Back to healthy met de Mobile foodcoach! ( + Kortingscode!)

mobilefoodcoach5

Ik heb een ontzettend leuk nieuwtje voor jullie, iets waar ik zelf heel erg enthousiast over ben. Dat is Bart, mijn mobile foodcoach. Bart helpt mij via WhatsApp gezond te eten. Ik weet wel hoe ik gezond moet eten maar ik heb een stok achter de deur nodig. Na de feestdagen vind ik het heel moeilijk om het gezonde eten weer op te pakken. Gelukkig heb ik nu iemand die me op het juiste moment kan vertellen welk gezonde tussendoortje ik het best kan pakken, iemand die me na een ongezonde dag kan vertellen dat het gezonde eten niet ‘verloren’ is en dat ik morgen mijn gezonde gewoontes weer op kan pakken. Dit artikel is geschreven in samenwerking met Mobile foodcoach, waar ik jullie vandaag meer over ga vertellen. Ook heb ik voor jullie een speciale kortingscode om zelf de coach uit te proberen. Een actie die je niet mag mis lopen.

bart-groot

Hierboven zie je hem, Bart, met hem WhatApp ik voor voedingsadviezen. Hij is professioneel voedingsdeskundige en helpt mensen om gezonder te gaan leven. Eerst geef je twee dagen lang je voedingsdagboek aan hem door. Bij alles wat je eet stuur je Bart een berichtje met wat je eet. Na die twee dagen gaat Bart dit analyseren en komt hij met een voedingsadvies op maat waarmee je samen aan de slag gaat. Je mag hem zoveel vragen stellen als je wil en hij is regelmatig beschikbaar. Daarbij stuurt hij je e-books met hele goede tips als ondersteuning voor je gezonde lifestyle. Ondertussen ga je gezonder eten, blijf je Bart om advies vragen en leer je stap voor stap zelf om gezonder te leven met je Mobile Foodcoach als stok achter de deur. Hij trekt je over die streep!  Dit programma draait om gezond leven, wil je afvallen? Dan gaat dit automatisch wel als je je gezonde lifestyle opgepikt hebt. De prijs van de mobile foodcoach is normaal gesproken €9,95 per maand. Dat vind ik een koopje voor een voedingsdeskundige die voor je paraat staat en beschikbaar is op de momenten dat jij die nodig hebt.

mobile foodcoach1

Een abonnement op de Mobile Foodcoach kost €9,95 per maand. Met de kortingscode Gezond2015 krijg je nu de eerste maand voor maar €4,95 zodat je kunt uitproberen of dit iets voor je is. Klik hier voor meer informatie en om te bestellen. Ik ben heel benieuwd of jullie hier net zo enthousiast over zijn als ik! Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Mobile Foodcoach, dit beïnvloedt niet mijn mening over dit product.
sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

89 reacties

 • Dina
  20 januari 2015

  Wat een leuk idee deze app (ik had er nog nooit van gehoord)! Ik heb zelf een goed inzicht in wat ik op een dag eet, ik eet gezond (soms natuurlijk ook wel ongezond) en heb eigenlijk niemand nodig die mij motiveert of tips geeft.
  Ik kan me voorstellen dat advies van een voedingsdeskundige voor veel mensen erg prettig en motiverend is. Leuke actie dus!
  Dina onlangs geplaatst…Ik ben zo’n irritant vrolijk mens in de ochtendMy Profile

 • Marion
  20 januari 2015

  Het verbaast me eigenlijk een beetje dat jij deze app gebruikt, omdat je zelf toch ook veel kennis hebt van voeding door de opleiding die je volgt? Deze app lijkt me wel handig als je weinig verstand van gezonde voeding hebt, maar dan zou ik er geen tientje per maand voor over hebben. Ik zou eerder een goed boek over gezonde voeding kopen.
  Marion onlangs geplaatst…Therapie: Wie A zegt moet ook B zeggenMy Profile

 • Manon
  20 januari 2015

  Wat leuk! Het lijkt me wel leuk om dit een keer te proberen 🙂
  Manon onlangs geplaatst…IAK Klokgebouwloop 2015My Profile

