19 weken zwanger update: We hebben een naam voor je

19weken

19 weken zwanger update. En nu dit blogje online komt ben ik alweer 20 weken zwanger, ik wil niet weer met hetzelfde cliché beginnen maar, echt wat gaat het snel. Daarom vandaag de update online hoe de 19e week verlopen is. De foto van hierboven laat wel heel trots mijn nieuwe tas zien, maar hè het gaat even om de belly ;). Vandaag weer eens een update van hoe het gaat, afgelopen maandag had ik een normale gynaecologische controle en daar zal ik wat over delen en ik deel wat meer details over hoe het nu met me gaat. Binnenkort vindt de 20-weken echo plaats, daar ben ik best zenuwachtig voor. Owja, we hebben een meisjesnaam gevonden, daar vertel ik ook nog wat over.

Hoe het nu gaat? Eigenlijk wel goed, dat zeg ik heel positief terwijl mijn diabetes nogal wat haperingen geeft, maar met de zwangerschap gaat het goed. Ik heb weer voldoende energie, heb niet meer dagelijks behoefte aan een middagdutje, ben niet misselijk en verder groeit alles lekker door. Wel heb ik alle bekende zwangerschapskwalen, zo begon van de week het brandende maagzuur, liggen mijn darmen nogal overhoop (tmi) en ben ik continue verkouden. Ook groei ik enorm, mijn buik is al een grotere ronde bal geworden en dat merk ik ook wanneer ik wil opstaan, wil omdraaien in bed en wanneer ik mijn veters wil strikken. Gelukkig heb ik bijna nooit schoenen met veters aan ;). Iedere keer als ik die buik weer ervaar ,bij het opstaan bijvoorbeeld, denk ik, owja we gaan die kant weer op, net als tijdens vorige zwangerschap. Wel leuk om daaraan terug herinnerd te worden want het blijft iets speciaals, zo’n skippybal op je lichaam :P. Naast dat heb ik ons meisje weer mogen voelen. Af en toe schopt en vlindert ze er lekker op los en ook Yannick heeft dit al mogen voelen toen hij met zijn hoofd op mijn buik lag en tegen ons meisje praatte. Zo speciaal!

Afgelopen maandag had ik een afspraak met mijn internist, diabetesverpleegkundige en gynaecoloog. In het Jeroen Bosch ziekenhuis zijn ze heel slim, ze plannen deze afspraken gewoon in een carrousel, ideaal! Dat scheelt een hoop ritjes op en neer. Als eerst de afspraak bij de gynaecoloog met echo. Ons meisje ligt er mooi bij, de baarmoeder is goed gegroeid, ze heeft voldoende vruchtwater om zich heen en we mochten haar hartje weer horen. Dat is het mooiste geluid wat er is als je zwanger bent. Die afspraak liep dus lekker soepel. Daarna naar de internist en diabetesverpleegkundige. Het is de tweede zwangerschap met diabetes (ik zal ook nooit anders ervaren) maar deze afspraak was voor mij een extra confrontatie in mijn gezicht.

Bron

Diabetes hebben en zwanger zijn is hard werken, dat merk ik al heel de dag door en dat kwam ook weer naar voren tijdens de afspraak. Ik ben veel bezig met het controleren van mijn bloedsuikers, het op gecontroleerde tijden eten en het tijdig bijbolussen van insuline. Doordat ik verder in mijn zwangerschap kom, word ik steeds insuline intoleranter. Mijn lichaam heeft dus steeds meer insuline nodig voor hetzelfde effect, maar hoeveel? Dat is iedere keer een raadsel. Zonder dit al te ingewikkeld te maken voor jullie, betekent dit dat ik nog meer moet letten op iedere hap of slok die ik eet/drink en uitvogelen hoeveel insuline er voor nodig is. Dit was voor de zwangerschap al zo maar de ongecontroleerde hormonen maken dat er soms geen pijl op te trekken is. Gelukkig denken ze in het ziekenhuis heel goed mee. Ik ga vanaf nu dagelijks een eetdagboek bijhouden en mijn dagcurven opsturen naar het ziekenhuis zodat zij tijdig kunnen ingrijpen zodra mijn hormonen alles steeds weer in de war schoppen. Ik ben zo dankbaar om zwanger te mogen zijn en ik vind het een hele bijzondere en mooie periode, maar hard werken is het wel door de diabetes.

