Schermafbeelding 2017-02-13 om 14.00.49

Trots op jezelf zijn, het mag, doe je ook mee? Door de blog van Shirley en Geertje werd ik geïnspireerd om ook voor mezelf de punten op te gaan schrijven waar ik trots op ben. Soms zijn we zo hard van onszelf, vinden we dat we het niet goed genoeg doen, maken we onszelf onzeker en sta je niet stil bij dat wat je wel bereikt hebt. Om mezelf dat extra schouderklopje te geven en om jou te motiveren dat ook te doen, deel ik vandaag de punten van mezelf waar ik trots op ben.

7x Waar ik trots op ben aan mezelf!

meiden

 1. Allereerst het moederschap: Dat ik twee gezonde dochters mocht krijgen, dat mijn lichaam, met haar ‘mankementen’ zoals dat soms voelt’, twee kinderen op de wereld heeft gezet. Iets wat totaal niet vanzelfsprekend is en waar ik me ook bewust van ben. Twee gezonde grote meiden die stralen van levensvreugde, die me zo trots maken, waar ik mama voor mag zijn.
 2. Ons huwelijk: Ik ben trots op Yannick als mijn man, hoe wij al 6,5 jaar dolgelukkig zijn. Soms kan ik het haast niet geloven dat ik de lucky girl ben die getrouwd mag zijn met de man van mijn dromen waar ik nog steeds hartstikke verliefd op ben. Die me nog steeds laat blozen, kriebels in mijn buik geeft, maar die me ook terecht wijst wanneer dat nodig is en ik hem. We maken ook ruzie, dat hoort er ook bij maar we hebben een relatie waarin we elkaar versterken en gelijk zijn aan elkaar, een huwelijk waarin we twee gezonde dochters grootbrengen en wat ons een mooi gezin maakt, ik ben trots en dat voelt goed om uit te spreken.
 3. Mijn diploma’s: Van mijn HAVO diploma tot aan mijn HBO diploma SPH, maar ook mijn rijbewijs (dit is geen diploma maar een ‘papiertje’  dat ik niet zonder slag of stoot gehaald heb) ik ben er trots op. Ik werk dan misschien niet als SPH-er, de opleiding heeft me gebracht tot waar ik nu sta en in de dagelijkse praktijk pluk ik daar de vruchten van. Van het ondernemende denken tot het sociale en creatieve aspect.kelly4
 4. Mijn bedrijf Kellycaresse.nl maar ook Beautydream dat ik voorheen had. De ondernemersgeest die ik heb. Ik ben niet opgegroeid met ondernemers, ik heb er de ballen verstand niet van, ik deed maar wat. Maar ik had mijn dromen en die ben ik tot de dag van vandaag achterna aan het gaan en dat maakt me trots. Ik heb de leukste baan van de hele wereld, ik geniet van iedere letter die ik typ, elke seconde van iedere video die ik zelf edit, elke bewerking in foto’s die je ziet en ieder spelfoutje komt uit mijn hand. Ik heb zoveel geleerd, fouten gemaakt, kritiek gehad, heel veel fijne feedback gehad, ik ben uitgelachen, maar niets heeft mij ooit tegengehouden tot het doen waar ik zo blij van word. En ik leer nog iedere dag bij, ik ben gewoon ik en dat is denk ik de kracht van Kellycaresse.nl
 5. Ik heb geleerd om beter voor mezelf te zorgen en mijn grenzen aan te geven: Waar ik voorheen mezelf uitputte door 6x per week te sporten, alsmaar door te gaan op werkgebied, sociale contacten en privé, pak ik nu de rust die mijn lijf nodig heeft. Ik heb ook periodes gehad waarin ik wekelijks 2-3x in Amsterdam te vinden was, mezelf echt voorbij liep, maar die tijden zijn voorbij. Ik kies voor mezelf, mijn gezondheid en daarmee voor mijn gezin. Soms ben ik nog geneigd teveel te plannen, maar inmiddels zeg ik dan op tijd afspraken af en zal ik ze meer verspreid inplannen. Ik denk niet meer ‘wat zal de ander ervan vinden’, want niemand heeft wat aan mij als ik dingen doe waar ik mezelf mee voorbij loop :).
  actievandedag
 6. Als verlengstuk van het vorige: Ik ben minder gaan werken. Werkte ik voorheen wel 60 uur per week, echt elke dag, werk ik nu parttime dus zo’n 3 dagen per week. En op die andere dagen ben ik gewoon vrij. Dan beperk ik het openen van mijn mailbox en dan schuif ik alles door naar maandag. Er zal eens een spoedopdracht tussen zitten en social media gaat wel continue door (dat voelt niet als werken), maar in principe houd ik me al een hele tijd aan die drie dagen per week en dat doet me goed. Ik hou zoveel van mijn werk dat ik daarin aan mezelf voorbij kan schieten. Ik wil dit werk nog heel lang kunnen doen en daarom is het belangrijk om grenzen voor mezelf te stellen. Dat verbetert ook de kwaliteit van mijn artikelen en video’s. Ik koos om minder te werken en daarbij ook de consequenties zoals dalende bezoekersaantallen en views op mij te nemen, maar gek genoeg is niets minder waar. Mijn bezoekersaantallen zijn meer gestegen, ik richt me nog meer op de items op mijn blog die ik écht leuk vind om te maken en volgens mij plukt dat zo zijn vruchten af. Ik geniet nog meer van mijn werkdagen, maar ook van mijn vrije dagen.
 7. Ik ben trots op mijn discipline om gezond te leven en met regelmaat te sporten: Ik put mezelf er niet mee uit, ik sport nu zo’n 2 keer per week en dat voelt heel fijn. Ik eet gezond, geniet met mate van wat extraatjes maar houd zo mijn lichaam zo gezond als mogelijk. Doordat ik diabetes heb, word ik 24/7 met de neus op de feiten gedrukt, eet ik ongezond dan moet ik vervolgens boeten met hoge bloedsuikers, vermoeidheid en lichamelijke ongemakken. Af en toe snacken is prima, maar ik doe dit echt met mate om zo goed voor mezelf te zorgen. Ik ben er trots op dat ik dit discipline al jaren kan opbrengen.

