Vandaag ga ik jullie met trots mijn nieuwe schoenen showen. Nadat ik deze schoenen (in een andere kleurvariant) had gezien in een outfit of the day op de modeblog van Shirley, was ik verkocht, dit zouden mijn nieuwe schoenen worden. Ik twijfel al een hele tijd om een keer te gaan voor sneakers. Ik dacht altijd dat ik niet zo’n sneaker meisje was. De stap naar lage all stars was voor mij dan ook al groot, terwijl ik die nog wat meisjes-achtiger vind. Ik merk dat ik vooral sleehak en hakschoenen in de kast heb, en tja het is ook nog geen weer om winterlaarzen of de Uggs weer uit te kast te trekken. Mijn voeten hebben behoefte aan comfortabele stappers. Door de klachten met harde buiken en rugpijn is het gewoon extra belangrijk om goede schoenen te dragen. Ik ben gegaan voor de Nike Roshe run sneakers, in het grijs. De zool en het Nike logo zijn wit, en op de bovenkant en achterkant zitten neon oranje accenten.

Nike roshe run is een uitvoering van Nike die ze hebben uitgebracht in talloos veel varianten. Modellen voor dames, modellen voor heren en unisex modellen.

Ook zijn er wel heel aparte uitvoeringen van de Nike schoen ontworpen, dit model zou persoonlijk niet mijn voorkeur hebben hihi.

De variant hierboven is de veilige variant die ik heb besteld. Deze vind ik goed te combineren met verschillende soorten jeans, en de kleur grijs komt regelmatig terug in mijn outfits dus dat vond ik een goede keuze. Ik ben heel erg blij met deze sneakers, en dat ik de stap gewaagd heb en het leven als ‘sneaker girl’ een kans geef hihi. Het voordeel aan deze schoen is dat de stof ademend en elastisch is waardoor ik zelfs, wanneer ik door zwangerschap ooit nog dikke enkels en opgezwollen voeten mocht krijgen, ik nog steeds heerlijk in deze schoenen kan paraderen. Dit zeg ik terwijl ik met mijn vuist afklop op mijn houten bureautje, want tot nu toe heb ik niet nog geen last van gehad. Ik heb deze Nike’s besteld via Stylefile voor 89,95 euro. De verzendkosten waren gratis.

Wat vinden jullie van deze Nikes? Zou jij ze zelf dragen? Of zou je er alleen in de sportschool mee durven vertonen? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

12 gedachten over “Nike roshe run”

  1. Oeh wat een leuke schoenen, al vind ik die met een printje net even te veel van het goede haha.

  2. Hey,

    Ze zijn echt super leuk! Ben al een tijdje naar die schoenen op zoek! Waar heb jij ze gekocht?

  3. Hey, ik wil die schoenen ook echt super graag.
    Ik heb al naar die schoenen op Stylefile.nl gezocht, waar jij ze ook besteld hebt, maar kan ze niet vinden.
    Hoe heb jij ze op die site gevonden?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.