En dan nog iets, we hebben de naam van ons meisje gekozen! Dankjewel allemaal voor de vele suggesties. Meer dan 224 comments mochten wij ontvangen waarin een heleboel mooie meisjesnamen stonden. De meisjesnaam die we gekozen hebben stond ook tussen de comments, hoe leuk! Jullie hebben ons dus zeker een handje geholpen, dankjewel daarvoor.

Dit was de update voor deze week, ik ben benieuwd naar jullie reacties. Ben je ook zwanger of heb je die wens? En hoever? Laat het me weten, vind ik heel leuk om te lezen. Anoniem reageren mag ook 😉

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

66 reacties

 • Tamara
  7 oktober 2015

  Wat ontzettend fijn dat jullie een naam hwbben gevonden! Mooi op tijd! Ik vind het maar knap hoor hoe je het doet met diabetes en je zwangerschap!
  Tamara onlangs geplaatst…Life with Lauren. 4 maanden oud!My Profile

 • Mendy
  7 oktober 2015

  Leuk artikel weer!! Confession; Ben benieuwd of ik nou de enige ben die naar de namenblog ben gegaan om in de comments te kijken welke namen erbij staan! :-))

 • Mendy
  7 oktober 2015

  Leuk artikel weer!! En je hebt echt een meidenbuik. Mijn buik was zo anders!
  Confession; ben benieuwd of ik de enige ben die terug geklikt heeft naar het namenartikel om even de comments door te spitten! :-))

 • Channa
  7 oktober 2015

  Wat leuk dat je de naam al hebt! Ik ben heel benieuwd. En het lijkt mij vrij pittig hoor, diabetes en zwanger zijn, maar het klinkt alsof je het allemaal heel goed onder controle hebt! En hopelijk met het bijhouden wat je eet nog beter.
  Channa onlangs geplaatst…Favoriet speelgoed: de iPadMy Profile

 • Kelly
  7 oktober 2015

  Fijn dat het ondanks je diabetes toch goed gaat! Wel handig dat ze in het ziekenhuis alle afspraken achter elkaar zetten. Ik ben zoo benieuwd naar de naam 🙂 Ik heb wel een kinderwens, maar vind mij met bijna 21 en nog een studie wat jong, dus daar wachten we nog een paar jaar mee.
  Kelly onlangs geplaatst…365 days of Kelly #6My Profile

 • Marieke
  7 oktober 2015

  Wat fijn dat alles goed gaat. Nu zijn we natuurlijk allemaal reuze nieuwsgierig naar de naam. Maar dat wird nog even 20 weken wachten, haha.
  Marieke onlangs geplaatst…Mijn favoriete Instagram accountsMy Profile

 • Simone
  7 oktober 2015

  Spannend Kelly! Ben erg benieuwd naar de naam straks.
  Simone onlangs geplaatst…7 x wat ik zo leuk vind aan het ouderschapMy Profile

 • Mamasruntheworld
  7 oktober 2015

  Wat fijn dat alles zo goed gaat. Ben heel erg benieuwd naar de naam!
  Mamasruntheworld onlangs geplaatst…Het verhaal van YolantheMy Profile

 • Saskia
  7 oktober 2015

  Wat leuk dat jullie al een naam hebben, vertellen jullie deze ook aan lana? Ik vond het zo moeilijk om niet tegen mijn zoontje te zeggen 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Wat is jouw droom? #3 Dionne vertelt..My Profile

 • Marion
  7 oktober 2015

  Shit. Nu ga ik dus al die 224 comments lezen, hè!!!
  Marion onlangs geplaatst…Zooitje ongeregeld, Roamler invite & Button PoetryMy Profile

 • Nesrin
  7 oktober 2015

  Fijn dat het goed gaat en je heb een prachtige buik.

