Antwoorden ask me anything deel 2 : vroegere bijbaantjes, gezondheid, sph studie

QA2

Jullie hebben als het goed is deel 1 van de antwoorden van de Ask me anything al bekeken. Heb je deze niet bekeken? Klik dan hier om deze alsnog te bekijken. Dit is deel 2 waarop ik verder ga met het beantwoorden van jullie vragen. Ik beantwoord de vragen over mijn arbeidsverleden en bijbaantjes die ik gehad heb, hoe het nu met mijn gezondheid gaat, of ik spijt heb van mijn SPH studie en meer. Klik op lees meer om dit filmpje te bekijken.

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Ik ben natuurlijk weer benieuwd wat jullie vonden van dit filmpje. Deze filmpjes waren lekker persoonlijk en dat vind ik leuk om te doen, zo geef ik jullie een kijkje in mijn leven. Deze filmpjes waren lekker comfortabel opgenomen op de bank, een keer wat anders dacht ik. Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor het kijken en voor de mooie vragen die jullie gesteld hebben.

Veel liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

11 reacties

 • Fonghwa
  27 april 2014

  Ah leuk dat je mijn vraagt hebt beantwoord! Je sprak mijn naam redelijk goed uit! Officieel spreek je het uit als Fongwaa 🙂
  Je hebt mijn vraag goed beantwoord hoor. Ik ben het met je eens dat alle banen gelijk zijn. Zo heb ik altijd veel respect voor schoonmakers. Ik zou het zelf niet kunnen doen, maar ze zijn wel nodig. Vooral als ik naar m’n werk ga en ze om 06:30uur het station zien boenen, heb ik veel respect voor ze.
  En wat grappig dat je in Het Land van Ooit hebt gewerkt, als prinses ook nog! Vroeger was ik helemaal fan van Kloontje haha.
  Hee, maar dan heb je toch 3 banen? Kellycaresse.nl, Beautydream en de horeca? Bezig bijtje hoor!
  Leuk trouwens dit soort filmpjes, lekker persoonlijk en zo leren we jou beter kennen.
  Ik zag trouwens in je About Me dat je de minor Agoog in de GGZ hebt gevolgd. Ik ook! En tijdens m’n minor heb ik veel samengewerkt met meiden van SPH. Leuke meiden!

 • Jess
  27 april 2014

  Wat superleuk om je antwoorden te horen. Ik vind je echt zo’n lieve, leuke meid. Ik houd van je filmpjes 🙂
  Jess onlangs geplaatst…Zwanger!!!My Profile

 • Nicole
  27 april 2014

  Echt super leuk om te zien gewoon die filmpjes!
  Dit soort filmpjes mogen vaker hoor.. lekker relax op de bank en vertellen over iets waar je passie over voelt of wat over jezelf gaat. Enorm leuk!
  Nicole onlangs geplaatst…My happy list #2My Profile

 • Sylvia
  27 april 2014

  Geeft zo’n fijn huiskamergevoel, deze filmpjes 🙂
  Sylvia onlangs geplaatst…Verjaardag, wraps & werkMy Profile

 • Mamoesjka
  27 april 2014

  leuk filmpje en inderdaad fijn huiskamer gevoel krijg ik erbij 🙂
  Mamoesjka onlangs geplaatst…Met excuses verbrand je geen calorieën!My Profile

 • Susanne
  27 april 2014

  Leuk filmpje! Ik heb deze eerst aangeklikt omdat ik getrokken werd in de titel door de studie. Ik ben gestopt met mijn studie en moet nu een andere studie gaan kiezen. Ik neig naar mwd maar omdat sph er redelijk op lijkt dacht ik: hé, dat moet ik zien! Leuk om jouw ervaring te horen!
  Susanne onlangs geplaatst…Food(d)iary | Week 17My Profile

 • Anne Solveig
  27 april 2014

  Leuke filmpjes Kelly!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…De running tag – alles over hardlopenMy Profile

 • Anne
  28 april 2014

  Tof filmpje! Heel leuk 🙂
  Liefs!
  http://rodelippen.wordpress.com/
  Anne onlangs geplaatst…Welkom!My Profile

 • ----
  28 april 2014

  Heel leuk fimpje! Wat had je een prachtig antwoord op de vraag wat je zou doen als Lana lesbisch is! Mooi verwoord! Ik vroeg me nog af wat je had gedaan als jij en Yannick juist niet dichter bij elkaar waren gekomen? Wat had je gedaan als je geen trots voelde? Hoe zou je daar mee omgaan?
  Ow en nog een tipje: de rooibos thee met kaneel van de Aldi is echt geweldig! Daar zit ook iets van honing bij! Echt de allerlekkerste! (Hij heet Zuid Afrika)
  Liefs!

 • Vanessa
  29 april 2014

  Wat een leuk filmpje! Ik vond het fijn om naar te kijken met een lekker kopje thee erbij 🙂 mooi antwoord heb je je gegeven op de vraag als Lana lesbisch zou zijn. Ik sluit me volledig bij jou aan!
  Vanessa onlangs geplaatst…NIVEA Body Milk Onder De Douche | Shea BoterMy Profile

 • Michelle
  29 april 2014

  Leuk Q&A filmpje heb je gemaakt Kelly. Hele mooie antwoorden heb je gegeven, heeft mij ook weer doen nadenken. Liefs
  Michelle onlangs geplaatst…Persoonlijk|Mijn zoektocht naar een suikervrij leven.My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.