 • Ilse
  20 januari 2015

  Wat leuk! Lijkt me echt iets voor mensen die wel gezonder willen gaan eten, maar soms de motivatie missen.
  Ilse onlangs geplaatst…Mijn droomhuisMy Profile

 • simone
  20 januari 2015

  Vind het zo’n goed concept! Echt heel fijn. Even overwegen 🙂
  simone onlangs geplaatst…Geshopt – deze producten zijn onderwegMy Profile

 • Veronique
  20 januari 2015

  Lijkt me interessant voor mensen die net dat zetje nodig hebben. Je hebt hem nu al een aantal dagen in gebruik. Heb jezelf het idee dat je ook daadwerkelijk gezonder bent gaan eten?? en wat doet dit met je lichaam …?

 • Saskia
  20 januari 2015

  Klinkt heel goed. Momenteel ben ik zwanger maar het zou daarna best eens iets kunnen zijn.
  Saskia onlangs geplaatst…Dr. Hauschka FoundationMy Profile

 • Stephanie
  20 januari 2015

  Aaah heb ik me net te vroeg aangemeld! Haha. Heb me naar aanleidinf van een tweet van jou hierover toevallig zondag aangemeld. Vandaag dag 2 dat ik mijn eten doorgeef. Ben benieuwd hoe het me gaat bevallen!

 • Anouk
  20 januari 2015

  Onee dit lijkt me helemaal niks. Doe mij maar een coach in reallife, die met me gaat zitten en zegt kijk dit eet je per dag maar dit zou je beter kunnen vervangen door dit of zoiets. Maarja ik heb makkelijk praten mijn vriend zit tot over zn oren in de voedingschema’s en gezonde voedingsmiddelen dus dat is handig hihi
  Ik hoop wel dat dit voor veel mensen werkt, het maakt het “gezonder leven” wel veel laagdrempeliger dus misschien is de stap nu kleiner. Ik ben benieuwd
  Anouk onlangs geplaatst…Achter het bedgordijnMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  20 januari 2015

  Lijkt me interessant al vraag ik me af of het wat voor mij is. Ik ben niet iemand die de hele dag gaat lopen appen, dus ik denk dat ik vooral bij het doorgeven van de voeding niet heel structureel zou zijn…
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…MAMABLOG | verjaardagsvoorbereidingen treffenMy Profile

 • Anita
  20 januari 2015

  Laagdrempelig is t zeker en het is fijn om inzicht te krijgen in wat je eet. Maar geeft hij je niet standaardadviezen? Ligt er natuurlijk ook aan wat je levensstijl is, beweeg je bijv nl veel of weinig, actief of passief werk etc?
  Anita onlangs geplaatst…Loslaten van schuldgevoelensMy Profile

 • Kelly
  20 januari 2015

  Wat een interessant artikel! Het lijkt mij wel heel erg handig om eens met een voedingsdeskundige te praten / te appen! Ik ga het eens overwegen, omdat mijn lichaam toch wel heel sterk reageert op bepaalde suikers!
  Kelly onlangs geplaatst…AppelmuffinsMy Profile

 • Céline
  20 januari 2015

  Dit lijkt me echt ontzettend handig en helemaal niet zo duur als gedacht. Hoe lang heb jij het uitgeprobeerd Kelly? Kan je gewoon per maand opzeggen? Lijkt me erg interessant om eens te proberen!
  Céline onlangs geplaatst…5 dingen die je kunt doen op dagen dat er niets goed gaatMy Profile

 • Nelleke
  20 januari 2015

  Heel erg leuk! Maar lijkt me stiekem ook best wel spannend 😉 altijd een beetje eng om helemaal eerlijk aan iemand te vertellen hoe vaak ik el niet een stukje chocola snoep, haha
  Succes!
  Nelleke onlangs geplaatst…Citroen merengue taart (glutenvrij!)My Profile

 • Justine
  20 januari 2015

  Woe dat dit bestaat Joh! Klinkt echt mega handig! Alhoewel ik mezelf wel zou afvragen of je niet per ongeluk vergeet te whatsappen. Ben jij het al eens vergeten? Of gaat het echt vanzelf? 🙂
  Justine onlangs geplaatst…My life in photo’s – januari 2015 #3My Profile

