Ask me anything ???

Ik blog vanaf 15 januari dat betekend dat ik nu bijna 7,5 maand aan het bloggen ben, ik vind het daarom wel leuk om een ask me anything te doen. Hoe werkt dat? Heel simpel, in de comments laten jullie vragen achter van dingen die jullie over mij, de blog, zwangerschap, voeding, sport, personal etc. willen weten. Volgende week zal ik een blogje met de antwoorden online zetten. In principe mogen jullie alles vragen, ik ben er zelf vrij in waar ik antwoord op wil geven. Zijn er dingen die je je al een hele tijd afvraagt? Of heb je een vraag die gerelateerd is aan een voedingspatroon, sport, of zwangerschap? Of wil je een persoonlijke kwestie aan mij vragen? Vraag maar raak in de comments! Ik ben benieuwd naar jullie nieuwsgierigheid!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • martinaa89
  28 augustus 2013

  leuk, ben benieuwd! zelf heb ik geen brandende vragen 🙂

 • Anna
  28 augustus 2013

  Wat doe je nu zoal overdag nu je rust moet houden?

 • Dagmar
  28 augustus 2013

  Wauw zo kort pas heb je je blog? Haha dat is niet een vraag om serieus te beantwoorden natuurlijk,maar meer dat ik in shock ben. Ik dacht dat je al langer bezig was. Dan heb ik nu wel een vraag die beantwoordbaar is: waarom ben je begonnen met bloggen en wat heb je eraan gedaan om het zo te laten groeien? Heb je een doel wat je er graag mee wilt bereiken? Maar eigenlijk had ik voordat ik je artikel doorlas een vraag of je het idee niet ontzettend spannend vindt dat je straks moeder wordt. Er groeit een wondertje in jou en straks heb je haar vast, hoe voelt dat? Ben benieuwd! Dikke knuffel Xxx <3

 • aspasiablog
  28 augustus 2013

  Leuk. Zelf weet ik niet zo direct een vraag, maar ik ben benieuwd naar de vragen en antwoorden. 🙂

 • Marleen
  28 augustus 2013

  Wat zou jij jouw ongeboren kindje willen meegeven voor wijze raad voor de toekomst?

 • Kimberly
  28 augustus 2013

  Ik zou wel graag willen weten op wat voor manier jullie denken jullie kindje te gaan opvoeden! Ik bedoel, je hoeft niet een hele verantwoording af te leggen natuurlijk (haha) maar ben je meer van het vrije opvoeden? Of denk je dat je een strenge mama word?

 • blogsvanmiranda
  28 augustus 2013

  Leuk! Ik ben benieuwd naar hoe je het straks gaat combineren met een kindje, je eigen bedrijfje Beautydream, je blog, je thuisstudie, werk in de horeca en dan het huishouden natuurlijk nog. Gaat je minder werken, gaat de kleine naar een kinderdagverblijf? Of heb je andere opvang geregeld?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.