Project Positief Close Up – over familie op ByDagmarValerie

Ik was stiekem best vereerd toen lieve Dagmar mij vroeg voor een bijdrage aan haar ‘Project positief’ project. Een project dat zij al een hele tijd voert op haar blog waarbij ze zich volledig richt op positiviteit. Hiermee wist zij duizenden mensen te inspireren en ook heel veel bloggers, die de #projectPositief tag overnamen op hun blogs. Ze zette dit project voort middels een ‘Close-up’ en interviewde daarvoor een aantal mensen, waaronder mij. Het thema waarover het interview met mij ging was ‘Familie’ waar ik het een en ander over gedeeld heb. Ik wilde dit interview ook graag delen met jullie! Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan verder.

Dagmar: ‘Als ik denk aan familie, dan denk ik aan warmte, liefde, veiligheid en acceptatie. Dat dit niet vanzelfsprekend is, heb ik zelf ook ervaren. Mijn ouders zijn gescheiden en ik heb familie op 1200 km afstand wonen. Dat ik niets tekort ben gekomen, heb ik te danken aan mijn geweldige moeder die mij heeft voorzien van oneindig veel liefde en waardevolle lessen. Mijn moeder is dan ook echt een voorbeeld voor mij’. Een andere mama waar ik veel bewondering voor heb, is Kelly van de blog Kellycaresse.nl. Kelly is een trotse moeder van Lana én zij heeft de stap gezet om fulltime te bloggen. Kelly staat heel positief in het leven en aan mij de eer om haar te interviewen!

Wat is je levensmotto?
Mijn levensmotto is leef je dromen en geniet van ieder moment! Het leven is zo kwetsbaar, ik heb ondervonden dat er dingen in je leven kunnen gebeuren waar je geen vat op hebt en waardoor je met beide benen weer op de grond gezet wordt, dat is niet leuk maar daar kun je wel veel van leren. Daardoor heb ik geleerd het leven te waarderen, te omarmen en te gaan voor het realiseren van mijn dromen, want voor je het weet zijn we oud. Ik besloot daarom om bepaalde stappen in mijn leven niet uit te stellen naar de toekomst maar nu al te verwezenlijken. Zo koos ik ervoor om al jong moeder te worden wat het mooiste is wat me overkomen is, en ik ging mijn droom achterna door volledig voor mijn eigen bedrijf en passie te gaan waar ik nu fulltime mee bezig ben, een droom die uitgekomen is!

Wat betekent familie voor jou?
Familie is voor mij de basis van geluk, de lieve mensen waar je terecht kunt voor steun en vertrouwen en waar je jezelf mag zijn. Ook zijn dit de mensen die met je mee kunnen denken bij het aangaan van bepaalde stappen in je leven en zij zijn de personen die me het meest gelukkig maken.

Was het altijd al een droom van je om een kindje te krijgen?
Absoluut, weer zo’n cliché antwoord maar ik droomde er als klein meisje al van om moeder te worden. Het is het mooiste maar ook het moeilijkste wat ik heb mogen meemaken in mijn leven maar het maakt iedere dag zo mooi. Als ik in de ochtend Lana uit haar bedje haal en haar met een grote glimlach me zie opwachten weet ik dat dit het geluk in mijn leven is.

Je combineert het fulltime bloggen met het zijn van een liefdevolle mama, ben je blij met deze stap en hoe ervaar je het tot nu toe?
Dankjewel voor het lieve compliment. Hier ben ik heel erg blij mee, ik vind het heerlijk om te moederen, voor Lana te zorgen, haar zo dichtbij te zien ontwikkelen en opgroeien en daarbij vind ik het heel fijn om te werken aan mijn eigen bedrijf, vanuit huis. De combinatie maakt mij heel gelukkig. Het is heel erg druk en het is soms echt niet te combineren maar tot nu toe werkt het heel erg goed en maakt het me heel gelukkig. Ik ben dankbaar dat ik deze stap heb durven zetten en dat het zo goed heeft uitgepakt.

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Geloof in je dromen en stel ze niet uit naar de toekomst om ze te verwezenlijken!