  De naam staat tussen de 224 comments, dat wordt scrollen 😉
  Ik ben heel benieuwd. Heb je deze week de 20 weken echo?
  Nesrin onlangs geplaatst…Turks recept | Snijbonen met knoflook (goedkoop, gezond & makkelijk)My Profile

 • Dita
  7 oktober 2015

  Wat fijn dat alles goed gaat. En leuk dat jullie al een naam hebben. Ben zo benieuwd.
  Dita onlangs geplaatst…Liefde voor Rituals geurkaarsenMy Profile

 • Liset - Beautydagboek
  7 oktober 2015

  Fijn dat het ondanks de diabetes toch nog redelijk goed gaat! Het is zeker hard werken lijkt me. Wel heel fijn dat het ziekenhuis je zo goed in de gaten houdt. Dat moet ook wel lijkt me. En super dat de naam al rond is! Ik ben wel benieuwd hoor :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Action Max & More Red Lips lipstick & liplinerMy Profile

 • Femke
  7 oktober 2015

  Wat fijn dat het goed gaat én dat jullie een naam hebben. Nu op naar de 20 weken echo!
  Femke onlangs geplaatst…Review: MAC SoarMy Profile

 • Celine
  7 oktober 2015

  Wat fijn dat het goed gaat! Ben benieuwd naar de naam! Ik vind je tas trouwens echt geweldig! Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…NEWS: M.A.C. gaat samenwerken met Mariah CareyMy Profile

 • Charlotte
  7 oktober 2015

  Wat fijn dat het goed gaat en dat je weer meer energie hebt! En dat jullie al een naam hebben, weer een zorg minder! Ik ben erg benieuwd 🙂
  Charlotte onlangs geplaatst…10 x smeltmomentjes van liefdeMy Profile

 • Lisanne
  7 oktober 2015

  Fijn dat het goed gaaf met je en die diabetes daar kom je wel doorheen je bent een sterke vrouw! Spannend dat jullie al een naam hebben weet lana hem ook al? Ik lees je update s altijd met veel plezier. En een super gave nieuwe tas heb je want dat is naast je buikje ook je kleine trots toch haha. Fijne dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…DIY – Pompoen vervolgMy Profile

 • Bregje
  7 oktober 2015

  Wat een mooi buikje! Lijkt me pittig met de diabetes, maar zo te lezen sla je je er goed doorheen! Ben benieuwd naar de naam!
  Bregje onlangs geplaatst…Wat ik zou doen met een miljoen…..#1My Profile

 • Dorien
  7 oktober 2015

  Ben heel benieuwd naar jullie naam! Bikkel hoe je, je overal doorheen slaat, ook met een man die veel van huis is en een kleine dreumes die rond hobbelt! Alweer op de helft! Lekker verder genieten!
  Dorien onlangs geplaatst…FOOD LOVE : HEERLIJKE ONTBIJT VARIATIES!My Profile

 • Karlien
  7 oktober 2015

  Wat heftig om zo zwanger te zijn met diabetes!! Knap hoe je ermee omgaat.
  Karlien onlangs geplaatst…Top 5 favoriete schrijvers uit mijn jeugdMy Profile

 • Saskia
  7 oktober 2015

  Heftig hoor zwanger zijn met diabetes. Knap hoe je je zo goed staande weet te houden. Ook ik ben benieuwd naar de naam, maar nog even geduld!
  Saskia onlangs geplaatst…Gastric bypass: de voorbereiding (deel 2)My Profile

 • Marijke I easydailyfood
  7 oktober 2015

  Wat leuk dat jullie een mooie naam hebben gevonden. Maakt het nog echter vond ik. Nou heeft ze een naam!
  Marijke I easydailyfood onlangs geplaatst…Skinny tomatensoepMy Profile

 • Lifesabout
  7 oktober 2015

  Diabetes is een bitch…wat goed dat je zo in de gaten wordt gehouden!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Project werkkamerMy Profile

 • angelique
  7 oktober 2015

  Super leuk om te lezen! Goed dat je goed in de gaten gehouden wordt. Ben wel benieuwd naar de naam maar daar wachten we geduldig op!!
  angelique onlangs geplaatst…Uitje | HeksendoornMy Profile

 • Annemijn
  7 oktober 2015

  Fijn dat het goed gaat! Ik ben benieuwd naar de naam!