 • Aanhetlijntje
  20 januari 2015

  Op zich een fijn idee, al had ik graag wat voorbeelden gezien van de tips die je krijgt. Zelf ben ik fan van de gratis app Myfatsecret. Klinkt vreselijk maar een heel handige app die werkt zoals de weightwatchers, kcal tellen en bijhouden plus recepten
  Aanhetlijntje onlangs geplaatst…Recept: Gezonde curry kip wrap met appel tzatzikiMy Profile

 • Birds & Buddha
  20 januari 2015

  Interessant. Ik ben benieuwd of ze ook kennis hebben over darmziektes. Ik ben al eens bij een diëtist geweest. Dat heeft me weinig opgeleverd. Dit is laagdrempelig en past beter bij mij denk ik. Fijn dat je regelmatig vragen kunt stellen. Een mooie manier om te kijken of ik meer uit mijn voeding kan halen. Ik ga er eens achteraan!
  Birds & Buddha onlangs geplaatst…Internationale Knuffeldag op 21 januariMy Profile

 • beautifulday4makeup
  20 januari 2015

  Dit klinkt als een goede ondersteuning. Is het niet moeilijk om niet te vergeten door te sturen wat je gegeten hebt?
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Essence Come to Town nagellaktrio in 02 Got My ListMy Profile

 • Seline
  20 januari 2015

  Wat goed dat dit tegenwoordig ook op deze manier kan! Ga hier even over na denken, kan het wel gebruiken haha..
  Seline onlangs geplaatst…Movie time #1My Profile

 • Jenn
  20 januari 2015

  Klinkt interessant, ik ga er eens over nadenken.
  Jenn onlangs geplaatst…Pluk het Geluk: geluksvragenlijstMy Profile

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Hi Patricia,

  Het appen wat je eet doe je maar 2 dagen en als je het even vergeet stuur ik je natuurlijk een reminder 😉
  Verder neem ik contact met je op voor je adviezen dus je hoeft er niet zelf aan te denken!

  Groeten! Bart

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Hi Anita,

  Alle adviezen zijn echt op jouw situatie afgestemd, als iets niet lukt proberen we een andere manier 😉

  Verder vul je idd aan het begin ook een vragenlijst in over je situaties dus wat voor beroep je hebt (actief of passief) en of je alleen eet of met anderen etc!

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Hi Kelly!

  Lijkt me hartstikke leuk jou ook te adviseren. Met de kortingscode kun je het voor weinig geld eens proberen! Hoop tot snel!

 • Koalabeautymama
  20 januari 2015

  Fijn he! Ik ben er ook even mee bezig en ik zie nu al verbeteringen. Het is echt een aanrader 🙂
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Mandy vertelt: Werken als kraamverzorgendeMy Profile

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Hi Céline,

  Je kunt idd per maand opzeggen! Hoop je binnenkort te mogen appen!

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Hi Nelleke,

  In het begin is dat idd spannend maar het went snel hoor, het is vooral ook leuk om samen aan je patroon te werken ipv dat je het alleen moet doen!

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Ha Justine,

  Superleuke reactie dank je! Ja soms vergeten mensen het, maar dan stuur ik natuurlijk gewoon een reminder 😉 Verder neem ik contact op voor de adviezen dus je hoeft nergens aan te denken. En als je vragen hebt app je gewoon ff 😉

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Hi!

  Het advies is helemaal op jouw persoon afgestemd dus ik neem ook je ziektebeelden idd. Dan gaan we samen op zoek naar wat werkt voor jou en wat niet!

