Goedemorgen, ik heb weer een heleboel kiekjes voor je in deze plog. Ik maakte deze op mijn vrije dag en het was een hele leuke dag. We begonnen met een ontbijtje en bezoekje aan Intratuin, gingen nog even langs de Action en in de middag kwam een vriendinnetje met Lana spelen. We doen gezellige dingen om en rond het huis en in de avond hebben we een diner voor met het stel waar ik ceremoniemeester voor ben. Kijk je gezellig mee naar de foto’s?

We beginnen vaste prik met mijn favo ontbijtje (dit keer met Griekse Yoghurt ipv. Franse kwark) en een flinke shot insuline.

Dan ga ik Lana naar school brengen, ze heeft er veel zin in en het gelukkig enorm naar haar zin op school. Ik breng haar met een gerust hart weg.

Dan gaan Yannick en ik met Aimy en Feline, en onze vriendin met haar twee zoontjes naar de Intratuin. We zijn benieuwd naar het ontbijt daar en willen kijken voor wat interieur items.

Yannick met aan de hand Aimy en onze twee vriendjes. Schattig he!

Ik vergat een voor foto te maken haha maar dit is het ontbijtje bij Intratuin, erg lekker! En jup, dit is mijn tweede ontbijt van  de dag dat ik deel met Aimy ;). I love breakfast ;).

We kijken rond voor kamerplanten en mooie potten maar komen er niet uit welke het gaat worden.

De kinderen vinden het een groot feest in de kar haha!

Nog even snuffelen bij de kunstbloemen en dan gaan we weer door. Aimy vindt alles ook heel ‘mooooooooi’.

Dan even langs Action voor sokken, maillots en gewoon even rondkijken voor leuke dingen.

Tipje! Deze XXL strijkkralen zijn zo leuk voor kids. Vooral voor Aimy zijn reguliere strijkkralen nog net wat te klein voor haar handjes, deze XXL nam ik daarom mee en ik was erg benieuwd!

Eenmaal thuis gaan we er gelijk mee aan de slag, heel leuk speelgoed dit!

Dan ga ik de kunstbloemen in de nieuwe vaas zetten die ik gekocht had (ook bij Action). Ik moet de stengels nog wat inkorten en dan wordt het denk ik een hele leuke vaas met bloemen.

Deel van de Action buit: Heel veel maillots voor Lana en Aimy (tip! die van Action zijn heel fijn en hebben een fijn prijsje). Ook voor mezelf koop ik een zwarte maillot en voor Feline koop ik een voorraadje sokken.

De lunch vergat ik op de foto te zetten maar in de middag komt een vriendinnetje spelen bij Lana die inmiddels uit school is. Ik geef de meiden een bakje appel met rozijnen. Dit vinden ze heel lekker want de bakjes gaan goed leeg.

En ondertussen spelen ook zij met de XXL strijkkralen, die vallen ook bij de grotere meiden goed in de smaak.

De eerste foto in deze plog met mijn hoofd erbij haha! Daarvoor liep ik met een simpele knot rond en die middag doe ik even een home workout terwijl Yannick zich bezighoudt met de meiden en daarna ga ik douchen en doe ik wat aan mijn coupe. Ik loop er weer fris bij 😉

En met Aimy speel ik een Bumba spelletje en maak ik selfies, en deze haalde  de plog ;).

In de avond komt mijn moeder oppassen en gaan Yannick en ik richting Oisterwijk. Ik ben ceremoniemeester voor twee vriendinnen die gaan trouwen en die avond hebben we proefdiner bij een mogelijke locatie. Mee proeven vinden wij geen straf haha!

De kaart ziet er veelbelovend en lekker uit. Een soort mix van Amerikaanse/Hollandse gerechten.

We beginnen met een drankje en stokbrood met dips. Ik ben echt zo dol op aioli op stokbrood haha!

Ik ga voor de Mama Mia burger met kopburger, mozzarella en tomaat met augurk. Daarbij frietjes met truffelmayo en een soort bonensalade. Die bonen hadden van mij niet gehoeven, maar de rest was heel erg lekker! We kiezen alle vier voor een andere burger om ze zo allemaal te kunnen proeven.

Even een selfie met een van de brides to be! Meet Gemma! 🙂 Ik ben al jaren vriendinnen met haar (lees: we kennen elkaar al 12 jaar) en we hebben vroeger samen in de Efteling gewerkt. Gemma is ook het brein achter de mooie website van mijn vorige bedrijf (waar ik haar mega dankbaar voor ben) en ik ben enorm blij dat we nog steeds zo goed contact hebben. Nu mooie plannen smeden voor de bruiloft, zin in!

We sluiten het diner af met een toetjes proeverij. Vooral de speculaas parfait (het glaasje in het midden) was echt veel te lekker en dus veel te klein qua portie haha! Ook de cheesecake was super!

En daarmee sluit ik deze plog af, na het diner gingen we lekker naar huis en naar bed. Dankjewel voor het meekijken in deze plog! 🙂 En tot de volgende ;).

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

3 gedachten over “KC PLOG: Shoppen en ceremoniemeester proefdiner”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.