 • Leonie
  7 oktober 2015

  Zo fijn dat de zwangerschap zo goed verloopt! En dat jullie eruit zijn met de naam, nu kan je haar zo thuis al noemen, of doen jullie dat nog niet?
  Als antwoord op je vraag: wij willen heel graag zwanger worden en zijn aan ‘t proberen.. Inmiddels ronde 3;).. Duim je voor me? Hihi.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: zwanger willen worden, geen alcohol!My Profile

 • Marjon
  7 oktober 2015

  Wat fijn dat alles goed verloopt en wat leuk dat jullie een naam hebben gevonden! 🙂

  Liefs xx
  Marjon onlangs geplaatst…De vrouw achter Mini-StylingMy Profile

 • ik
  7 oktober 2015

  Goed dat je beschrijft wat het inhoud om zwanger te zijn met diabetes. Gelukkig gaat met jou en jullie kindje alles goed. Hier zullen wij de wens om ooit papa en mama te worden moeten laten varen. Na drie ivf/icsi pogingen helaas geen doorgaande zwangerschap. Tijdens de tweede poging ben ik zwanger geraakt maar helaas een MA. Jaren lang hormonen gespoten helaas voor niets. Ik weet dus wat het is om die hormoonschommelingen te hebben met alle kwaaltjes die daarbij horen.

 • Dionne
  7 oktober 2015

  Wat fijn om te lezen! Ik ben heel benieuwd! Die eerste foto is mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…Vlog #1 | Aangekomen in BarcelonaMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  7 oktober 2015

  Oeeh ik ben zo benieuwd naar de naam! 🙂 Fijn dat je je beter voelt, op je diabetes na dan… Moet vervelend zijn dat je daar altijd rekening mee moet houden. Hopelijk verloopt het allemaal vlot!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Home inspiration: combinatie van wit en houtMy Profile

 • Roos
  7 oktober 2015

  Ahhh zo leuk om te lezen! Ik ben momenteel 18+4 dus we lopen bijna gelijk! Ik heb mijn 20 weken echo op 16 oktober en ik ben zo benieuwd! Ook ik voel elke dag schopjes en plopjes en dat maakt het echt zooo veel echter! Wij weten nog niet of het een jongetje of meisje wordt. Ook ik ben zwanger met een chronische ziekte (reuma en andere auto-immuun ziektes) dus ook ik heb een heel artsenteam wat me in de gaten houdt. Helaas gaat het bij mij ook niet goed qua ziekte. Maar ach, qua zwangerschap dan weer fantastisch, dus ik mag niet klagen! Gefeliciteerd met de goede echo!

 • Sophie
  7 oktober 2015

  Wat fijn dat alles goed is met jullie meisje! Hopelijk gaat het schema je helpen om er nog meer van te kunnen genieten!
  Sophie onlangs geplaatst…Vakantie Mallorca – De bergen in!My Profile

 • Janneke
  7 oktober 2015

  Wat bijzonder dat je ons een kijkje geeft in je persoonlijke leven. Ik heb ontzettend veel respect voor je, hoe je zwanger bent met diabetes en hoe je daarmee omgaat. Fijn dat ze de afspraken in het ziekenhuis zo inplannen. Ik wens je veel sterkte en succes met die uitdaging en…veel geluksmomenten in deze bijzondere periode!
  Janneke
  Janneke onlangs geplaatst…Tijd voor een pure chocolade fondue met veel fruit!My Profile

