3x Zwangerschapsoutfits in de make-over

5x-3

Je comfortabel en mooi kleden in de zwangerschap kan best een uitdaging zijn. Je komt wat kilo’s aan, krijgt meer rondingen en je eigen kleding zit niet meer lekker en gaat knellen rondom je groeiende buik. Het is tijd voor zwangerschapskleding die lekker zit maar ook modieus is. Onlangs plaatste ik op Instagram en Facebook een oproepje omdat ik twee zwangere dames mocht verrassen met een compleet nieuwe zwangerschapsoutfit van Noppies. Super gaaf! Deze mochten zij dan samen met mij uitkiezen in de compleet vernieuwde Noppies Brandstore in Rotterdam. Vorige week was het zover, de twee zwangere winnaressen kwamen naar de feestelijke winkelopening toe om zich helemaal in het nieuw te laten steken en het resultaat daarvan en mijn nieuwe outfit laat ik je in dit artikel zien. Kijk je mee?

noppies1Feestelijke opening van de winkel! Ik draag hier een Noppies positiejurk met een hoge taille band. Erg blij mee! Ps. de ballonnen zijn helemaal in de Kellycaresse kleuren, zo leuk! 😉

noppies7

noppies6

noppies3

De feestelijke opening van de vernieuwde Noppies Brandstore in Rotterdam was heel geslaagd. Alles was mooi versierd met ballonnen en er waren lekkere hapjes en (alcoholvrije) drankjes aanwezig. De winkel oogt heel ruimtelijk en fris. Er is kleding voor de zwangere vrouw, zwangerschapslingerie en borstvoeding lingerie, maar er is ook mooie en lieve babykleding te koop. Ook verkopen ze er leuke (kraam)cadeautjes, kinderboekjes en accessoires.

noppies8

Dit is Esther, bijna 15 weken zwanger van haar eerste kindje en dit is haar ‘before’ outfit.

noppies9

Dit is Jodi, net 20 weken zwanger van haar tweede kindje en dit is haar ‘before’ look.

noppies4

Tijd om rond te snuffelen in de rekken. Er wordt zwangerschapskleding verkocht van Noppies en Supermom. Je wordt er uitgebreid geadviseerd door hele vriendelijke medewerksters die alle tijd voor je nemen. Zij zijn expert op het gebied van zwangerschap, je groeiende buik en welke kleding daar comfortabel maar ook hip bij past. Heel prettig om hier goed advies in te krijgen.

noppies10

Esther ging voor deze Supermom outfit. Een mooi grijs denim jasje wat ze ook na de zwangerschap nog kan dragen, een geel shirt en een grijze zwangerschapsjeans. Een mooie, sportieve en comfortabele look die haar prachtig staat!

noppies11

Jodi ging voor deze Supermom positiejurk, wat een mooi plaatje! Deze jurk groeit mooi mee met haar zwangere buik waardoor ze deze de gehele zwangerschap kan dragen (net als alle zwangerschapskleding van Noppies en Supermom). De stoffen zijn gemaakt op de groei (fijne stretch) en zitten heel comfortabel. Er is echt over nagedacht hoe de kleding je buik het mooist accentueert en het meeste comfort biedt.

noppies12

noppies13

Ik werd ook verrast met een prachtige Noppies outfit. Een mooie zwart-wit gestreepte positiejurk, een panty die je heel comfortabel tot boven je buik draagt en een stoer denim jasje.

noppies14

We mochten alledrie ook een lingeriesetje van Noppies uitkiezen. Zelf had ik hier al twee setjes van omdat deze ook ideaal zijn bij het geven van borstvoeding. Dit bovenstaande setje koos ik uit. Een donkere taupe kleur met een slipje dat fijn rondom het begin van je buik valt, en een voedingsbh met een mooi kantje erop. Ook als je geen borstvoeding geeft kun je deze natuurlijk mooi (blijven) dragen.

Schermafbeelding 2017-05-15 om 12.20.14

3 Mommy-to-be’s op een rij in onze nieuwe zwangerschapsoutfit. We zijn er allemaal zo blij mee en kunnen hier nog heel wat weekjes van genieten met onze groeiende buiken.

Ik ben benieuwd wat jullie van onze nieuwe zwangerschapsoutfits vinden. Waar let jij op bij de aanschaf van zwangerschapskleding? Waar droeg of draag jij het liefst tijdens de zwangerschap? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

24 reacties

 • simpel, met een snufje liefde
  23 mei 2017

  Wat een mooie outfits! Ik vind vooral de jurkjes erg leuk. Bij mij moest de kleding vooral erg lekker zitten en ik droeg het liefst dingen die niet te erg om mijn buik zaten omdat die nogal erg gevoelig was.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Mama is het zat….mama STAAKT!!!!!My Profile

 • Frank
  23 mei 2017

  Ik weet nog goed toen mijn vrouw haar kleding aan moest schaffen. Ze hebben tegenwoordig alles en voor mijn vrouw moest het dan ook echt comfortabel zitten en mooi zijn! Ik vind jullie oufits echt mooi! Dit zou mijn vrouw ook zo dragen ?!
  Frank onlangs geplaatst…Het bevallingsverhaal geschreven door een papaMy Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  23 mei 2017

  Ik vind vooral de streepjes jurk erg leuk. Ik heb niet echt zwangerschapskleding gekocht of gedragen, op een positie jeans en een positie panty na. Tijdens allebei mijn zwangerschappen droeg ik mijn normale kleding. Ik droeg dan mijn positie jeans met een shirt of een jurkje.
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Vanaf welke leeftijd je kind vlogs/video’s laten publiceren op YouTube?My Profile

