5

Leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe weekvlog, de vlog waarin ik mijn 24e zwangerschapsweek in ga en waar je al onze vakantievoorbereidingen in kunt zien. Ik pak onze koffers in, pas wat zomerkleding en mijn badkleding van Noppies voor op vakantie. Ik kocht een nieuwe camera waar ik voor het eerst mee film (vanaf halverwege). Vertel wat over mijn gezondere en fitte voornemens in deze zwangerschap. Heb twee keer een hele gezellige BBQ, de kindjes gaan lekker zwemmen met Mila van Kim en meer gezelligheid in deze vlog. Kijk je gezellig mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

 

Deze vlog komt online tijdens mijn vakantie, maar heb ik ervoor al opgenomen zodat ik geen weekvlog zou overslaan. Zodra ik terug ben van onze vakantie ga ik gelijk aan de slag om de vakantie vlog te editten en deze hoop ik volgende week woensdag met jullie te kunnen delen. Dat beloven hele leuke beelden te worden van onze vakantie in Kroatië. 

Ook hebben jullie nog een uitgebreid fotoverslag van onze vakantie tegoed. To be continued 🙂

Hopelijk vonden jullie dit een leuke vlog! 🙂 Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

17 gedachten over “24 weken zwanger : Koffer inpakken, vakantie voorbereidingen”

 1. Inpakken voor een vakantie daar begin ik altijd al heel vroeg mee. Meestal heb ik de koffer(s) twee weken voor vertrek al grotendeels ingepakt. Twee dagen voor vertrek pak ik hem weer uit en en opnieuw in en kijk of er niks uit kan (neem altijd teveel mee)Wat dat betreft kan het mij meestal niet snel genoeg gaan haha
  Sylvia onlangs geplaatst…Ergernissen in de supermarkt!My Profile

 2. Inpakken voor de vakantie ? ik ben heel erg van het laatste moment, maar ben gelukkig nog nooit iets belangrijks vergeten.
  Frank onlangs geplaatst…SimplicityMy Profile

 3. Leuke vakantie toegewenst! Ik las je tips voor de autorit voor de meisjes, heb je ook tips voor zwangere vrouwen zelf? Ik ga namelijk ook nog op vakantie tijdens mijn zwangerschap en het is mijn eerste kindje
  Lynn onlangs geplaatst…OntbijtcakeMy Profile

 4. Wat een leuke vlog weer. Op insta zag ik al mooie vakantiefoto’s voorbij komen.
  Inpakken ben ik altijd heel slecht in. Hele huis ligt vol ik pak het 6x uit om weer opnieuw te beginnen.
  Geniet nog lekker van je vakantie ik ben benieuwd naar je verhalen
  Rachel onlangs geplaatst…Het verhaal achter mijn tattooMy Profile

 5. Leuke vlog weer! En wat bereid je je vakantie goed voor! Ik pak zelf altijd pas op het laatste moment in, kan de spullen tot die tijd nog niet missen. Wat geef je Aimy in de video voor ontbijt? Misschien vindt min dochtertje dat ook wel lekker 🙂
  Marianne onlangs geplaatst…Ode aan de wasbare zwemluierMy Profile

 6. Kelly Caresse

  Dankjewel 🙂 ik wissel voor Aimy af met 2 bruine boterhammen met bijv smeerkaas of ik maak brinta met amandelmelk en wat pindakaas in de magnetron klaar, en soms havermout 🙂

 7. Wat een mooie, nieuwe camera! Veel film – plezier er mee! 😉 Hopelijk zijn jullie ondertussen volop aan het genieten van jullie vakantie of hebben jullie een fantastische vakantie achter de rug… 🙂 Ik ben trouwens benieuwd hoe de Fitbit Alta je bevalt, deze wil ik binnenkort misschien ook aanschaffen. Lijkt me inderdaad een duwtje in de rug om toch wat actiever bezig te zijn!
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.