 • amanda
  7 oktober 2015

  Leuke update weer en ben benieuwd naar de naam..en fijn om dat nu gewoon al te weten…en inderdaad het gaat hard en na de 20 weken vond ik het nog sneller gaan..xx
  amanda onlangs geplaatst…Wat vinden wij fijn aan de herfst?My Profile

 • Tamara
  7 oktober 2015

  Wat leuk om te lezen dat alles goed gaat en dat jullie al een naam hebben!
  Tamara onlangs geplaatst…Q&A: Questions & AnswerMy Profile

 • Joany de Vries
  7 oktober 2015

  Wat een fijne update. Blij dat het zo goed gaat. Brandend maagzuur is zo rot! Mij heeft het ook flink getroffen in week twintig. De 20-weken echo vond ik ook heel spannend, maar gelukkig bleek alles dik in orde 😀 Tof dat jullie een naam hebben verzonnen. Ik ben heel benieuwd.
  Joany de Vries onlangs geplaatst…NoteBook Buying BanMy Profile

 • Doortje
  7 oktober 2015

  Wat een mooie buik! Het blijft enorm bijzonder allemaal. Bij mijn tweede zwangerschap groeide mijn buik ook veel sneller, maar dat kwam vooral omdat er twee kindjes inzaten 😉
  Doortje onlangs geplaatst…Mijn favoriete apps, Okt 2015My Profile

 • Carlijn
  7 oktober 2015

  Wat heerlijk dat het zo goed gaat!! Ben zo benieuwd naar de naam. Te cool dat het een naam is die tussen de comments stond. Krijgt diegene een prijs?! 😉
  Carlijn onlangs geplaatst…Op zoek naar een freelance copywriter beauty & cosmetica?My Profile

 • Joke
  7 oktober 2015

  Leuk bericht en goed dat je in goede handen bent in het ziekenhuis!

 • Suus
  7 oktober 2015

  Lieve Kelly, ben blij te horen dat het goed gaat ondanks de diabetes. Fijn dat alles goed is met jullie kleintje en wat bijzonder dat er een naam is!! Ik ben heel erg benieuwd. Wij hadden zelf met 17 weken de naam ook al in kannen en kruiken, net na de geslachtsbepalingsecho. Vanaf dat moment zijn we haar meteen bij haar naam gaan noemen en dat maakte alles zo écht.

  Geniet heerlijk van deze tijd en ik hoop dat alles goed blijft gaan met de diabetes.

  p.s. pracht foto weer <3
  Suus onlangs geplaatst…Anticonceptie na de bevalling. Verloskundigen vanaf 1 oktober bevoegd dit voor te schrijven.My Profile

 • Kim
  7 oktober 2015

  Wat gaat het hard! Een zwangerschap met diabetes lijkt me ontzettend lastig. Ik hoop ook ooit ons tweede kindje te mogen dragen.
  Kim onlangs geplaatst…Kim, waar ben je!? – Een kleine update.My Profile

 • Bianca
  7 oktober 2015

  Allereerst, wat een ontzettend mooie foto! Wat een prachtig buikje heb je al zeg en wat fijn dat alles goed gaat en jullie een leuke naam hebben kunnen kiezen!
  Bianca onlangs geplaatst…Tips voor een fijne werkplek!My Profile

 • Anouk
  7 oktober 2015

  Het klinkt echt als een goede week. Wel spannend met je diabetes. Dat blijft moeilijk in te schatten. Ik ben hele benieuwd naar de naam voor jullie meisje
  Anouk onlangs geplaatst…Girlcrush #2My Profile

 • Mariëlle
  7 oktober 2015

  Ik ben zwanger voor de eerste keer. Nu 12 weken en 1 dag.
  Ik ben zwanger geworden door medicijnen te nemen. Gelukkig was het na de 3de poging al gelukt.
  Wij vinden het allemaal heel spannend.
  En de dingen die allemaal gedaan moeten worden.. Wauw nooit geweten dat het zoveel is.
  Maar het is super leuk.
  Ik ben niet echt ziek geweest. Maar wel last van suizen in me oren. En in begin viel ik flauw van lage bloeddruk nu is het allemaal wel goed.
  Groetjes.

