litala1

Feestelijk servies voor het kerstdiner thuis. Als er iets is wat ik heel erg belangrijk vind, dan is dat ‘eten aan tafel’. Of het nu gaat om het ontbijt, lunch, diner, een kerstdiner, een simpele maaltijd zoals friet, wij eten altijd gezellig aan tafel. Het kerstdiner is zo’n diner waarbij ik extra wil uitpakken met luxere maaltijden, feestelijk servies en een mooi gedekte tafel. Ik laat je vandaag feestelijk servies zien voor het kerstdiner thuis als inspiratie voor de feestdagen en ik eindig met een hele leuke winactie!

Gesponsord door Iittala.

litala2

Hierboven zie je een voorbeeld van een leuke manier van de tafeldekken voor het kerstdiner. Een kerstige servet, wat leuke kaarsjes, een kerststukje op tafel en je tafel krijgt gelijk een kerstlook. De candycane voegde ik toe als geinige extra. Van Iittala ontving ik prachtig servies om de tafel mooi mee aan te kleden. Servies dat voor een speciaal diner als het kerstdiner heel erg geschikt is, maar ook daarbuiten erg mooi is. Het is bewezen dat mensen meer van het eten genieten als het mooi wordt opgediend. Van dit servies word je toch vrolijk!

Het servies van Iittala is van goede kwaliteit en eindeloos met elkaar te combineren. Een heel stuk vrolijker ook dan de standaard witte borden die we normaliter gebruiken. De ontwerpen van Iittala zijn verrassend, tijdloos en functioneel. Iittala verkoopt producten om mee te koken, te tafelen en te decoreren. Dat alles om de maaltijd net wat leuker te maken!

litala3

Zelf combineer ik hier de platte borden uit de Sarjaton lijn (mooie kleur!) met platte kleinere doorschijnende blauwe glazen borden van de Kasthelmi lijn. Dit glas is heel mooi bewerkt met reliëf, zo lijkt het net kristal. De dessertschaaltjes zijn ook uit de Kastehelmi lijn maar die koos ik in wit glas.. Zo mix en match ik deze verschillende items leuk bij elkaar voor een creatief effect. Ik vind het een chique maar ook moderne uitstraling geven.

Wil je zelf ook je serviesgoed een oppepper geven door de mixen en te matchen met Iittala items? Via deze link kun je de producten vinden. Natuurlijk extra leuk met de aankomende feestdagen.

WIN:
Wil jij kans maken op net zo’n mooi setje als in dit artikel? Verzin en maak dan een leuke tafeldecoratie om de tafel nog gezelliger te maken. Deel deze via Instagram onder de hashtag #IittalaNL en tag mij @kellycaresse daarin. Een van die creaties win een serviessetje van Iittala. Over een week maak ik de winnaar bekend.

Wat zijn jullie plannen voor het kerstdiner dit jaar? Thuis, in een restaurant of bij familie? Word jij ook blij van vrolijk en mooi servies en gedekte tafels? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

13 gedachten over “Feestelijk servies voor het kerstdiner thuis + Winactie Iittala”

  1. Wij hebben van Littala dat bekende servies met al die kleurtjes die als een regeboog uitgetekend zijn, echt heel leuk en tijdloos. Leuk artikel!

  2. Ik gebruik al jaren servies van iittala, het gaat echt heel lang mee en blijft heel mooi ook in de vaatwasser. Ik vind die Kasthelmi lijn zo mooi, dat kan ik echt blijven sparen. Het is mooi servies ook voor kerstmis

  3. Wij doen ook thuis een kerstdiner, ik vind het ook een leuke uitdaging de tafel heel feestelijk te bekleden, leuk servies, mooie servetten, leuke decoratie elementjes, i like it

  4. hihi nou je kent ons bankstel, daar plof je zover in weg dat als je ervan wilt eten je het eten in je nek en in je shirt hebt zitten 😛 Aan tafel vind ik dan ook gezelliger zitten

  5. Heer eerlijk eten wij niet altijd aan tafel! Ontzettend leuke winactie. Ik gun het iemand anders, ondanks dat het servies super gaaf is!
    Wij gaan 1 kerstdag bij bij schoonfamilie eten en de tweede bij mijn familie.
    Birgit onlangs geplaatst…Fotoblog week 50My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.