Dankjewel Dagmar, dat je mij wilde interviewen over dit mooie thema! Ik wil mijn bezoekers zeker uitnodigen om een kijkje te nemen op de inspirerende blog van Dagmar. Als je een dosis positiviteit kan gebruiken dan ben je bij Dagmar aan het juiste adres. Een vraagje aan jullie: Wat betekent familie voor jou? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

23 reacties

 • Kaboutertuin
  20 januari 2015

  Wat een mooi interview en ik vind jouw positiviteit ook erg mooi! Ik ben ook jong moeder geworden en zou er absoluut ook zo weer voor gekozen hebben. Er is niks mooiers!

  Ik ga zeker even kijken bij Dagmar. Ben wel heel benieuwd!
  Kaboutertuin onlangs geplaatst…Ei muffinsMy Profile

 • Marion
  20 januari 2015

  Ja, ik had ‘m gelezen bij Dagmar. Heel erg mooi! Tof dat je er aan meegewerkt hebt. Familie is voor … op dit punt in mijn leven zijn ze echt mijn steun en toeverlaat. Ik kamp met een depressie en andere klachten en mijn familie zijn echt de mensen waar ik op dit moment altijd op kan terugvallen. De liefde van mijn ouders, zus en tante is echt onvoorwaardelijk en ik had niet zonder gekund op dit moment.
  Marion onlangs geplaatst…Minder Stress Door SmartphoneMy Profile

 • Lifesabout
  20 januari 2015

  Mooi Kelly!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Natriumarme producten in de test. Deel 2.My Profile

 • Eline
  20 januari 2015

  Ik ben voor mijn familie naar de andere kant van NL verhuisd, ik vind het belangrijk om een goede band met ze te hebben 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Samantha viel 44,2 kilo af – AfvalverhalenMy Profile

 • Melanie
  20 januari 2015

  Intervieuws vind ik altijd leuk om te lezen. Nóg leuker zijn ze als ze over positieve dingen gaan en nóg leuker als ze met bloggers zijn die positief ingesteld zijn!
  Erg leuk om dit interview te lezen. De blog van Dagmar heb ik vaker voorbij zien komen en is zeker meerdere bezoekjes waard.

  Fijne dinsdag!
  XoXo Melanie
  Melanie onlangs geplaatst…Bizar masker! Botanical choice Oxygen Bubble maskMy Profile

 • Melanie
  20 januari 2015

  * Interviews
  Melanie onlangs geplaatst…Bizar masker! Botanical choice Oxygen Bubble maskMy Profile

 • Anneleen
  20 januari 2015

  Ik vond het heel leuk om je op de blog van Dagmar voor bij te zien komen! Heb je heel mooi geschreven, Kelly!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 2My Profile

 • Renee
  20 januari 2015

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik pas de laatste tijd echt bewust ben wat familie voor mij betekent. Ik woon sinds een tijdje samen met mijn vriend in een andere stad, en nu onze families niet meer om de hoek wonen merk ik pas hoeveel ze waard zijn. Ik vind het ook heerlijk om mijn schoonfamilie te zijn, waar ik vroeger last had van hoe anders het daar was, vind ik het nu heerlijk! Het is zo leuk om eigenlijk twee families te hebben waar je alles mee kunt delen 🙂

 • Dita
  20 januari 2015

  Mooi interview. Familie is voor mij erg belangrijk. Ik ben geadopteerd en in een heel liefdevol gezin opgegroeid. 5 Jaar geleden zijn mijn ouders gescheiden en dit was natuurlijk verre van leuk. Maar ondanks dat ben ik zo blij met alle lieve mensen om mij heen. Mijn ouders hebben goed contact samen, ook met de nieuwe partners er bij en ik kreeg er 5 jaar geleden een hele lieve schoonfamilie bij want de ouders en broertje/schoonzusje van mijn vriend voelen ook echt als familie.

 • Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla
  20 januari 2015

  Familie is alles voor mij. Mijn gezin daar leef ik voor. Zonder hen leef ik simpelweg niet.