 • Milou
  20 januari 2015

  Wauw, ik denk echt dat dit een gat in de markt is. Wat ontzettend slim! Het is soms best wel eng om tegenover iemand toe te geven dat je niet zo gezond bezig bent. Zo via de app gaat dat vast een stuk makkelijker.
  Milou onlangs geplaatst…De verbouwing #9: Roomtour begane grond (vlog!)My Profile

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Hi! Er is wel eens iemand die het vergeet en dan stuur ik gewoon een reminder. Het is ook maar 2 dagen dat je appt wat je eet dus daarna hoef je er niet aan te denken. Je krijgt dan 3 weken lang iedere week een advies en daarna doen we weer 2 dagen dat je appt wat je eet. Vervolgens weer 3 weken advies etc. In de praktijk werkt dit heel goed voor de deelnemers en ze vergeten nauwelijks me te appen 😉

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Hi Seline! Ik help je graag! Hopelijk tot binnenkort op de app!

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Hi Jenn, hoop je binnenkort te mogen verwelkomen!

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Dankjewel voor je leuke reactie Milou, cool!

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Dankjewel voor je leuke reactie Dina!!

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Hi Manon,

  Lijkt me leuk! hoop je binnenkort te mogen appen!

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Hi Ilse, dank voor je leuke reactie en klopt idd. Het is echt leuk om te zien dat de deelnemers helemaal vrolijk met me samenwerken aan een gezonder eetpatroon, geeft zoveel energie!

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Hi Saskia, Lijkt me hartstikke leuk je straks te mogen adviseren. Veel geluk met je kindje straks!

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Ha Anouk, continue reallife is idd natuurlijk het beste maar ook onbetaalbaar als je geen vriend hebt zoals jij. Daarom heb ik voor whatsapp gekozen 😉

 • Joyce
  20 januari 2015

  Hoi Bart, ik heb best veel kennis over gezonde voeding maar toch lukt het niet om gezond te blijven eten.
  Ben je ook goed in motiveren? Want dat kan ik wel gebruiken!

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Ha Joyce,

  Dit is idd een probleem van veel mensen: onderdeel van de dienst is dat je iedere week een ebook krijgt. Hierin schrijf ik veel over goede manieren om je te motiveren. Dat is namelijk echt het allerbelangrijkst.

  Verder kan ik zeggen dat in de praktijk het supermotiverend werkt dat we direct persoonlijk contact hebben. Ik herinner je aan dingen en doordat je het gevoel krijgt samen met mij te werken aan je eetpatroon is dat extra motiverend merk ik bij alle deelnemers!

  Zie btw net dat je je hebt aangemeld! Superleuk, we appen snel

 • Marieke
  20 januari 2015

  leuk idee om dit zo te doen! Gaat ook lekker snel via de app 😀
  Marieke onlangs geplaatst…Let’s see some moviesMy Profile

 • Lifesabout
  20 januari 2015

  Wat een gaaf concept, lekker meegaan met de tijd! Ik zit nu weer op mijn streefgewicht, maar op het moment dat ik moeite heb met dit vast te houden zal ik er eens over nadenken. Tof!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Natriumarme producten in de test. Deel 2.My Profile

 • Eline
  20 januari 2015

  Wat een toffe manier om mensen via de app te helpen! Dit maakt het zoveel toegankelijker voor zoveel meer mensen en de prijs is inderdaad ook erg aantrekkelijk!
  Eline onlangs geplaatst…Leuke, low budget A-lijn jurkjesMy Profile

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Dank je voor de leuke reactie!!! Verwelkom je graag op de app!

 • Natascha
  20 januari 2015

  Yes, ik app ook met Bart dankzij de post van Kelly op Instagram 🙂
  Ik vond het al erg leuk om twee dagen lang door te geven wat ik at en heb nu adviezen ontvangen voor het ontbijt waar ik mee aan de slag ben gegaan. Tot nog toe gaat het goed, alhoewel het wel wennen is om een ander eetpatroon aan te meten. Ben net een week bezig, dus opgeven is nu nog geen optie 🙂

  Succes voor de anderen die dit ook gaan doen. Het is zeker de moeite waard!

 • Peet
  20 januari 2015

  Kan ik deze app ook kado doen …….

