Het is weer donderdag dus personal photo’s tijd! Ik geef jullie weer een kijkje in mijn leven, door foto’s te delen die ik random deel via Instagram. Hierboven zie je het ontbijtje die deze week echt mijn favoriet was! Volle franse kwark, 2 eetlepels cruesli en een halve banaan in plakjes, mjom! Lekker met een kopje koffie en grote groene thee, waky waky! Wat is jullie favoriete ontbijtje momenteel?

Vriendlief en ik hebben sinds kort ook een vaste telefoon en ik richtte dit telefoontafeltje gezellig in, ik vind het wel een matchy combinatie.

Afgelopen zaterdag heb ik jullie al kennis gemaakt met mijn nieuwe schoenen, die vorige week zijn binnen gekomen. Ik ben werkelijk dol op deze nike’s! Ze lopen als op wolkjes en ik betrap mezelf erop ze eigenlijk iedere dag aan te willen, ze matchen natuurlijk niet bij alle outfits dus pas ik momenteel mijn outfits op de schoenen aan, heerlijk!

Wat doe je als je verplicht veel rust moet houden? Ik ga dan aan de hobby, en scrapbooken is een van mijn crea bea hobby’s, waar ik altijd al meer tijd voor wilden maken, en deze er niet voor nam. Nu heb ik die tijd wel, dus heb ik alle vakantie foto’s besteld, fijne freubel spulletjes gekocht om mijn scrapbook box uit te breiden, en mijn rust te pakken en creatief aan de slag te gaan.

Afgelopen vrijdag had ik zin in wat meer make-up, dus maakte ik deze wat opvallendere ooglook. Zoals de meesten van jullie wel weten ben ik ook visagist, en heb ik daar veel opdrachten en werk in gedaan, toch maak ik mezelf wat minder uitgebreid op en merkte ik dat de uitdaging hierin een beetje verdwenen was. Toch heb ik altijd met veel passie mijn eigen make-up gedaan en vrijdag merkte ik dat ik er echt van genoot om wat meer aandacht hier aan te besteden.

Ik had een nieuwe fijne ipad cover besteld, deze is heel fijn omdat deze ook als standaard te gebruiken is zodat je bijvoorbeeld ook liggend op de bank ideaal met de ipad afleveringen van een serie bijvoorbeeld kan terugkijken. De kleur en de stippeltjes vind ik geweldig!

Dit weekend ging ik even met vriendlief naar de stad om lekker daar een hapje te eten voor de lunch. Ik had een tosti met eitje, en krulfrietjes, het was zoveel dat vriendlief mijn krulfrietjes op had, maar de tosti was heerlijk. Vriendlief had een XXL tosti met pikant vlees, het was heel gezellig en lekker!

We hadden vrienden uitgenodigd voor een gezellige avond bij ons thuis en kozen ervoor om Risk te spelen, dit was hartstikke gezellig. Mijn vriend en ik zijn dol op dit spel en spelen het dan ook erg fanatiek, het was een geslaagde avond! (en ik had gewonnen!! haha)

Dit is lieve Winston, het hondje van vrienden van ons, wat een lieverd is dit!

Als je in de ochtend vermoeid en brak wakker wordt, is het heerlijk om uit te kunnen slapen, en fijne muziek op te zetten, dit deed ik dan ook zondag, ik draaide hier ‘waves’  van Mr. Probs, heerlijk nummer!

Maandag had ik een afspraak (controle) bij de gynaecoloog, en die was heel goed gegaan. Onze kleine meid doet het super in mijn buik en groeit mooi binnen de groeicurve, wat was het prachtig om ons kleine meisje weer in beeld te zien! Na afloop was het tijd voor een heerlijke cappuccino met wat lekkers bij de Hema. Wat is de koffie daar toch super!

Dinsdag ben ik van start gegaan met mijn thuisstudie tot Gewichtsconsulente bij het Civas. Les 1 heb ik inmiddels met succes afgerond, en wat is het een interessante studie zeg! Er komt veel biologie, scheikunde, anatomie, voedingsleer en fysiologie in voor en dat vind ik heel interessant. Heerlijk om toch te kunnen studeren ondanks dat ik zoveel rust moet pakken.

Tussen het studeren door nodigde vriendinnetje Vera (die inmiddels 2 straten verder op woont, yeah!) mij uit voor een heerlijke lunch, we maakte panini broodjes, een smoothie van banaan, en kwark, en wat groentjes erbij mmm!

Ik kookte een heerlijke bio Siliciaanse pasta. Deze komt dus wel uit een pakje, maar niet zo’n pakje vol e-nummers en geraffineerde ingredrienten, dit was een uitprobeersel van Eko plaza. Ik had er eigenwijs veel mee groentes in gedaan dan nodig was, maar wat hebben we heerlijk gesmuld. Daarbij maakte ik een salade met homemade vinnaigrette als dressing. mmm!

Ook wil ik jullie met trots mijn moestuin laten zien, die inmiddels flink gegroeid is, al vele courgettes, sla kroppen en tomaten gegeven heeft, en ook nu is er weer een oogst tomaten klaar, heerlijk!

Deze week ben ik 27 weken zwanger! Dit artikel komt op donderdag online, en op zaterdag ben ik alweer 28 weken. Ik zal jullie dan ook weer een update geven van hoe het gaat.

Dit waren de random instagram shots weer van deze week. Hopelijk vonden jullie deze leuk om te bekijken. Ik ben benieuwd naar jullie reacties, laat deze dan achter in de comments als jullie willen. Hoe is jullie week geweest?

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

16 gedachten over “Random instagram shots #4”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.