  Mooi artikel van jullie samen!
  Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…De 10 afvalregels van Viv Online (I’m flabbergasted!)My Profile

 • Corinne
  20 januari 2015

  Leuk interview! Ik had het ook al gelezen bij Dagmar, maar leuk om het hier ook nog een keertje te lezen. Kan me voorstellen dat je trots op bent.

 • Marieke
  20 januari 2015

  mooi stukje en mooie antwoorden geef je! Je inspireert mij ook in het jong moeder worden, zou dat zo graag al willen! We denken hier dus steeds meer over na en ook over de dingen die we willen in het leven. Want binnen 1-2 jaar kinderen betekend misschien ook een financieel minder aantrekkelijk leven en dat is voor ons nog best lastig. Jij inspireert mij hierin dat een kindje krijgen wel zo bijzonder is dat al het andere niet zo heel veel meer uit maakt. Dat je soms gewoon moet najagen wat je het allerliefste wilt 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…Let’s see some moviesMy Profile

 • Xaviera
  20 januari 2015

  Ik had het al op de blog van Dagmar gelezen, erg leuk dat je hieraan hebt meegewerkt! Je hebt de vragen prachtig beantwoord! 🙂 Familie betekend voor mij warmte, gezelligheid, liefde en steun.
  Xaviera onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk week 1My Profile

 • beautifulday4makeup
  20 januari 2015

  Wat heb je dit mooi gedaan!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…The Bodyshop Drops of Youth eye concentrateMy Profile

 • Veerle
  20 januari 2015

  Wauw, wat een mooi artikel! Voor mij is familie echt mijn steun en de mensen waarop ik altijd kan terugvallen. Vooral toen ik door een wat moeilijkere periode ging heb ik gemerkt hoe belangrijk familie is en hoe belangrijk het ook voor me is om ze dichtbij me te hebben.

 • Patricia Schmitz-Heres
  20 januari 2015

  Ik had je interview inderdaad gelezen bij Dagmar. Mooi interview!!!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…MAMABLOG | verjaardagsvoorbereidingen treffenMy Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  20 januari 2015

  Wat een mooi interview is het geworden! Ik vind het een heel goed project van Dagmar!
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…[REVIEW] Bath & Body Works – Stress Relief Pillow Mist + Sleep Night Time Tea Body WashMy Profile

 • Vanessa
  20 januari 2015

  Mooi interview! Mijn ouders zijn gescheiden toen ik nog een kind was en daardoor heb ik niet echt veel aan mijn familie, behalve mijn mama. Zij is een echte steun voor mij. Sinds ik CVS heb besef ik maar al te goed hoe belangrijk het is om te genieten van kleine dingen, in je dromen te geloven en te doen waar je gelukkig van wordt. Momenteel ben ik erg vermoeid, maar zodra ik me beter voel, wil ik er volledig voor gaan!
  Vanessa onlangs geplaatst…4 dingen die je kunt doen met baby olieMy Profile

 • Denise
  20 januari 2015

  Ik had hem inderdaad al bij Dagmar gelezen, erg leuk Kelly!
  Denise onlangs geplaatst…Verjaardag cadeautjes!My Profile

 • Saar
  20 januari 2015

  Ik had het interview ook reeds bij Dagmar gelezen, mooi stuk. Met een mooie inbreng van jou natuurlijk!
  Familie is bij mij een dubbel verhaal… Maar daar ben ik samen met mijn Lief een positief verhaal van aan het maken 🙂
  Saar onlangs geplaatst…Persoonlijk | What doesn’t kill you makes you strongerMy Profile

 • Eilish (artisticstateofmind)
  20 januari 2015

  Ik had het al gelezen, erg mooi! Ik zou me ook vereerd voelen, Dagmar is een topper!
  Eilish (artisticstateofmind) onlangs geplaatst…Personal ♥ PAARS HAAR?!?My Profile

 • Seline
  21 januari 2015

  Heel erg mooi geschreven Kelly!
  Seline onlangs geplaatst…Persoonlijk: mijn chronisch zieke zusjeMy Profile

 • Zo simpel is dan geluk
  21 januari 2015

  Mooi om te lezen!
  Zo simpel is dan geluk onlangs geplaatst…#plukhetgeluk | GeluksvragenlijstMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.