 • Patricia
  23 mei 2017

  De jurken zien er prachtig uit. Ik heb vooral baggy broeken gedragen.
  Patricia onlangs geplaatst…Doodziek en een kinderwens: Dennis Verweijen verteltMy Profile

 • Nicole
  23 mei 2017

  Super leuke setjes! Ik lette er altijd op dat het vooral comfortabel zat! Als er iets irriteert op een baby buik zijn het randjes en naadjes.
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog XXL | Primark – H&MMy Profile

 • Marloes
  23 mei 2017

  Wat een gave outfits! Bijna jammer dat ik zelf niet zo’n mooie buik meer heb om erin te stoppen!
  Marloes onlangs geplaatst…Tips tegen haaruitvalMy Profile

 • Zebrazonderstrepen
  23 mei 2017

  Wauw leuke outfits. Ik ben vooral fan van het gestreepte jurkje. Staat je buikje al mooi in
  Zebrazonderstrepen onlangs geplaatst…Interlaken met Vacansoleil TIP!My Profile

 • Nicole
  23 mei 2017

  De jurkjes vind ik het leukst! Moet wel zeggen dat ik zoveel mogelijk gewone kleding heb gedragen. Dus lange shirts gekocht en lange stretch jurken. Vaak van die basic dingen. Maar een goede Zwangerschaps broek kan zeker niet ontbreken dus daar kocht ik er wel een paar van!
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn verwachtingen van de kraamweekMy Profile

 • Tineke
  23 mei 2017

  Heel mooi, ik vind die zwangerschapsjurkjes vooral erg leuk.
  Liefs

 • Dewi
  23 mei 2017

  Supermooie outfits dames! Noppies vond ik echt een fijn merk, had er ook wel wat van hangen. Zat fijn en gewoon “hip”
  Dewi onlangs geplaatst…Fidget spinners…de musthave! Nieuwe rageMy Profile

 • Kelly
  23 mei 2017

  Erg mooie outfits waar jullie alle 3 in stralen ! Mooi uitgekozen !
  Kelly onlangs geplaatst…365 plates #172 bruin braden en rustig aanMy Profile

 • chucky1012
  23 mei 2017

  Jullie zien er prachtig uit in de mooie outfits!

  Xoxo

 • Jodi - liefthuis
  23 mei 2017

  Jaaaa was zo leuk, mooie foto’s, morgen toevallig mijn verslagje van onze leuke dag op mijn blog ?
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Bumpdate week 21 & 22: lichaam loopt achter, nesteldrang en de verbouwing…My Profile

 • Nicole
  23 mei 2017

  Die tweede jurk van Jodi is echt prachtig!!!
  Nicole onlangs geplaatst…De leukste Disney kostuums voor kinderen!My Profile

 • Irene
  23 mei 2017

  Jullie zien er prachtig uit!
  Ik ben helemaal fan van het jurkje van Jodi en van je eerste jurkje Kelly.

  Bij jullie is al goed te zien dat jullie een kindje verwachten. Ik ben nu 19 weken en van veel mensen hoor ik dat het nog nauwelijks zichtbaar is (zelf zie en voel ik het wel). Gewone kleding past nog allemaal.
  Achja, zal binnenkort wel komen

 • rachel
  23 mei 2017

  helemaal super gaaf de outfits 😀 en je kan je echt leuk kleden hoor als je zwanger bent 😀 ik liep het liefst rond in een trainingsbroek of korte broek en kleden mij alleen aan als ik de deur uit moest hahah. Dat gestreepte jurkje staat je echt gaaf mop 😀
  rachel onlangs geplaatst…Nieuwe madness-gate…My Profile

 • Loes
  23 mei 2017

  Wat leuk! Je hebt een mooi jurkje uitgekozen!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #14 – 13 tot 17 meiMy Profile

 • Marianne
  23 mei 2017

  Leuke outfits! Voor elke gelegenheid zit er iets bij. Zelf draag ik veel verschillende soortenkleding, een heb dus ook voor de meeste gelegenheden wel wat in huis. Mar het liefst draag ik gewoon een spijkerbroek met een shirtje. Niet zo strak om mijn buik.
  Marianne onlangs geplaatst…Onze luierroutineMy Profile

 • Mirjam
  23 mei 2017

  Super mooi! Noppies is sowieso een heerlijk merk natuurlijk. Leuk dat jullie zo goed geslaagd zijn!
  Mirjam onlangs geplaatst…Zindelijk worden doe je zo!My Profile

 • Cynthia
  23 mei 2017

  Super coole kleding! Jouw gestreepte jurkje is helemaal mijn ding!!!
  Cynthia onlangs geplaatst…Moge het je kracht gevenMy Profile

 • Essma
  23 mei 2017

  Mooie setjes hoor! Zeanherschapskleding van Noppies zit heerlijk altijd!!
  Essma onlangs geplaatst…Kindergarten vs PeuterspeelzaalMy Profile

 • Essma
  23 mei 2017

  Zwangerschapskleding*

 • Femke
  23 mei 2017

  Wat een mooie outfits, leuk dat je twee dames zo mocht verrassen. Jij hebt ook een hele mooie jurk gekregen :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: De lente tagMy Profile

 • Jessica
  24 mei 2017

  Jullie zijn prachtig en wat een mooie outfits hebben jullie gekozen!
  Jessica onlangs geplaatst…Review Film – The Zookeeper’s WifeMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.