 • Debbie
  20 januari 2015

  Dit lijkt me super handig. Ben voorheen 25 kilo kwijt geraakt, maar door veel stress weer veel aangekomen in korte tijd. Ik weet wat ik moet doen, maar die knop omzetten is zo moeilijk weer. Heb zeker weer die motivatie nodig om door te zetten. Misschien is dit wel iets voor me…
  Debbie onlangs geplaatst…Take a look at my life 3 xlMy Profile

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Natascha! Thanks voor je leuke reactie! Ja het begin is altijd lastig, gaandeweg wordt het steeds makkelijker omdat je ook steeds meer voordelen van gezond leven gaat voelen die weer motiveren! We blijven doorgaan 😉

 • Back2Beauty
  20 januari 2015

  Wat een grappig concept! Ik kan mij goed voorstellen dat dit heel goed is voor mensen die minder gezond eten en een andere leefstijl nodig hebben. Vaak ik de ‘wil’ er dan wel maar hebben ze iemand nodig die hen kan begeleiden 😉 Ik heb zelf een lieve zus die voeding en diëtetiek heeft gestudeerd en van haar kennis pik ik altijd een graantje mee. Ik sport daarnaast 2x per week. Voor mij is zo’n coach niet nodig maar vind het zeker een goed initiatief!!
  Back2Beauty onlangs geplaatst…W7 In The Night Palette | Smokey eye tutorialMy Profile

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Hi Peet,

  Er is geen specifieke coupon die ik je ervoor kan geven maar uiteraard kun je gewoon iemand zich laten inschrijven en de kosten via jouw bank laten lopen! Superleuk dat je iemand ermee wil verrassen!

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  20 januari 2015

  Als Bart nu bij in huis komt wonen (als een blok voor de voorraadkast staan) dan zal ik slagen anders moet ik het toch echt op eigen kracht doen.

  Zonder grap, dit lijkt mij heel handig vooral dat het per app gaat. Ik klik verder voor meer informatie.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…De 10 afvalregels van Viv Online (I’m flabbergasted!)My Profile

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Hi Debbie, Het jojo-effect is idd frustrerend. Daarom zet ik kleine stapjes en kan ik je via de app op de langere termijn ook ondersteunen zodat je het volhoudt. Hierover gaan ook veel ebooks die je bij de dienst krijgt zoals bijvoorbeeld hoe je met terugval om kunt gaan etc! Misschien tot binnenkort op de app!

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Dankjewel voor je leuke reactie!!

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Hahaha prachtige reactie! dankjewel en wellicht tot snel!

 • Eline
  20 januari 2015

  Dit lijkt me een ideaal concept voor mensen die alleen maar een beetje gezonder willen gaan eten en een klein duwtje nodig hebben. Voor de echte eetproblematieken kun je wat mij betreft toch beter persoonlijk contact hebben. Hetzelfde als je heel veel af moet vallen of echt heel je leven om wil gooien. Maar leuk bedacht wel!
  Eline onlangs geplaatst…Samantha viel 44,2 kilo af – AfvalverhalenMy Profile

 • Melissa
  20 januari 2015

  Ik wist ook niet dat het bestond, lijkt me superhandig! Ik heb hetzelfde probleem als Joyce hierboven schetst, weet veel van gezonde voeding af en adviseer mensen om me heen maar het lukt me zelf ook niet om continue gezond te eten terwijl er echt wat kilootjes af moeten 🙁 Ik klik even door voor meer info!

 • Kaboutertuin
  20 januari 2015

  Ik had er ook nog nooit van gehoord, maar wel super handig! Ik heb het zelf niet nodig, met het suikervrije eten gaat het hier vanzelf. Maar zal het eens doorgeven aan een familielid die wel moeite heeft met afvallen.
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Ei muffinsMy Profile

 • milou | Shimmer-pie
  20 januari 2015

  Ik heb me net aangemeld! Lijkt me echt heel leuk!
  Toen je er al over begon op Twitter dacht ik al: Dit wil ik! 🙂

  Dus ik ben nu heel benieuwd!
  milou | Shimmer-pie onlangs geplaatst…Rijst met RoomsausMy Profile

 • Marloes/GLAMOURMOES
  20 januari 2015

  Dat klinkt wel echt goed!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…GLAMOURMOES’ WEEKLY #42 Taart, Vitesse – PSV en carnavalsoutfitMy Profile

