Dia1Vandaag deel ik met jullie vlog #28, die ik afgelopen maandag gefilmd heb. Een dag thuis, ik werkte aan mijn blog, lunchte bij mijn ouders, ging met mijn vader bij een bouwmarkt kijken voor een nieuwe vloer voor de zolder en weddingplanner Claimy kwam langs om allerlei plannen voor de bruiloft concreter te maken. Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vinden, kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd naar jullie reacties, laat ze me weten in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

26 gedachten over “Vlog #28 Trouwplannen, nieuwe vloer en meer”

 1. Hoi Kelly,

  wat een leuk filmpje! Je hebt al een leuke weddingplanner, dus jullie krijgen tips genoeg. Maar mag ik nog een tip geven? Kies voor een fotograaf die een second shooter meeneemt. Ik heb een aantal bruidsreportages gedaan en wat mij altijd frustreerde is dat je een fotograaf tekort komt. Je wilt bij de bruid zijn als zij zich klaar maakt, maar je wilt ook bij de bruidegom zijn als hij zijn ouders een knuffel geeft. Je wil dichtbij het bruidspaar zijn om niets te missen van de emoties, maar je wilt ook een mooie overzichtsfoto’s maken. Tegenwoordig zijn er een aantal fotografen die standaard met een second shooter komen en dat is echt goud! Kijk maar eens bij: http://anouschkarokebrand.com bijvoorbeeld. Haar man Ray gaat altijd mee en je krijgt dan hele veelzijdige foto’s. Succes!
  Evelyn onlangs geplaatst…Cakesmash Kyann – Studio NijkerkMy Profile

 2. Superleuke vlog!
  Ik ben toch heek nieuwsgierig naar de pastasalade! Wil je het recept op de blog zetten?
  Dankjewel! 🙂

 3. Hartstikke leuke vlog! Goed bezig geweest.
  Fijn dat je je ouders zo nu en dan kunt inschakelen. Volgens mij kan je goed plannen!
  Top.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.