 • Kelly Caresse
  7 oktober 2015

  We vertellen de naam niet aan Lana want ze praat ons na haha en dan verklapt ze het

 • Kelly Caresse
  7 oktober 2015

  Jep toevallig vanmorgen, was helemaal goed <3

 • Kelly Caresse
  7 oktober 2015

  Ik duim voor je <3

 • Lis
  7 oktober 2015

  Wat spannend! Ik ben zo benieuwd naar de naam 😀 maar nog even geduld haha
  Lis onlangs geplaatst…Glittercase voor je smartphoneMy Profile

 • Cindy
  7 oktober 2015

  Wat fijn dat ze in een carroussel werken. Ik heb het geluk dat ik mijn afspraken ook allemaal op dezelfde dag (en op dezelfde locatie van het ziekenhuis) kan plannen, als ik meerdere afspraken heb. Een naam hebben wij ook al, voor een meisje. Voor een jongen zijn wij er nog niet over uit. Ik hoop dinsdag te weten of we een zoon of een dochter krijgen. Het enige waar ik nu last van heb is pijn in mijn onderbuik, het groeien van de baarmoeder volgens de gynaecoloog. En ja, het kloppen van het hartje: Iets mooiers heb ik nog nooit gehoord!
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – oktober #1My Profile

 • Tamara
  7 oktober 2015

  Dat lijkt mij zeker hard werken met de suikers en de zwangerschap. Nu al heel benieuwd naar de naam!

 • Patricia
  7 oktober 2015

  Oh wat fijn dat het goed gaat! Pfff ik ons het best pittig hoor, zwanger en diabetes type 1 hebben! Dat constante gepuzzel. Ons meisje is nu 17 dagen oud en borstvoeding is ook pittig, krijg steeds hypo’s tijdens het voeden. Succes!

 • Ester
  7 oktober 2015

  Wat fijn dat het goed gaat met jou en jullie kleine meid, ondanks de diabetes.
  Ik ben nu wel super benieuwd hoe jullie dochtertje straks gaat heten!!!
  Ik laat me verassen haha.

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  7 oktober 2015

  Wat een mooi buikje heb je al!! Ben heeeeeeeeeeeeel benieuwd naar de naam! Succes met de rest van de zwangerschap, hoop dat de suikerziekte zich zo rustig mogelijk houdt!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Opening eerste winkel van Tumble ‘N DryMy Profile

 • Josan
  7 oktober 2015

  Leuk dat het uiteindelijk toch gelukt is. Benieuwd hoe je er op gekomen bent. Of moeten we nu alle comments terug lezen?
  Josan onlangs geplaatst…Tassen van DuifhuizenMy Profile

 • Ilse
  8 oktober 2015

  Aah, nu ben ik zo nieuwsgierig of je mijn suggestie hebt gekozen! We gaan het zien 😉
  Ilse onlangs geplaatst…Søstrene Grene in Den HaagMy Profile

 • Marielle
  8 oktober 2015

  Ik ben morgen 32 weken zwanger van de eerste, heel spannend allemaal. Vind het leuk om ook de ontwikkelingen bij iemand anders te zien/lezen. Wij verwachten ook een meisje maar hebben nog geen naam, haha! Zijn jullie nou zo vroeg of wij zo laat :p? Succes verder, vooral met de diabetes!