 • Joyce
  20 januari 2015

  Leuk en handig! Ik ben toevallig vorige week begonnen om mijn hele eetpatroon en dus levensstijl om te gooien. Tot nu toe gaat het erg goed. En ik wil proberen het echt zelf te gaan doen. Lukt het dan toch niet is dit wel heel handig om achter de hand te houden 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Mama valt af – De eerste weekMy Profile

 • Manouk
  20 januari 2015

  Klinkt inderdaad erg handig? En wordt een voedingsadvies dan ook op jouw wensen afgestemd? Ik wil uiteindelijk 15 kg kwijt, maar wil wel op een verjaardag een taartje pakken, in het weekend een keer een bakje chips of een keertje friet. Niet elke week natuurlijk, maar wel zo af en toe. Ik ga er zeker over nadenken! Want ik zeg steeds wel dat ik wil afvallen, maar ik moet het gaan doen natuurlijk.

 • Sharon
  20 januari 2015

  Hoi Bart

  Een vraagje. Krijg je na die 2 dagen dan een advies met voedingsalternatieven? Wordt hierbij ook rekening gehouden met wat je wel en niet lust etc?

  Zou graag een en ander in mijn voeding aanpassen maar merk dat ik niet goed weet wat ik kan veranderen, en dat ik sommige dingen ook gewoon graag wil blijven eten haha…

  Groetjes Sharon

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Superleuk! Ga je zo appen 😉

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Ha Marloes, ik verwelkom je graag en met de code van Kelly je t voor bijna niks proberen 😉

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Hi Manouk, een van de ebooks heet: het moet wel leuk blijven en gaat precies over wat jij zegt, je moet af en toe niet na hoeven te denken.

  Dat is wat mij betreft ook de kern van gezond eten. Goede keuzes maken 80% van de tijd waardoor je dit de rest van je leven vol kunt houden. Dan kom je vanzelf op je ideale gewicht voor jouw lichaam zonder te jojo-en en heb je niet het gevoel dat je continue ‘op dieet’ bent. Verwelkom je graag!

 • Bart Beukers
  20 januari 2015

  Hi Sharon,

  Nadat je 2 dagen hebt geappt wat je eet krijg je idd de adviezen. Dit gaat niet precies om specifieke gerechten maar meer om samenstellingen van gerechten etc. We overleggen vervolgens dus gewoon wat jij lekker vind en wat voor jou dus zou werken. Das het voordeel van het persoonlijke contact, als jij zegt: ja joh, maar dit werkt niet voor mij. Dan bedenken we samen een andere oplossing 😉

 • angelique
  20 januari 2015

  Leuk! echt een stok achter de deur lijkt mij zo
  angelique onlangs geplaatst…Budget | GezondheidMy Profile

 • Anneroos
  20 januari 2015

  Klinkt goed! Lijkt me leuk om een keer te proberen

 • Nina
  21 januari 2015

  Super idee dit! Kan me alleen wel voorstellen dat Bart het heel erg druk krijgt, is het nog wel handelbaar met zoveel mensen in je whatsapp lijst?

 • Bart Beukers
  21 januari 2015

  Ha Angelique dat is idd precies wat de deelnemers ook zeggen, net dat extra steuntje!

 • Bart Beukers
  21 januari 2015

  Hi Anneroos, met de code van Kelly kan dat voor bijna niks 😉

 • Melissa
  21 januari 2015

  Ja ook aangemeld! Ik ben benieuwd, denk idd dat Bart het erg druk krijgt ineens 🙂
  Melissa onlangs geplaatst…En wéér zijn we verliefd… | Red Rag schoenen voor jongensMy Profile

 • Bart Beukers
  21 januari 2015

  Hi Nina,

  Klopt! Daarom draait whatsapp bij mij op mn computer idd en niet op mn telefoon. Dan had ik nu al overspannen duimen haha. Maar zo gaat het prima en later komen er misschien wel meer foodcoaches met me werken om iedereen te helpen! Zou super zijn

 • Bart Beukers
  21 januari 2015

  Haha Komt helemaal goed! App je straks!

