Behind the scenes vlog #36 – Thuiswerken

Dia1Een kijkje achter de schermen in een vlog van een typische thuiswerkdag. Oke, ik geef toe, dit was een heel easy thuiswerkdagje want Yannick was thuis dus hij kon veel voor Lana doen zodat ik alle tijd had om te werken, te filmen en mijn ding  te doen. Normaal gesproken gaan dit soort dagen er wat stressvoller aan toe omdat ik dan enkel wat kan doen als Lana slaapt, of in de avond zodat ik overdag alle aandacht voor Lana heb. Dat betekend dat ik gewoon minder werk gedaan krijg, maar natuurlijk wel meer tijd heb voor Lana, wat ik ook heel fijn vind. Vandaag was dit dus anders en hoe die dag eruit zag, dat zie je in deze vlog!Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Laat je reactie achter bij de comments. Fijn weekend alvast!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “Behind the scenes vlog #36 – Thuiswerken”

  1. Ah lief klein wandelend meisje! Goed hoor. En fijn dat je zo vooruit hebt kunnen werken, want ik herken het heel goed dat je alleen wat gedaan krijgt als de kleine meid slaapt. Of in de avond…maar dat valt ook niet altijd mee.
    Lifesabout onlangs geplaatst…De voordelen van bloggenMy Profile

  2. Wat een leuke vlog weer! Fijn dat Yannick thuis was voor Lana, leuk om mee te kijken

  3. Wat ontzettend leuk dat Lana kan lopen!
    En echt knap dat je zoveel vooruit werkte voor je vakantie.
    Ik hoop dat je een fijne tijd hebt op Curacao nu!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.