Ik ben heel erg benieuwd waar jij trots op bent! Ben je ook blogger? Neem deze tag die bedacht is door Geertje, dan zeker over! En voor iedereen die dit leest: Waar ben jij trots op van jezelf? Geef jezelf dat schouderklopje en laat het me weten bij de comments, ik ben heel nieuwsgierig. Je mag trots zijn op jezelf namelijk!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

27 gedachten over “7x Waar ik trots op ben!”

 1. Ik ben trots dat ik op zaterdag 4maart jl voor het eerst moeder ben geworden van een prachtige dochter, ik zag heel erg tegen de natuurlijke bevalling op, maar ik heb het gedaan!! Had ik echt trots gevoel over!! Liefs

 2. Wat een goed idee, we staan inderdaad te weinig stil bij deze punten. Ik ben trots dat ik een gezonde dochter op de wereld heb gezet, dat ik altijd maar positief blij en doorga, ondanks alles wat ik in mijn leven heb meegemaakt. En ik ben trots op mijn blog, die pas sinds september bestaat maar al ontzettend gegroeid is!
  Karin onlangs geplaatst…Hoe is het om een jonge moeder te hebben?My Profile

 3. Nancy de Groot

  Nummer 4 heb je heel mooi geschreven ?

  2 jaar lang heb ik van heel veel mensen de vraag gehad: “zeg.. wanneer komt er gezinsuitbreiding?” Wat mensen niet wisten is dat wij al 2 jaar bezig waren.. Iedere vraag/opmerking en mijn stille verdriet deden veel pijn.
  Ik ben trots op de wijze waarop ik dit verdriet iedere keer weer een plekje kon geven.. Zonder de medische molen in te hoeven was daar onze zwangerschap. Wat ben ik ontzettend trots op ons lieve, mooie, vrolijke mannetje en op ons als gezin ❤

 4. Dit zijn zeker dingen waar je heel trots op mag zijn! Vooral nummertje 6 vind ik heel knap. Het is makkelijk om door te draven, terwijl het juist heel knap is om aan te geven dat het genoeg is en je rust te pakken. Knap!
  Loes onlangs geplaatst…Mijn WishlistMy Profile

 5. Heel leuk artikel Kelly!

  Leuk hè, om inspiratie bij andere op te doen. Trots zijn is een heel mooi onderwerp. Ik snap dat je mega trots bent! Je hebt onwijs veel bereikt.

  Ik ben trots dat ik door dat ik de liefde van mijn leven verloor ik mijn liefde voor het leven heb ontdekt! Ik ben daar heel erg dankbaar voor.
  Lisette onlangs geplaatst…Weekvlog 4 | Naar de bioscoop en uiteten | LizlovelifeMy Profile

 6. Hele mooie punten en ook goed om een keer hardop te zeggen.
  Ik ben trots op het feit dat ik met mijn hartafwijking en een verleden met depressie nu zo’n mooi en druk gezin heb. Het is weer elke dag genieten
  Rachel onlangs geplaatst…AvondroutineMy Profile

 7. Je mag zeker trots zijn! Mooi dat je een balans kan vinden in allerlei zaken die veel aandacht vragen. Het is best lastig dan ook nog aan jezelf te denken.

 8. Ik ben trots dat ik ondanks mijn lichamelijke beperking toch een eigen huis heb , ook ben ik heel erg trots op mijn verloofde❤en op wat we samen bereikt hebben !

  Liefs laura.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.