 • Cynthia
  8 oktober 2015

  Fijn dat t allemaal zo goed gaat met ukkie nummer 2!! Spannend hoor allemaal!
  Ik had n vraagje over je diabetes. Ik heb met mijn zoontje acute zwangerschapsdiabetes gekregen (pas ontdekt met 30 weken) en ik moest 5 x per dag meten (m’n waarde mocht nie hoger dan 7 zijn). Ik begon zonder insuline, toen 1x per dag, en uiteindelijk 3x per dag insuline spuiten. Ik mocht per maaltijd 50gr koolhydraten eten en 2/3x per dag n tussendoortje van max 15gr koolhydraten.
  Nu komt mijn vraag; als ik je foto’s en vlogs zie zie ik dat je best veel eet (vergeleken met wat ik mocht toen hoor! Haha) komt dat omdat jij altijd al diabetes hebt? Of denk je dat mijn dieet strenger was omdat ik al Verder in mijn zwangerschap toen was?
  Nu zeg je al in je post dat je echt moet nadenken over elke hap en slok en met insuline moet rekenen. Denk je dat je strx dan ook n strenger dieet krijgt?
  Was gewoon benieuwd hoor!

  En ben zooooo benieuwd naar de naam!
  Veel liefs,
  Cynthia

 • Kelly Caresse
  8 oktober 2015

  Hoi Cynthia,
  zwangerschapsdiabetes en de variant van diabetes die ik al jaren heb zijn niet hetzelfde, dus dat is zo persoonsafhankelijk dat dit niet te vergelijken is 🙂

 • Cynthia
  8 oktober 2015

  Kijk das duidelijk! Elke x als ik je vlog zie of foto’s denk ik steeds: Wow jij mag echt veel eten! Haha
  Thnxxxx

 • Cassandra
  8 oktober 2015

  Mooi hoor dat buikje! Fijn dat je alles redelijk onder controle hebt. Ben erg benieuwd naar de naam 🙂
  Cassandra onlangs geplaatst…Een brief aan mijn dochter, Leia 1 jaar!My Profile

 • Martina
  8 oktober 2015

  Oooooh de naam!! Wat spannend!
  Martina onlangs geplaatst…8 Oktober 2015 – De babykamer van MelleMy Profile

 • Anoniempje
  9 oktober 2015

  Je ziet er prachtig uit Kelly! Ik hoop het zelf ook snel mee te mogen maken. Ik loop al wat langer met een kinderwens en op dit moment zijn we bijna 12 maanden aan het proberen. Als het eind deze maand niet gelukt is, zetten we de stap naar de huisarts. Best wel spannend! Ik hoop echt dat ik dit wonder ook ooit mag meemaken! 🙂

 • Anoniem
  9 oktober 2015

  Geweldig om iedere keer te lezen hoe het met jouw zwangerschap gaat, heel bijzonder. Onze kinderwens wordt steeds groter, al meer dan acht jaar samen, beide een vaste baan. Het kriebelt steeds meer, maar zo spannend om te besluiten er voor te gaan. Wanneer ben je er echt klaar voor? Zo’n grote verantwoordelijkheid. Hoe voelde jullie dat jullie er klaar voor waren?

 • Vivienne
  10 oktober 2015

  Wat leuk om je zwangerschapsupdates te lezen. Extra leuk omdat ik zelf ook in verwachting ben (van ons eerste kindje). Ik ben morgen 21 weken zwanger, dus we schelen niet veel 🙂 Ik heb de 20-weken echo net achter de rug (en alles is goed gelukkig). Het gaat inderdaad zo snel…. Heel gek idee dat ik al weer over de helft ben… Succes met jullie 20-weken echo!

 • Britt
  10 oktober 2015

  Wat leuk dat jullie een naam hebben gevonden!
  Ik ben op dit moment 18 weken zwanger van ons eerste kindje. Voor een meisje hadden we de naam al klaar maar tijdens een pretecho zat ons gevoel er volledig naast en blijkt ons kindje een jongen te zijn! Hartstikke leuk hoor!

 • Fem
  11 oktober 2015

  Grappig, in het JBZ beviel ik 6 weken geleden, had ik je dus gewoon tegen kunnen komen op de poli (ook ik stond onder controle bij de gyn.)! Ben erg benieuwd naar jullie naam!

  Geniet intussen lekker van alle schopjes en succes met al het diabetes-gedoe! Lijkt me heftig, bijna een dagtaak, zoals je het hier beschrijft!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.