer door de plassen stampen. Graag in maat 86 of 92!

  http://www.polarnopyret.nl/tuinbroek-60273171-198-2

  Groetjes Rizana en Twan

  Ik zag je gender reveal video, leuk! It’s a girl, gefeliciteerd!! 🙂

 • Wing-Chee
  15 september 2015

  Hooii, wat een leuke winactie! Ik doe graag mee om een kansje te wagen :D. Als ik win zou ik graag een leuk jurkje willen kopen voor mijn kleine nichtje die bijna 3 jaar word! Super leuke jjurkjes, kon bijna niet kiezen… Hopelijk win ik en kan ik haar hiermee blij maken! 😀 *finger crossed*

 • Thea
  16 september 2015

  Wat heerlijk dat je zo mocht shoppen. En lief dat je een ander ook die kans mag geven. Mijn favoriet is de turquoise pyjama omdat Senn t liefst de hele dag rondloopt in pyjama en deze is echt heeeeeel erg leuk!

 • Marjan
  17 september 2015

  De jeans met hartjes is mijn favoriet. Stoer maar toch ook lief voor mijn hartendief

 • lisette
  28 september 2015

  ik vind het vest (http://www.polarnopyret.nl/hoodie-60281942-198-2) met de auto’s etc. op de mouwen echt super gaaf! Stoer maar ook schattig, echt iets voor onze kleine, stoere man!

 • Sonja Hubregtse
  5 oktober 2015

  Een goede skibroek http://www.polarnopyret.nl/shellbroek-60256210-198-2 want die is onmisbaar op wintersport. We zijn er (dan) klaar voor ! Laat de winter maar komen….Wij kunnen nu tegen de kou 😉

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.