VLOG: 20 weken zwanger – Weekendje weg en zwemmen

2

In de nieuwste Kellycaresse weekvlog ben ik 20 weken zwanger en neem ik je mee in een heel gezellig weekje! Zo had ik wat hele leuke afspraken waarin ik je mee achter de schermen neem en gingen wij een weekendje weg naar Roompot Weerterbergen met ons gezin. En wat ook nieuw is: De Intro Jingle en het outro liedje! Deze liet ik speciaal voor mij maken en heeft daarom denk ik helemaal de Kellycaresse feeling. Ik ben super benieuwd wat jullie ervan vinden. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

 

 

 

 

Hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke weer afgelopen weekend? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments en wat jullie van de intro en outro muziek in deze vlog vonden.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

19 gedachten over “VLOG: 20 weken zwanger – Weekendje weg en zwemmen”

 1. Leuken intro & outro. Zo te zien genoten jullie echt van jullie weekendje weg! Hoop dat ik voor de bevalling van ons aankomende kindje ook nog zoiets kan doen met mijn gezinnetje.

 2. Wat een leuke jingle (zeg je dat zo). Wat een heerlijk volle week weer. Maar wel eentje met heel veel gezelligheid! Ik blijf het zeggen je bent prachtig zwanger!
  Sylvia onlangs geplaatst…De I love sleep tag!My Profile

 3. Wat een gezellige vlog weer! Je jingle is helemaal Kellycaresse inderdaad dus ik denk dat iedereen hier snel aan gewend zal zijn.

 4. Leuke jingle! Had je de vorige ook speciaal laten maken of is dit de eerste keer? Echt heel mooi geworden hoor, past bij je website 🙂 En wat heb je toch een blije meisjes! Echt heerlijk om hun schaterlachjes te horen!
  Marianne onlangs geplaatst…Onze luierroutineMy Profile

 5. Het intro liedje is inderdaad heel erg leuk geworden en inderdaad helemaal – Kelly! 😉 Super schattig, die roos gelakte nageltjes van Lana. En wat fijn dat jullie er weer een weekendje op uit konden. Heerlijk, zo genieten met het gezinnetje!
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.