Het is toch wel weer tijd om een babybump update met jullie te delen. Ik ben nu 27 weken zwanger, en de buik groeit lekker naar voren toe. Zou men van achteren totaal geen vermoeden hebben dat ik zwanger ben, van voor is de bump toch wel lekker naar voren aan het steken. De outfit die ik draag is heel basic en alledaags, met mijn nieuwe fijne Nike sneakers, een H&M mama jeans en een basic H&M top. It is just all about the babybump in deze foto’s.

Babybuik 27 weken

In deze foto vind ik het wel duidelijker zichtbaar als op de vorige foto. Ik voel me rond, all over the place haha. De buik begint soms al in de weg te zitten met slapen, maar daar vind ik zo wel mijn oplossingen voor. Het blijft gewoon genieten dat gevoel van zo’n kleintje in je buik.

Laat me je reacties weten via de comments, ik ben ook benieuwd hoe andere zwangeren deze groei ervaarden. Ik heb nu toch wel wel het idee dat er een groeispurt gaande is.

Follow my blog with Bloglovin’

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

17 gedachten over “Babybuik 27 weken”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.