Behind the scenes vlog van de #KellycaresseXzenner collectie

Jullie hebben het inmiddels denk ik al vernomen, ik heb het al van de daken geschreeuwd haha maar wat ben trots! Na maanden van voorbereidingen is het eindelijk zover en ligt mijn #KellycaresseXzenner collectie in alle Etos winkels! In deze extra vlog laat ik leuke behind the scenes beelden zien van afgelopen maandag en laat ik de producten zien en vertel ik mijn enthousiasme erover en waarom ik voor deze items ben gegaan. Kijk je gezellig mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Deze video is gemaakt in samenwerking als onderdeel van mijn trotse ambassadeurschap voor Zenner.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

17 reacties

 • Tamara
  28 september 2018

  Nogmaals gefeliciteerd?

  jaaa ik zou zo graag een pakket willen winnen voor mijn 2 meiden en mij zelf!?❤️Heb al paar items maar de hele collectie Zou tof zijn! Duimen maar ?

 • Tamara
  28 september 2018

  Nogmaals gefeliciteerd ?
  Ik zou zo graag voor mij en mijn 2 meiden een pakket willen winnen!
  Heb al wat items maar de hele collectie zou fantastisch zijn! ?❤️ Echt een uitkomst! Duimen maar?

 • Tamara
  28 september 2018

  nogmaals gefeliciteerd!
  Zou zo graag een pakket willen winnen voor mij en mijn 2 meiden!
  Heb al wat items maar de hele collectie Ou fantastisch zijn❤️? ?duimen maar!

 • Kim
  28 september 2018

  Gefeliciteerd Kelly met deze prachtige collectie! Ik doe graag mee voor mij en mijn dochter van 4!

 • Fem
  28 september 2018

  Goedemorgen! Heerlijk vlogje weer. ? Ik ga zondag ein-de-lijk naar de Etos en ben super benieuwd. Ik doe graag mee met de winactie. Ik ben al zo lang op zoek naar de ‘perfecte’ haarband en there it is… een KC velvet haarband. Wat wil je nog meer? ? De kleurtjes, materialen en printjes zijn helemaal mijn smaak. Goed gedaan, meis. ?

 • Charlotte
  28 september 2018

  Aaah ik doe mee! Voor mijn 2 dochters, en mijzelf natuurlijk.
  Super leuk!

 • Daniëlle
  28 september 2018

  Echt een hele leuke collectie is het geworden, ik ben gek op haaraccesoires en zeker voor mijn dochter van 1,5 jaar zou ik graag mee doen.

 • rachel
  28 september 2018

  super gaaf lieverd 😀 gefeliciteerd!!

 • Maartje
  28 september 2018

  Hele fijne en mooie collectie! Vooral leuk dat er ook aan de volwassenen is gedacht. In mijn Etos was al een groot gedeelte uitverkocht. Daarom doe ik graag mee met de win actie!

 • Carmen
  28 september 2018

  Leuk! Hier twee jongetjes en hoewel ik pro genderneutrale opvoeding ben, gaat het me toch wat ver om ze haardbandjes in te gaan doen… 😉

 • Kirsten
  28 september 2018

  Gefeliciteerd met de collectie en wat is hij gaaf! Doe graag mee voor mijn 2 meiden 1 van 2 en 1 van 5 jaar.

 • Shanty.
  28 september 2018

  Echt een geweldige collectie Kelly? Super gaaf dat je dit hebt mogen maken!!? Ik zou het pakket graag winnen met onze 2 mooie meiden ? Helaas zelf maar weinig kunnen scoren omdat het er niet was bij de Etos of al op dus we doen zo nog een poging??

 • Kelly
  28 september 2018

  Gefeliciteerd met deze collectie! Een droom die uitkomt lijkt mij. Oeh zo leuk! Lastig kiezen… die en die en die of eigenlijk allemaal wil ik wel op mijn kaptafel. Ik doe graag mee voor mijzelf en mijn 2 kleine vriendinnetjes van 3 en 7 jaar. ??

 • Willeke
  28 september 2018

  Superleuk! Ik doe mee! Echt megatofelfe collectie! Mijn dochter (en ik) zouden hier echt enorm blij van worden!

 • Kelly
  28 september 2018

  Super super leuk ik woon in België en kan ze jammer genoeg niet kopen zoals ik al eerder naar je stuurde ik kom amper tot bijna nooit in Nederland dus ik kan ze niet gaan kopen ik heb hier twee lieve meisjes een dochtertje van bijna 4 ( Flore ) en mijn ander meisje volgende week 9 maand ( Feline) hopelijk maak ik kans en kan ik er samen van genieten met mijn dochters ?

 • Marian B
  29 september 2018

  Ik zag het inderdaad. Gefeliciteerd, erg leuk!

 • Cora
  2 oktober 2018

  Leuk zeg! Mijn dochter (in december wordt ze 2) heeft vanaf baby al een flinke bos haar. Ik vind het erg leuk om haar haren te doen; makkelijker dan bij mezelf 😉 Ze wil graag mijn knipje in, maar als we dezelfde variant hebben is dat natuurlijk over, lijkt me heel handig!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.