 • Rachelle
  21 januari 2015

  Dit klinkt wel erg goed, ik ben op het moment op een punt dat ik graag wat af wil gaan vallen, maar vooral beter in mijn vel wil komen te zitten en me wat energieker en fitter wil gaan voelen. Het lukt me alleen zelf niet echt de knop om te zetten.
  Ik zal er eens over nadenken om dit te gaan proberen, zit je hier gelijk voor zoveel maanden aan vast of is het per maand opzegbaar?

 • Bart Beukers
  21 januari 2015

  Hi Rachelle! Je kunt het iedere maand opzeggen dus in feite kun je het met de code van Kelly voor 4,95 een maandje proberen! Juist omdat we direct persoonijk contact hebben kan ik net dat steuntje in de rug zijn om die knop om te zetten! Hoop je snel te mogen appen!

 • Mira
  21 januari 2015

  Spijtig dat je vanuit België niet kan inschrijven… Ik had alle gegevens ingevuld maar toen ik wilde betalen kon ik geen Belgische bank selecteren!

 • Bart Beukers
  21 januari 2015

  Hi Mira,

  Stuur me even een mailtje op info@mobile-foodcoach.com

  Dan regelen we dat!

  groeten!

  Bart

 • ellen
  22 januari 2015

  Wat leuk en fijn! Ik probeer al een tijdje gezonder te leven en zon foodcoach lijkt me wel wat. En hij is ook nog eens een leuke veschijning om je door te laten coachen haha! Ik ben benieuwd of dit werkt. Misschien ga ik het ook proberen 🙂

 • Bart Beukers
  22 januari 2015

  Haha dank je wel Ellen. Hoop je binnenkort te mogen appen 😉

 • Bart Beukers
  22 januari 2015

  Haha dankjewel Ellen, hoop je binnenkort te mogen appen 😉

 • Maaike
  22 januari 2015

  Na twee dagen lijkt me wel snel! Het is toch zo dat je over ongeveer een periode van twee weken alle voedingsstoffen binnen moet krijgen.

 • Bart Beukers
  22 januari 2015

  Hi Maaike, Na 2 dagen krijg je idd je eerste advies. Die krijg je drie weken lang, iedere week 1, vervolgens app je weer 2 dagen wat je eet, en krijg je weer 3 weken lang, iedere week 1 advies. Zo gaat het steeds verder. Daardoor krijg ik steeds opnieuw een beeld hoe je eetpatroon zich ontwikkelt. Alle adviezen op 2 dagen baseren zou idd luchtfietserij zijn, daar heb je gelijk in!

  groeten, Bart

 • Lonneke
  24 januari 2015

  Wat leuk!
  Gaat dat eten doorgeven via foto’s of beschrijvingen?
  En moet je het ook doorgeven als je sport?

 • Bart Beukers
  24 januari 2015

  Hi Lonneke, het eten doorgeven gaat meestal in tekst maar mag ook met foto’s natuurlij 😉

  Verder gaat het niet specifiek om sporten maar pas ik wel de adviezen daarop aan als je dat wil.

  Groeten! Bart

 • manon
  31 januari 2015

  Hallo Bart

  Ik zit hier ook al langer aan te denken, om mij voor dit aan te melden.
  Heb via fb ook contact gehad met iemand die dit ook ongeveer op deze manier doet.
  Maar dan was ik veel meer geld kwijt.
  En aangezien wij minima s zijn gaat dat dus niet werken.
  Zou ik jou ook een persoonlijk bericht kunnen sturen??
  Mvg Manon

 • Els
  31 januari 2015

  Ik heb dit ook gedaan, maar ben er alweer mee gestopt het geeft mij niet voldoende motivatie en sturing
  Els onlangs geplaatst…Orange is the new blackMy Profile

 • Bart Beukers
  1 februari 2015

  Hi Manon,

  tuurlijk! leuk dat je enthousiast bent: je kunt me bereiken via info@mobile-foodcoach.com

  Tot snel, Bart

 • Bart Beukers
  1 februari 2015

  Hi Els,

  Jammer dat het voor je niet werkte. Ik hoop natuurlijk dat je je op een andere manier wel kunt motiveren om gezonder te eten!

  Bart

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.